|
|
#811 |
|
Spiritus Movens
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30951697]Nie chcę, żebyś pomyślała, że Cie do czegokolwiek namawiam, lider NIE MA OBOWIĄZKU niczego dawać, a że moja daje, nie znaczy, że Twoja będzie.[/QUOTE]
Oczywiście rozumiem Tak tylko humorystycznie do Twojej wypowiedzi podeszłam, bo jakoś nie przyszło mi do głowy upomnieć się o czyjś gest dobrej woli
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny. Wrzuciłam pierścionek Connie Chunk na katalogowy
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zależy od prezentów i takie drobne upominki też daję, ale czasami tu dziewczyny narzekają na słabe prezenty |
|
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam szybkie pytanie czy fakturowane są Little BLACK Dress 30 ml?? Bo jak wpisuje do zamówienia to jest żółte światło....i chciałam wiedzieć czy zamawiać czy lepiej się wstrzymać....
![]() I jeszcze mam pytanie....bo przy ostatnim zamówieniu mam trzy braki, dwie na te LBD 30 ml i jedną na Signature 75ml....i nie potrzebuje już nic zamawiać...więc co mam zrobić żeby zamówić tylko te trzy wody które mają mi dołączyć do zamówienia??Muszę coś zamówić czy jak?? Proszę o wyjaśnienie ![]()
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Czy wiadomo już coś o novej edycji AC
|
|
|
|
#818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez czasem cos wąchnę albo obejrze jaki kolor ma lakier, ale to otwieram tekturowe pudeleczko tak mega ostroznie zeby nie bylo sladu. foliowanych tez nie ruszam |
|
|
|
|
#819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasami się denerwuję, że nie wszystko jest foliowane- np takie perełki: można se od każdego opakowania odsypać bo 3 i się uzbiera :PP Albo płyn świateczny w choince- na zdjęciu jest pełen, a jak daję klientką to robią dziwne oczy, ze nie jest pełno- no na żel do mycia to mnie stać i nie muszę se odlewać od klientek :P A nie wiecie czy portfel Torana przychodzi? bo ma żóltą kropę... i Woda Black Suede Touch- chcę do niech zadzwonić i zapytać, ale nie wiem jak to wymówić :P |
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku, jak was czytam to się załamuję. dobrze, że ja nie miałam takich braków. mimo, że złożyłam zamówienie za 200, a teraz obudziły się trzy klientki za kolejne 200, agh już się boję, mam nadzieję, że braki mnie omina
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#823 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#824 |
|
Rozeznanie
|
Dzwoniłam do nich, wody BST, LBD (30ml) i LWD będą koło 14 grudnia, tak samo jak portfel Tirana... no można się powiesić ;/
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
cleo80, mega dzięki za wstawienie zdjęć pierścionka Connie Chunk
Pięknie się prezentuje, więc ostatecznie zdecydowałam się, że zamawiam.Kredka profesjonalna Slate jest genialna! Biorę drugą na zapas
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie złożyłam zamówienie, juz mam fakture... i oni teraz gdy zamówiłam juz 3 raz z 17 wsadzili mi 50 szt tej ulotki Boutiqe... jak ja rozdałam katalogi;/
Czy te produkty ze złotą kartą z katalogu nr 1/2012 sa dostepne tylko po spelnieniu warunku zakupu za 59.90 tak? Czyli jak mialam sprzedaż za 2.000 to moge tych kart uzyc dzielac ta kwote przez 59.90 tak? Dobrze to zrozumiałam?
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
mi chciała robić pani z jedną wodą i portfelem
![]() Cytat:
Znowu będę musiała robić zwrot, torba na laptopa robin za mała, klientka oddała, czemu oni je takie małe robią ![]() jamapi skusiłaś się na liner żelowy niebieski? bo jestem ciekawa twojej opinii
|
|
|
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
Dzwoniłam właśnie do avon i Pani mi powiedziała, że woda Just Play dla niego ma być dostępna od 12.12
nie rozumiem tego, bo niektóre z Was pisały wczoraj, że mają ją na wczorajszej fakturze
|
|
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
Zamawiaj, zamawiaj , bo za tę cenę naprawdę warto. Bardzo mi się podoba, ładnie błyszczy a do tego nie jest taki wielgachny jak większość pierścionków Avonu.
|
|
|
|
#831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie dostałam z katalogami tych małych- Avon Butiquw:P Ehhh, życie... |
|
|
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tę wodę miałam dziś na fakturze, więc nie wiem czy jeszcze są ale ucieszyłam się, że jest bo klientka zamówiła ją na prezent
|
|
|
#833 |
|
Rozeznanie
|
faktura już jest, ale standardowo nie działa ;]
|
|
|
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też ostatnio nigdy nie działa. Tak się zastanawiam, czy to dlatego, że przysyłają mi papierową fakturę ta elektroniczna nie działa ?
|
|
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
tak od jakiegos czasu juz to obowiazuje
|
#836 |
|
Rozeznanie
|
YEAH! Pomimo, że pani powiedziała ze nie mają LBD 30ml i LWD są na fakturze! naszyjnik z mini-katalogu też jest, ale o tym poinformowali w strefie.
Musze jeszcze załatwić BST...;/ Uff... |
|
|
|
#837 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
po przeczytaniu kilku postów odnośnie minikatalogu - dziś ok 9 sobie wpisywałam niektóre.... no i przy medalionie pojawila mi sie zielona kropa
i tak musiałam zadzwonić na strefę, w sprawie zegarka do wody CLNuit czy już napewno są... to przy okazji zapytałam się o medalion.... i był (pani była sama zdziwiona) powiedziała, że jest tego bardzo mało i proponuje mi, że skoro i tak chce medalion to nie bedzie zegarka na COK wysyłać tylko, żebym szybko brała medalion na kuriera - i tak zrobiłam ciekawe kiedy będzie ![]() ![]() przy okazji w sumie zrobiłam zamówienie za ok 250zł.... więc pierwszy raz nie będe tego wszystkiego dźwigać na 4 piętro ]:-> myślicie, że jak zamówienie poszło dzis ok. 12 - to jutro kurier już będzie?
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, nie będziesz miała podglądu już, jeśli nie zmienisz na elektroniczną |
|
|
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki potrzebuje informacji bo już się pogubiłam, klientki chcą zamówić te kolczyki i naszyjnik Envy Me, czy te 59,90zł to tylko z tego katalogu, czy z tego katalogu mini też? co się wlicza w te 59,90zł??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

ale zafoliowanych w życiu nie tykam 

nie rozumiem tego, bo niektóre z Was pisały wczoraj, że mają ją na wczorajszej fakturze