![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Jestem, i lecę nadrabiać co mnie ominęło
![]()
#34 |
Rozeznanie
|
zrobiłyście mi smaka na chipsy, nie dobre Wy
![]() ![]() ![]() i zainspirowana Waszymi bombkami sama postanowiłam coś stworzyć i zamówiłam sobie taką kulę + wstążki, cekiny, pokombinuje i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
#35 |
Zadomowienie
|
witam
![]() SdC gratuluje mieszkanka ![]() mi też się wdaję, że jestem zimą, ale pewności nie mam ![]() Ale mam ochote na coś takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Jesteś
![]() A ja się nigdy nie potrafiłam określić ![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
Mnie kiedyś zanalizowano na wizażu i podobno podpadam pod lato.
Widziałam dziś po raz pierwszy córeczkę mojej I., nareszcie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak sobie przeanalizowałam i stwierdziłam, że z moim trybem jedzenia i jego ilością moja waga powinna lecieć na łeb na szyję, a tu ![]() ![]() ejjj ja nie wiem jaka ze mnie urodowa pora roku ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
ja też nie
![]() Melka przez Ciebie zaczęłam jeść chipsy, którym tak ładnie się opierałam ![]() ![]() zawaliłam dziś egzamin, na jeździe prawie wjechałam na wysepkę na rondzie chełmskim ![]() ![]() ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem
![]() Dobrej nocy, dziewczynki ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Nie depcze krokusów
|
an...co?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kto miał dziś iść do Vici?? Jak poszło?? Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2011-12-07 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chipsy jadam tylko na imprezach. Nie ma mowy abym sobie sama kupiła ot tak do pochrupania-zdecydowanie wygrywa u mnie czekolada ![]() Ja też nie... W ogóle dobór kolorów to dla mnie czarna magia a w odróżnianiu odcieni to jestem jak facet ![]() Cytat:
![]() I tak w ogóle to...z czego ty chcesz chudnąć?! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Laysy z pieca są mega
![]() Cytat:
![]() Nie chciałam żeby Ci zagracało mieszkanie, moja wina, że tyle leży, już zapomniałam co tam było ![]()
![]() |
#45 |
Matka Smoka
|
A co oznacza tytuł wątku?
![]() SdC - nie wiem czego się możesz spodziewać po norelu ![]() Dziękuję za propozycję, ale musiałabym jakoś to od Ciebie odebrać, i tak zaraz musiałabym kupić nowy, więc i tak wizyta w sklepie mnie nie ominie. Napisałam kartkę TŻ z brakami, ma podjechać ![]() W ogóle się nie pochwaliłam jeszcze, że ostatnio po pracy jechałam do lux medu na Wadowicką - w połowie drogi, pod pocztą glówną kontrola biletów. Patrzę, nie mam portfela. Panika, telefon do domu - portfel lezy sobie na podłodze. Kontrolerzy zajęli się kim innym, ja wyskoczyłam z tramwaju. Kasy na bilet brak, dowodu tożsamości bez którego mnie nie przyjmą u lekarza brak (a kończyło mi się opakowanie lekarstwa), no i najważniejsze - w drodze miałam podejść po peeling do aidemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Pani Buka
|
ja też (mimo wszystko) dołączam do fanek Laysów z pieca i Pringlesów
![]() ![]() Cytat:
![]() myślę że w Photoshopie by dało radę bo napis jest na ciemnym, dość jednolitym tle - ja mogę spróbować, ale w sumie to Trust się lepiej chyba zna, albo Cholerka ![]() wstałam 15 minut temu a chyba z 10 razy już kichnęłam ![]()
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() zasada dobry zwyczaj nie pożyczaj sprawdza się w 100 %. Ostatnio pożyczałam parasol pani OwPl dziś rano patrzę a on ma połamane druty, sucza nawet się nie przyznała że zepsuła (nowy parasol, jak jej pozyczałam był cały) echsz, chamstwo |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Każ jej odkupić, bo na pieniądzach nie śpisz
![]()
#49 |
Zadomowienie
|
Wow
![]() Ineso - skończył mi się peeling więc na pewno zawitam na Gertrudy, niestety chyba dopiero w tygodniu przed świętami bo teraz mam urwanie głowy :/ Ale ma algi się nie piszę - w przypływie sił do sprzątania (przed sesją) natknęłam się na nierozpakowane opakowanie śmierdziuchów z ZSK. A masz porównanie tego Norel do Ziai? ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- A propos analizy kolorystycznej - przez pół życia byłam przekonana że jestem jesienią, potem zaczęłam się podejrzewać o lato, a ostatnio mnie zdiagnozowali na szybko jako zimę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci źle to przypomnij sobie moje zdziwienie, a później niedowierzanie jako odpowiedź na Twoje słowa, że nie odchudzałaś się, gdzie dla mnie ewidentnie jest Cię mniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrać doby termin i chętnych by się uzbierało, tak myślę. Nooo, przynajmniej jedna ![]() Cytat:
![]() Ineso, straszną miałaś przygodę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ja też byłabym chętna na analizę
![]()
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Trust, tylko że ona jak zwykle się wyprze i jeszcze to się dla mnie źle skończy. a ona ostatnio coś dziwnie ma coraz więcej pieniędzy bo kupuje coraz to więcej rzeczy/usług/itp.
Jeszcze chyba od niej złapałam ten katar ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Nie depcze krokusów
|
Nie wiem, na czym polega ich fenomen. Chipsy jak chipsy.
Też się zastanawiam. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |||||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
wizażankowe kciuki na pewno by pomogły Cytat:
Cytat:
w ogóle po wczorajszej rozmowie z Soline doszłam do wniosku że jestem ogromną ignorantką jeśli chodzi o jedzenie. nie gotuję bo nie lubię, jem bo muszę. nie jestem smakoszem więc jedzenie jest dla mnie przykrą koniecznością. dlatego moje menu nie jest zbyt bogate. OMD- chcę się pozbyć moje nieszczęsne boczki których za cholerę nie chcę akceptować choć wiem że chyba powinnam, bo mimo raczej szczupłej sylwetki one są, po pół roku regularnych ćwiczeń efektu tez nie było:/ Cytat:
![]() ![]() ![]() zaczepiałam Cię ostatnio o rzeczy i całkiem zapomniałam co jeszcze od Ciebie chciałam. myjąc dzisiaj zęby mnie olśniło- chciałam od Ciebie maskę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie nie pożyczaj tylko pożyczaj odpowiednim osobom ![]() Cytat:
![]() fakt tak było. i teraz mam dylemat bo ostatnio właściciel mieszkania mi powiedział że przytyłam, że w stosunku do tego samego okresu rok temu jestem okrąglejsza ![]() chyba jednak uwierzę kobiecie ![]() ja zrobiłam sobie analizę ale inną- porównałam zeszły rok do tego roku i znowu jest tak, że koniec roku stoi pod znakiem zawirowań. i to funduję je sobie na własne życzenie. Rok temu listopad/ grudzień był koszmarem i wariactwem, w tym roku jest trochę lepiej, bo koszmarem nie jest, ale wariactwem na pewno. moze jestem typem człowieka, który jak nie ma problemów to sobie je zaraz wymyśli? ![]() jak mnie nie liczyłaś to jest nas 7 ![]() Trust, Cholerko- czy któraś z Was mogłaby mi usunąć ten napis? ![]() ![]() ![]() a w ogóle Cholerko zapomniałam Ci powiedzieć, że wieloryb zrobił furorę, dziękuję ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Jutro ma padać śnieg i chyba nici z ubrania ultra krótkiej kiecki
![]() Lenka, wezmę 2 paletki - szarości/niebieskości i brązy, powinnam Was obie dać radę pomalować ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- GG, ja też mam boczki, a jestem bardzo szczupła. To chyba kwestia noszenia obcisłych spodni biodrówek. Co do zdjęcia, masz je w lepszej rozdzielczości? Z takiej to obawiam się, że nawet Ci tego nie wydrukują...
#57 |
Zakorzenienie
|
Jakość jest tragiczna, ja bym się bała to wydrukować na koszulce...
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-12-08 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
GG a myślałaś o zupach? Tutaj za dużo gotowania nie ma (można tez przywieźć zawekowaną z domu w słoiku
![]() ![]() ![]() Nie wyobrażam sobie dnia bez obiadu...wpadam między praktykami a zajęciami na chwilkę do domu aby zjeść coś ciepłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Malla, z tym że zwrócenie uwagi tej osobie by się wiązało z nieciekawymi konsekwencjami
![]() GG, masz rację to zalezy od człowieka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.