|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Hej dziewczyny
Ale mam okropny dzień i mnie też dopadło choróbsko siedzę i flikam Cytat:
Proste i skromne a maja coś w sobie Cytat:
A co do tej koronki to wiesz sama nie wiem, ale wydaje mi się że może być jej za dużo trzeba by było zobaczyć na sobie jak to będzie wyglądać
|
|
#2372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
Witam w pochmurny dzień
![]() życzę dużo ciepełka ps na ile przed w kwiaciarni zamawia się bukiety?? nena ja kiedyś też zastanawialam się nad bukietem ze storczyków ma swój urok i jest taki inny od tych wszystkich różanych bukietów natomiast nie jestem pewna co do ich trwałości
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-12-08 o 10:56 |
|
|
|
#2375 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaproszenia są bardzo ładne, klasyczne i nieprzesadzoneCytat:
Wtedy Ci powiemy, czy może być, czy dalej szukać ![]() A co do zdjęć, to jak najbardziej Dziewczyny mają rację - profesjonalny fotograf uchwyci każdy błysk Twojej sukni, nie ma co patrzeć na zdjęcia robione telefonem czy nawet małpką w salonie. Cytat:
![]() Współczuję kolokwiów, ale po świętach na pewno poprawisz! A co do foldera MGR to ja przez pół roku nawet otworzyć go nie byłam w stanie, bo od razu mi się treść żołądkowa cofała Ale kiedyś trzeba to zrobić, musisz się przemóc.![]() A jak ten dzień próbny Ci wyszedł w ogóle? W jakim byłaś przedszkolu? Cytat:
Więc jestem za takim bolerkiem jak najbardziejCo do biżu sama nie wiem...Ładna jest, ale te kamienie na naszyjniku i na kolczykach mają inny kształt, a uważam, że to powinien być jednak komplet. Chyba, że ja się nie znam na kompletach Ale kolorek ciekawy. A w jakim kolorze w ogóle zamówiłaś kiecę?Cytat:
Róże i storczyki już nie robią takiego fajnego wrażenia, a gerbery w sumie przypominają te anemony, więc jestem za gerberami ![]() W TVNie wszystko jest ustawiane, więc wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to też było... Ale tak czy siak podejrzewam, że obie zrobią karierę, bo obie się do tej pracy nadają.
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
dziś pani mi powiedziała, że wystarczy miesiąc - ale znając siebie i tak pójdę wcześniej
![]() dzięki Wam za opinie w sprawie - tez stawiam na gerbery. Mam nadzieję że babka nie zaśpiewa mi za ten bukiet więcej niż kilkadziesiąt złotych. no sorry - jest tak prosty, że nawet sama mogłabym go zrobić. Trochę gerberów, wstążka, no może jakieś inne malutkie kwiatki do dekoracji, albo nawet i nie |
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
nena a piwonie? Ja ostatnio jestem zakochana w tych kwiatach
edit: ten ostatni bukiet to sztuczny
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-12-08 o 11:06 |
|
|
|
#2378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą Święta tuż tuż a ja nie wiem co kupić TŻowi ![]() nena1984 - obawiam się, że samo to że powiesz że to bukiet ślubny spowoduje wzrost ceny o 100% :/
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2011-12-08 o 11:09 |
|
|
|
|
#2379 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
troche przekształcona na krótszą ![]() to, co zawiera bukiet ślubny i za co płacimy: - świeże kwiaty nie kilkudniowe - kazdy kwiat koztuje inaczej & koszty: ozdoby, gąbka w ktora sa wbite kwiaty i tzw. mikrofon (ozdoba) - bukiet ze zdjęci przyniesionego - odzwierciedlenie tego nie jest proste - czyt robocizna - wymyślne kwiaty kosztują i płaci sie za cała paczke a nie za kilka sztuk hmm.... ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
ja od nowości kocham te kwiaty
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-12-08 o 11:40 |
||
|
|
|
#2380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień próbny był ok. Ze względu na to, że przedszkole dopiero będzie otwierane, przyjechały dzieci ze szkoły podstawowej i robiliśmy z nimi takie wiązanki świąteczne. Były też zabawy z Mikołajem. Powiem Wam, że wzięłam leki i trochę mi lepiej. Chyba nie chce mi się kłaść pod kocyk
|
|
#2381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to nie mój pomysł, ja go tylko odświeżyłam
Cytat:
chciałabym mieć już protokół za sobą, bo mnie to stresuje ![]() tzn i tak najgorsza będzie spowiedź Cytat:
dokładnie oglądałam amerykańską i brytyjską wersję TM i jakoś tam mogli do samego końca jurorzy wybierać, przynajmniej wybór był obiektywny ![]() co do wczorajszego wyniku to było mi raczej wszystko jedno czy wygra Ania czy Olga, moje faworytki już wcześniej odpadły niestety Cytat:
Pokaż suknię ![]() Cytat:
musiałąbyś bardzo ostrożnie i uważnie je dobierać (tzn np bolerko uszyć tak żeby stanowiło integralna całość z suknią), ale moim zdaniem: koronkowe dodatki do gładkich sukni, do koronkowych sukni gładkie dodatki
|
||||
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Nika bardzo ładne zaproszenia
![]() nena też jestem za gerberami ale co do ceny to zależy od kwiaciarki ale zwykłe poniżej 100zł ślubne bukiety nie kosztują nie ważne jak proste by były. Bo w końcu to ślubne...
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Gerbery wklejałam tez i ja
tylko ja bukiet z kolorowych kwiatów.Jak sobie oglądam je na necie to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że gerbery to jest to. Ja pytałam o gerbery na targach ale to Wam pisałam co mi panie powiedziały ale cena z kolorowych kwaitów to około 120zł. |
|
|
|
#2384 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gerbery Pokażę... Cytat:
A Rubik uwielbiam w tych włosach z reklamy Apartu Cytat:
Cytat:
Uwaga: w załączniku moje kolczyki i wisiorek (fotki z allegro) Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2011-12-08 o 11:41 |
||||||
|
|
|
#2385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że razem z Panią Krawcową uda nam się odzwierciedlić piękno tej sukni ![]() Cytat:
A kwiaty- przepraszam, że nie będę obiektywna, bo ja od dzieciństwa mam uraz do gerberów. Jednak patrząc na całość, twoją koncepcję i suknię, na pewno będą pasowały. Cytat:
Z naszyjnikiem na razie się wstrzymuję. A jak będzie to prawdopodobnie jakas mała zawieszka (w zależności od rodzaju biżu) na delikatnym łańcuszku i tyle.Nie mam pojęcia, ja juz mam zamówioną robociznę tylko na 2 tyg przed mam dostarczyć wizje i wtedy się zamówi w hurtowni to co potrzeba. Cytat:
![]() A co do bizu, to tylko tak orientacyjnie na razie wkleiłam. I powtarzam, naszyjnika takiego absolutnie nie będzie, bo nie mogę mieć za dużo i za "okrągło" na szyi ze względu na ramiączka i dekolt. A to co tam widać, to bransoletka. I dlatego mniej więcej taki kolor, by pasował do koloru sukni ![]() Szyjemy ze zdjęcia. Tylko, żebyśmy na idealna koronkę trafiły Gimnastyka po indyjsku ja pitole!!!!!!! Jestem w szoku, że można coś takiego robić i to w wydaniu męskim
|
|
#2386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hi
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie też na stołach ich nie zabraknie
|
|
#2388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytat:
Szczerze nie znoszę bolerek (oprócz sweterków, które nie będą współgrały z moim hiszpańskim welonem), ale coś na początek kwietnia muszę mieć. Taka biżu bardzo mi się podoba Może do mojej kiecki też będzie pasować ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam obejrzeć TM on line (nawet tate poprosiłam, żeby mi odcinek włączył, żebym się nigdzie nie natknęła na inf kto wygrał
) a odcinek będzie dopiero wieczorem
|
|
#2390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero mialam 3 zjazdy matematyka jest bardzo ciezka, ja bylam w lo na rozszerzonej, a tu dostalismy na cwiczeniach takie niby kolo dla klas 1-3 podstawowki a ja zrobilam tylko 2 zadania!!!! ![]() ![]() ![]() wstyd i hańba podstaw nie znam, zreszta cala moja grupa tak samo ![]() bedzie mega stres na egzaminie. Zajecia z muzyki sa wkurzajace, głupka z siebie robimy, skaczac w takt jakis rytmow ;D a tak to ok ![]() zobaczymy jak dalej bedzie. a co do dzidzi to ja moze z 3 lata po slubie ja zrobie dopiero, najpierw musze prace znalesc, w miare na stale, dostac kredyt i kupic mieszkanie ![]() bo innej nie ma opcji ![]() Cytat:
Ja nie chce do prywatnych, tylko panstwowych na karte nauczyciela ![]() w prywatnych sie robi po 8 godzin codziennie, a w panstwowkach po 5-6 ![]() lepsze warunki pracy, wolny miesiac w wakacje itp ![]() u mnie bardzo ciezko jest sie gdzies zalapac, ale mamy zamiar sie przeniesc do innego miasta po slubie ![]() Cytat:
bardzo ładny zestawik
|
|
#2391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nic nie straciłaś..finał był nudny jak flaki z olejem... |
||
|
|
|
#2392 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do bolerka to sie nie wypowiem bo ja nie lubie bolerek i dla mnie niemal wszystkie psuja urok sukni. Musisz miec to bolerko?Kolczyki beda pasowac jak najbardziej, ale do tej braznzoletki cos nie jestem przekonana ![]() Nie wiem jakie planujesz ogolnie dodatki, kolor bukietu buty itd, ale ja bym pomyslala nad srebrna bizuteria do tej sukienki. Cytat:
Ale jak juz ktos zasugerowal zastanowilabym sie tez nad piwoniami ![]() Cytat:
Pojade na gielde w pitek, bede miec swiezusienkie kwiatki i pare groszy w kieszeni ![]() Cytat:
Cytat:
My tez planujemy cala dekoracje zrobic same z siostra, dlatego oplaca sie nam pojechac na gielde i kupic kwiaty...duuuuuuzo kwiatow No i piwoni tez na pewno nie moze zabraknac Cudne sa
|
|||||
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale nam sie swiatecznie zrobilo na watku - avatarki Za oknem dzis buro, pada caly czas ciekawe kiedy sniezek u nas zawita...Nena tez jestem za gerberami Gosza mysle ze te bolerko to bedzie strzal w 10 Przelecialam szybciutko watek... widzialam zaproszenia - klasyczne i eleganckie poczytalam o wynikach TM jakos wczoraj zapomnialam o finale a chcialam zobaczyc-ale jak piszecie ze byl nudny to dobrze ze poszlam sobie szybciej spac, przynajmniej dzisiaj mam wiecej energii
|
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
powiedzcie mi czy do mojej sukni pasuje cokolwiek ? w sensie jakieś bolerko szal itp ? boje się że jednak może być zimno w maju a ja jestem zmarźlakiem i będę dygotać jak głupia w kościele. Dla przypomnienia moja suknia :
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...r15/sally.html |
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że się Wam moja biżuteria spodobała
Oglądałam teraz zaproszenia, które wrzuciłyście i chyba zaczynam się cieszyć, że my mamy takie "gotowe", które może nie są idealne, ale dostaliśmy je od mojego tatusia i zdążyłam je już polubić i zaakceptować Przy moim niezdecydowaniu wybierałabym na allegro chyba rok ![]() Spadam do secondhandu na małe zakupy i do pracy |
|
|
|
#2398 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wiem że to nie był twój pomysł tylko napisałam że to był by dobry pomysł
Bo dziewczyny zamawiają zaproszenia wklejają a potem gdzieś w wątku giną, a tak to można by było je wrzucać gdzie by były wszystkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi zostało 240 DDŚ
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Ale mam okropny dzień i mnie też dopadło choróbsko siedzę i flikam 

Ostatnio miałam problemy z laptopem i z internetem, więc nie miałam jak zaglądać. Nawet nie będę próbowała Was nadrobić, bo nie mam niestety czasu noi oczy mnie bolą od pracy przy kompie 
Nie wiem co z tego wyjdzie.
Wtedy Ci powiemy, czy może być, czy dalej szukać 

Nawet Krupa wczoraj zupełnie inaczej odnosiła się do Olgi niż do Anki, tak jakoś serdeczniej.
) a odcinek będzie dopiero wieczorem