|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
U mnie też zazwyczaj nie ma w domu słodyczy z tego właśnie powodu. W ogóle ostatnio jadam węglowodanowo lub bardzo tłusto.... No ale zima idzie zbieram zapasy
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja długopisów używam tylko do spisywania listy zakupowej ![]() No i ewentualnie szybko notuję jakiś przepis...do tego celu reklamowe są OK ![]() Zaskakujące jest to że jak się rzeczy poukłada to nagle robi się dużo miejsca ![]() Ja jestem przygotowana na najgorsze..czyli że dostanę pensję z opóźnieniem i źle wyliczoną ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Ja już uzależniłam swoje dziecko od czekolady Pochłaniam codziennie coś czekoaldowego..ale w poniedziałek sie wścieklam na siebie i zrobiłam sobie szlaban. Tym samym Mania nagle ucichła. Jak normalnie fika koziołki i jest ewidentnie zadowolona, tak nagle nie było dziecka. Wczoraj zjadłam pasek Milki i od razu zaczęła się ruszać![]() Ze słodyczami mamy z mężem tak jak opisujecie- jak jest w domu to trzeba zjeść. Dlatego ja nigdy nie piekłam, nie kupowałam. Teraz mamy szafkę wypełnioną czekoladami, orzeszkami w czekoladzie i snickersami I to jest tak uzależniające że jak 3 dni szafka pusta byłą to mąż chodził do niej co godzinę otwierał, robił smutną minę i zamykał. Wczoraj nie wytrzymał i doprowadził ja do stanu z soboty.
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co piszę? Dużo notatek robię, schematów, mapy myślowe jak pracuję nad jakimś projektem czy szkoleniem.... itp. Oby nie było tak źle! ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Z innej beczki: zupełnie przypadkiem trafiłam dziś na program Cribs.pl, podobno emitowany w MTV, w którym "gwiazdy" pokazują swoje domy, są to krótkie dziesięciominutowe odcinki, można je obejrzeć na Youtube. I zdziwiłam się niektórymi mieszkaniami, np. Kasi Zielińskiej, Natalii Przybysz, Moniki Mrozowskiej, bo są to takie bardzo swojskie, przeładowane przestrzenie, ale z duszą. Nie mój klimat, ale zachciało mi się znowu coś w domu podziałać...
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
pocieszające jest to, że nie tylko we mnie siedzi czekoladowy potwór, kurcze, tak łatwo się uzależnić, a tak trudno z tym skończyć
zawsze zaczyna się niewinnie, dostanę czekoladę, albo czekolada skusi mnie w sklepie, zjem, a potem kupuję kolejne i kolejne, aż mam wstręt do siebie, potem przychodzi opamiętanie i jest spokój... do czasu ![]() haniu, pilnuj męża. Jak dokupił kolejne czekoladowe słodkości , to znaczy że jest z nim bardzo źle, opętał go czekoladowy potwór |
|
|
|
#1355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już dziwnie się czuję z długopisem w ręce ![]() Mi podobają się wnętrza zimne, minimalistyczne- ale tylko w czasopismach. Do mieszkania wolę swojskie klimaty Cytat:
.Tyle że mój mąż to może sobie jeść czekoladę tonami i dalej waży 72 kg...ze mną gorzej.
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu mnie zaprosił na usg ze względu na duży brzuszek bo sie bał, ze mam za dużo wód płodowych i musiał to sprawdzić. Zobaczył serduszko i tyle co zobaczyłam dzidziola w trakcie i to tyle. Dokładne ma być właśnie w 22 tyg. To spoko, po co męczyć dziecko tym usg. Carmelova, xzora dziękuję ![]() Asiuk dobrze, ze kasa jest. |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, pogoda taka ohydna, jestem zamulona...
Wczoraj nie umiałam zasnąć... bo wypiłam w ciągu dnia 2 yerby i 3 kawy.... o 1:30 w nocy marudziłam mężowi, że może bym się wzięła za prasowanie
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mężowi zazdroszczę, wiele bym dała za możliwość jedzenia tabliczki czekolady dziennie i talii 60cm no, ale nie ma lekko, żeby do tego stanu doprowadzić to chyba musiałabym maratony biegać a nie marne 5kmButter, czy ty oszalałaś, 2 yerby i 3 kawy? swoją drogą mogłaś pożyteczniej spożytkować nocną energię niż na prasowanie, zwłaszcza że mąż nie spał ![]() ja ostatnio mam problemy z zaśnięciem spowodowane stresem, że się nie wyśpię |
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w sumie szaro, ale nie pada więc o tyle dobrze.
Ja zaraz pędze na szkolenie
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jakoś tak piłam i piłam... i kurcze aż mnie nosiło ![]() Dziewczyny, kiedy ubieracie choinkę? |
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem. Myslałam aby tak jak rok temu dzień przed wigilią. A wy??
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to musiałabym i posprzątać i okna pomyć, firany wyprać...żeby było bardzo świątecznie |
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie lubię klimat świąteczny ale poczekam aż mąz będzie w domku. Teraz ma zjazd w ten weekend więc jutro już jedzie. A bez niego to i klimat się nie liczy
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do choinki, to chcemy kupić taki stroik-choinkę z gałązek, albo taką mini choinkę w doniczce, ale to przed samymi świętami. Duża choinka odpada, bo musielibyśmy wszystko kupować. |
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
My rok temu cały zestaw choinkowy wraz z choinką kupiliśmy. Więc teraz tylko ubranie jej zostanie.
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My kupujemy co roku żywą choinkę... chyba w tym też kupimy... JUż bym chciała, zeby było w domu świątecznie
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba za chwilę odpalę 4 kawę
![]() Kurde bele, szefa nie ma, a pojawił mi się nieoczekiwany, fatalny problem w projekcie Chyba do niego zadzwonię.Zamówiłam dziś prezent dla TŻ (i dla siebie też ). Dla niego i dla mnie Yugopolis2, dla siebie dodatkowo płyta Adele
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile przytyłaś?? Cytat:
![]() Szkoda że nie dało rady spożytkować tej energii w łóżku z mężem ![]() Cytat:
W ogóle nie wygląda jak standardowy trzydziestoparoletni tatuśJa mam problemy ze spaniem ogólnie. Zasypiam o 2 budzę się w nocy ze 4 razy- często muszę przenosić się do drugiego pokoju bo mąż chrapie. Efektem czego jest spanie do 11. Ja ubieram standardowo tak z tydzień przed wigilią...lubię zrobić wcześniej klimat świateczny. Pamiętam nasze pierwsze święta w tym mieszkaniu Cytat:
W tym roku nie kupujemy bo i tak wyjeżdżamy. ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- przyszła mi pensja. Nic z tego nie rozumiem- bo z firmy nie z Zusu. No nic, ważne że jest o czasie- a do tego bardzo okazała No jak nic bardziej opłaca mi się być w ciąży niż chodzić do pracy
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-12-08 o 17:34 |
||||
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Hania a ile juz jestes na L4?
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
od 29 września.
Chyba jest też tak czasem że firma wypłaca pracownikowi , a dla siebie ściąga kasę od Zusu ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Jak przystało na matkę egoistkę, w związku z piękną pensją, kupiłam sobie w końcu moje wyśnione perfumy
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie 3 kg a jestem w 18 tygodniu. Haniu super, ze pensja wysoka. Ciekawa jestem jak będzie u mnie. A brzuszek jeszcze większy niż jak ostatnio wam z 12 tyg. wklejałam. |
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie teraz masz dużo większy brzuch ode mnie- bo mi niewiele urósł od 24 tyg.
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co ciężko mi powiedzieć, widze go na codzień więc wiesz. Ale wrzucę fotke do k. Bo mi mąz robił w niedzielę to zobaczysz.
No właśnie u mnie wagowo jakoś strasznie nie leci jak na razie
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie jeszcze dużo Ci urósł.
Ja mam zupełnie inny. Wysoko bardzo i dosłownie jak przyczepiona piłka do kosza wyglada ![]() Szczerze Ci współczuję tego co będziesz miała za 10 tyg. Z takim brzuchem ciężko funkcjonować.
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
ja finałowo miałam 102 cm
I poza tym,ze cięzko było sobie pedicure zrobić to luz
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-12-08 o 19:30 |
||
|
|
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przede mną zgodnie z planem jeszcze 12 tyg ![]() No i największy przyrost masy ciała dziecka ![]() Cytat:
Pierwsze świeżaki w których się zakochałam Mam same ciężary i bardzo potrzebuję takiej odmiany. Mademoiselle uwielbiam. Też musze kupić A Davidoffy znowy bardzo mi śmierdzą
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ja jeszcze swojego nie mierzyłam. A to sie mierzy w najszerszym miejscu tak??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

zbieram zapasy

takie mam zboczenie. Nie lubię długopisów "reklamówkowych".
wzięłam sałatę rzymską za niecałe 3
Część półek zajmują segregatory i tam jest ład.