|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Natasia fajne to schronisko
My sylwestra pewnie u TŻa w domu spędzimy przed tv ![]() Ależ ten rok zleciał tak teraz sobie zdałam z tego sprawę, bo sobie przypomniałam jak rok temu spędzaliśmy Sylwestra osobno i w sumie to tak niedawno było
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
no ja myślę!
bo jak nie to... ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- ahh!
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zeszłym roku byliśmy w tym samaym miejscu i było bosko |
|
|
|
|
#3516 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to fajnie masz, troszczą się o Ciebie obcy ludzie ![]() Cytat:
![]() Kochane ja uciekam się wyciapać, potem wspólna, potem wyrko i Tap Madl Final
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje kochana
Patrzcie, program o organizacji wesela w tej sali co mi sie podoba http://www.restauracjaletnia.com/tlc.html---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
adelaa Tz juz nie bedzie??
ala wkur..zajace jest takie cos, ja zawsze w takich sytuacjach mam wrazenie, jakby to celowo robiono;. grrrr;/ no ale: ja w tym roku spedzam sylwestra z gwiazdami moniq, tak to sie konczy jak sie na wizazu do 2 siedzi;p a co do ksiazeczki, ja musialam na studia swoja wyrobic ze tak powiem, mialam szczescie co do lekarza, bo mi ja po prostu wypelnil, ale tu chodzilo tylko o przeswietlenie pluc, a ze mialam robione w maturalnej klasie to mi sie upieklo kupy badac nie musialam![]() ![]() jlys 3mam kciuki za prace jutro koniecznie musisz sie nam pochwalic![]() a ja juz po cwiczonkach i sie nie pochwalilam, ze wczoraj mialam pierwsza w tym sezonie jazde na snowboardzie a dzis u nas na polu byly..... 2 sarenki;D;D;D a jakie dupska biale mialy;D;D;D
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
moniq napisze jutro wszystko jak wroce i bede wiedziec czy mam tą prace na 100% czy nie
![]() Marlena no nie pojechalam, skoro tu mi od razu pan pytania zadal kiedy moge zaczac czy dzis moge na dzien proby, jakie warunki mi może zaoferowac...stwierdziala m, ze nie ma na co czekać ![]() natasia a moze jednak cos szykuje ![]() a ja nie wiem jak z tym naszym sylwestrem...myślalam, ze tak jak rok temu wynajmiemy pub i bedziemy robic sylwka ale kolega mowi , ze nie , ze oni na bal ida..i czy idziemy..a bal..550 zl od pary no więc nie idziemy , we 2 nie chce siedzieć mimo tego, ze chwile po polnocy nasza rocznica bo juz 2 sylwestry spedzilismy tylko we dwoje , wynajmowalismy pokoj (w 2008 i 2009) i chyba pojdziemy do mojej mamy na sylwestra z Dwójką
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam powiem, ze u nas to chyba bedzie pierwszy sylwester tylko we dwoje w innym miejscu niz mieszkanie
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
naprawde
?
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a My nigdy nie mieliśmy sylwestra inaczej jak we dwoje |
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Na prawde
zawsze z kims, zawsze w domu
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
a my od kad jestesmy razem, jeszcze ani razu sylwestra sami nie spedzilismy, zawsze cos sie dzialo
ale akurat tego nie zaluje, bo sylwester akurat lubie w grupie spedzac
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze zalezy jaka to grupa...
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
no zgodze sie) tez zalezy od ludzi
bo 2 sylwestry byly srednio udane, te z Uk, bo spedzilam je raz z samymi filipinczykami, a to przecie zswieci ludzi i alko tylko dla nas szykowali a drugi raz w mieszanym towarzystwie: polsko-filipinsko-wlosko-slowacko cos tam i pamietam, ze wtedy az ryczalam, bo mi sie nie podobalo, a se wypilam jeszcze to juz calkiem swiat mi sie na glowe zawalil![]() w zeszlym roku ja z kolei mialam trzezwego sylwestra, bo dzien przed pogniewalam sie na T, bo po calym dniu malowania pokoju, wyszedl sobie na piwo mnie nie wiele mowiac i zostawiajac rozmawiajaca z jego rodzicami, co srednio mi sie podobalo. wiec zrobilam mu na zlosc(a wlasciwie sobie) i sie nazlopalam wodki. wiec noc spedzilam z moim przyjacielem kibelkiem, a w sylwestra wypilam szampana tylko no i jedna nie przyjemna syt wynikla przez jednych moich znajomych... a konkretnie przez meza jednej dziewczyny;/
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, mialas przygody
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wieczorowo!
Mikołaj do mnie trafił ![]() Ala, będzie wanna ? ![]() Santom, było cykać foty sarenim puchatym tyłkom ![]() Ruda, no niestety, książeczka sanepidu do absolutna podstawa do pracy z dziećmi i żarciem.Wyrób sobie raz, będzie na lata ![]() Jlys, ![]() Uprasza się też o kciukanie z J. Ma jutro rozmowę jedną ![]() Kasika, ładne te Wasze łapki ![]() My Sylwestra spędzamy teraz ze znajomymi, tylko nie wiemy jeszcze gdzie sie ekipa zbierze, ale to nic -ustali się wszystko dzień przed ![]() Lachony! Znowu karmimy pieski z Szerlokiem! Klikać, klikać! http://tablica.pl/oferta/liza-ze-sch...zy-IDxEJF.html Też się kiedyś tak trochę uchlałam na złość TŻtowi. piona Santom! Ale nie spędziłam nocy nad okiem Saurona, zdecydowanie nie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-07 o 20:09 |
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie z mama wlasnie poklocilam bo dzownila do mnie,ze ona sie zastanawia nad ta moja praca bo godziny od 10-18 to nienormalne ze caly dzien mnie w domu nie bedzie wyjde o 9 i o 19 wroce itd itd, ze nie wiadomo czy dam rade codziennie po 8 h pracowac, a kasa w sumie taka sama jak teraz mam itd
a ja chcialam zaproszenia zamawiac, ale nie wiem jak sie odmienia niektóre nazwiska ;/ i tera
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja kciuki dla J
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
gaja, blad wyskakuje
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, dawaj, ja Ci odmienię
Generalnie są pewne zasady,których powinno się przy odmianie przestrzegać, ale sporo zależy tez od zwyczajów w rodzinie. Teoretycznie więc powinnaś obdzwonić wszystkich z kłopotliwymi nazwiskami i zapytać, jak się odmieniają ![]() Jak praca znośna to i czas szybciej płynie. Ja daję radę 10h to Ty dasz 8. Mamą się nie przejmuj. Martwi się po prostu jak to mama ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- http://tablica.pl/oferta/liza-ze-sch...zy-IDxEJF.html Teraz chyba dobrze! Dziękować w imieniu Jerza! |
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle ze dam rade spokojnie, ale ona ze cięzko jest od 10 do 18, ale juz wg niej od 7 do 15 nie- bo sie konczy o 15 a nie o 18 ;] choc taki sam czas pracy..ludzie:/
kciuki za J !
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
jlys moja mama tez ma wieczne zmartwienia
teraz mi brat powiezial, ze mama siedzi, usta w podkowke i juz sie martwi jak ja sobie poradze jak przyjade do Pl, a mam tyle do zalatwiania, a samochodu nie mam;/ grrr... i wez cos powiedz takiej... sie zastanawiam, ze jesli w koncu cos wyniknie z ta praca T. to co jej powiedziec, bo ona to zaraz urosnie do conajmniej konca swiata... i chyba skoncze na tym, ze nic im nie powiem;p na zdrowie dla nich;/gaja Piona;D a nie pomyslalam o sarnich dupskach, zeby je obcykac, ale podejrzewam, ze jeszcze wpadna do nas
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jej chodzi o to, że ani przed pracą ani po pracy nic już nie zrobisz, czyli będziesz mieć tak samo jak ja przewalone. W tygodniu tylko praca, praca, praca!
![]() Jak wpadną to koniecznie! Jak dobrze, że moja mama tak nie ma. Niestety, babcia ma |
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
no naprawde, bo ja mam w domu dzieci i tzta niedorajde co sobie nie umie jedzenia zrobic i bluzki uprasowac
... da sobie rade . choc nie ukrywm jak sie uda, troche ciezko bedzie z naszym wspolnym czasem, bo on te zmiany swoje na 8 , na 12, na 14 i nocki..szkoda no ale coś za coś..za większość wieczór bedziemy miec dla siebie- ale i tak dopiero jak on z pracy wróci..
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
jlys, od czego są weekendy? My tak z J. długo mieliśmy, że w tygodniu to widzieliśmy się dopiero ok. 23:00, jak on z pracy wrócił, bo jak ja kończyłam to on zaczynał.Da się wyżyć, serio
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

zawsze jestem zombie z rana
ludzi straszę 

i w sumie to tak niedawno było 
w zeszłym roku byliśmy w tym samaym miejscu i było bosko