|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
pliiis nie zmieniajcie avatarów, bo ze mnie down i ja nie pamiętam która jest która
wiem żem gupek ale co poradzę
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
te moniq to se notesik zaloz
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tez myla te zmiany
![]() Kinia, a ty nie dodajesz sobie avka?
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
no chyba będę musiała
![]() mam fotograficzną pamięć, nie umiem tego zmienić ;/ więc jak komuś zmienia się face (avek) to się gubię ![]() edit: jeszcze jak stok ma podpis to ok, sprawdzę sobie i skojarzę, a jak nic nie ma to
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-08 o 17:10 Powód: dopisane |
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też się nie podoba niestety...
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
wiecie, golądam fajne kiecki na allegro, ale widze że wysyłka z tajlandii to ja juz wiem jaka super jakoś będzie tej kiecki...
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Laski za 6 dni mamy rocznicę
W ogóle grudzień będzie dla mnie stresujący
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja się żegnam i uciekam do kochanego kfc
![]() Miłego wieczorku Wam życzę i do jutra
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam! Nasze GPSy kosztują 400 zł (bo 50 za grawer daty - 3,50zł/znak + 50 dodatkowo za to, że jedna obrączka szersza, druga węższa) Pani mi to tłumaczyła, ale nie sczaiłam za mocno o co cho
tak czy siak i tak tanio, muahahha! Do odbioru przed Sylwestrem ![]() Biere wszystkie piosnki! J. mi się zalogował na swojego chomisia i ciagnieeeemy! W pracy juz choinkę mamy. tak pieknie pachnie! : U nas tez matriarchat! Aq, uważaj na siebie, żebyś wrzodów sie nie dorobiła
|
|
|
|
#3640 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
,byli z nami tez brat tz z zona ,brat cioteczny tz z zona i brat bratowej tz z zona ,ale oni to juz pod 40 podchodzili.Zespol byl do bani nie dalo sie go zrozumiec ,chyba slaby sprzet mieli dlatego jedynym wyjsciem dla wszytkich bylo nabrzdyngolic sie wtedy orkiestra juz nie przeszkadzala![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ![]() ,jes tem oryyyginalnaCytat:
Zrobilam rogaliki a zaraz ide sie szykowac na tance,jutro do was nie zajrze ,bo pewnie komp bedzie okupowal moj brat i jego dzieciaki .
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, 250 zł! Jadę do Was robić nasze
Bierz bierz namiary przetapiane tyz, nie? ![]() ROGALA DAJ DAJ DAJ! ![]() A mi się zawsze marzył taki bal - nie sądziłam, że to dla emerytów nigdy też na takim nie byłam, więc stąd niewiedza
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja ładny avatar
ja swojego nie zmienię
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki. zakróliczony
![]() Aaaa, padł na amen mój stary lap nie nagram świątecznych songów |
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz mozecie przekrecic cd z Twojego lapka do lapka J
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja to bym chciala przteopic obraczke mojej mamy i tz taty ,zebysmy mieli taka pamiatke po nich ,ale pewnei nie pozwoli moj tata i mama tz, a i tak leza bezuzyteczne w szafkachLece laski ,tz zaraz u mnie bedzie ,posiedzimy troche i na tance jedziemy ,a jak wroce pewnie juz moja rodzinka bedzie
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiecie, że to złoto które dajecie to nie to samo złoto, które do Was wraca, prawda?
![]() J. zreanimował lapa! będą krismas songi! Santom, to jest myśl! Jak juz na amen padnie to tak zrobimy. łebska baba
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest. Szczególnie jak np. dajesz czerwone ruskie i chcesz zwykłe żółte - biorą czerwone, oddają żółte. Jak to dokładnie działa to nie wiem, ale wiem, że nie dostajesz nigdy tego złota, które dałaś. Mało tego, do wagi obrączek, które wyjdą trzeba doliczyć jeszcze 10% ubytku, bo tam te dodatki z próby się wytapiają, utleniają cos tam coś tam i znikają koniec konców, więc trzeba uważać, żeby nie dać za mało, bo by trzeba dopłacać
![]() Bo to jest tak chyba, że zamawiane obrączki są robione z nowej sztabki złota, a stare przetapiane na sztabkę dopiero jak się uzbiera ich tyle, żeby sztabka powstała. Coś takiego. Skomplikowane strasznie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-08 o 20:01 |
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, gajka. dobrze, ze to mowisz
zapamietam na przyszlosc ale ogolnie rzecz biorac tak nie halo z tym zlotem moznaby nawet powiedziec: oszusty!!![]() wiecie co?? samochod nam nie odpala...
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałyście? oooo. ja wiedziałam, ale nie wiem skąd
![]() a o tych ubytkach z próby to nam dziś pani powiedziała. np. jeśli mamy obraczki ważące 7 gr to doliczamy w przypadku żółtego złota 10% ubytku. Czyli ilość złota z jakiego wykonano obrączki to 7,7g i za tyle trza zapłacić
|
|
|
|
#3651 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
farba zawsze lepsza niż rozjasniaczCytat:
a tak w ogóle mnie nigdy dyskoteki nie kręciły, w ciągu całego życia byłam może z 6 razy na dyskotece no nie licząc szkolnych dyskotek - każdą zaliczałam![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A figa, adela też nie ma avka - więc oryginalność diabli wzięli
|
|
#3652 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że nie padniesz na zawał ![]() Cytat:
fajnie, że obrączki już niedługo ![]() PIONA co do matri ![]() Cytat:
taki naszyjnik na płaszczyk, ale grzać to nie grzeje ![]() Ala lubi żelki, tu są fajne kolczyki http://www.claires.com/store/goods/T...ars-Studs-Set/
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
jejaaaaa ale mam w tym tygodniu pecha co do klientow. tragedia:P
z P. spedziemy caaaalutki weekend we dwoje mrrr. tzn we dwoje nie wie dwoje ale oboje mamy wolny weekend wiec bedzie superasnie jak bedzie sloneczko to P. zapowiedzial spaaacer
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() miłego dnia
|
|
|
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie cos w stylu ktos planuje slub, zeby nie planowac mogl ktos? spooooko, ja sobie spokojnie i cierpliwie czekam i jak w koncu juz zaczne planowac to wy bedziecie zazdroscic ![]() Cytat:
a jak to sie w ucho wklada? ![]() A ja prawdopodobnie w niedziele z mama na zakupy )A w poniedzialek z kolezanka po koszulke Dzien dobry!
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-12-09 o 07:41 |
|||
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziś ostatni dzień przed weekendem, który potrwa aż 1,5 dnia, jeah W nd córka szefowej ma urodziny i robi je w SD. Oczywiście lubię małą i obiecałam poprowadzic te urodziny, Będzie tez występ magika (przystojnego) ![]() Piona za nieklubowanie. Ja byłam raz z grzeczności. I to tez na chwilkę tylko ![]() Sylvi, ależ rozpustny weekend będzie ![]() kolczyki idealne dla Ali ![]() Śnieg pada!
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przeprszam , że wczoraj nie weszłam ale wróciłam z tz do domu poszliśmy na małe zakupy a potem relaksowaliśmy się we 2 ![]() aQ no nie dziwię się Kochana, ale ja obstawiam Twoje zaręczyny w Sylwestra albo tuż po 24 :00 w Nowy Rok ![]() Ala jaka ty obeznana w świątecznych piosenkach jesteś ja pół mojego żywota byłam mega fanką Britney a nie wiedziałam , że ma taką piosenke ![]() santom a ja znowu nic nie chce robić z włosami do ślubu natomiast od razu po..lecę do fryzjera i nie wiem rozjaśniam trochę ,obetne chyba grzywkę na prosto czy coś..no nie wiem jakąś zmianę wprowadze Gaja oczywiście jak obrączki beda to fotki wstawisz? jaki grawer wybraliście?my chyba mamy opcję na Sylwestra bedziemy szli do ajkiegoś klubu w Warszawie prawdopodobnie ze znajomymi (z nami będzie 8 osob- 4 pary ) mielismy w planach bal..ale 550 zł od pary ja wolę iśc zabawić się ze znajomymi, bo tż to mam na codzień teraz . po za tym 2 sylwestry spędziliśmy tylo we 2 , to teraz wypadałoby 2 spędzić ze znajomymi , już 1 był oby teraz z tym wypalilo a w sumie to 3 były tylko we 2 bo jeszcze ten od ,którego tż mi wyznał miłość ![]() MAM NOWĄ PRACĘ !!! ![]() zaczynam od wtorku ! jedyny minusik to to , że praca od 10 do 18 . i co druga sobota od 10 do 14,dojazd zajmuje mi ok godziny więc od 9-19 poza domem ;-p ,pracowac będzie ze mną 1 dziewczyna , któa pracuje tam od czerwca -czyli od początku, szefa mam młodego, ugodowego ,atmosfera jest przyjemna, tylko tyle co sie muszę tam nauczyć , no ale daje rade ogólnie ta praca to praca w sklepie zajmującym się sprzedażą artykułów papierniczych i biurowych. Położny jest praktyczne przy samym Starym Mieście w nowym ładnym budynku , lokalizacja fajna - na staróweczkę do Syrenki mam 5 minutek wczoraj zajmowałam się pakowaniem paczek na allegro, składaniem zamówień, klientów nie obsługuje jeszcze bo tez nie bardzo wiem gdzie co jest itdi co najlepsze zaproponowano mi um na czas nieokreś a kasa..nie rewelacja bo tyle co miałam tu +renta na to samo wyjdzie, ale powiedziano mi, że może to ulec zwiększeniu z czasem !!! a kiedy bede musiala jechac do szpitala-po prostu nie przyjde do pracy - zadnych zwolnien,urlopow, nie przyjdę i już ![]() dziś niestety siedze 11,5 w starej pracy jutro i pojutrze też ![]() i od dziś..równe pół roku do ślubu !
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-09 o 10:04 |
|
|
|
#3658 |
|
Wtajemniczenie
|
jlys no to gratki, ja dziś idę do fryzjera, a potem jadę na imprezę, a spać mi się chce okrutnie
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
jlys gratulujeeeeee
![]() ja tezx mam najgorszy dzien tygodnia.. dyrektor regionalny przyjezdza i bedzie nam patrzyl na rece jak pracujemy....miodzio |
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
JLYS- GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Widzisz, a mówiłaś jeszcze tak niedawno, że nikt Cię do pracy nie chce!!!! Cieszę się strasznie!! i jeszcze raz gratuluje!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i mysie włosy to będzie pasować
sorki Ala

kojarzy
.

fajnie, że obrączki już niedługo