Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 21:08   #3451
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Izazula- nie zazdroszczę tej nocy. Dobrze ze to "tylko" mandarynki.

Agnieszka - ty to masz wesoło napewno na nudę nie narzekasz. Adrianek to faktycznie kawał chłopa już jest - i to przystojnego.

Dziękuje wszystkim ze niewątpliwie szczere komplementy.
Drcrone - Tobie za te dodatkowe kilogramy nie dziękuje niemniej co fakt to fakt.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:10   #3452
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziekujemy
teraz tez juz sie smieje,ale wczesniej to mi troche rece opadly...
na starosc bedzie co wspominac

ale widze ze zdjec,ze Oliwka POP tez mala agentka i ten jej blysk w oku...moja to broi i udaje,ze jej nie widac,ze cos zle robi a Oliwka to tak na zywca patrzac tacie gleboko w oczy

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:24   #3453
P0P70
Zakorzenienie

Agnieszka - masz racje moja się nie kryje z tym co robi. A robi co chce i nikogo się nie boi. Czasami za karę idzie siedzieć w kojcu ale jakoś specjalna kara to dl niej nie jest. Rozpieszczona bardzo ale tak to jest jak są 4 osoby dorosłe w domu i jedno dziecko uwielbiane przez nich.

Stary 2011-12-07, 21:25   #3454
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Aga ja dopiero co odkurzacz i mopa odstawilam taki mi mexyk w calym mieszkaniu chlopcy zrobili. Juz nie mowiac o tym ze pranie musze wlaczyc bo mlody na spacerze przewrocil sie na trawnik i raczka w jedna psia kupe, a kolanem w druga :/wiec nie musze pisac mojego zdania na temat niektorych wlascicieli psow
Ide naroznik wyczyscic jak mlody spi bo inaczej rownie dobrze moglabym go tym kremem nasmarowac

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:32   #3455
ania p
Zakorzenienie

Plmadzia i inne dziewczyny narzekające na bałagan po dzieciach .

Kupon dla was

http://www.groupon.pl/deals/warszawa..._0_0_341&a=397
Stary 2011-12-07, 21:34   #3456
agnieszka09
Wtajemniczenie

a jeszcze Wam napisze o super pomysle Karinki.
w tamtym tygodniu miala przyjsc polozna doAdrianka,ja sprzatam,spiesze sie,juz siedze i czekam na nia.poszlam jeszcze do lazienki aby sie zalatwic i wlasnym oczom nie wierze.kibel caly w pileczkach(tych pompowanych do basenu)po same brzegi.tu na kibelek mi sie chce,maly wrzeszczy ja wkurzona az kipi,a polozna puka caly pobyt poloznej nie moglam sie skupic i tylko sie modlilam aby nie zachcialo sie jej skorzystac z lazienki...
pozniej zaczela wazyc,mierzyc malego,Karinka dorwala malego ksiazeczke i odwalila takie picasso,ze az wstyd do lekarza isc...polozna sie smiala ale jak wczoraj bylismy naszczepieniu i doktor wzial ta ksiazeczke to tak dziwnie sie spogladal
taki maly szkudnik
czasmi jestem bardzo spocona od jej pomyslow

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-12-07, 21:36   #3457
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja tez mam te skladane wyscigowki. U nas jest kilka biedronek i jaknie ma w jednej to w drugiej trafiam.
Dzisiaj musze isc wlasnie do takiej mniej obleganej po rybe.

W biedronie jest pycha ryba mrozona gładzica,bez lidu i w sumie niedroga jak za to jak smaczna. Bezpiecznie mlodemu daje bo na osc jeszcze w nich nigdy nie trafilam. To z rodziny dorszowatych.polecam.

Jak bede dzisiaj czy jutro szla na spacer to wam nagram jak wyglada spacer z moim syneczkiem ze nikt nie chce mi go pilnowac .ludzie sie ze mnie smieja ze za gowniarzem biegam bo tak zasowa
nie słyszałam jeszcze o takiej rybie muszę luknąc następnym razem jak będę
nagraj ,nagraj pośmiejemy się
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Witam,

Madziwiana- jaką fajną parę zakochanych masz .

Asiulek- Wercia śliczna

Mrowak - ja wszystkim w domu przeczytałam <co nie było łatwe bo starałam sie zachować oryginalne słownictwo>, strasznie się podobało to gadanie Gabrysiowe. Moja to może za rok tak będzie gadała

Patrz nie pomyślałam a to może faktycznie już korozja.

Byłam wczoraj u mojej nowej lekarki w Opolu. Wydaje mi się fajna i kompetentna. Jedyny problem jest taki że mnie trochę zmartwiła bo stwierdziła że na leczenie trochę już za późno. Najlepiej byłoby je zacząć już od 6 tc. a nie teraz w 17 tc bo łożysko jest już wytworzone a gestoza to problem przy tworzeniu łożyska (jest nie wydolne). Zdziwiła sie że moja lekarka w Wawie nic mi nie przepisała. A jak ja jej powiedziałam że tamtej mówiłam że powinnam zacząć coś brać na rozrzedzenie krwi to mi powiedziała że nie można.
Niemniej była optymistycznie nawet nastawiona i mnie pocieszała. Teraz muszę brać codziennie zastrzyki i aspirynę.
Człowiek ufa swoim lekarzom a potem okazuje sie że jest coś nie tak i się źle robiło.

PS. Libra- W Katowicach ktoś się w sklepie wkurzył na ten szał przedświąteczny i właśnie w Tesco sobie poszczelał.
DObrze że trafiłaś do bardziej kompetentnej lekarki ,będzie dobrze zobaczysz.
Hehe słyszałam o tym gościu musiał się nieźle zdrzaźnić
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Bao nie ma sie co wkurzac, przeczytaj na spokojnie co napisalas i wtedy zakumasz ze chyba wiekszosc z nas zrozumiala to tak samo.
Lidla lubie, chociaz czesciej mamie zlecam tam zakupy, bo pracuje obok, bierdonke tez lubietez od masla po przyslowiowe skarpetki tam kupuje.

My na 2 latka kupimy malej rower, nie wiem czy biegowy czy zwykly ale jakis na pewno

Laski sprzedaly mi info, ze spadla bilurbina do 12 z malenkim haczykiem, zobaczymy.....

Mala ma 5 dni a juz strajki glodowe urzadza
dostawala mm pod lampami to jak poczula nakladke na piersi to tylko plula i taksie bawilysmy do 3 nad ranem od prawie 21.
Nie chciala i koniec.... o 3 przyszla laska i pyta czy butle dac ,wiec wzielam i gnojek spac poszedl....
Te z na wiosnę kupujemy rowerek i się właśnie zastanawiam czy kupować biegowy czy od razu zwykły jesli się nauczy na biegowym i przyzwyczai to może nie będzie później chciał na zwykłym się uczyć ,sama nie wiem

Dobrze że już wychodzicie
Cytat:
Wstawiam zdjęcia mojego dziecka. Jeszcze jednorocznego, następne jakie wstawię będą już dwulatka

1. Spacer po Wrocku.
2-3. Oliwka pozuje
4-6. Igor ma siedzieć w kojcu
Ale się zmieniła , szok, świetnie wyglądacie , gdzie to niby Oliwka jest łysa
Kot to musi mieć anielską cierpliwość
Cytat:
Bao ja na obecnym etapie rozwoju to nie widze mojego na tym rowerku biegowym.dlatego ma zwykly ktory kocha ponad wszystko. Trzy kolowiec stal i sie kurzyl. Ale mysle ze na taka pozna wiosne bedzie juz na etapie biegowego. Jak bede w tesco to zobacze czy maja jeszvze te przecenione to w zapasie kupie

Ja dzisiaj na zawal bym zeszla.bo Eryk mial wrocic sam ze szkoly a tu godzina minela od ostatniej lekcji a go nie ma:/juz chcialam tz alarmoeac a tu tel ze swietlicy ze eryk przyszedl sie z kolegami po lekcjach pobawic. A pani bez mojej pisemnej zgody go nie wypusci .ja mu nic nie pidalam bo nie mial isc na swietlice.a ten skubaniec telefon rozladowany zabral.
już sobie wyobrażam co czułaś , tez nie cierpię jak mój syn się spóźnia
Tłukę mu to ciągle do głowy ale wiadomo dzieci jak to dzieci

Izazula , nie zazdroszczę , człowiek się taki bezradny czuje ,dobrze że przeszło.
Ana Twoja to ma pomysły , jak nie światło zgasić matce to kubeł zimnej wody lalce na łeb
Aga haha ja tez się usmiałam a malutki słodki
Bao nie emocjonuj się tak ,przecież napisałaś że teść by z chęcią wszystkich we wszystko z lidla i biedronki wyposażył ,no zachwytu w tym nie było , bez sensu się obrażać z resztą.
Madzia bleee , tez mnie krew zalewa jak widzę wszędzie psie odchody

Drewniane klocki widziałam dzisiaj w lidlu za 49,99 tez w wiaderku
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:40   #3458
agnieszka09
Wtajemniczenie

PL MADZIA hahha moj tz ma takie szczescie,ze gdzie nie pojdzie to zawsze w gowno wejdzie
Karina brzydzi sie kup.jak zrobi kupe to zatykareka nos i przezywa,ze smierdzi...jak Adrian zrobi kupe i go przebieram to sie krzywi,przesiada sie dalej a jak prosze aby wyniosla pampersa to mowi ,,nieeee,,i udaje,ze telewizje oglada

ANIAP haha fajny

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-12-07, 21:57   #3459
P0P70
Zakorzenienie

A ja naprawdę bym to kupiła. Drcron Ty chyba masz to. Jak Ci się sprawdza?

Stary 2011-12-07, 22:28   #3460
ania p
Zakorzenienie

POP Ty to chyba masz takiego robota z firmy teściowa

Agnieszka ło matko szymek nie miał aż takich pomysłów
Stary 2011-12-07, 22:53   #3461
P0P70
Zakorzenienie

Ania -to fakt. I ten jest naprawdę wielofunkcyjny. I nie pozwala mi nic robic.

Stary 2011-12-07, 22:55   #3462
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Ania -to fakt. I ten jest naprawdę wielofunkcyjny. I nie pozwala mi nic robic.
I kosztuje was zakupy w biedronce .
Ale żarty żartami fajnie że masz taką nie teściową i może się Oliwką zająć i błysk w chałupie przy okazji
Stary 2011-12-07, 23:12   #3463
P0P70
Zakorzenienie

Nie dość ze sprząta to jeszcze gotuje, pierze, prasuje i zajmuje się Oliwka.

Ale Biedra albo Polo są codziennie. Teraz jak siedzę w domu to na zakupy idzie wtedy jak Oliwka śpi. Bo ja nie pozwalam zabierać do tych sklepów Oliwki. Wole jak ja zabiera na spacer do parku albo pod las.

Ps. Wieczorami chodzi jeszcze na platformę wibracyjna.

Stary 2011-12-07, 23:36   #3464
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wstydz sie Pop, ja czasu dla was mam nie miec??

JEZU CO JA PRZEZYLAM!!

Przyszli na obchod, zobaczyli jak spuchlam-stomatolog na 11.
Dal znieczulenie, ktore gowno dalo i po calej linii tego ropnia czyli od 8 az prawie po 1przecinal skalpelem, myslalam ze sie posram zbolu!
dopiero teraz przestalo bolec!!!!

A TERAZ NAJWAZNIEJSZE

Weszlam do domu, dostalam od Oliwii laurke, narysowali mi razem z tata
az mi lzy w oczach stanely.
Oliwia jest zachwycona!!!
Calowala mala po raczkach, robila jej cacy, calowala stopki, podawala nam chusteczki, pampersy, wynosila brudne do kosza...no po prostu MISTRZOSTWO SWIATA!
Jednak najbardziej mnie rozczulilo i lzy poplynely jak karmilam mala butla bo oczywiscie cycka nie chciala Oliwia przyszla , usiadla jedna reka delikatnie zlapala mala za raczke a druga trzymala jej butelke!
No widok nie ziemski!!!
Taaaak zalowalam, ze jestem sama i nie ma kto zdjecia zrobic.

Teraz laski spia a ja oczywiscie musialam do was zajrzecwszystkiego nie nadrobilam, ale zaraz sie poprawie

Aaaaa jeszcze jutro do sadysty bedzie cos przepychal-litosci nie maja nad czlowiekiem:Nie:

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Agnieszka-powiem tylesorki, ale no po prostu....wyobrazam sobie siebie, stanelabym opuscila rece, ukucnela, albo nic nie zrobila, albo padla ze smiechu:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:09   #3465
megi-megi
Zakorzenienie

Ale macie fajnie z dziewczynami Ja wiem, że mój by przyłożył dzidzi, bo on mały łobuz i zbój.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:13   #3466
Darusiaaaa
Zakorzenienie

megi ja bylam pewna ze OLI bedzie chciala jej odgryzc reke albo uszy...
no bylam w 100% pewna, ze cos odpierniczy ale nie myslalam ze bedzie tak ZACHWYCONA
A.Camus
Stary 2011-12-08, 08:15   #3467
megi-megi
Zakorzenienie

Ciekawe, ale na szczęście już tego nie sprawdzę. Po tym, co zobaczyłam, jak on Michalinkę potraktował, ciężko by mi było zaryzykować.

Ale jak tak piszesz o Oliwce, to też załuję, że nie zdjęcia

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Izazula - jak dzisiaj Zosia po tej całej akcji z mandarynką?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:18   #3468
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tz caly dzien w domu,to moze sie uda uchwycic.

ooo...starsze wstalo...
A.Camus
Stary 2011-12-08, 08:33   #3469
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Aga ja dopiero co odkurzacz i mopa odstawilam taki mi mexyk w calym mieszkaniu chlopcy zrobili. Juz nie mowiac o tym ze pranie musze wlaczyc bo mlody na spacerze przewrocil sie na trawnik i raczka w jedna psia kupe, a kolanem w druga :/wiec nie musze pisac mojego zdania na temat niektorych wlascicieli psow
Ide naroznik wyczyscic jak mlody spi bo inaczej rownie dobrze moglabym go tym kremem nasmarowac
Znam ten ból dziecka w gównie.Moja miała w lecie kąpiel do kolan w gnojówie sąsiadów.
Moja to taka porządnicka,że kot jak leci z kuwety po zrobieniu kupy(a ma bardzo długą sierść,bo kocia fryzjerka od 2 miechów na zwolnieniu i tak czekamy)zawsze jakiegoś bobka na sierści wyniesie i Nina zawsze mi przed nos te boby przynosi z wielkim krzykiem"fu,ble,be"ale w łapie to niesie
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
a jeszcze Wam napisze o super pomysle Karinki.
w tamtym tygodniu miala przyjsc polozna doAdrianka,ja sprzatam,spiesze sie,juz siedze i czekam na nia.poszlam jeszcze do lazienki aby sie zalatwic i wlasnym oczom nie wierze.kibel caly w pileczkach(tych pompowanych do basenu)po same brzegi.tu na kibelek mi sie chce,maly wrzeszczy ja wkurzona az kipi,a polozna puka caly pobyt poloznej nie moglam sie skupic i tylko sie modlilam aby nie zachcialo sie jej skorzystac z lazienki...
pozniej zaczela wazyc,mierzyc malego,Karinka dorwala malego ksiazeczke i odwalila takie picasso,ze az wstyd do lekarza isc...polozna sie smiala ale jak wczoraj bylismy naszczepieniu i doktor wzial ta ksiazeczke to tak dziwnie sie spogladal
taki maly szkudnik
czasmi jestem bardzo spocona od jej pomyslow
Ja zawsze miałam książki i zeszyty pomazane przez młodsze siostry.Świeciłam oczami w szkole,a po szkole mama wręczała mi cały czysty zeszyt do przepisywaniaJak ja smarkatych za to nienawidziałam wtedy.
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
PL MADZIA hahha moj tz ma takie szczescie,ze gdzie nie pojdzie to zawsze w gowno wejdzie
Karina brzydzi sie kup.jak zrobi kupe to zatykareka nos i przezywa,ze smierdzi...jak Adrian zrobi kupe i go przebieram to sie krzywi,przesiada sie dalej a jak prosze aby wyniosla pampersa to mowi ,,nieeee,,i udaje,ze telewizje oglada

ANIAP haha fajny
Jakbym o sobie czytałam.Ja to jak w ciągu tygodnia w jakieś gówno nie wejde to się się nie nazywam tak jak się nazywam.

Ale gówniany poranek

Wczoraj śnieg u nas padał i mało tego jak mi się to podobało.Całe okna dachowe miałam przykryte puchatą,biała kołderką.Szkoda tylko,że po godzinie deszcz wszystko zmył

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:35   #3470
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Witam kochaniutkie

Oliwcia jaka sliczna mama też(nie wyglądasz na taką zołzę)

Adrianek jak urósł,ale dziecko szybko się zmienia,super chłopczyk

Darusia dobrze,że już w domu ale bólu z zębami nie zazdroszczę.

U nas co trochę coś,dopiero była szał z tym palcem,dzień później po szpitalu wracam do domu a Daniel dostaje uczulenie(na początku nie wiedzielismy co się dzieje)coś jakby po oparzeniu pokrzywą takie bąble,wyskakuje co trochę gdzieś indziej to na główce to na nóżkach,po czym znika i znowu gdzieś indziej,bardzo go to swędziało,w pierwszej chwili pomyślałam,że od ciasta z migdałami ale się okazało,że miał takiego bąbelka przed ciastem ale zniknęło,w końcu doszliśmy,że to od rywanolu z którym miał okład na paluszka,szybko odwinęłam,umyłam tż pojechał po wapno,była juz 22 do tego był jakiś strasznie nadpobudliwy ale wkońcu usnął i jakoś na drugi dzien minęło,ale mówię Wam maskrycznie to wyglądąło jakby był poparzony

i jeszcze do tego przeziębiony-jakas kumulacja chyba

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-12-08 o 08:37
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:35   #3471
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dość ze sprząta to jeszcze gotuje, pierze, prasuje i zajmuje się Oliwka.

Ale Biedra albo Polo są codziennie. Teraz jak siedzę w domu to na zakupy idzie wtedy jak Oliwka śpi. Bo ja nie pozwalam zabierać do tych sklepów Oliwki. Wole jak ja zabiera na spacer do parku albo pod las.

Ps. Wieczorami chodzi jeszcze na platformę wibracyjna.
ja nie wiem jak ta baba to robi
przecież nie macie jakiegoś małego domu pewnie , Oliwka też czas zajmuje , jeszcze ta godzinka w biedronce ja to mam wrażenie że mam wieczny syf w domu .
Albo TY masz trzy tesciowe tam
Pierze i prasuje wam wszystkim ?

DARusia super czekamy na foty
Stary 2011-12-08, 09:00   #3472
evitka21
Zakorzenienie

oliwka, ale masakra kumulacja u was . Oby szybko przeszło

darusia, ale fantastycznie , chciałabym to zobaczyć-wzruszające strasznie

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 09:19   #3473
blistex
Rozeznanie

Pop my mamy innej firmy i na razie siedzi sobie w szafie, bo szkoda mi uzywać w leśniczówce, bo tam wieczny syf na podłodze, ale wcześniej jak uzywałam, to sprawdzało sie super, tylko strasznie drogie są te stacje blokujace i ja wpadłan na pomysł i czarne paski z taśmy materiałowej rozścielałam na podlodze, no i jak czasem pod niższą szafę wjechało, to się potrafilo zaklinować, ale podłogi prawie lśniły

a mi wczoraj koleżanka sprzedała super sposób na mycie paneli mucha nie siada wystarczy do wody dodać zamiast płynu do mycia troszkę płynu do spryskiwaczy i ponoć lśnią

a my mamy reemisje choroby
Jula juz 2 noc szalała, dusiła się, nosek na siłę jej czyściłam, jak dałam syrop, to musiałam wszystko przebierać łącznie z pościelą, bo zwróciła i tak sie dwie noce męczyliśmy od 1 w nocy do 5.00 gdzie ślicznie zasnęła, a o 6 trzeba było już wstawać ledwo zyję, nie mam sniadania w pracy w domu też nie zjadłam, nawet kawy ani herbaty nie mam, bo sie pokończyła nic tylko sie pochlastać
Stary 2011-12-08, 09:28   #3474
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
a my mamy reemisje choroby
Jula juz 2 noc szalała, dusiła się, nosek na siłę jej czyściłam, jak dałam syrop, to musiałam wszystko przebierać łącznie z pościelą, bo zwróciła i tak sie dwie noce męczyliśmy od 1 w nocy do 5.00 gdzie ślicznie zasnęła, a o 6 trzeba było już wstawać ledwo zyję, nie mam sniadania w pracy w domu też nie zjadłam, nawet kawy ani herbaty nie mam, bo sie pokończyła nic tylko sie pochlastać
oj współczuję,mi daniel trochę wieczorem pokasływał 2 dni i rano ale ja dałam od razu sinecod i tantum i chyba mu przejdzie katarek tez niestety jeszcze jest,jeszcze takie pogody,że wychodzić chyba nie zabradzo i mi go szkoda,że w domku siedzi
zdróweczka dla Julci
a Tobie to mogę zaradzić,podskocz do mnie zrobię Ci śniadanko i pyszną kawkę

i też jestem niewyspana bo Danek poszedł spać o 24 nie mam siły do niego,tż próbował go rozbawic bo usnął przed 17 ale nic z tego i póxniej nie chce iść spać ani po dobroci ani na siłę,a nie chce żeby płakał bo jeszcze więcej katarku dostanie i wogóle nie bedzie mógł spać jak nie urok to.....

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-12-08 o 09:30
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 09:54   #3475
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
wstydz sie Pop, ja czasu dla was mam nie miec??

JEZU CO JA PRZEZYLAM!!

Przyszli na obchod, zobaczyli jak spuchlam-stomatolog na 11.
Dal znieczulenie, ktore gowno dalo i po calej linii tego ropnia czyli od 8 az prawie po 1przecinal skalpelem, myslalam ze sie posram zbolu!
dopiero teraz przestalo bolec!!!!

A TERAZ NAJWAZNIEJSZE

Weszlam do domu, dostalam od Oliwii laurke, narysowali mi razem z tata
az mi lzy w oczach stanely.
Oliwia jest zachwycona!!!
Calowala mala po raczkach, robila jej cacy, calowala stopki, podawala nam chusteczki, pampersy, wynosila brudne do kosza...no po prostu MISTRZOSTWO SWIATA!
Jednak najbardziej mnie rozczulilo i lzy poplynely jak karmilam mala butla bo oczywiscie cycka nie chciala Oliwia przyszla , usiadla jedna reka delikatnie zlapala mala za raczke a druga trzymala jej butelke!
No widok nie ziemski!!!
Taaaak zalowalam, ze jestem sama i nie ma kto zdjecia zrobic.

Teraz laski spia a ja oczywiscie musialam do was zajrzecwszystkiego nie nadrobilam, ale zaraz sie poprawie

Aaaaa jeszcze jutro do sadysty bedzie cos przepychal-litosci nie maja nad czlowiekiem:Nie:

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Agnieszka-powiem tylesorki, ale no po prostu....wyobrazam sobie siebie, stanelabym opuscila rece, ukucnela, albo nic nie zrobila, albo padla ze smiechu:P

szkoda ze nikt fotki nie zrobił

Aga ale się uśmiałam jak czytałam o pomysłach Karinki, Zosia na szczęście nie ma na razie takich
Adrianek rośnie jak na drożdżach

Ana ja dzisiaj zamawiam wieczorem ten wózek, tylko nie wiem czy brać też spacerówkę czy nie

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 09:56   #3476
blistex
Rozeznanie

Tylkooliwka dziękuję, gdybym mogła i byłoby bliżej, to chętnie bym skorzystała narazie muszę sie zadowolić kinderkami Juleczki, bo znalazłam takowe w torebce

Jula ma tak samo jak piszesz powyżej, nie daj boże żeby zasnęła po 17, bo wtedy do 1-2 w nocy warjuje, skacze, bawi sie klockami, dzidziusiem< swoją laleczką>

dziewczyny doradźcie mi jaki kolor będzie pasował, do metalicznego fioletu? mamy taki kombinezon, kurtka jest metaliczny jasny fiolet, a spodnie czarne.
kolor prawie identyczny jak ten paznokieć drugi z prawej
http://1.bp.blogspot.com/-0_ajyuDNPz...taldream2b.jpg
Stary 2011-12-08, 10:07   #3477
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Ana ja dzisiaj zamawiam wieczorem ten wózek, tylko nie wiem czy brać też spacerówkę czy nie
Ja chyba wezmę tylko głęboki
Jeszcze wstrzymam się z kupnem,bo tż w niedziele podjedzie do tego wielkiego zabawkowego,żeby tam zobaczyć jakie są wózki.

Moje dziecko ani razu nie dało się wsadzić w kubusia na biegunachNa szczęście znalazla inne zastosowanie zabawki,włożyła do środka poduszke i tym spodobem lala ma łóżeczko na biegunach.Nina siedzi śpiewa jej i ją "lula"Moja malutka mamusia

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 10:12   #3478
blistex
Rozeznanie

http://allegro.onet.pl/lalka-zosia-b...975331021.html
co myslicie o takiej lali ?
Stary 2011-12-08, 10:19   #3479
Darusiaaaa
Zakorzenienie

jade do tego sadysty,trzymajcie kciuki!
A.Camus
Stary 2011-12-08, 10:20   #3480
catro
Rozeznanie

Cytat:
Wstawiam zdjęcia mojego dziecka. Jeszcze jednorocznego, następne jakie wstawię będą już dwulatka

1. Spacer po Wrocku.
2-3. Oliwka pozuje
4-6. Igor ma siedzieć w kojcu
No ma zdecydowanie dłuższe włosy niż moja
A na miejscu Igora to nie chciałabym być

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

U nas co trochę coś,dopiero była szał z tym palcem,dzień później po szpitalu wracam do domu a Daniel dostaje uczulenie(na początku nie wiedzielismy co się dzieje)coś jakby po oparzeniu pokrzywą takie bąble,wyskakuje co trochę gdzieś indziej to na główce to na nóżkach,po czym znika i znowu gdzieś indziej,bardzo go to swędziało,w pierwszej chwili pomyślałam,że od ciasta z migdałami ale się okazało,że miał takiego bąbelka przed ciastem ale zniknęło,w końcu doszliśmy,że to od rywanolu z którym miał okład na paluszka,szybko odwinęłam,umyłam tż pojechał po wapno,była juz 22 do tego był jakiś strasznie nadpobudliwy ale wkońcu usnął i jakoś na drugi dzien minęło,ale mówię Wam maskrycznie to wyglądąło jakby był poparzony

i jeszcze do tego przeziębiony-jakas kumulacja chyba
Oliwka - Danielowi to co i rusz jakieś nowe alergie wychodzą. I to jakieś takie niespotykane. Biedaczek ma przerąbane Wy też alergicy?

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości