Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 18:19   #2071
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

nawojka8583 torba spakowana???

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:20   #2072
paulaLbn
Raczkowanie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Już powysyłałam kolejną partię katalogów
podesłałam meila na priv i tez poprosze
Stary 2011-12-07, 18:22   #2073
uska000
Zadomowienie

Jestem w 38 tyg i dalej nie mam torby.. chyba sie w zrywki z biedronki spakuje;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:23   #2074
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
n1kotynka Jak już babka tak gadać zaczyna to kaucji nie będzie chciała oddać. Za dużo razy już tak nam chcieli zrobić. Niby, że musi sprawdzić czy mieszkanie w takim samym stani8e, a potem wymyśli, że musi poczekać czy jej nie przyjdzie jakiś rachunek do zapłaty za dotychczasowych lokatorów itd... A może spróbuj jej pokazać wszystkie kwitki z zapłaconych rachunków i wtedy niech za ostatni iesiąc weźmie sobie z kaucji? Albo po prostu jakiego rachunku nie zapłaćcie na wysokość kaucji dokładnie? No tak jakoś żeby Wam te pieniądze nie przepadły, bo bez sensu :/
kurcze nie strasz.. ja początku jak z nią mąż rozmawiał to powiedziała, że nie będzie robić problemów i że możemy mieszkać przez pół miesiąca i za tyle zapłacić i że ona nie będzie tak się trzymać umowy.
Potem ja dzwoniłam do niej i już ze ona musi sprawdzić meble czy są w dobrym stanie i zobaczyć mieszkanie zanim rozwiążemy umowę, ale, że wpłaciliśmy kaucję, to te 2 tygodnie ona odejmie z kaucji.
Mieszkanie miała ogladac wczoraj, dzwonię do niej o której przyjdzie a ona do mnie, że nie ma czasu w tym tygodniu i będzie w sobotę i w ogole jak parkiet wygląda ( mamy psa, ale wszedzie jest wykładzina kupiona przez nas i chcielismy jej ją zostawić) i że jednak mamy zaplacic za grudzień normalnie kasę, bo pod koniec roku mamy rozliczenie opłat za media ( woda i ogrzewanie) i to jest duży rachunek - 2 razy do roku tylko płacimy, ale za to bajońskie sumy... no i ona ten rachunek rozliczy z kaucji. Tyle ze jest tak, że sprawdzalismy lata poprzednie i powinno z kaucji spokojnie wystarczyć i na czynsz i na te cholerne opłaty... ciekawe czy się baba pojawi w sobotę...
nawet nie wiesz jaka zła przez to byłam... a mieszkanie nam wynajęła w opłakanym stanie, piekarnik to na 3 razy czyściłam, nie mówiąc o łazience i w ogole. Zreszta sama też wynajmuję mieszkania i zawsze szłam na rękę najemcom i ostatni miesiąc im leciał z kaucji wpłaconej czuję problemy...
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Nikotynka bardzo sie ciesze ze macie mieszkanie

Nie przekladam cesarki bo juz nie mam sily;/ juz bym chciala 20

wierzę, że jest ci cięzko, mi już też coraz bardziej
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
j
to taka mloda dziewuszka stala, pewnie wzieli ja tylko na promocje
chociaz w sumie czesto spotykalam sie z tym, ze te babki w aptekach miaja jakies przestarzale informacje
no, ale "moja" pani kosmetolog mnie przekonala, tak wiec mam nadzieje, ze jak bede w superpharmie po obronie, to jeszcze beda w promocji i sobie zakupie

Ja wiem, ze nie bedziesz nic nosic, ale uwierz mi, ze samo ukladanie, pakowanie, rozpakowywanie i znowu ukladanie juz jest duzym wysilkiem. I caly czas bedziesz pewnie sobie powtarzac, "ze jeszcze tylko to..." i tak w kolko, az padniesz. Chyba ze bedziesz madrzejsza ode mnie
ooj ja się uwielbiam z takimi spierać jak mi wciskają, że to i to jest super i w ogole ten krem na rozstepy ma mnostwo kolagenu i jest mega a ja na to niech mi pani pokaze kolagen w skladzie i laska czerwona

a z przeprowadzka easy easy mam tydzień, żeby wszystko przygotować więc to nie będzie takie na łapu-capu
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
robi wam ewidentnie na złość... przeciez ma tę kaucję w garści więc o co cho że nie chce jej przeznaczyć na miesięczną opłatę boi się, że coś kręcicie bez sensu
współczuje wam opłat bo duuuża sumka wam odejdzie na to wszystko a jak z pośrednikiem? jakie sa teraz ceny? opłata = miesięcznej opłacie za mieszkanie my tylko jedno mieszkanie wynajęliśmy przez pośrednika ale tylko dlatego że tak było zamieszczone w necie (znegocjowałam na pół czynszu z całego ), pozostałe bez i chwala ci panie za to bo to beznadziejne żeby płacić komuś za to że zjawił sie w mieszkaniu w tym samym czasie razem z właścicielem z którym załatwiam wynajem więc jaka jest jego rola
no na złość na złość.. ale cóż zrobić.. jest na mocniejszej pozycji
ja nie cierpię wynajmować mieszkania z pośrednikiem ani w jedną ani w drugą stronę, ale na to mieszkanie akutat agencja miała wyłączność i właściciel nie wystawiał tego mieszkania sam ;/
a prowizja dla nas - miesieczny czynsz + vat 23%, na szczęście stargowałam 1000 zł i mamy taniej, ale co gorsza właściciel też płaci miesięczny czynsz + vat masakra jaki haracz za skojarzenie klientów... strasznie klniemy z tztem na pośredników no ale tutaj nie dało się tego obejść w żaden sposób
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Nikotynka, super Teraz tylko się nie przemęczaj przy przeprowadzce
Rozumiem, że to mieszkanie bez prysznica?

to mieszkanie bez prysznica, ale właciciel jest tak miły, że zrobi nam drążek i da zasłonkę prysznicową więc bedziemy mieć 2w1
Cytat:
O matko,co za kobieta? O co jej chodzi? A odda Wam później tą kaucję jak jej jeszcze za kolejny miesiąc zapłacicie?
Trzymam kciuki, żeby udało się Wam z nią dogadać
mam nadzieję, że odda.. nie miałam jeszcze takiej sytuacji..
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ojoj a ja czesto rece sobie smaruje mascia z wit A
za mieszkanko
jaką maścią?
dziękuję
super pokoik
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
pear polecam kosmetyki thalgo szczególnie linię colagen rewelacyjne i wydajne śmię powiedzieć że lepsze od vichy teraz są super promocyjne zestawy na święta co najważniejsze taki kremik leczy nawet syfki a jak nailża ja jestem zakochana...
gdzie kupujesz też je lubię
Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Z dzidziusiem wszystko dobrze,jest juz bardzo duzy,wazy....3680A jeszcze miesiac do terminu.
.
ale klocuś

też obstawiam, że wygra Anka, ale strasznie działa mi na nerwy
wolałabym żeby wygrała Olga, tak samo jak Ola w pierwszej edycji
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:26   #2075
uska000
Zadomowienie

ooo dzis imieniny Agatona.. Agatek to Twoje tez

Stary 2011-12-07, 18:27   #2076
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Melduje sie po wizycie....

Z dzidziusiem wszystko dobrze,jest juz bardzo duzy,wazy....3680:c ool:A jeszcze miesiac do terminu.

Czeka mnie cesarka,ze wzgledu na wielkosc dziecka.Ja nie chce cesarki,boje sie jak cholera.Dziura w brzuchu....:brzy dal:
Ewula ale masz olbrzymka w brzuniu. Nie wiem czy Ci gratulować, ale jeśli tylko jest zdrowiutki i wszystko jest wporządku to gratuluje A masz już termin cc?
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:30   #2077
*Agatek*
Zakorzenienie

Wiecie co, ja mam jakieś nienormalne koty słyszę miauczenie małego, patrzę do szafy- bo jest otwarta i se tam śpi, ale ni ma, patrzę na szafę- a on w najlepsze se tam siedzi prawie 190 cm nad ziemią możecie mi powiedzieć jak on tam wszedł?? i miauczy bo nie umie zejść gówniarz mały... normalnie kot ninja

A Filip chyba zamienia się w psa.. bo nowa paka jedzenia dla psów kupiona, a on drapie jak nienormalny... miska pełna, ale nie, on woli jedzenie dla psów
Cytat:
5 luty imieniny mam ale ja nie obchodzę imienin, bo nie wiem czy mam Eweliny czy Agaty obchodzić może powinnam 2x w roku??

Cytat:
Jestem w 38 tyg i dalej nie mam torby.. chyba sie w zrywki z biedronki spakuje;p
jeszcze nie spakowana?? na co Ty czekasz?

Paula zara wyślę

Stary 2011-12-07, 18:31   #2078
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
No i sukces i mogę skakać do góry (tylko w myślach he he) bo sprzątanie szafek w pokoju synka uważam za ukończone ye ye ye możecie byc ze mnie dumne sesese bo mam jedną więcej szafkę na dzieciowe pierdoły ołłł jeeee
No to gratuluje sukcesu ye ye ye ye jesteśmy z Ciebie dumne se se se se
Stary 2011-12-07, 18:32   #2079
uska000
Zadomowienie

no mowie na torbe;p;p

bo tak mnie czeka 15 zrywek;p

Stary 2011-12-07, 18:33   #2080
Mijus
Rozeznanie

Fryzjer i kosmetyczka zliczona Od razu lepszy nastrój

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
heeej

a ja sobie jeszcze troszkę pospałam, bo znowu nocka do

ale mam dobra wiadomość:
MAMY MIESZKANIE!! : jupi:

se se se se se
Cudownie Gratulacje!!!

Cytat:
Hej, Brzuchacze
Zostaly mi dwa dni do obrony. Zaczynam miec mega stracha
Oj tam,oj tam take it easy

Cytat:
agawoo moja mała tez ma respect przed ojcem bo jak fika, i wolam tz zeby zobaczył, to nagle spokój

dzieki dziewczynki za komplementy o pokoiku ja jeszcze nie jestem usatysfakcjonowana bo nie moge znalesc koszykow wiklinowych na komode ( wymysliłam sobie białe od środka z fioletowym albo rozowym materiałem w kwiatki) i dywanu
Takie koszyczki są u nas w Nomi
Stary 2011-12-07, 18:38   #2081
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
nam na SR mówili o łykaniu witaminek w ciązy, że podobno był jakiś suplement (już wycofany) że wtedy takie klocusie ponad 4kg się rodziły po nim. No i poza tym była gadka o takich wspomagaczach mój tż oczy wielkie i mówi, żebym nie łykała już więcej, skoro jem owoce/warzywa, nabiał czy mięsko, jednym słowem dość zdrowo się odżywiam (pomijając ciasta he he ) no i nie biorę od 8 miesiąca
Ja brałam tylko przez pierwsze trzy m-ce

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
nawojka8583 torba spakowana???
Nienie bij
Stary 2011-12-07, 18:41   #2082
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość

Nienie bij
no czy Wy se jajca robita?? chcesz się pakować pomiędzy jednym skurczem a drugim??

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Nie no to jest jakaś paranoja!!!!!!!!!! wózek który mi się podoba został wycofany z aukcji co za wieśniara no chyba, że komuś sprzedała

Stary 2011-12-07, 18:43   #2083
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Hej

Z dzidziusiem wszystko dobrze,jest juz bardzo duzy,wazy....3680A jeszcze miesiac do terminu.

Czeka mnie cesarka,ze wzgledu na wielkosc dziecka.Ja nie chce cesarki,boje sie jak cholera.Dziura w brzuchu....:brzy dal:
.
Ewula ale klusek
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:49   #2084
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Ewula ale masz olbrzymka w brzuniu. Nie wiem czy Ci gratulować, ale jeśli tylko jest zdrowiutki i wszystko jest wporządku to gratuluje A masz już termin cc?
Za tydzien jade do kliniki gdzie chce rodzic to wtedy powiedza...

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Za tydzien jade do kliniki gdzie chce rodzic to wtedy powiedza...
Juz nie biore zadnych witamin,moze przez te witaminy taki duzy...
Stary 2011-12-07, 18:55   #2085
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co, ja mam jakieś nienormalne koty słyszę miauczenie małego, patrzę do szafy- bo jest otwarta i se tam śpi, ale ni ma, patrzę na szafę- a on w najlepsze se tam siedzi prawie 190 cm nad ziemią możecie mi powiedzieć jak on tam wszedł?? i miauczy bo nie umie zejść gówniarz mały... normalnie kot ninja

A Filip chyba zamienia się w psa.. bo nowa paka jedzenia dla psów kupiona, a on drapie jak nienormalny... miska pełna, ale nie, on woli jedzenie dla psów
Ja się tam nie dziwię Twoim kotom, no bo jak Ty taka wykręcona to jakie one mają być
Stary 2011-12-07, 18:56   #2086
Haniula
Zakorzenienie

nikotynka - maść ochronna z wit A tak sie nazywa

mijus to pędem musze do nomi jechac a z jakiego miasta jestes? ciekawe czy w bdg beda
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:59   #2087
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Haniula pokoik śliczny

Tż coś się spóźnia z pracy...a obiad gotowy
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:03   #2088
renata:)
Zadomowienie

hej brzuszki podczytuje was i akurat MartuNiunia do mnie napisała wiec od razu pzekazuje:miala na razie usg i ktg jutro reszta badan i konsultacja z kardiologiem, ma 100%córcie i wazy juz1500g takze super, mamy pozdrowienia i zakaz pisania za duzo
ja was pewnie donadrabiam w piatek...jak mi sie uda bo lecicie strasznie z postami

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:06   #2089
bambusiek
Zakorzenienie

Dzięki za komentarze co do mebli, małżon się postarał

Cytat:
fajnie wam że macie tyle czasu dla siebie
Mąż jest nauczycielem i mimo, że ma 1,5 etatu, to jednak popołudnia wolne. od wiosny do jesieni dorabia jeszcze, więc wtedy jest gorzej

No i gdybym nie była na L4, to byśmy się mało co widzieli... chyba głównie w łóżku

Cytat:
Hej, Brzuchacze
Zostaly mi dwa dni do obrony. Zaczynam miec mega stracha Do tego nic a nic nie wchodzi mi do lba, bo caly czas albo mysle o czyms innym, albo Nietoperek kopie lub sie wypina i to jest taaakie absorbujace... Nie wiem, czy w ogole bede potrafila tam gebe otworzyc i powiedziec cos z sensem.
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
ale mam dobra wiadomość:
MAMY MIESZKANIE!! : jupi:

se se se se se

teraz mnie czeka porządkowanie starego mieszkania, pakowanie, w międzyczasie pranie i sprzątanie oj już myślimy z tztem ze ledwo się przeprowadzimy a urodzę

Cytat:
Robie zaklady kto wygra Top Model

Obstawiacie??

1. Ania - placzka
2. Michalina - ....
3. Olga - Baby face

zaklady przyjmuje do godz 20.00
Ja i małż obstawiamy Anię, ale wydaje mi się, że niby płaczka, ale dałaby sobie radę
_________________________ ___
Dobra, zmykam, bo robimy przemeblowanie w sypialni
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:09   #2090
czubasek20
Zakorzenienie

Dopiero wstałam

Tz mówi ze sie strasznie przez sen rzucałam a śnil mi się poród i do tej pory mam te skurcze co we śnie . Dziwnie

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:11   #2091
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
a pokazesz tylko ze on tak narazie wisi aby było, nie wyprany ani wyprasowany, bo tak jak pisałam chcialam zobaczyc tylko jak to bedzie wygladało, a pozniej bardziej sie postaram zeby go 'ułożyc'
Slicznie baldachim cudo, ja nie kupiłam i troche żałuje miąłam Ci jeszcze napisać o przwijaku, że może na komodę postawisz, ale widzę ze masz płytką i się raczej nie zmiesci
Cytat:
Neska, moje dziecię ma odwrotnie - jak TZ tylko się popatrzy w moją stronę, to momentalnie przestaje się ruszać Oczywiście dotykanie brzucha też nie wchodzi w grę - może pełzać jak szalona, ale jak tylko TZ przyłoży rękę - to spokój
moja też spokojnieje, albo się boi, albo córunia tatunia i tatuś najlepszy na wszystko
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
ehhhh cały dzień na mięcie jadę a słaba jestem jakbym zdeżyła się z pociągiem ;/

pear polecam kosmetyki thalgo szczególnie linię colagen rewelacyjne i wydajne śmię powiedzieć że lepsze od vichy teraz są super promocyjne zestawy na święta co najważniejsze taki kremik leczy nawet syfki a jak nailża ja jestem zakochana...
ojej, zdrówka życzę, mnie też dziś mdli
a te kosmetyki thalgo to gdzie kupujesz, u kosmetyczki czy gdzieś w sieci??

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:13   #2092
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
mijus to pędem musze do nomi jechac a z jakiego miasta jestes? ciekawe czy w bdg beda
Widziałam w Inowrocławiu
Stary 2011-12-07, 19:14   #2093
uska000
Zadomowienie

dziewczyny mialam 3 skurcze co 15 minut trwaly ok 20s czekam czy bedzie 4.. czy to przepowiadajace czy co??

Stary 2011-12-07, 19:15   #2094
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mialam 3 skurcze co 15 minut trwaly ok 20s czekam czy bedzie 4.. czy to przepowiadajace czy co??
Ty się lepiej PAKUJ!!!!!!!!!

Mijus skąd Ty jesteś dokładnie?? Masz w profilu kuj-pom, a na 1 stronie Łódź i zgłupiałam

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-12-07 o 19:17
Stary 2011-12-07, 19:20   #2095
renata:)
Zadomowienie

dziewczyny pisze jeszcze raz bo nie wiem czy zauwazylyscie zeby pozniej nie bylo ze nie przekazałam:P:

"hej brzuszki podczytuje was i akurat MartuNiunia do mnie napisała wiec od razu pzekazuje:miala na razie usg i ktg jutro reszta badan i konsultacja z kardiologiem, ma 100%córcie i wazy juz1500g takze super, mamy pozdrowienia i zakaz pisania za duzo
ja was pewnie donadrabiam w piatek...jak mi sie uda bo lecicie strasznie z postami "
uska!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA a bolace???

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:23   #2096
Haniula
Zakorzenienie

pozycja no za płytka jest ta nasza komoda alee jak podpatrzyłam u bambuska i podoba mi sie taki stojak
I moze jak mnie ten przewijak na lozeczku bedzie mocno wkurzał to kupie cos takiego

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

uska pakuj sie kobito :zegar: no a skurcze jak sa regularne i nie przejda po kapieli to znaczy ze trza sie zbierac
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:25   #2097
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Mijus skąd Ty jesteś dokładnie?? Masz w profilu kuj-pom, a na 1 stronie Łódź i zgłupiałam
Jak zaczełam się udzielać na forum mieszkałam w Łodzi, ale byłam tam tylko służbowo Generalnie jestem z Bydgoszczy,ale aktualnie mieszkam w Inowrocławiu ( praca) Trochę to zakręcone - wiem
Po za tym urodziłam się w Olsztynie i tam spedziłam 25 lat życia
5 lat temu poznałam tż i przeniosłam się do Bydzi
Stary 2011-12-07, 19:40   #2098
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
bolące ?

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
dziewczyny pisze jeszcze raz bo nie wiem czy zauwazylyscie zeby pozniej nie bylo ze nie przekazałam:P:

"hej brzuszki podczytuje was i akurat MartuNiunia do mnie napisała wiec od razu pzekazuje:miala na razie usg i ktg jutro reszta badan i konsultacja z kardiologiem, ma 100%córcie i wazy juz1500g takze super, mamy pozdrowienia i zakaz pisania za duzo
ja was pewnie donadrabiam w piatek...jak mi sie uda bo lecicie strasznie z postami "
uska!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA a bolace???
tez pozdrawiamy

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:51   #2099
AgaMili
BAN stały

Ależ mnie dziś rodzice wkurzyli . Niestety medytacje nie pomagają
Cytat:
Robie zaklady kto wygra Top Model

Obstawiacie??

1. Ania - placzka
2. Michalina - ....
3. Olga - Baby face

zaklady przyjmuje do godz 20.00
Anka
Cytat:
Hej

ważne że zdrowe
Cytat:

No i sukces i mogę skakać do góry (tylko w myślach he he) bo sprzątanie szafek w pokoju synka uważam za ukończone ye ye ye możecie byc ze mnie dumne sesese bo mam jedną więcej szafkę na dzieciowe pierdoły ołłł jeeee

Matko ale mam dziś dzień

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Nikotynko ja na Twoim miejscu bym nie płaciła tego miesiąca. Macie kaucje a mieszkanie może sprawdzić kiedy chce. Na bruk was nie wywali przecież.

Uska i jak tam , dalej są??
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:59   #2100
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:

Nikotynka, no to trzymamy kciuki, zeby ta babka jednak nie robila problemow.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Uska, pakuj sie w worek na smieci, a nie tam na walizeczke bedziesz czekac

Albo lepiej powiedz dzieciakowi, ze czekasz na tap madl i porobilas zaklady i zeby ten sie nie wydurnial i jeszcze chwile posiedzial w brzuchu

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ależ mnie dziś rodzice wkurzyli . Niestety medytacje nie pomagają
to moze meliska?

Agatku, bejbe, a jest tam cos fajnego w tym katalogu?

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-12-07 o 20:00
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości