|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Serio, serio
Np. na historii to trzeba było mieć motorek w ręce i tak szybko notować, ewentualnie nagrywać na dyktafon Bo nasz kochany Wychowawca korzystał ze swych studiowych notatek z UJ, a w książkach była inna historia ). Biologia to nam dyktowano to co trzeba się naumieć geografia to był looz, co tam jeszcze hmm, no chyba tyle? Do niemca nie miałam, do matmy też nie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#362 | |
|
BAN stały
|
To była taka dyskretna aluzja, że nasza Spo nie potrzebowała książek, bo miała już tę wiedzę w głowie
Cytat:
![]() No jeśli muuusiiisz
|
|
|
|
|
#363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarobisz qpę kasy ![]() ![]() Kto mnie obgaduje, Wy chu...? ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#364 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ziuty
nie mam siły nadrabiać... przygniotło mnie tłumaczenie o desce sedesowej Byłam wczoraj w drogerii natura celem obejrzenia czy coś essence nie ma nowego i zakupu mydła, o mydle zapomłam kupiłam za to farbę do włosów i szminkę, na szminkach się nie znam więc tak na oko wybierałam ale okazała się bardzo si, hydra coś tam z kolagenem, prawie jak pomadka ochronna, kolor utrafiony i się nawet długo czyma, normalnie ach i ochZa to farba do włosów mnie oszukała, miała być głęboka czerń a wyszedł bardzo naturalny ciemny brąz ![]() i jeszcze włosy wczoraj podcięłam, z 10 cm, jestem łysa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Tak sobie teraz pomyślałam... że jakbym miała w LO jakąś książkę do matmy to bym może poszła na studia techniczne A tak to poszłam na filologię, bo miałam książki do angielskiego ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Phi co to jest 10 cm ![]()
|
|
|
|
#366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() czas się zbierać na zabiegi ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- wogle to przykleiło się do mnie Maciej poczuł tampon, i tak se podśpiewuję od rana mam nadzieję, że mi sie nie wyrwie na zabiegach
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
musze Cię rozczarowac - kwoty tak uwłaczające że wstyd przyznać nawet po cichu - ale no comment bo juz o tem była gadka nie raz nie dwa
z braku laku i kit dobry ![]() Cytat:
to nic - ja się co rano budzę z pieśnią na ustach i idąc do łazienki śpiewam Ala nie wali mu paaaaały coś tam coś tam, normalnie ( zapomłam środeczek) i tak non stp kolor, za kółkiem, przed kompem etc
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30948398]
Icieknieta tam fszystkie i co bendzie z mnon, Gryczanem i Teziakiem? [/QUOTE]dementuję pogłoskę abym ciekła gdziekolwiek. Szczególnie TAM
|
#369 |
|
Nindżopesz
|
Pewnie i tak masz dłuższe niż moje, będziesz żyć
![]() Ja wczoraj zaglądam do kuchni zwabiona hałasem a tam TŻ zawodzi "kaszaaankaaa". |
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty znad kawy
Świąteczny instynkt samozachowawczy podpowiada: 1. Kupić wszystkim swoim dzieciom jednakowe zabawki. 2. Kupić wszystkim swoim kobietom jednakowe perfumy.
|
#371 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
auaaaaa...sałatla morderca ![]() snam tylko jednom gorszom : ryz, kurczak, ananas, majonez i costam jeszczez ![]() Cytat:
taaa...a ja od eczoraj se spiewam w musku: "Ala nie wali mu paaaały ,młody wieeeee, normaaaalnie " ![]() i nie mogeu sie pozbyc tego-to wszystko przez gryxa
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest jeszcze taka ze startego sera żółtego, ananasa, czochu, majonezu i chyba kukurydzu - kojarzy ktoś?
|
|
#373 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja takom robie-ser, kukurydza, jajca-ale bez ananasa
|
|
|
#374 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
|
#376 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo Delicjusz, u nas w warzywniaku były Miękitosze ![]() Jeszcze niecałe 3 tyg i koniec odwyku!!! Ach, mój Eden!!!
|
|
#378 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a! a jadłam super sałatke, ktora z przepisu by mnie nie przekonała,ale była syper
brokły, fasola czerwona, kurczak (piers przyprawiona i podsmazona w drobno kostke) sos czochowy i cos jesczez było ale nie pamietam
|
|
#379 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
albo jedno i drugie
|
|
|
|
|
#380 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
--- skończyłam z deską sedesową, jestem wykończona
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam ze fogóle nie masz śmiem twierdzić że do wszystkiego się można przyzwyczaić Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#382 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ju, Miękitosze
|
|
|
|
#383 | ||||||||
|
BAN stały
|
A dlaczego przypuszczasz od razu, że tylko korków? Może normalne dzieci też się trafiają?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
|
|
|
#384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wbrew pozorom bardzo normalna
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja naprawdę nie umiem się z ksiąg uczyć
||
|
|
|
#385 | ||||
|
Panaroja
|
Wony ziut
Mi wybitnie ![]() Cytat:
?Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
Cytat:
2.zazdraszczam ![]() Chyba mi się musk uwstecznia w przyspieszonym tempie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#386 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#387 |
|
Panaroja
|
Nooo , nadmierne spożywanie w barze z reguły tak sie kończy
ale mnie chiba tak sam ze siebie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś rano siedząc w autku na parkingu ryczałam sobie na całe gardło daj tą faję nie zauważyłam,że mam uchylone okno i teraz sąsiad z piętra niżej, który parkował obok dziwnie na mnie łypie jakby z przestrachem ![]() a tak foge to jutro jadę na tą imprę firmową, o której kiedyś pisałam i nie chce mi się wcale A wypadałoby się spakować i doprowadzić do stanu pokazywalności
|
|
#389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no tak byszczacha taki że nie dziwię się że polonistka pamięta ![]() ale nie wiem czy Ty się liczysz ![]() no dobra nie będzie dyskryminacji ze względu na profeskę ![]() Cytat:
![]() bo nie wiem czy zazdrościć |
|||
|
|
|
#390 |
|
Nindżopesz
|
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Nie potrzeba komuś Tańca ze smokami R.R.Martina? Z powodu niedomówień (czy raczej niedosłuchań) dostanę dwa. Nówka sztuka nie śmigana. Ewentualnie wymienię na ostatni tom trylogii Czarnego maga Trudi Canavan. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

bez książek
Np. na historii to trzeba było mieć motorek w ręce
i tak szybko notować, ewentualnie nagrywać na dyktafon
Bo nasz kochany Wychowawca korzystał ze swych studiowych notatek z UJ, a w książkach była inna historia
). Biologia to nam dyktowano to co trzeba się naumieć 
Zarobisz qpę kasy 

kupiłam za to farbę do włosów i szminkę, na szminkach się nie znam więc tak na oko wybierałam ale okazała się bardzo si, hydra coś tam z kolagenem, prawie jak pomadka ochronna, kolor utrafiony i się nawet długo czyma, normalnie ach i och
Tak sobie teraz pomyślałam...
A tak to poszłam na filologię, bo miałam książki do angielskiego 

albo jedno i drugie 

jakby z przestrachem