|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Cytat:
Edytowane przez wanilliowa Czas edycji: 2011-11-29 o 22:50 |
|
|
|
|
#4232 |
|
Raczkowanie
|
moi kochani ponawiam pytanie czy któraś z Was będzie korzystała z usług fotografa Slawka Stelmacha www.slawekstelmach.pl ? poszukuje opinii na jego temat, zaglądałam na pierwszą stronę wątku i tylko wisienka88 korzystała i zachwalała jego pracę i zdjęcia, jeśli ktoś współpracował z nim albo ma podpisaną umowę proszę dajcie znać jak się z nim współpracuje bo pasuje się juz na kogoś wkoncu zdecydować.
Edytowane przez justYsiak05 Czas edycji: 2011-12-01 o 00:10 |
|
|
|
#4233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
grudzień ma wyjątkowy klimat można połączyć z sylwestrem ) gościom rozwiązalibyście problem co w sylwka ze sobą zrobić ja jedynie obawiałabym się zwiększonej zachorowalności w tym okresie :/ i czerwonych nosów od kataru
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moi znajomi w czerwcu tego roku mieli tego fotografa na swoim weselu ![]() Ja jako gość mogę tylko powiedzieć, że to mega sympatyczny człowiek a ich zdjęcia wyszły rewelacyjnie! ja miałam już wcześniej podpisaną umowę ze swoim fotografem dlatego też już nic nei zmieniałam, gdybym jednak nie miała myślę, że zdecydowałabym się na niego !
|
|
|
#4235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
napewno slub w grudniu ma swoj urok ale wlasnie pod warunkiem ze jest snieg to moze byc bajecznie
|
#4237 |
|
Raczkowanie
|
Chwilę mnie nie było i co widzę....wysyp mamuś...tak więc gratulacje dla wszystkich przyszłych rodziców
Nasza mała "grandziara" kończy za parę dni osiem miesięcy i powiem Wam szczęścia co niemiara
|
#4238 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co do Sławka Stelmacha to on u mnie będzie robił zdjęcia. A poleciła mi go jedna z dziewczyn z bloga i nie żałuję, że zajrzałam na jego stronę. Dużo zdjęć ma też na swoim blogu. Widziałam również album i naprawdę ładnie to wygląda
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Także mam nadzieję, że nie będę żałowała tego wyboru
|
|
|
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
zabcia mam do Ciebie prośbę dość nietypową - wypisz mnie z kalendarza
|
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
Cześć :
![]() Chciałam się z Wami podzielić moimi wrażeniami z poszukiwań sukni ślubnej w salonach w Krakowie Jeżeli ktoś ma czas i ochotę to na prawdę warto się wybrać bo wybór jest dużo większy suknie są nieco inne niż w Tarnowie a i ceny mogę powiedzieć, że są ok (tzn. to zależy od salonu ) Ja byłam w 5:Madonna: byłam i w tej na Floriańskiej i tej w Rynku i szczerze powiem, że obsługa o niebo lepsza jest w tej na Rynku. Panią z Floriańskiej jestem rozczarowana dała mi do zmierzenia 2 sukienki i powiedziała że nic innego do mnie nie będzie pasować (figura klepsydra, spory biust i spore biodra) całkiem możliwe że miała rację tylko nie dała mi się o tym przekonać Dodatkowo nie chciałą mi zapisać wybranego modelu na wizytówce tylko przekonywała mnie że zapamięta (wyprosiłam i mam zapisany model) Natomiast jeżeli ktoś szuka sukni z muślinu to mają spory wybór.Karolina: to jest salon na ul. Długiej on współpracuje z salonem na św. Anny w Tarnowie więc i ceny są takie same. Natomiast obsługa bardzo miła Pani dała mi do zmierzenia kilka sukien, pokazała i wytłumaczyła w której jest mi dobrze w której nie bardzo jestem zadowolona ![]() Cymbeline: ja tam nie znalazłam sukienki dla siebie ale to kwestia gustu Karina: sukienki też nie w moim stylu ale za to Pani która mnie obsługiwała bardzo starała się mi coś dobrać nawet wbrew moim oczekiwaniom :P Bella Sposa: jestem zachwycona tym salonem (pewnie dlatego że tam znalazłam suknie moich marzeń) ale na prawdę czułam, że Pani która mi doradza zna się na rzeczy zresztą przymierzyłam chyba z 12 sukienek każdą inną Pni na prawdę zaproponowała mi różne możliwości jedne lepsze drugie gorsze bez żadnego nachalnego nagadywania i bez traktowania z góry jak to miało miejsce w innych salonach jeżeli ktoś lubi jak Pani z salonu pomaga i doradza to polecam właśnie to miejsce zakres cenowy to mniej więcej 1500 - 3500Do tego jeszcze znalazłam firmę robiącą całkiem niezłe zaproszenia nazywa się dgraf mają na pewno str internetową warto zobaczy ![]() A co do ślubu zimą to sama taki chciałam ale polecam styczeń bo jest więcej śniegu niestety mój TŻ wymiękł :P
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
tylko podaj mi dane ![]() date slubu , lokal , zespol itp ..
|
|
#4242 |
|
Wtajemniczenie
|
z 13 lipca 2013
wymaż proszę, bo ślubu nie będzie
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
sorki zle przeczytalam myslalam ze mam dodac
![]() a co to sie podzialo? jesli mozna wiedziec
|
|
#4244 |
|
Wtajemniczenie
|
rozeszliśmy się.
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A może masz przypadkiem zdjęcia swojej sukieneczki?
|
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.slubnesuknie.com.pl/
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2011-12-04 o 16:51 |
|
|
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
Na rozluźnienie
http://www.poboczem.pl/naszym-zdanie...ska,nId,389129 Sam też o mały włos nie zarobiłem mandatu na tarnowskim rynku gdzie PM robili sesję z samochodem.....podobno nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu...
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie każdy lubi takie babcino - romantyczne klimaty ale ja akurat tak ![]() A jeśli wybierasz się do Krakowa to cała ul. Długa jest zasiana salonami ślubnymi ja byłam kilkakrotnie pooglądać ofertę bez mierzenia a na ostatnio wybrałam się do tych 5, których oferta wydała mi się najciekawsza. |
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne juz sie robi
|
|
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
A może ktoś był na weselu w domu weselnym w Szczepanowicach ?? chętnie wysłucham każdej opini
, a nad zespołem sie zastanawiamy "Balanga" z trn
|
|
|
|
#4254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłem, fajny lokal - dość ładna sala, jedzenie smaczne i obsługa kelnerska chyba jedna z najlepszych z jaką się spotkałem.
|
#4256 |
|
Raczkowanie
|
Monika00883 Ojj to sukieneczka na pewno śliczna!!
Tak właśnie myślałam, żeby przede wszystkim uderzyć na długa <tam ponoć najwięcej sukni> Teraz to tylko muszę znaleźć chwilę, żeby wybrać się do kraka, najpierw to w ogóle do Polski na święta, hehe |
|
|
|
#4257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wraz z moim narzeczonym wybrałam ten lokal na własne wesele. Sale są duże i głównie o to nam chodziło właścicielka też bardzo miła i cena nie za wysoka zobaczymy jakie będą wrażenia po weselu jeszcze 7 miesięcy... ale mamy kilka swoich pomysłów na ustawienie stołów i dołożymy trochę dekoracji ![]() Jeśli chodzi o orkiestrę to my mamy TATRĘ. Gra tam 5 młodych chłopaków. Zrobili dla nas specjalnie próbę w środku tygodnia. Bardzo nam się podobali biorą 3200zł
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam małe pytanie i prośbę. Czy szyła któraś z Was suknię ślubną w którymś z tarnowskich salonów? Proszę o opinie... Wyparzyłam sobie ładną suknię ale kosztuje 2800zł i chciałam się zorientować czy szycie nie wyjdzie taniej.... Ślub mam 14 lipca 2012 w kościele św. Stanisława Kostki w Tarnowie wesele będzie w Szczepanowicach, orkiestrę mamy z okolic limanowej => TATRA Kościół mamy wstępnie załatwiony Jeszcze troszkę czasu jest, ale chciałabym mieć już suknię z głowy przed świętami...Czekam na opinie ![]() Pozdróweczka ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Nie wiem jak z terminami, ale jak my byliśmy załatwiać sale rok temu to na 2012 na sezon letni był tylko jeden wolny termin który oczywiście wzięliśmy. Wiem że na maj i na wrzesień jeszcze były wtedy terminy. Jeśli chodzi o ceny to w 2010 od osoby było 130zł, a na 2012 właścicielka mówiła że wzrośnie maksymalnie 5-10 zł, więc liczymy jakieś 140zł od osoby. Dla dzieci do 8 lat chyba są jakieś zniżki, i chyba jak masz powyżej 120 osób to też jakieś zniżki są. Dodatkowo jakbyś chciała paczki z ciastami to 12 zł od osoby i 8 zł na stół. Zapłaciliśmy zaliczkę 1500zł kolor budynku nam się nie podoba ale wszystko inne jest ok Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Przepraszam Was, post dotyczy fryzjerki... dopiero zaczynam jak widać, ale mam nadzieję, że uda mi się tutaj zagrzać troszkę miejsca
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

ja jedynie obawiałabym się zwiększonej zachorowalności w tym okresie :/ i czerwonych nosów od kataru