|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Ja nie powiem ile ważę bo nie wiem
Średnio zreszta mnie obchodzą cyferki Jak będę wyglądać jak Joaa to na wadze moze mi wyskakiwać i 150 kg ![]() ![]() A tak ogólnie to paskudny dziś dzień Mój 'Mikołaj' mnie olał i niestety nie jadę na mecz ![]() ![]() No chyba że wygram w totka albo znajde na ulicy 100 zł
|
|
|
|
#242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
rzeczywiście świetnie ![]() Cytat:
hej
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
|
|
#244 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dobry
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam ogłosić, że wczoraj Olsztyn wygrał sparing, a mój mąż został MVP
dziękuje jeszcze zapodam dwa zdjęcia, pierwsze: weeeeee
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|
|
|
#246 |
|
|
http://www.s-w-o.pl/index.php/polacy...wiatowej-2012/ USA ok, ale Japonia -.-
Wiadomo kogo ja chcem
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-12-07 o 11:58 |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram!
Dostałam @ Siedziałam w pracy walcząc ze soba zeby nie zacząć wić siię w bólu kiedy szefowi zachciało się zrywow kreatywnosci ode mnie No to mu powiedziałam ze źle sie czuje i użyłam magicznych słów 'brzuch mnie boli' co dla samców takich jak on i reszta bandy z którą pracuje znaczy mniej wiecej 'TAK mam OKRES więc jeżeli nie chcesz słuchac o bólach menstruacyjnych to DAJ MI SPOKÓJ!' Podziałało Ba! Nawet lepiej Wyszedł z biura jak oparzony. Wrócił po 15 minutach twierdząc że to bez sensu żebym sie meczyła. On mnie podwiezie do domu ( przez pol Wro specjalnie ale ok I mialam podwózke pod samiusie drzwi ![]() Jechalismy jego autem prywatnym jakas nowa BMW-ca. Nie znam sie ale była wyjątkowo mega wypasiona i nowa. I jak tak jechaliśmy to ludzie sie dziwnie patrzyli. Dopiero później mnie naszło co sobie musieli myśleć. Jedzie taka 20-stka z facetem w średnim wieku mega wypasioną furą.... sponsoring jak nic No ale jestem juz w domu wzięłam tabletke i zwijam sie z bólu w moim łożeczku
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Elo
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Był Pan listonosz dziś u mnie i mam już wsjo do przebrania na Sylwestra ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() True x 69696969 Nie kłam ![]() A z resztą waga jest najmniej istotna. Ważne jak się wygląda i dba o soiebie. Poza tym duuuużą rolę odgrywa budowa. Można ważyć 50 i jak się jest nieproporcjonalnym to się wygląda jak półdupek i można ważyć 90 i mieć extra proporcje i wtedy się wygląda zjawiskowo i obłędnie kobieco Ja przemilczę O tyle dobrze, że mimo mojego zaprzestania uważania (bardzo to składniowo poprawne Cytat:
Jakie my (prawie) wszystkie przykładne ![]() Sratatata. Na pewno są jakieś efekty. A jak nie to niedługo będą. po prostu widzisz się codziennie w lustrze i niczego nie widzisz ![]() Dobrze, że dodałaś "do Sylwestra" Bo pewnie coś zakupię Jak to tak impreza bez chipsów ![]() x 237856475634897Amen! ![]() Dopiero skończyłam przeglądać te zdjęcia Odkładam do wywołania ![]() Joaa... Miss... ![]() Kobito. Ale ile Ty masz wzrostu ![]() Dokładnie. Jak zwykle Wasza wina ![]() Dokładnie Cytat:
![]() Bardzo dobrym przykładem jest związek mój i Menrza. Bardzo dobrze współpracujemy. Koordynacja jest zachowana w każdym calu ![]() I to mi się podoba. Miej wje*ane a będzie Ci dane |
|||
|
|
|
#249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Judym Brzuś I znowu te pomarańczowe- Jastrzębskie stringi Piotrek Cytat:
![]() A co z Naszym drim timem Ligowo Światowym ![]() Dlaczego nigdy Nas nikt o zdanie nie pyta. To my powinnyśmy zatwierdzać wszystkie najważniejsze decyzje! ![]() Cytat:
![]() Ja tak kiedyś wracałam z taty szefem. Też mnie podwoził do domu bo akurat jechał w tamtą stronę. Nie muszę opisywać min babć z wsiowego kółka różańcowego aka Kółka wzajemnej adoracji aka Darmowego wsiowego monitoringu ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- A teraz proszę o uwagę Śniło mi się, że byłyśmy na kuligu z Naszymi Kokosami I Zbyszek spadł z tych dużych sani, o takich: http://szybkooferty.pl/uploads/photo...e_2_501641.jpg Wpadł pod nie Ten się podnosi, otrzepuje, robi się purpurowy z wściekłości i mówi... Cytuję: "Zniszczyłem moją nową kurtkę! Wydałem na nią 2000 rubli" ![]() Na co Pipen zrywa się z miejsca, ściąga z siebie kurtkę, okrywa nią Zbyszka i ze łzami w oczach mówi: "Masz! Weź moją" ![]() THE END ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- PS: Zapakowałam wczoraj prezenty dla Was Tak, tak. ZAPAKOWAŁAM! W papier świąteczny i nawet ponaklejałam te takie gwiazdki na prezenty http://www.prezenty-rekodzielo.pl/fo...6199824126.JPG ino jednokolorowe ![]() Jak prezenty to prezenty
|
|||
|
|
|
#250 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bułgaria, Brazylia, USA- <spoko> ![]() ale to? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
właaaaśnie, dobrze, że przypomniałaś ![]() piekarnik pójdzie na pewno ![]() ale to działa, serio! Cytat:
weź, to nie jest śmieszne, nie mogę sobie z tym poradzić tyle razy mu tłumaczę, a z nim gorzej, niż z dzieckiem ![]() też mi się podoba no dokładnie, a nie jakieś FIVB oo niee jak mogłyśmy przejechać się na Zbyszku i Pit
||||
|
|
|
#251 |
|
|
Karola
![]() Popłakałam się aż ojciec wpadł do mnie do pokoju w strachu, że coś mi się stało ![]() A jeszcze bardziej się powyłam, gdy to sobie wyobraziłam
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko ja daaaawno nie wywoływałam i muszę to podzielić na 2 tury bo na raz to za dużo kasy Wyszło mi ponad 600 zdjęć ![]() Absolutny mast hew! Też odłożyłam do wywołania ![]() Zakładamy fanklub O fuuuuu Co to w ogóle jest to FIVB To był bardzo piękny sen ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
x 348657869 Przepraszam,. nie chciałam Pozdrów Tatę ![]()
|
||
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oO grupa na facebooku? ![]() to ja to muszę tolerować ostatnio kupiłam mu nawet różowe, ale nie chce Ich nosić ![]() właśnie też nie wiem zapewne
|
|
|
|
#254 |
|
|
http://www.pzps.pl/LS-2012-poznalismy-rywali.html
PFFFFFFFFFFF...
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-12-07 o 14:39 |
|
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe co Joaa na to
Będzie jak Wanio ![]() ![]() Cytat:
Przypomina mi się z jakim zapałem oglądałyśmy mecz z Kanadą na MŚ Matko Bosko! Sylwia wtedy do mnie przyjechała. .. I Stefan był(a) I rozsyłałyśmy sobie MMSy Finlandia... Kiedy ostatni raz graliśmy z Finlandią Brazylia- łeeee. Ile można? Z Nimi chyba rozegraliśmy najwięcej spotkań A gdzie Argentyna? Gdzie Serbia? Gdzie Bułgaria? Gdzie Francja ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Ja i tak planowałam tam jechać na wakacje... ![]() ![]() Tylko te cholerne race na halach Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-12-07 o 14:56 |
||
|
|
|
#256 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z kim? Cytat:
![]() pfffffff Cytat:
![]() a chociaż łądny ten kolor gwiazdek? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() dawno temu, a sie ostatnio zastanawiałąm czemu z Finlandią gramy tak mało ![]() co nie? a kto nam je fundnie? yyy no wiesz, coś za coś ![]()
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siedział mi na cyckach jak lezałam albo chodzi po twarzy
Cytat:
![]() Lepiej Ci już?:glaszcze: Cytat:
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajny szefuncio ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- 'MASZ, WEŹ MOJĄ'
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece na wydział-aż mi sie nie chce w te zimno,ciemno bleh
|
|
|
#260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście. Ja nie kupuję brzydkich rzeczy Poza tym wszystko będzie nieważne jak zobaczycie prezent ode mnie :sole:Sylwii też nie zapraszałam a jakoś przyjechała Na Sylwestra też Was nie zapraszałam Jak to kto? Mąż ![]() Cytat:
![]() :sole: ![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147...siatkarzy.html Cytat:
|
|||
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PO-PO-POJAAAZZZZD!
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miszcz Ciętej Riposty Parsknęłam sobie w kisielek |
|
|
|
|
#263 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się cieszę, że trafiliśmy na Brazylię bo... nie chce mi to przejść przez myśl, na razie sobie tego po prostu nie wyobrażam, ale to może być ostatni mecz na żywo, gdzie będę mogła zobaczyć Gibę w zespole, w ogóle Brazylię w takim składzie ![]() zostańcie tak do MŚ 2014! Giba ![]() dooobreee! Cytat:
![]() musiałaś? ![]() Cytat:
Cytat:
Miss!
|||||
|
|
|
#264 |
|
|
Hahahaha, mam drugi bilet na mecz Skry w środę
![]() Któraś chętna? ![]()
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-12-07 o 17:30 |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale najpierw muszę Stefana ogarnąć ![]() Dzwoniłam do Niej ale nie odbiera! ![]() Ej, tak się zastanawiam jak chłopaki będą się prezentować w klubach po tej tyrance na PŚ. Nie chodzi mi tylko o Skrzatów, ale ogólnie o wszystkich... Mięli dobre przeoranie dup przez te dwa tygodnie. Ciekawe czy odbije się to jakoś na grze... |
|
|
|
#266 | |
|
|
Cytat:
Szkoda, że nie ma 3 konkursu, może A. znowu by wygrała bilet Skra na szczęście ma w sobotę Olsztyn... Ale JW i Zaksa... współczuję im I nie tylko im, wszystkim zawodnikom. Teraz za tę harówkę i sukces to powinni dostać ze dwa tygodnie urlopu. I to wszystkie reprezentacje A nie... przecież siatkarze to nadludzie, roboty
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-12-07 o 17:44 |
|
|
|
|
#267 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w tym roku bułgarskie media już nie będą pisać, że 4 za organizatora ![]() Cytat:
![]() jakoś mnie się nie widzi no chyba że wygrywać z nimi będziemy to owszem ![]() ![]() ciekawe dlaczego 2 osoby mi to wysłały na fb... no ciekawe http://www.sport.pl/sport/10,67450,10764715,Zbignie w_Bartman_o_Japonii__zwie dzaniu__japonskiej.html nie ogarniam czy to już było ale ja się usmiałam
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2011-12-07 o 17:57 |
|||
|
|
|
#268 | ||
|
Zakorzenienie
|
weź się
Cytat:
dokładnie, dwa Im sie należą jak nic ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
i wspomnienia z LŚ... ![]() będzie czaaaaad! ![]() ![]() hahahhhhahaahha ... ... nie no, dobra, mam słabe poczucie humoru, nie bawi mnie to ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mwDZWRuvDPI ♥.♥
||
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie życie
![]() To tyle
|
#270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, kiedyś też ci sie wpakuje bez zaproszenia ![]() zobaczymy ![]() mało nie wylałam herbaty na podkładkę ale ze co? Cytat:
Cytat:
![]() minimum wyjdź dokładnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

to na wadze moze mi wyskakiwać i 150 kg 
Mój 'Mikołaj' mnie olał i niestety nie jadę na mecz 

) i że do piątku muszę napisać krótki referat n/t związków koordynacyjnych. Jedwabiście 
rzeczywiście świetnie
dziękuje
Jakie my (prawie) wszystkie przykładne
x 237856475634897