|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
dziewczyny czy luteina przyspiesza okres?? bo wlasnie dostałam
![]() i na dodatek zaczał padac snieg
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka tescie sztusce wkladaja na zmiane jedno do gory jedno do dolu
![]() india nie mam pojecia
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
A nic szczególnego, coś się dzieje chyba z ciśnieniem więc jeszcze ten aerobik sprawił, że aż mi w głowie od ciśnienia huczy.
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczka ja kupuję tabletki calgonit i polecam. Na all można dośc tani kupić. A są super.
Co do koszyczka to układasz jak popadnie, ważne aby noże były ostrzem do dołu a reszta do góry ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- India przyspieszac to nie. To znaczy zależy kiedy brałaś. Bo po niej jest jakiś czas kiedy @ ma wystąpic. |
|
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ona pełza czy już raczkuje?A co do zmywarki to niestety nie pomogę |
||
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mówiłam ![]() u mnie strasznie wieje, i pada deszcz ze śniegiem ![]() ja wkładam sztućce jak leci ![]() ale do mycia używam Somatu no czasem finisha
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka ja wkładam jak popadnie
używam finish quantum lub zel, na poczatku uzywałam finish all in 1, ale zostawiało mi slady na szklankach to ciachałam na pół Edytowane przez india83 Czas edycji: 2011-12-07 o 21:29 |
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu w ogóle bierzesz luteinę?
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Gina, ze byc moze mogę mieć podwyzszony testosteron i obawia się, ze moge miec owulacje bez jajeczkowania. zapisała luteine by sprawdzic co sie dalej podzieje, jak nie bedzie zmian stwierdziła, ze beda dokładniesze badania. wiec chyba dostałam na wyregulowanie
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już nie bierz jak dostałaś @, zobaczysz jak będzie w kolejnym cyklu.
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. My mamy sól i nabłyszczacz finish i tego jest na ponad 100 myć więc kupimy te tańsze tabletki do tego by było, a później będziemy szukać swojego ideału
Ktosiu ona się podciąga na rączkach i pełza tak jak żołnierze na ćwiczeniach ale buja się już na rączkach i nóżkach więc pewnie wkrótce pójdzie do przodu już wie że żeby się przemieszczać musi ruszać rączką i nóżką na zmianę.
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczka ja polecam finisch classic, bo te all in one są lipne. classic + sól + nabłyszcz są lepsze.
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiu wiem, teraz dopiero za 14 dni. a co ta gin wymysliła to nie wiem, chyba troszkę uraziłam jej lekarska dume sugerujac co napierw powinna zrobic ;p
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
a mi tzn moim naczyniom
służą Finish ALL in 7
|
|
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie bardzo kuma co zrobić by pójść do przodu. Ale co tam, grunt, że się dobrze bawi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda że nie chciał zobaczyć Cytat:
Cytat:
najważniejsze by dawać na przemian by się domyły pochwal się jaką masz 45cm czy 60cm?my używamy tabletki finish albo somat, albo żel somat
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu ale Marcelutek jest młodszy od Lilki
Lila doskonali sztukę przemieszczania się, a zaczęła z 1,5 tygodnia temu do przodu pełzać, teraz już idzie bardzo dobrze wcześniej też do tyłu lazła ![]() Śliwienko whirpoola 45cm, nawet nie wiem co to za model dokładnie. Wzieliśmy taką na jaką nas stać
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-12-07 o 22:25 |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
pod zabudowę czy z frontem?my też mamy z tej firmy i 45cm bo inna nie wejdzie nam i koszyk górny też masz lekko przechylony do przodu?
zmywarka dobra rzecz, nie będziesz żałować
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
ten kto wymyślił zmywarkę powinien dostać co najmniej nobla
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Tap Madl sie skonczyl wiec moge isc spac
Dla zaaabci nie pisze kto wygral,nawet zadnej sugestii nie zrobie zeby i ona miala ciekawe ogladanie Jutro chyba jade na kontrole z noga do chirurga-troche mi sie nie podoba ta moja noga-zostala mi taka kulka przy peknietej kosci,ale w sumie jeszcze 2 tyg nie minely od zlamania. dobranoc |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
|
|
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia na kontroli Ja po wizycie widzialam sie dzisiaj z ginem Wszystkie pomiary dzidzi wporzadku Moje wyniki krwi perfekto Jak to pan doktor powiedzial " Ja sie wogole o Was nie martwie" Ciaza przebiega super Jedyne co to schudlam prawie 3kg od ostatniej wizyty .. ale lekarz nie kazal sie denerwowac powiedzial ze na poczatku ciazy to normalne + jestem przy kosci wiec nie ma sie co stresowac Za 2 tyg mam zrobic badania krwi a 4 stycznia mam nastepne i ostatnie usg
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiaaaaaaaaa jednak lepiej jak jest oryginalny pojemnik do lkartswa w inhalatorze. w tym co mielismy, para slabo leciala. a w tym oryginalnym smiga az milo
wiec jakos bede musiala przebolec ze sie latwo odkreca i trzymac zuzce, nie bedzie mogla sama sie obslugiwac.
|
|
|
|
#1705 | |||
|
Zakorzenienie
|
lodóweczka super, przez jakiś tydzień miała ciepły bok i nie wiedzieliśmy co jest okazało się że oddawała ciepło, więc luz, teraz już jest super, chodzi cichutko, włącza się rzadko, wyślewtlacz nie bije po oczach jak czytałam w komentarzach, czasem pochodzi głośniej tudzież jest dziwenie ciepła jak wsadzimy dużo rzeczy i musi szybko mrozić (ostatnio np dostaliśmy od moich rodziców cwierć świnki i tak było ale z zamrożeniem poradziła sobie super szybko, nie ma lodu ani szronu, a w lodówce światełka ledowe fajnie wszytko oswietlają
ja jestem zadowolona, z tym że ja mam ją w kuchni, więc i tak mam do niej kawałek ale mimo wszystko jej nie słychać (poprzednia chodziła co chwile i jak traktor ) no i super się ustawia temperatury, ooo brakuje mi jednego tzn nie brakuje ale pewnie kiedyś zacznie - ma piszczenie drzwi przy otwartych więc luz ale fajnie by było jakby miała blokade dziecięcą bo teraz jest mocno namagnesowana więc drzwi chodzą cieżko i Pat nie daje rady ale pewnie kiedyś się wyrobi a to nie wydatek na rok i boje się że może młody do niej zaglądać jak było z poprzednią ale liczę na to że tak szybko się nie rozmagnesuje ![]() Cytat:
![]() a stół już wklejałam ale wkleje jeszcze raz http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70116262/ bardzo nam się podoba bo ma cholernie masywne nogi i jest stabilny ![]() krzesła http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40182244/ i jeśli chodzi o krzesła to chcieliśmy tapicerowane takie w stylu Guciowych ale doszliśmy do wniosku że Pat ma może poszaleć z nimi więc bez sensu i kupiliśmy klasyczne (bynajmniej przy zmianie wystroju nadal będą pasować) a do nich poduszki ale nie te oczowalne różowe tylko też niebieskie ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...997/#/60175011 - jak młody pobrudzi to się wypierze i luz, a jak mi się znudzi to poduchę wymienie ![]() no i jeszcze dywanik http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70185420/ super Ci sie kącik zrobił ![]() ja raz na 2 mce płace ok 240... mam nadzieje że po zmianie lodówki będzie mniej... bo sie zastrzele.. podobno najwięcej ciągnie czajnik bezprzewodowy i pralka no ale pralkę zmieniliśmy a rachunki duże jak po lodówce nic to nie da to wywalamy czajnik i grzejemy na gazowym trza próbować.. Cytat:
myślę że coś wynajdę ![]() Cytat:
![]() ja sztućce zawsze chowam trzonkami do dołu, to co się wkłada do buzi jest u góry bez względu czy to noże łyżki etc, duże oze i tak myje na leżąco na górnej szufladzie, my do mycia wlewamy raz na 2-3 mce nabłyszczacz i raz na pół roku sól a tak to wkładamy finish (stara nazwa calgonit) ale chcemy się przerzucić na puder czy proszek do mycia doszliśmy do wniosku że sól i tak trzeba sypać, po osobnym daniu nabłyszczacza naczynia są fajniejsze a nie są to drogie rzeczy które uzupełnia się raz na jakiś czas i na długo wysarczają wiec nie jest to uciążliwe, więc po co płacić za all in one
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-12-08 o 08:36 |
|||
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
marta to super ze lodowka sie sprawdza, zazdroszcze braku lodu
![]() a ja uwazam ze zanim pat bedzie na tyle kumaty by nie otwierac lodowki ot tak, to lodoka sie nie wyrobi do tego czasu, w eic luz. my nnasza mamay juz 3[?] lata i ciagle zamrazarka wymaga odpowiedniej sily jak sie zasssie to ohohohNo z czajnika staramy sie malo korzystac, np dla zuzki nie gotuje wody specjalnie do mleka, tylko zaparzajac np herbate lub kawe popoludniu wlewam wrzatek do termosa. wiec 1-2 gotowania odpadaja. ciekawe ile bym placila gdybym za kazdym razem gotowala. z drugiej strony gdybym gotowala na gazie to by na jedno wyszlo, bo wtedy rachunek za gaz bylby wiekszy
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dzisiaj mam na późniejszą godzinę, ale muszę ogarnąć dom i napisać plan miesięczny ![]() A co do prądu, to czajnik naprawdę dużo go pobiera. My kiedyś zmieniliśmy na elektryczny, ale szybko poszedł w odstawkę, ze względu na koszty |
|
|
|
#1708 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się
![]() Cytat:
u nas włąśnie dużo sie gotowało więc chcemy to zmienić - zresztą my bardzo dużo pijemy herbat po 3-4 dziennie każdy, no i opiekunka i dla Pata więc trochę tego się gotuje ale odstawimy po tym rachunku kolejnym żeby nie na raz żebyśmy wiedzieli czy lodówka coś zmieniła
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się nie podoba kto wygrał tap modl
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

wszystkie kabelki są jej, nawet sęk na podłodze w desce ją zainteresował i chciała go zjeść 
A ona pełza czy już raczkuje?

Teraz już nie bierz jak dostałaś @, zobaczysz jak będzie w kolejnym cyklu.

nie wiem za co ku*RWA