|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
to jest faktycznie powalajace
|
|
#23042 |
|
Zakorzenienie
|
achhh
![]() marmor stein und eisen bricht...aber unsere liebe nicht...alles alles alles...geht vorbei ....doch wir sind uns treu tralalalallaahttp://youtube.com/watch?v=MpzV3jr9F...lski%20odonkor ok ja lece ... do jutra kochane... mam nadzieje, ze szkola nie zmąci mojego jak narazie cudownego humoru
|
|
#23043 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam powiedzieć dobranoc
do jutra dziołchy |
|
|
|
#23044 |
|
Zadomowienie
|
no i zostałam na wątku sama...nadrobiłam wszystko, ale was już nie ma...jakaś okropna nostalgia mnie ogarnęła...nie mam na nic ochoty...jak fajnie byłoby się cofnąć do dzieciństwa albo wogóle się nie urodzić...nie chcę takiego życia...
|
|
|
|
#23045 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko się napić za naszych chłopaków
widze, że o tej porze sama już jestem, ale i tak wpadłam na sekundkę, bo mój kiciuś śpi na fotelu, więc musze na stojąco pisać tego posta ![]() szczęśliwa jestem dzisiaj cały dzień i nie mogę się doczekać nastęnego meczu dobranoc |
|
|
|
#23046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę znaleźć jakiś filmik jak ten koleś poleciał przez te banery ![]() No Boruc zawsze tak ponętnie tyłeczkiem kręci
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiecie co mi się dzisiaj przytrafiło?Nie mogę z tego ![]() Wracam ze szkoły ja moje dwie koleżanki i jeden kolega, no i zatrzymaliśmy się wszyscy koło ławki i ja zaczełam ławkę wycierać chustczką żeby sobie usiaść no i Oskar mnie popchnął tak że bym prawie za tą ławkę poleciała, no i się wkurzyłam na niego zaczęłam się na niego drzeć i on w pewnej chwili nachylił się nad tą ławką a ja myślę "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" i ja go pchnełam, i on poleciał za tą ławkę identycznie jak ten Belg, tak z nogami w górze, no myślałam że tam się posikam z niego ze śmiechu
|
|
|
|
|
#23052 |
|
Zakorzenienie
|
O i mój Fabiś się załapał
|
|
|
|
#23053 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra lecę spać
|
|
|
|
#23054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze mi tu nie mowic takich rzeczy ![]() nostalgia przychodzi i jeszcze szybciej odchodzi...zobaczysz Cytat:
ale dzs... ihihi - historia i wos + nasz pan w złym humorze= chowaj sie kto moze ;p achhhh posta na stojaco0 faaajnie...ja to wlasnie wstałam...i moja psinka sie wpakowala mi do łozka i polozyla w zagłebienie po mojej głowie co ja wam tu moge na dobry poczatek dnia... no wiec : poldi ( w polskiej koszulce bossssko -bylo to foto kiedy, ale sie powstrzymac nie moge...+ szwajni (tez bylo, ale patrz wyzej ) + boro - chyba kiepskie czasy miał
|
|
|
#23055 |
|
Zakorzenienie
|
śnił mi się dzisiaj wielki baner reklamowy ((chyba po tej glebie) tam było zdjęcia Ebika i był napis " Ebiszon-Korniszon"
![]() Tak się wczoraj przyjrzałam fotce arturka i zobaczcie co wylukałam
|
|
|
|
#23056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mina kolesia na końcu z ostatniej reklamy nutelli rządzi a u Lahmika coś chyba kiepsko z angielkim łi low tu entertein YOU, a to YOU tak krzyknął, że sie przestraszyłam Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#23057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#23058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ci powiem ze Niemcy to raczej nie lubia uczyc sie jezykow obcych i sa troche zapatrzeni w siebie takie klapki na oczach...
|
|
#23059 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
hehe fajne piciu piciu
Cytat:
powiedzmy, że wyznaje zasad - patrz ale z daleka i nie dotykaj ![]() sweet dzieciątko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i Tobie też dzieks Cytat:
![]() ![]() noooo, juz myślalam że tu mój Maxi sie bije urodzinowego filmiku nie pamietam, a ten o Miro to chba pierwszy który tu dałaś a później z Paris i Poldim Cytat:
![]() nie mów tak ponieważ słucham właśnie nutki Gabriela Fleszara - Droga donikąd zacytuje Ci fragmenty : ... Widzisz ból, jest tylko chwilą ... - to prawda, nie raz sie o tym przekonałam Cytat:
a już nie wspominam że mi czasem łapy na klawiaturze kładzie i mi coś poprzyciska ![]() Cytat:
nie omieszkam zrobić listy ale na czas meczów Wisły miałam opis o nich ale widze że sie moich fotek nie ogląda Cytat:
hie hie na meczu to połowa piłkarzy tak miała ![]() a co robi Darek w Twoim podpisie he?
|
|
|
#23060 |
|
Zakorzenienie
|
doberek
a zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj pisałam na angielskim że opiekuje sie zagraniczną grupą. No i największą atrakcją obozu jest mecz Wisły Kraków, spotkanie z kapitanem teamu dziś pisałam biole, łatwe nawet, żałuje troche że nie wzięłam rozszerzonego poziomu
|
|
#23061 |
|
Zakorzenienie
|
no to z okazji tego że mam dobry humor dodam pare foci
i słucham właśnie Celebrate The Day ahhhhh to sie aż czuje czasy mundialu ![]() i Ebi na początek dla Talci i Tricomi
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2006-11-17 o 11:50 |
|
|
|
#23062 |
|
Zakorzenienie
|
no to jadymy
![]() 1 - Radek ( chyba tylko ja tu jestem jego wielbicielką )2 - ławka rezerwowych, ten drugi gość na maksa przypomina mi pewngo gościa ze szkoły, tyle że tamten jest blondyn ![]() i znalazłam blondyna 3 - Daruś ![]() 4 - Mauro 5 - Mauro na meczu, a w tle Marcin 6 - Ema
|
|
#23063 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Sobol i Mauro
2 - Sobol, jaka mina 3 - Darek, bo będe zazdrosna 4 - Marek 5 - Baszczu, aaaaa kocham te jego pozy 6 - Kubuniu
|
|
#23064 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Kuba
2 - ma szczęście ten koleś że wyżej mojego Branko nie maca 3 - mój kapitan ![]() 4 - jaki śliczny zamach ![]() 5 - Michael 6 - a kto tam sie chowa ![]()
|
|
#23065 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Baszczu, Darek, Mauro i Matusiak
2 - kochanie, jak Ty wyglądasz ![]() 3 - rot kartka dla Ujka 4 - Baszczu 5- Sobol 6 - moje słoneczko od tyłu
|
|
#23066 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Baszczu atakuje
![]() 2 - Sobol i Nikola ( swego czasu miałam taką ksywe i chyba stąd moja sympatia do niego 3 - a Fonfara co robi 4 - Brożek na ziemi 5 - uhhhh jaki zamach 6 - na tej fotce wygląda jakby ten piłkarz w białej koszulce miał znieść jajko a Baszczu i Kuba patrzą czy już wyszło
|
|
#23067 |
|
Zakorzenienie
|
1 - i już po meczu
2 - Ema, matko jak mega wygląda w żółtym ![]() 3 - moje dwa przystojniaki niedowiązany ![]() 4 - a o Emilianie to już nie wspomne ![]() 5 - masz ci, jaka jaskółka 6 - Kuba ze swoją panną
|
|
#23068 |
|
Zakorzenienie
|
no to na koniec moje naj naj naj ciasteczko
uhhh mister świata
|
|
#23069 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze kilka wywiadów
![]() Darek : Dariusz Dudka wyjeżdżał na zgrupowanie Reprezentacji Polski przygnębiony porażką Wisły z GKS Bełchatów. Z Belgii wrócił szczęśliwy: - Nasze morale (w kadrze było pięciu wiślaków) poszło w górę i to przełoży się też na klub. Dudka zagrał przeciw Belgom na pozycji, na której ostatnio był próbowany siedem lat temu, jeszcze w juniorach Amiki Wronki. - Byłem zdziwiony po ustawieniu na pierwszym treningu w Brukseli. Trener właśnie wtedy kazał mi grać przed środkowymi obrońcami. Chyba spodobała mu się moja postawa, skoro mnie tam wystawił. Ale zakomunikował to dopiero w środę - uściślił Dudka. Obrońca Wisły pozytywnie ocenił swój występ: - Nie miałem za dużo strat, za to parę odbiorów i swój występ zaliczam do udanych. Dudka został zmieniony w drugiej połowie zwycięskiego meczu: - Najpierw dostałem w udo. Bolało mnie, a potem nałożyło się na to zmęczenie. Nie chciałem osłabiać drużyny i poprosiłem o zmianę. Miejmy nadzieję, że udany mecz przeciwko Belgom był przełomowym momentem w karierze młodego obrońcy, który nie uniknął słów krytyki po ostatnich występach w barwach "Białej Gwiazdy".
|
|
#23070 |
|
Zakorzenienie
|
Piotrek :
Piotr Brożek (23) ma wreszcie nowy, profesjonalny kontrakt z Wisłą Kraków. Po wczorajszym treningu złożył podpis pod umową, która będzie obowiązywać do 2011 roku. Szczęśliwy "Pietka" przyznaje: - Teraz mi się nigdzie nie spieszy. Z Wisłą zostaję na dobre i na złe. Sprawa podpisania nowego kontraktu Brożka trwała rok. Od dzisiaj Piotr nie będzie musiał się wstydzić poborów na trzecioligowym poziomie (2,6 tys. zł). 23-letni lewoskrzydłowy daje coraz więcej radości kibicom "Białej Gwiazdy" i coraz mocniej depcze po piętach Markowi Zieńczukowi (28). Jeszcze tydzień temu Piotr Brożek mógł pluć sobie w brodę. W zeszłym sezonie odrzucił intratną ofertę Denizlisporu. W Turcji miał zarabiać 200 tys. euro rocznie netto, ale wybrał ryzykowną rywalizację o przebicie się do wyjściowej jedenastki w Wiśle. - To mój klub, nie zamierzam się stąd ruszać - tłumaczył. Nie spodziewał się pewnie, że na nową umowę z klubem z Reymonta będzie musiał czekać tak długo. - Dobrze, że do Wisły wrócił pan Adam Nawałka, który ściągnął tu mnie i brata. Gdyby nie on, to kwestia mojego nowego kontraktu pewnie wlokłaby się jeszcze z półtora roku - nie kryje Piotr.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

a tu taki bohater

do jutra kochane... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)