|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
czesc
u mnie rez pruszy sniezek takie wielkie platy padaja -bosko wyglada,az sie nie moge doczekac az Tom sie zacznie bawic sniegiem ![]() ![]() U nas tez minal milo mikolaj rano w przeszkolu-tam Tom dostal od babci miska mikolaja,krem di pupci i witaminki-zamowione przez mame ![]() po poludniu bylismy na imprezie strazackiego mikolaja-Tomus szalal z dziecmi-musial kazda piosenke wytanczyc-ciagnal nas na parkiet ![]() od chrzesnej dostal pieska interaktywnego ale jeszcze nie otwarty wiec nie wiem co robi i od chrzesnego pilke do nogi grajaca z fisher price-fajjjnista jest ![]() dzis jeszcze drudzy dziadkowie maja przyjsc![]() U mnie zupka dyniowa sie gotuje ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- anika - a jak mala zaczyna chodzic to masz dla niej skarpetki a abs? |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi rewelacja skarpetki! Ja też takie chcę
![]() ![]() Aniczko Natka dostała śliczne prezenty! Super! A co Ty dostałaś, bo czegoś nie doczytałam ![]() Gold bardzo ładnie ten kącik wygląda. kanapa mi się podoba Aniczko śnieg?? No co Ty! U nas ani widu, ani słychuAnia20m szkoda, ze nie dostałaś się do tego promotora, którego chciałaś, ale z tych tematów też coś fajnego można wybrać (podoba mi się 1 i 9) Kliwia to aż się boję jaki my rachunek dostaniemy... ja non stop świecę światło, bo potrzebuje mieć jasno (ponoć osoby z wadą wzroku tak mają) do tego mamy sporo halogenów. Musimy się zmotywować i jak najszybciej je wymienić na ledy... U mnie dzisiaj jakiś sajgon. Wszyscy powariowali... chyba powinnam w końcu przywyknąć ![]() Ale za to kombinuje nad wolnym w piątek ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-12-07 o 13:34 |
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Guciolku jest tam napisane jest
czapka niewitka![]() Kasiu własciwie to z abs-ami to mam skarpetki ale natalia to wogole nieskarpetkowa jest bo jakiekolwiek bym nei ząłozyła to po 5 minutach sa ściagniete i lata w samych rajtuzach i tunikach albo bodziaku
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Aniczko super prezent!
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fajne sa rajstopki z abs-ja mam jedne i sobie chwale,ale nie wszedzie moglam je kupic-na targu u mnie sie udalo |
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłas
![]() ![]() Kasiu ja w sumie nawet u mnei nei widziałam rajtuz z abs-ami... skarpety owszem ale rajtuz jakos nie
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gold bardzo ładna. Super są te półeczki w ścianie. Zaraz idę się szykować do lekarza
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz do nas też dojdzie |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
gold ja sie do Ciebie wprowadze
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
goldi ty mnie nei bij.... ale ja nie widzie nic na tym zdjeciu
ale ja to w sumie coraz bardziej slepa jestem ubralam choinke
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdjecie woógle Ci się otwiera? tam stoi duza czarna sofa- na środku ![]() |
|
|
|
|
#1664 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
No i nie doszło, na szczęście
![]() Cytat:
co tak szybko? Czyżby ten śnieg Cię tak świątecznie nastroił?
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już choinkę ?
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucia super że wyjazd się udał, a miejscówkę sobie zapamiętam bo może sie kiedyś przydać
![]() Gold-fish piękna sofa Marta ale żeście się obkupili, fajne rzeczy ![]() A ja nic nie dostałam od Mikołaja ale sama zrobiłam sobie prezent i zjadłam karmelową czekoladę a wieczorem wypiliśmy z tżem grzane wino.
|
#1668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jutro trzymajcie za mnie kciuki
|
|||||
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() prosilabym zeby nie pisac wynikow jak cos ![]() ![]() Cytat:
![]() My wczoraj udekorwalismy dom na zewnatrz ale nie bedziemy jeszcze swiecic
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko działacie z tymi ozdobami i choinkami.
Na wizycie było dobrze Zważył, zmierzył ciśnienie. Powiedział, ze mam spory brzuszek i az sprawdził, czy nie mam za dużo płynów ale wszystko jest w normie. Usg było szybkie, bo powiedział po co małego meczyć. Za miesiąc jest połówkowe i wtedy dokładnie popatrzymy. Mały kleczał tak smiesznie i ma generalnie długie nogi z tego co zobaczyłam, w ogóle to byłam w szoku że tak ładnie je już widać, zgięte w kolanach. Serduszko ślicznie biło, ale płci nie chcial sprawdzac. Bo nie dość, że dziecko klęczało to nie chciał przedłużać usg. Na połówkowym powiedział, że poszuka o ile nie będzie miedniocowo ułożony.
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem plci
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia dobrze, ze wszystko wporzadku. no chyba, że w brzuszku sie ukrywa długonoga TAP MADL
|
|
|
|
#1674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam przeczucie ze mimo wszystkich negatywnych komentarzy wygra Anka zabciu - obiecuje ze tym raziem nic nie powiem o wynikach! a o ktorej godzinie u Ciebie juz bedzie poi programie zebysmy mogly pogadac o modelkach? |
||
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katunia nic nie wiem. Ja czuję, że będę miała pierwszego synka zanim jeszcze zaszłam w ciążę Już nawet mówię do niego jak do faceta ja dziś nie oglądam Top model, bo mąz musiał jechać w interesach a obiecałam mu że razem zobaczymy, więc też powtórkę będe oglądała. |
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski pisze z telefonu wiec nie mam polskich znakow etc...
mam meksyk urwanie glowy i wszytko inne mam nadzieje ze jutro przed praca na chwile tu zajrze jedna sprawa KTOSIUUUUU na mailu zaraz bedziesz miala zarys terapii dziecka moze wydanie nie jest najpiekniejsze ale mysle ze czytelne mam nadzieje ze sie przyda diagnoze postaram sie zalatwic do dwoch dni, tez w pdf ew. w papierowej wersji to ci zeskanuje tak myse do weekendu dostaniesz jak mi sie nie uda to w piatek wieczorem dam ci znac zgadamy sie jutro na pw to wszytko ci powiem czy wystarczy ci do piatku informacja lub ksiazka czy mam to na wczoraj ze tak powiem wygrzebac? i przepraszam ze pisze tu ale pw jeszcze nie rozpracowalam buziak!
|
|
#1677 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i wykrakałaś
Wychodzę z aerobiku a tam auto zaśnieżone Na szczęście od razu topnieje. My też nie planowaliśmy żadnych prezentów, ale były w sumie tylko dla małej, więc luz - jej się należy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem zrąbana jak koń po westernie, nie mam mocy, a jeszcze łeb mnie tak boli, że chyba go odetnę Bosssko |
||
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu co się stało?? Ja tez jestem padnięta. Oczy mi sie zamykają i chyba zaraz ide spać.
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być spokojnie do piątku |
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
zmęczona jestem...Lilka wędruje po całym mieszkaniu, nie wiem jak ja będę dopierać jej ubranka wszystkie kabelki są jej, nawet sęk na podłodze w desce ją zainteresował i chciała go zjeść Świnka morska jest nowym przyjacielem Lilki, podchodzi do niego i piszczy, uderza rączką w klatkę a najlepiej jest jak podchodzi do szuflady i rusza tą rączkę za którą się ciągnie szufladę a on piszczy i wtedy Lilka też piszczy Kupiliśmy dzisiaj zmywarkę i mam pytanie do was. Dostaliśmy w gratisie sól i nabłyszczacz, kupimy do niej tabletki w biedronce takie co do nich to trzeba. Ale mam pytanie, w koszyczku na sztućce trzeba je jakoś po kolei wkładać czy można jak leci byle trzonkami do dołu? Bo w instrukcji one są tak namieszane w tym koszyczku że ja tego nigdy nie spamiętam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

a u mnie piękna słoneczna pogoda, cieplutko jakby był marzec co najmniej a nie grudzień

Wychodzę z aerobiku a tam auto zaśnieżone