Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 13:39   #3721
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
hej, wiem ze nie na temat, ale jak wcześniej któraś z dziewczyn pisała... wystarczy kliknąć http://tablica.pl/nakarm-psa/ akcja trwa do 19 grudnia, a jak na razie mało ludzi dokarmiło pieski
Ja klikam codziennie
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:27   #3724
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
Tak wyslalam mame i przegladala wszystkie kartony z ekspedientkami. Niestety blad w ofercie i to sa dzieciece...szkoda, bo 2 wzory mi sie podobaly.
no ja też byłam w 2 biedronach i nic :// z tego co pamiętam pojawiały się 2 daty do tych kapci, ale w różnych cenach, jedna od dziś i cena 16.99 a druga od poniedziałku ale za 23.99, więc wydaje mi się że to wtedy bedą damskie..troche troższe ale cóż...i tak kupie
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:33   #3725
Dorcia91
Zakorzenienie

Dziękuję za gazetki

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:43   #3726
Esti10
Zakorzenienie

U mnie pojawilo sie nowe ciacho szarlotka z budyniem ciekawe czy dobre Tamto zniklo co bylo wczesniej budyn z marmolada
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:44   #3727
natalcia87
Raczkowanie

ale się cieszę, będzie w biedrze kolejna część książki

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of.../eo50/06_b.jpg

nie będę musiała lecieć specjalnie do księgarni, zrobię sobie prezent podczas zakupów

jadłam dziś serek z mlekowity z biiedronki, jery ile miał śmietanki, ale wcale a wcale mi to nie przeszkadzało

sernik na zimno z brzoskwiniami , Tż jak jadł to aż mu się uszy trzęsły, a on to jest taki sernikomaniak, że byle jaki go nie zadowoli

Hania - ur. 20.12.2012 r

natalcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:11   #3728
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalcia87 Pokaż wiadomość
ale się cieszę, będzie w biedrze kolejna część książki

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of.../eo50/06_b.jpg

nie będę musiała lecieć specjalnie do księgarni, zrobię sobie prezent podczas zakupów

jadłam dziś serek z mlekowity z biiedronki, jery ile miał śmietanki, ale wcale a wcale mi to nie przeszkadzało

sernik na zimno z brzoskwiniami , Tż jak jadł to aż mu się uszy trzęsły, a on to jest taki sernikomaniak, że byle jaki go nie zadowoli
ja wlasnie przestrzegłam tatę, że musi przypilnowac żeby mama sobie nie kupiła tej książki bo kupiłam ją dla niej na prezent juz ponad miesiac temu i grzecznie czeka na swięta, a moja mama zagląda niestety do biedrony baardzo często ;p
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:18   #3729
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj też rybę po grecku, zobaczymy czy dobra ;p były jeszcze rybki po sułtańsku - z cebulką i rodzynkami (przez te rodzynki nie wzięłam) i jakaś z warzywami i kawałkami niestety ananasa, więc drogą eliminacji mam rybę po grecku

Makrelę wędzoną zawsze omijam oblizując się - uwielbiam, ale nie umiem zbytnio z ości jej oskubać...
Te ryby są w zamrażarce? Czy w lodówkach?

A co do makreli, to fakt, jest trochę dłubaniny Wczoraj się nadłubałam przy niej, żeby zrobić pastę, ale i tak nie ma 100% gwarancji, ze jakaś osteczka się nie zawieruszy... :/
Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
Co do majonezów to ja dla odmiany powiem, ze nie przełknę innego niz Mosso (ketchup mosso też pierwsza klasa). Zawsze biorę niskotłuszczowy, a moja mama napoleoński, ale ten tez jest niezły
Tez bardzo lubię majonez napoleoński z Mosso

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Jadam paprykę i pomidory regularnie z Biedronki i mi smakują, nie czuje żadnych metali także.
Jogurty to kwestia smaku i kto jakie lubi, mi większość smakuje.
Serek wiejski ? Ten duży jest genialny! Mały za wodnisty jak dla mnie ale smaczny pomimo to.
Co do szpinaku nie wypowiem się, bo nie jadam go.
I będę bronić Biedronki bo można tam znaleźć ciekawe artykuły za niższe ceny i jakość porównywalna do innych produktów z sieciówek większych.
Duży? Nie widziałam takiego Znam tylko te w 200 g kubeczkach "Delikate" (produkowane przez Mlekovitę) i takie same z logo Mlekovity w wersji tradycyjnej, light i ze szczypiorkiem. BTW nie wiem czym się różnią oprócz ceny - "Delikate" jest trochę tańszy.

A ten duży, jaką ma gramaturę? Jest w wiaderku?
Cytat:
Napisane przez 4Cats Pokaż wiadomość
Podobno te są wyprzedażowe:

Warszawa Ul. Warszawska 42
Warszawa Ul. Dzika 4
Warszawa ul. Świetlików 9
Warszawa ul. Czumy 3
Warszawa Ul. Światowida 53E
Warszawa Ul. Głębocka 13
Warszawa Ul. Zwoleńska 122/128
Warszawa Ul. Trakt Brzeski 73

Z własnego doświadczenia dodam, że dużo rzeczy można dostać na Ursynowie na ul. Związku Walki Młodych, moim zdaniem więcej niż na Dzikiej
To prawda, że B na ZWM jest bardzo duża Jak tam byłam to było trochę rzeczy z poprzednich gazetek (głównie przemysłowych), ale po cenach normalnych, nie wyprzedażowych

Za to na Czumy było niewiele rzeczy ze starszych gazetek (właściwie resztki) i tez po normalnych cenach No więc gdzie niby ta wyprzedaż?

O B na Głębockiej też nie powiedziałabym, ze jest wyprzedażowa Upolowałam tam ostatnią kawę Kolubia i cappucino One Cup. Było troszkę rzeczy z poprzednich ofert, ale tak jak wyżej, po normalnych cenach.

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
O, nie znam tej firmy O ile majonez mnie średnio interesuje, to ketchup jak najbardziej A gdzie go można dostać? Jakoś nie kojarzę żebym widziała gdzieś

W mojej B pojawiły się nowości - twaróg Delikate półtłusty z rzodkiewką, z ziołami i naturalny - w takim jak klinek opakowaniu
Twaróg trzeba będzie koniecznie spróbować ciekawe, czy to tylko czasowa oferta, czy wprowadzili na stałe?

Zauważyliście, że twaróg półtłusty "Zielona łąka" został zmieniony na "Delikate" tzn. zmienili nazwę, bo w smaku wydaje się byc taki sam - nie pamiętam już, kto produkował "Zieloną łąkę", ciekawe czy zmienił się producent... A twarogi chude dalej są pod szyldem "Zielonej łąki". Ostatnio bardzo rozsmakowałam się w twarogach i zwracam uwagę na producentów, a ten półtłusty ZŁ bardzo polubiłam

Edytowane przez Inkarnatka
Czas edycji: 2011-12-08 o 15:21
Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:23   #3730
_Japonka_
Rozeznanie

właśnie po raz drugi wykorzystałam do obiadu biedronkową kukurydzę w puszce - nie pamiętam kto mi ją polecił, ale dziękuję serdecznie, najlepsza kukurydza w moim życiu!

Jednocześnie mam pytanie co do ozdób filcowych za 3,99zł. Wśród nich są też wymienione kształty do przyklejenia(choinka, aniołek i coś jeszcze), 36 sztuk w opakowaniu. Czy ktoś z Was widział może te ozdoby na żywo i może mi napisać, czy w paczce kształty są wymieszane, czy też 36 takich samych(oby nie)?

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.
_Japonka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 16:28   #3731
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
hej, wiem ze nie na temat, ale jak wcześniej któraś z dziewczyn pisała... wystarczy kliknąć http://tablica.pl/nakarm-psa/ akcja trwa do 19 grudnia, a jak na razie mało ludzi dokarmiło pieski
oj tam oj tam jak można pomóc to i off topa można zrobić ja klikam codziennie
Stary 2011-12-08, 16:43   #3732
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
oj tam oj tam jak można pomóc to i off topa można zrobić ja klikam codziennie
ja klikałam w tamtym roku, w tym też klikam przynajmniej raz internet moze sluzyc czemuś pozytecznemu
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 16:59   #3733
elizka666
Przyczajenie

Post Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Ozdoby sa wymieszane - różne kształty i kolory.
elizka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:07   #3734
Coquetry
Raczkowanie

Ze swojej strony pragnę dodać czekoladę w proszku Magnetic. Dwanaście saszetek to koszt trzech złotych z groszami, więc stosunkowo niewiele, a smak wyśmienity.
Następnie: cola. W smaku niewiele różni się od oryginału [moim zdaniem] natomiast różnica w cenie jest kolosalna. Oryginalna - ok pięć/sześć złotych, Biedronkowa jedyne dwa złote za dwa litry.
Szynka konserwowa to obowiązkowy produkt w moim koszyku.
Ze słodyczy często wcinam pierniki w czekoladzie deserowej, te mleczne są zdecydowanie za słodkie. Mężowi kupuję białą Bomboladę, bo bardzo sobie chwali, za to ja nie przepadam.
Niestety podnieśli cenę pieluch Dada, szkoda, bo dotychczas moja Niunia była ich użytkowniczką, żadnych odparzeń, ja sobie chwalę.
Z chemii kupuję płyn do płukania Eden. Najbardziej podobał mi się ten w czerwonym opakowaniu, ale już od miesiąca go nie ma, czy ktoś wie czy wycofali ten zapach czy po prostu moja Biedrona jest słabo zaopatrzona?

Co do innych produktów to jestem bardzo zadowolona z butów a'la emu, solidnie wykonane, nie to co te Auchanowe jednodniówki.
Jakiś czas temu kupiłam też skarpetki frotte antypoślizgowe i do dziś żałuję, że wzięłam tylko jedną parę, bo jako, że jestem wrogiem kapci taka alternatywa sprawdza się w 100%.

Pora przejrzeć nowe gazetki.
Coquetry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:15   #3735
uparta Marti
Zakorzenienie

skusiłam się na te płatki DINGO w duzej paczke są rewelacyjne,słodkie, miękkie,idelane do jogurtu.
Stary 2011-12-08, 17:25   #3736
alamirka
Moderator

A ja dziś wzięłam garnki, moja mama ma juz 2 lata i bardzo sobie chwali. Ktoś pisał że rączka się nagrzewa, w instrukcji jest napisane jaka jest optymalna temperatura gotowania, to i wtedy się nie nagrzewaja i nie śmierdzą. Również mamie nie rdzewieją, żadnych plamek, kwestia uzytkowania i dbałości chyba..
Teraz korzystam z takich garnków że wstyd gadać.. to i każde lepsze będą

Aha i wyrywano mi te garni z rak, jak szarańcza bo ostatnie pudło brałam Znalazłam je dopiero w trzeciej biedronce, w poprzednich do godziny 16 się rozeszły.

Ale też wkurzyłam się dziś na Biedrę.. Od jakiegoś czasu poluję na budzik Phillipsa, był w gazetce, 30 zł. Chodzę dzień w dzień do największej biedry u siebie i dzień w dzień słyszę że nie dojechały w ogóle, no myślę sobie że trudno, aż do dziś... Otóż widzę jak sobie panie z zaplecza wynoszą 3 sztuki, zaczepiłam więc i pytam czy moge jeden. Usłyszałam że nie, bo już sobie jej koleżanki "złożyły zamówienie"
Pan ochroniarz dął mi cynk na boku, że budziki przyjechały planowo, a nie są wynoszone na sklep bo są zabierane do domów przez pracownice.

Poszłam do kierownika, obiecał raban. A ja jak durna od tygodnia chodzę dzień w dzień po budzik... porażka
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:35   #3737
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
(...)Ale też wkurzyłam się dziś na Biedrę.. Od jakiegoś czasu poluję na budzik Phillipsa, był w gazetce, 30 zł. Chodzę dzień w dzień do największej biedry u siebie i dzień w dzień słyszę że nie dojechały w ogóle, no myślę sobie że trudno, aż do dziś... Otóż widzę jak sobie panie z zaplecza wynoszą 3 sztuki, zaczepiłam więc i pytam czy moge jeden. Usłyszałam że nie, bo już sobie jej koleżanki "złożyły zamówienie"
Pan ochroniarz dął mi cynk na boku, że budziki przyjechały planowo, a nie są wynoszone na sklep bo są zabierane do domów przez pracownice.

Poszłam do kierownika, obiecał raban. A ja jak durna od tygodnia chodzę dzień w dzień po budzik... porażka
Brak słów.. ileż tych pracownic tam oni mają? Szczyt wszystkiego, no i dziwne by cała dostawa konkretnego produktu była tak skromna, już samo to zastanawia. A zachowanie pań pracujących nie za ciekawe.. Aż dziwne, że ochroniarz się wygadał Ciekawe też czy kierownik serio coś z tym zrobi i czy wcześniej nie zdawał sobie z tego sprawy.. hehe..
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:40   #3738
Agoorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coquetry Pokaż wiadomość
Ze swojej strony pragnę dodać czekoladę w proszku Magnetic. Dwanaście saszetek to koszt trzech złotych z groszami, więc stosunkowo niewiele, a smak wyśmienity.
Następnie: cola. W smaku niewiele różni się od oryginału [moim zdaniem] natomiast różnica w cenie jest kolosalna. Oryginalna - ok pięć/sześć złotych, Biedronkowa jedyne dwa złote za dwa litry.
Szynka konserwowa to obowiązkowy produkt w moim koszyku.
Ze słodyczy często wcinam pierniki w czekoladzie deserowej, te mleczne są zdecydowanie za słodkie. Mężowi kupuję białą Bomboladę, bo bardzo sobie chwali, za to ja nie przepadam.
Niestety podnieśli cenę pieluch Dada, szkoda, bo dotychczas moja Niunia była ich użytkowniczką, żadnych odparzeń, ja sobie chwalę.
Z chemii kupuję płyn do płukania Eden. Najbardziej podobał mi się ten w czerwonym opakowaniu, ale już od miesiąca go nie ma, czy ktoś wie czy wycofali ten zapach czy po prostu moja Biedrona jest słabo zaopatrzona?

Co do innych produktów to jestem bardzo zadowolona z butów a'la emu, solidnie wykonane, nie to co te Auchanowe jednodniówki.
Jakiś czas temu kupiłam też skarpetki frotte antypoślizgowe i do dziś żałuję, że wzięłam tylko jedną parę, bo jako, że jestem wrogiem kapci taka alternatywa sprawdza się w 100%.

Pora przejrzeć nowe gazetki.
U mnie teraz te skarpety są na wyprzedaży, po 3,50. Sama nabyłam dwie pary, jest ich u mnie cała kopa. Sprawdzaj u siebie, może też wyłożą

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:42   #3739
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Brak słów.. ileż tych pracownic tam oni mają? Szczyt wszystkiego, no i dziwne by cała dostawa konkretnego produktu była tak skromna, już samo to zastanawia. A zachowanie pań pracujących nie za ciekawe.. Aż dziwne, że ochroniarz się wygadał Ciekawe też czy kierownik serio coś z tym zrobi i czy wcześniej nie zdawał sobie z tego sprawy.. hehe..

Podejrzewam że mogło być mało tych zegarków po prostu. A pracownice brały znajomym jakimś. Wątpie też że kierownik coś z tym zrobi heh
A mi się odechciało juz tego całego zegarka, kolejny tydzien jak baran latac nie będę i o
Stary 2011-12-08, 17:54   #3740
Phynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Rzeszów - ulica Króla Kazimierza

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Odrazu mam prosbę do Was dziewczyny która wg Was jest najlepsza CAPUCCINO ONE CUP jaki smak ?
I jesli która kolwiek z Was zobaczy że znów obniżą cenę bo juz sa po 69gr od dłuzszego czasu to prosze o info, wtedy sie w nie obkupie bo znalazłam z 10 kartonów w jeden B. a czekam jeszcze na kolejna obniżkę a nie mam jak codziennie do niej zaglądać
Z góry dziękuję
jagoda acai

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
przecież pracownice mają prawo je kupić tak jak każdy inny klient. przecież za darmo ich nie wynoszą. a, że nie ma ich potem na sklepie.. to już w tym głowa kierownika sklepu, żeby zapewnić dodatkową dostawę.

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:56   #3741
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xyz7 Pokaż wiadomość
Melduję się jako miłośniczka Biedronki
Mam do Was pytanie. Ostatnio w jakiejś gazetce rzuciły mi się w oczy foremki do ciastek.. czy może będą/są dostępne w Biedronce?
w kauflandzie są obecnie spore pudełka z foremkami za 9zł. W takim pudełku jest chyba z 30 jeśli nie więcej foremek. Są plastikowe ale wyglądają ok i maja fajne kształty. Ja nie potrzebuje choć trochę mnie kusiło żeby wziąć

Cytat:
Napisane przez Amelianna Pokaż wiadomość
Żal, żal........ ja mam z zeszłego roku takie kapcie i są super, dlatego chciałam jeszcze jedne sobie kupić, bo ładne wzory mają, no szkoda, choć może rzucą jeszcze damskie
dziewczyny już pisały ale powtórze się na wypadek jakby ktoś wleciał na formu i nie przeglądał poprzednich stron. Kapcie damskie będą chyba od poniedziałku. Bardzo podobne tylko inne kolory chyba. No i rozmiary odpowiednie ;P

Cytat:
Napisane przez _Japonka_ Pokaż wiadomość
właśnie po raz drugi wykorzystałam do obiadu biedronkową kukurydzę w puszce - nie pamiętam kto mi ją polecił, ale dziękuję serdecznie, najlepsza kukurydza w moim życiu!

Jednocześnie mam pytanie co do ozdób filcowych za 3,99zł. Wśród nich są też wymienione kształty do przyklejenia(choinka, aniołek i coś jeszcze), 36 sztuk w opakowaniu. Czy ktoś z Was widział może te ozdoby na żywo i może mi napisać, czy w paczce kształty są wymieszane, czy też 36 takich samych(oby nie)?
ja kupiłam dwa opakowania tych ozdób. Są wymieszane (różne wzory i kolory). Co ciekawe w zeszłym roku te ozdoby pojawiły się najpierw w netto i w opakowaniu byly właśnie tylko ozdoby jednego rodzaju w różnych kolorach. Trafiłam na ostatnie opakowanie i byłam lekko zawiedziona bo trafiły mi się renifery a liczyłam na aniołki albo choinki. ALE! po tygodniu czy dwóch identyczne ozdoby pojawiły się w biedrze a w każdym pudełeczku były wymieszane wszystkie wzory więc Biedra mnie uratowała wtedy a nadmiar reniferw mam do teraz te ozdoby są idealne np. do własnoręcznie robionych kartek.
Stary 2011-12-08, 18:00   #3742
bellissimo
Raczkowanie

pytanie maaaam !
widziałam obciązniki na nogi i ręce, w zestawie. kosztowały 5 zł. ale 5 zł za sztuke w tym zestawie czy za całość?
bo tak idiotycznie było tam napisane że nie wiem : (
i w ogóle warto coś takiego kupic?
bellissimo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:10   #3743
ladylukier
Wtajemniczenie

5 zł za komplet obciążników. Kupiłam... ale pomysłu na nie brak.

Ostatnio potrzebowałam ekspresowego obiadu i wzięłam kotlety mielone pakowane po 6 sztuk za 4.99. Trochę się bałam, bo skład niezbyt ciekawy (chociaz nie jestem z tych przesadnie wczytujących się w etykietki), ale okazały się całkiem dobre.
Będą dobrym dodatkiem do warzywek z patelni jak samcowi się zachce "mięcha"

05.05. Golden Oreo
26.03. Moja przygoda z bieganiem
22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:26   #3744
Dorcia91
Zakorzenienie

Dziewczyny, od kiedy będą te formy do ciasta na muffinki???

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:29   #3745
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
jagoda acai

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

przecież pracownice mają prawo je kupić tak jak każdy inny klient. przecież za darmo ich nie wynoszą. a, że nie ma ich potem na sklepie.. to już w tym głowa kierownika sklepu, żeby zapewnić dodatkową dostawę.

Jak dla mnie to one ich nie kupiły, one je zagarnęły dla siebie. Żeby chociaz dla siebie, to nie, jakimś koleżankom naobiecywały.
Ja nie neguję im tego prawa, nie dziwne że sobie odkładają, w tym wszystkim wkurzyło mnie te oklamywanie mnie że coś nie dojechało w ogóle. Bo jakbym pierwszego dnia uslyszała że był ale się juz rozeszły to bym nie latała jak debil każdego dnia, czasem po dwa razy.
Nieetyczne to dla mnie i tyle.

Do tego punktu biedronkowego straciłam szacunek, dobrze że mam jeszcze inne, gdzie miłe i pomocne kobitki siedzą Tyle że mniej po drodze
Stary 2011-12-08, 18:37   #3746
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość

No tak, ale przecież do czego to podobne, by wszystko wymiotły pracownice i aby na półkach tego nawet nie uświadczono produktu oferowanego klientom? Chyba nie tak powinno być, że nic nie ma dla przeciętnego człowieczka..
Alamirka wg mnie ma wiele racji pisząc, że skoro tak się rozpłynęło wsio, to wykupiły to najprawdopodobniej z myślą o bliskich i znajomych, ot co.
Mają prawo, ok, ale szarak również.....
I to kłamstwo, że nie dojechało coś.. to też by mnie zraziło.
Na szczęście Alamirko masz tych biedronek kilka w pobliżu

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2011-12-08 o 18:39
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:41   #3747
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bellissimo Pokaż wiadomość
pytanie maaaam !
widziałam obciązniki na nogi i ręce, w zestawie. kosztowały 5 zł. ale 5 zł za sztuke w tym zestawie czy za całość?
cena za zestaw obciążników na ręce i nogi, ale powiem wam że na męskie nogi to nie będą. Są za małe. Jak dla kobiety będą spoko Ja kupiłam wczoraj i za te pieniądze będą.
Stary 2011-12-08, 18:42   #3748
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale przecież do czego to podobne, by wszystko wymiotły pracownice i aby na półkach tego nawet nie uświadczono produktu oferowanego klientom? Chyba nie tak powinno być, że nic nie ma dla przeciętnego człowieczka..
Alamirka wg mnie ma wiele racji pisząc, że skoro tak się rozpłynęło wsio, to wykupiły to najprawdopodobniej z myślą o bliskich i znajomych, ot co.
Też mnie to wkurzyło, że mówiły, że w ogóle nie doszły, a dziewczyna na próżno latała. Dzisiaj też zaczęłam podejrzewać, że coś zostawiają dla siebie - szukałam tych lampionów, a pani z dziwnym uśmiechem stwierdziła, że od samego rana, o siódmej poszły. Niby prawdopodobne, ale tam nigdy od rana ludzi nie ma.
I tu pytanie: W innych miastach jeszcze są?
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:44   #3749
alamirka
Moderator

Cytat:
Na szczęście Alamirko masz tych biedronek kilka w pobliżu
No tak czuje niestety.
Tak, na szczęście u mnie sporo Biedronek, a za 2 tygodnie, na same święta mam otwarcie nowej, oddalonej od mojeo domu o 2 minuty drogi ahhhh
Stary 2011-12-08, 18:44   #3750
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Zauważyliście, że twaróg półtłusty "Zielona łąka" został zmieniony na "Delikate" tzn. zmienili nazwę, bo w smaku wydaje się byc taki sam - nie pamiętam już, kto produkował "Zieloną łąkę", ciekawe czy zmienił się producent... A twarogi chude dalej są pod szyldem "Zielonej łąki". Ostatnio bardzo rozsmakowałam się w twarogach i zwracam uwagę na producentów, a ten półtłusty ZŁ bardzo polubiłam
Ja kupiłam wczoraj Zieloną Łąkę półtłusty, producent Raciborska Spółdzielnia Mleczarska w RACIBORZU

Cytat:
Napisane przez _Japonka_ Pokaż wiadomość
Tak jak już poprzedniczki pisały wzorki są wymieszane i różne kolorki, jak wrócę z aerobiku to wstawię fotkę

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Ale też wkurzyłam się dziś na Biedrę.. Od jakiegoś czasu poluję na budzik Phillipsa, był w gazetce, 30 zł. Chodzę dzień w dzień do największej biedry u siebie i dzień w dzień słyszę że nie dojechały w ogóle, no myślę sobie że trudno, aż do dziś... Otóż widzę jak sobie panie z zaplecza wynoszą 3 sztuki, zaczepiłam więc i pytam czy moge jeden. Usłyszałam że nie, bo już sobie jej koleżanki "złożyły zamówienie"

Przesada! Bardzo dobrze, że to zgłosiłaś, uważam, że mimo wszystko miały wystawić te zegary na sklep a wtedy ewentualnie kupić dla siebie ale żeby od razu znajomym pozbierać resztę to też przesada Śmieszne zachowanie!

Cytat:
Napisane przez bellissimo Pokaż wiadomość
pytanie maaaam !
Kurcze a ja bym tak chciała te obciążniki ale ich u mnie nie ma ;(
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości