|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
A ja chciałam napisać, że wczoraj dorwałam pyszne pomarańcze. Soczyste i intensywne w smaku. I do tego tanie. Polecam.
|
|
|
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jak dla mnie w kieleckim przesadzili z musztardą(w której z kolei mogli przesadzić z octem... )---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Mam prośbę, jak spróbujesz tego z lidla to daj znać, bo od dawna już się do niego przymierzam, nie miałem jednak odwagi jakoś... W wyglądzie przypomina dawnego Splendido, a może nawet jeszcze bielszy jest, ale wolałem nie ryzykować. |
||
|
|
|
#3633 |
|
Zadomowienie
|
A ja chciałabym się pochwalić, że wczoraj kupiłam(a dokładnie TŻ mi kupił na mikołajki
) dywaniki łazienkowe, te po 27zł. Wybrałam kolor niebieski bo pasuje mi kolorystycznie do łazienki. I muszę powiedzieć, że dywanik jest piękny i mega mięciutki
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3635 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko i proszę o wyrozumiałość :P wiem że na ten temat została już epopeja napisana na tym wątku, ale nie mogę się przekopać
jak długo palą się te świeczki larrisa??( czy jak to się tam pisze te w szklanych opakowaniach za niecale 5 zl....i który zapach jest najintensywniejszy?
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam tylko świeczkę o zapachu jabłkowo- cynamonowym i pachnie ona obłędnie
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wybrałam zapach jabłko-cynamon, pięknie pachnie, na razie jeszcze jej nie zapaliłam. Ja polecam piękne ozdoby filcowe za 3,99 |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomarańcze też kupiłam, i trafiły mi się różne - od takich słodkich po kwaśne i suche, ale nie ma co narzekać, za 2zł są przyzwoite ![]() Poluję na obrus, taki zielony, bo miały być jednokolorowe - czy u was już są? Cena to chyba 19,99zł, a ostatnio nie miałam czasu się wybrać do Biedrony |
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupowałam na wagę, koleżanka ten zestaw - obie jesteśmy zadowolone
![]() Znalazłam dziś w galaretce z biedronki meszki tzn, po wlaniu już do salaterek zauważyłam, że coś dziwnego mi pływa - mały robaczek
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest ostry octowy fakt, ale do sałatek najlepszy Na kanapki, do sosów Winiary
|
|
#3643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a która Biedronka w Warszawie jest wyprzedazowa? Bo na Bukowinskiej nie ma niektorych rzeczy
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro jest przyzwoity to chyba wypróbuję ten z lidla. Dzięki ![]() A ja sobie chciałem coś wziąć do chrupania dziś na wieczór( do oglądania Top Model ) i poraz pierwszy mój wybór padł na pszenicę prażoną z miodem i witaminami Dingo. Nie mogłem się powstrzymać i już parę spróbowałem...jest pycha! ![]() Kurdę naprawdę niektóre rzeczy robią bardzo dobre dla tej biedronki! A myślałem już że nic mi nie zastąpi moich ulubionych Cini Minis- a tu proszę jakieś Dingo nie wiadomo skąd
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Rozeznanie
|
a ja bym chciała pwoiedzieć, że jakość jedzenia w biedrze poleciała na łeb na szyję.
Szpinak jest okropny i śmierdzi błotem <???> serek wiejski jest bez smaku - czuć go czymś dziwnym ser feta gumowy i napakowany chemią słodycze, jogurty owocowe - poza cukrem w cukrze nie czuję nic więcej warzywa- papryka śmierdzi i smakuje metalem - pomidory zupełnie chemiczne tuńczyk- sama sól... bardzo lubiłam kiedyś biedronkę, ale teraz zakupy w niej uwazam za zmarnowane pieniądze- jedzenie jest niesmaczne, sztuczne - żeby się nim najeść muszę zjeść 2x większą porcję - i nawet podniebienia nie usytasfakcjonuję ... za to plus za chemię- szczególnie kosmetyki - żel micelarny, balsam do ciała z limitki, pasta do zębów- super chemia gospodarcza też na plus zakupy żywnościowe jednak wolę robić w lidlu bądz zwykłym sklepie - a w ogóle to już najchętniej na bazarku eko- ceny wcale nei większę ( w porównaniu do zwyklego marketu) a za to jakość i smak bez porównania
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wogóle nie ma szpinaku już, do tej pory chodziłem na targ a w zimie nie wiem co zrobię chyba faktycznie do lidla pójdę. Co do papryki faktycznie ma dziwny posmak...
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jeszcze nie wiem co. O pszenicy nie słyszałam, ani jej nie widziałam, a brzmi zachęcająco. Muszę się rozejrzeć następnym razem. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Paprykę kupuję zawsze w Biedronce i żadnego posmaku jeszcze nigdy nie wyczułam.
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]()
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3651 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam nadzieję że nie będzie smakować jak paprykarz, bo nie lubię ![]() Cytat:
na kanapki też jest świetny ![]() Kupiłam dzisiaj też rybę po grecku, zobaczymy czy dobra ;p były jeszcze rybki po sułtańsku - z cebulką i rodzynkami (przez te rodzynki nie wzięłam) i jakaś z warzywami i kawałkami niestety ananasa, więc drogą eliminacji mam rybę po grecku ![]() Makrelę wędzoną zawsze omijam oblizując się - uwielbiam, ale nie umiem zbytnio z ości jej oskubać... Widziałam dzisiaj te pomidorki suszone i papryczki nadziewane w lodówce, ale drogie strasznie... Czy są jeszcze jakieś inne suszone pomidory w Biedronce czy tylko te w lodówce? Do czego byście je porównały w smaku?
|
||
|
|
|
#3652 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do majonezów, to biedronkowych nie trawię |
||
|
|
|
#3653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam lubię ich serek wiejski, a fetę notorycznie dodaję do sałatek i nam smakuje...
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#3657 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba zbiorę się koło 19 i pójdę zobaczyć czy może szlafroki już są
i może kupię tą świeczkę jabłko-cynamon jak będzie.a pomarańcze biedronkowe są boskie chyba jeszcze dokupię
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj majonezowo-jogurtowo to ja może inaczej- smakują mi bardzo warzywa po grecku
Jak dodam kurczaka to mam wrażenie,że jem gyrosa, to dzięki tej przyprawie, choć nie jest ona taka natrętna i mocna jak te "przyprawy gyros" dostępne w sklepach, które są na jedno kopyto i przy gyrosie greckim nie leżały nawet Jutro idę po moje walonki ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Co do świeczki jabłko-cynamon. Odpaliłam ją ostatnio i ku mojemu zdziwieniu stwierdziłam, że w ogóle nie pachnie.. Ha ha! Cóż za zmyła, po prostu zaparzyłam sobie też herbatkę śliwkową z cynamonem z gazetki kawowej! Świeczka pachnie identycznie jak aromat z tej herbatki ![]() Zauważył ktoś?
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#3659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winiary jest dla mnie mdły w smaku aż muli Cytat:
dlatego teraz kupuję w Biedr. tylko markowe produkty bo są tańsze albo produkowane dla Biedronki ale te które na prawdę są dobrej jakości Kupiłam mężowi ostatnio tą kawę 500g zielone opakowanie za 9zł i marudzi, że jest niedobra ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Więc jak dla mnie w kieleckim przesadzili z musztardą(w której z kolei mogli przesadzić z octem...
)

jak długo palą się te świeczki larrisa??( czy jak to się tam pisze

O pszenicy nie słyszałam, ani jej nie widziałam, a brzmi zachęcająco. 
Ha ha! Cóż za zmyła, po prostu zaparzyłam sobie też herbatkę śliwkową z cynamonem z gazetki kawowej! Świeczka pachnie identycznie jak aromat z tej herbatki