![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ligh Sheer Duet depilacja laserowa
Byłam na zabiegu w czwartek. No zobaczymy jaki będzie efekt. Poleciały łydki, wnętrze ud i bikini.
O dziwo, odczucia bólowe dużo korzystniejsze niż przy fotodepilacji. Tak właściwie tylko cztery czy pięć strzałów poczułam, w najwrażliwszej okolicy czyli głębokie bikini. Poza tym dzięki tej zasysającej końcówce w jednej głowicy i temu chłodzeniu w drugiej to w ogóle prawie nic nie czułam. Może tyle, co delikatne mrowienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
sluchajcie, a czy przed depilacja trzeba sie zgolic idealnie na gladko? poniewaz mam wrazliwa skore i latwo sie zacinam, boje sie ze z rankami na skorze nie bede mogla poddac sie zabiegowi. A jesli nie trzebaby bylo na idealnie gladko byloby latwiej obejsc sie bez rozlewu krwi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- A kto będzie Ci robił zabieg?
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-11-21 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Pani w recepcji to w ogóle jest "świetna"
![]() Czekamy na relacje ![]()
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
z przyjemnością dołączam do wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Przyczajenie
|
cześć,
szukałam miejsca we Wrocławiu gdzie wykonuje się zabiegi laserowe LSD. Znalazłam ofertę w dermed.pl. Czy któraś z Was była miała tam zabieg? Jakie jest podejście do kilenta? Warto? Robiłam wczesniej zabiegi zwykłym LS i nie wiem czy warto zmienić gabinet dla LSD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Jestem po zabiegu. Jesli chodzi o cala wizyte to w wiekszosci przyjemna. Pani doktor (Pani Iwona) wszystko mi wytlumaczyla i odpowiadała na pytania. Okazało się, źe lekkie podrażnienia nie sa przeciwwskazaniem. Podczas zabiegu bardzo miła, również ze mna rozmawiala i twierdziła, że daje sobie bardzo dobrze rade
![]() ![]() No nic teraz tylko wypatrywać efektów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
likamari ja regularnie robie cale bikini, za kazdym razem moc wieksza a istatnio lecialysmy podwojnym strzalem, no coz czasami skocze sobie na fotelu, czasami pod nosem zemle przeklenstwo
![]() w piatek ide na pachy i jestem ciekawa efektu no i wrazen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prędka jest i widać, że zna się na robocie, co mnie cieszy. Zobaczysz, że efekty wszystko Ci wynagrodzą bo jest naprawdę super ![]() Co do małej głowicy, to jest ona bardziej precyzyjna i niezastąpiona w niektórych partiach bikini ![]() A ja właśnie robię co tylko można największą mocą ![]() Bikini gładkie, a włoski są tylko tam, gdzie mają być ![]() A co do pach, które ostatnio robiłam, to wypadły niemal wszystkie włoski, zostały tylko cienkie pojedyncze ![]() ![]() Na nogach jeszcze nie wypadają, ale i tak jest dobrze bo są mini i w ogóle ich nie widać, dopiero z bardzo bliska ![]() Na następny zabieg również umówię się do pani Iwony bo niestety pani Beaty już nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
ja ciekawa jestem, czy na nogach, bikini i rękach będę miała takie same efekty jak mam pod pachami - jakieś 70% włosków zniknęło po pierwszym zabiegu
![]() ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pani doktor stwierdziła, że dla mnie moc mogłaby być jeszcze większa bo zaczerwienienia na skórze znikają jeszcze podczas zabiegu i nie widać, żeby cokolwiek się z nią działo ![]() Pani Iwona jest w porządku - konkretna i szybka. I pogada i pośmieje się i sprawnie zrobi robotę, żeby nie przedłużać klientce cierpień ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Aniu1000, ja korzystałam z oferty der-medu i wizyta była bardzo przyjemna. Przede wszystkim komfortowo się czułam, bez nerwów i skrepowania, atmosfera była bardzo miła - a to najważniejsze, zwłaszcza jeśli robisz zabieg po raz pierwszy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
Apsik13, za Twoim poleceniem umówiłam się do ArsMedici. We wtorek będę miała pierwszy zabieg, ale boję się jak nie wiem
![]() Chciałabym chyba skorzystać ze znieczulenia emlą, tzn. wolałabym skorzystać, ale nie wiem jak to się ma do zabiegu- czy trzeba iść wcześniej po receptę czy jak? Nie wiecie jak to wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
u mnie w mieście małą tubkę emli można kupić bez recepty
następny styczniowy zabieg bikini zamierzam właśnie w znieczuleniu zrobić z nadzieja że różnica będzie w odczuciach znaczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
Mi się wydaje, że emla to na receptę jest. Najlepiej chyba będzie jak zadzwonię i dopytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Hmm, mija poltora tygodnia od zabiegu, duzo wloskow wychodzi mi jak pociagne lekko za nie palcem, mam już pare gładkich obszarow na skorze, jednak mam obawy, gdyz w niektorych miejscach sa one juz dosyc dlugie, rosną szybciej niz pozostale i ani myslą sie wydostac. Czy jestem tylko malo cierpliwa, czy to moze oznaczac ze kosmetyczka pominela niektore czesci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dopiero pierwszy zabieg, więc spokojnie ![]() A pani Iwona to lekarz, więc nie wiem czy kosmetyczka to właściwe określenie ![]()
![]() |
![]() |
#172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- U mnie po ostatnim zabiegu jest super, nogi prawie gładkie, pachy mega gładkie, bikini ok, choć będą drobne poprawki. Są jakieś słabe włoski, ale jeszcze poczekam i poobserwuję czy do następnego zabiegu się zmienią. Mnie zaczyna wkurzać to, że te, które mi pozostały są jasne i nie będzie się ich dało wytępić laserem. Wolałabym już, żeby były ciemniejsze, wtedy wszystko byłoby prostsze ![]() Ale wygoda, gładkość oraz wygląd skóry na co dzień to po prostu bajka ![]() To chyba moja najlepsza decyzja pielęgnacyjna w życiu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wiesz ze mi nie odrastaja jasne tylko jesli juz wciaz ciemne wloski?? teraz bikini mam smieszne bo doslownie malenki trojkacik tak jakbym specjalnie sobie zrobila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
Byłam dzisiaj na bikini i da się wytrzymać
![]() może i nie łaskocze, ale nie jest też strasznie, jestem z siebie dumna ![]() następny zabieg za 8 tygodni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
jeśli mogę Ci coś poradzić to poczekaj z następnym zabiegiem nawet do 10 tygodni, dasz wtedy szansę wszystkim włoskom odrosnąć i kolejny zabieg będzie efektywniejszy
![]() a z bolesnością ...jak to napisała Anna Mucha....no cóż orgazmu nie było ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Kobitka, która mi robiła zabieg mówiła, że następny za 8 tygodni, żeby nie czekać dłużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na bikini mam jeszcze jakieś słabe, krótkie, jedne jaśniejsze, inne nieco ciemniejsze, ale ogólnie bardzo ładnie to wygląda ![]() I nareszcie spokój z grzebaniem tam, goleniem, woskowaniem itd ![]() Cytat:
Ja teraz mam powtarzać zabiegi nawet co 6 tygodni (do 8) z tego względu, że włoski są słabe i trzeba je częściej traktować laserem ![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście nie znam się na oznaczeniach tych sprzętów i nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Mam tylko nadzieję, że skoro IPL nie dał efektów, to już nie ciągniesz tego dalej bo to tylko strata pieniędzy i przy okazji szarpanie nerwów. Lepiej to przerwać i odłożyć pieniądze na kolejny - skuteczny zabieg ![]() Ja Ci mogę polecić Light Sheer Duet, z innymi nie miałam do czynienia. Szukaj gabinetu z tym laserem. Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.