|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Smutno mi
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." Edytowane przez Beautiful lie Czas edycji: 2011-12-07 o 20:47 |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie. Nie zapominaj o tym ![]() Prezesi jakoś nie zapominają ![]() Cytat:
Nioh Nioh Nioh Bułgaria ... I Wy Nie mam pojęcia ![]() Znowu On ![]() No ale nic. Idę patrzeć Cytat:
Wkurza mnie. Rozwalił Nam atak pojedynczym blokiem w ostatnim meczu. Foch! Na maxiorka! |
|||
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
to i tak za dużo
![]() Cytat:
ojj, daj spokój a jaki głos ma świetny
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
|
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry, spamu część uno
![]() Cytat:
A idealnie by pasował.W definicji słowa "impreza" mieszczą się chipsy. Impreza bez chipsów to jak ziemia bez grawitacji Obawiam się, że pani pro nie o takie koordynacje chodzi. Zwłaszcza, że nie jest możliwa liczba koordynacyjna 69 ![]() Ale... ja musiałam umyć włosy! Cytat:
Chyba że to po to, by legalnie macać moich Mężów? Niedoczekanie! ![]() Nie wiem, no. Musimy z Latynosem pogadać. Miro, chcemy Serbów, Francuzów i Argentyńców w grupie (Brazyli już teraz mamy, Be, więc nie marudź :P). I wszystkie mecze mają być we Wrocławiu. I ADNy mają się nami opiekować, w naszym pałacu błaznami mają być Serby, a Francuzi mają być nagimi rzeźbami. Kapiszi? ![]() U mnie w domu też przyszli zapytać, co się stało, że tak jęczę ![]() Yyyyyy... Dzięki dziewczyny, choć to "zasługa" wyłącznie gienów. Natomiast co do grupy na fejsbuku... tylko bez nazwisk proszę ![]() Cytat:
Przyzwyczaimy się ![]() Młaha, a ja właśnie skończyłam!
|
|
#277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z przytupem Cytat:
![]() no cie chyba ![]() ale co nie chcesz być popjular?
|
|
|
#278 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Spamu część druga
Wiesz, pogoda paskudna, to każdy pretekst do narzekania pasuje Cytat:
Dobra, żart ![]() A czyj Mąż? ![]() Cytat:
![]() A potrafisz mnie teleportować na miejsce i z miejsca? ![]() Ja też się boję a) o chłopaków b) poziom "widowiska". Oby się obyło bez kontuzji, oby się obyło... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z Argentyną zdecydowanie za mało gramy. Moglibyśmy grać tylko z Nimi. Mogliby nawet w Polsce zamieszkać (Poniosło mnie? ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() No dobra, w Katowicach też mogOM ![]() ![]() (rozumiem, że reszta żądań jak najbardziej reasonable? [kurde, zapomniałam polskiego odpowiednika! ]Bardziej już być nie muszę :sole: ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147...aign=FB_Ciacha Andi :tryb uruchamiania ślinianek:
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy Brazylię... taaak ale i tak mam dla FIVB dużo do zarzucenia! Gdzie Bułgaria? ![]() nie chcesz żyć w blasku fleszy? ![]() właśnie ![]() Cytat:
właśnie ![]() nie, co Ty, przecież byśmy Ci powiedziały, gdybyś przesadziła nie jestem godna, żeby odpowiadać na Twojego posta...
||
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co? Czyli mogę fantazjować dalej ![]() Nie płacz, tutaj żadna nie ma godności ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- O mamo! http://www.volleyball.it/notizie.asp?s=118&n=38105&l=0 ![]() Za dużo dobra na raz by było, za dużo
|
|
#281 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Eeej... wyglądam przez okno a tam tony śniegu
![]() Zabierzcie ode mnie ten śnieg
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam takiego kwiatka, który ma w sobie baterię słoneczną i on się rusza jak słońce świecie aaaa, już się bałam :sole: ojjaaaaaaaaaa! ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() i nie lubię zimy ale wieczorne spacery, gdy pada śnieg... ♥
||
|
|
|
#283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zimnoja jeszcze moge zrezygnować ![]() ten najbardziej dziany ![]() coś ukrywa ![]() no by go kibice przywitali ![]() niee, to by sie szybko znudziło taka monotonia niee, że za sałatą Andi zdjęcie Możdżona i Zibi w tle ej faktycznie ta maskotka wygląda jak ten pokemon Dżiglipaf ino loczka takiego brakuje i mikrofonu(no i zielonych oczu ale to sie wytnie)Cytat:
![]() ![]() a co ona ogrodnik żeby przesadzać? mamy wprawe więc jakby co wiesz gdzie nas szukać, tylko przygotuj sie że flesze moga cie dopaść w najmniej oczekiwanym miejscu ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
omg jakiego starocia niedawno słyszałam w rmfie i teraz na wrzucie słucham
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-12-07 o 21:49 |
||||
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Arki
Szkoda ![]() A do dupy ta grupa; ja chcialam Francje :\ I mysle, ze zamiast do gdanska, to ja sie bardzo chetnie do Bulgarii wybiore ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Tak, jedziemy do Bulgarii! Beda ADNy, nie ma bata
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jedziemy ![]() przecież zdjęcie mam dla was zapominałam z tej radości ładne suodkie i urocze
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2011-12-07 o 23:16 |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Co za poyebanyyyyyyy śnieg!!!!
Zabierzcie to cholerstwo ode mnie! Jak ja nienawidzę śniegu! WRRRR. Urwa! Śnieg! Chciałoby się. Nie wiem co to to jest. Rozmazuje się jakaś breja! Chlapie spod kół, mokre toto. Kupa taka! No urwa mać! Ja chcę mróz! Niech będzie -20! Wolę to niż to coś teraz! Pierwsye opadz a mnie ju urwica trafia! Dzień (nie)dobry
|
|
|
|
#287 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo piękna wizja Tylko dorzuciłabym z jeden dwumecz gdzieś w Warszawie No i gdzie w tym całym folwarku znajdziesz miejsce dla Naszych Kokosów ![]() Cytat:
![]() Ehhh ![]() A o tym też myślałam i myślałam jeszcze o "za sałatO" ![]() Idę idę idę Mam rozdarte serce Andi... Winiar... Monrz... ![]() Cytat:
Przepraszam, że nie odpisałam na SMSa... Ale go nie słyszałam A wiadomość jak najbardziej wspaniała. Opijmy to Cytat:
Cytat:
NIE! Mam swój! Ale jak chcecie trochę to z chęcią oddam. Bierzcie wiaderka i łopatki i zapraszam ![]() <sprawdza stan środków na koncie> ... ... ... ... To tyle Spoko. Zaoszczędzę ![]() Cytat:
![]() Marko jaka twarzowa łososiowa bluza Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-12-08 o 09:26 |
||||||
|
|
|
#288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:wybiega_czem_prędzej_z_d omu:Łojeeej Zaczęłam się zastanawiać, co Aleks robi z tą kobietą, kiedy dotarło do mnie, że obok Urosa jest przecież Sanja Malagurski, a więc nie jest to zbiorowe foto Serbowie + Ich małżonki/kobiety Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale Warszawa jest taka nieklimatyczna Hmmm... dobra. A co mi za to dasz? Dla naszych Kokosów? W łóżku ![]() Wczesna godzina, ale herbatką toast wzniesę Za 2/3 ADN być może razem! ![]() Ach, Faku to była piękna inspiracja ![]() Dobry ![]() Zbieram materiały na ten @#^#$*@((*%&^ referat. Potem go napiszę, zrobię sprawko na laborki i pouczę się przeklętych przyimków włoskich (a najchętniej to bym im powiedziała va' fa' Napoli! ) ![]() Ale jeszcze śniadanie muszę zjeść
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już chciałam pisać, że niepotrzebnie klimat psują ![]() Sama jesteś nieklimatyczna! No dobra. Ja też nie przepadam za Wawą Ale blisko bym miała. Znaczy Wy też A u mnie jest już przecież klimatycznie Pamiętam tą lekcję! Śmiałam się, że jak to Napoli = hell I skomentowałaś to krótkim "Może jak Rzeszów" ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Napisałabym Wam coś ale moja dedukcja tym razem przeraziła nawet mnie Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-12-08 o 09:53 |
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna Marko też chyba ma jasne włosy zresztą I ta dziunia, z którą Aleks miał zdjęcia na ciachach - też miała ciemne włosy.... hmmm... Ale będę się trzymać wersji, że skoro Sanja jest od Urosa starsza, to niemożliwe jest, aby było to zdjęcie Serbowie+Ich kobiety ![]() U Ciebie tak, ale u Ciebie to nie Warszawa I mam nadzieję, że tym razem samoloty dobrze chłopaków spuszczą do Twojego ogródka. To znaczy zrzucą, o. To była moja riposta? Pacz, jakiś szczyt intelektualny musiałam mieć ![]() Ale napisz, napisz! ![]() Mnie przeraziło z kolei, że wchodzę na fejsa, a tam dwa posty Lu
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrzucą- siur. Resztą zajmiemy się my Więcej nie wchodź na Fejsa po pijaku Ale może dobrze wyszło jak Go zaprosiłaś. Teraz się zakocha i WŁALA! ![]() A przy okazji Fejsa. Bed- mój kumpel pododawał trochę komentarzy pod Twoimi zdjęciami. Dodałaś mnie na znacznikach i chyba myślał, że to moje zdjęcia A co do mojej dedukcji i toku rozumowania tudzież przejścia od jednej mysli do drugiej... Oglądałam wczoraj na YT filmiki o zdobieniu paznokci, od nich płynnie przeszłam do filmików o makijażach (swoją drogą ale cuda ludzie malują), od nich z kolei przeniosłam się na tutoriale "jak przyklejać sztuczne rzęsy" (Joaa ![]() ). Od rzęs jakoś tak zeszło na ćwiczenia, odchudzanie itd... I licytuję obecnie na allegrze... Bieżnię do biegania Tak, tak. Zaczęło się niewinnie- od paznokci
|
|
|
|
|
#292 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i od razu przypomina mi się ostatni mecz w Uranii ? ;> Cytat:
Cytat:
śnieg jest lepszy niż taki mróz, brrrr ![]() Cytat:
optymistyczne Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no dawaj ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
wow...
||||||||
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę tego obiecać Ta. Żeby wybić się z tłumu będę pisać po polsku, a serduszka będę Mu wklejać dopiero, jak się zakocha Okej, widzę logiczny ciąg wydarzeń Biegać to se możesz po ogródku albo po całej Twojej pięknej okolicy Obyś przegrała, HA!
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MilczDupa tam. Wolę mróz! ![]() Spadaj! Ale fakt- on jest wybitnie "inny" z tym, że pozytywnie ![]() A tak w ogóle to to jest mąż siostry przyjaciółki (ktoś coś zrozumiał? ) I zarówno przyjaciółka jak i siostra jak i on jak i ja mamy ostro naryte... Więc jakoś się dogadujemy Od zawsze wiedziałam, że jestem za*ebista ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Dobrze! Niech sobie nie mysli żeś łatwa! Szanuj się! No widzisz. Z tym moim bieganiem to właśnie jest tak, że jak jest ciepło to mi się nie chce dupy ruszyc. Poza tym po tych polnych drogach to ja prędzej sobie nogi połamię niż się nabiegam. No i już widzę miny wsiowych babć jak widzą mnie biegającą po okolicy No i sytuacja jest taka że mi się zwyczajnie zmobilizować nie chce. A w zimę to już całkiem odpada... No bo hello. A na taka bieżnię to wskakuję kiedy chcę, w domu ciepło, nie wieje, równo. I sobie mogę TV pooglądać przy okazji i takie takie. Zejdę kiedy chcę, siku pójdę Wygoda ![]() O taaaak. Kocham moje okolice. Szkoda, żeś ich nie widziała wiosną albo latem ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- wcześniej sobie biegałam taka fajną boczną dróżką- ode mnie do babci ale teraz działki tam posprzedawali i zagrodzili wszystko Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-12-08 o 11:03 |
||
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bieżnia fajna sprawa jest
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jesteś tak samo normalna jak ja, więc rozumiesz
![]() Dokładnie! Napaliłam się na nią jak szczerbaty na suchary!
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (fot.) K. Szczepański Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-01-26 o 11:22 |
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo, ładne
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawiasem mówiąc, teraz na Jego właściwym profilu (nie fanowskim) pojawiło się sprostowanie, że to tamto, to nie Łon pisał Oczywiście też mi to wyskoczyło na tablicy, bo Go subskrybowałam Czyli tamten profil to jednak fanowski, uf A jak Ci się znudzi, to gdzie będzie stała? Na trasie też zawsze możesz przestać i pójść zrobić siku ![]() Jakoś nie wyszło, no :szura_butem: A po cóż to On we Wrocławiu był? Odpocząłby sobie! Chociaż, może Jaśnie Klub dał Mu kilka dni offu
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurna! Wstydzisz się, że jesteś taka jak ja
![]() Oj łaaadne ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
A jak kiedyś się znudzi to mozna ją złożyć. Poza tym mam sporo wolnych pokoi, więc miejsce się znajdzie Albo opchnę na all ![]() Najlepiej na środku drogi ![]() Patrz. Nie pomyślałam... Ale to u mnie nic nowego ![]() Nadrobimy Zima szybko zleci (oby bo mnie nerwica dopadnie ) i zjedziemy się na jakis miting Modzionek, czy któryś Skrzat mówił, że dostaną najwięcej wolnego ze wszystkich kadrowiczów, bo jakieś... Bagatela 4 dni Inni musieli się stawić od razu na treningi. Więc się celebryci i doprowadza do omdleń gorące 14 w gimnazjach |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

A idealnie by pasował.
Chyba że to po to, by legalnie macać moich Mężów? Niedoczekanie! 

wow...
Od zawsze wiedziałam, że jestem za*ebista