|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
|
|
#3723 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co pamiętam pojawiały się 2 daty do tych kapci, ale w różnych cenach, jedna od dziś i cena 16.99 a druga od poniedziałku ale za 23.99, więc wydaje mi się że to wtedy bedą damskie..troche troższe ale cóż...i tak kupie
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pojawilo sie nowe ciacho szarlotka z budyniem ciekawe czy dobre
Tamto zniklo co bylo wczesniej budyn z marmolada
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
ale się cieszę, będzie w biedrze kolejna część książki
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of.../eo50/06_b.jpg nie będę musiała lecieć specjalnie do księgarni, zrobię sobie prezent podczas zakupów jadłam dziś serek z mlekowity z biiedronki, jery ile miał śmietanki, ale wcale a wcale mi to nie przeszkadzało ![]() sernik na zimno z brzoskwiniami , Tż jak jadł to aż mu się uszy trzęsły, a on to jest taki sernikomaniak, że byle jaki go nie zadowoli
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3729 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do makreli, to fakt, jest trochę dłubaniny Wczoraj się nadłubałam przy niej, żeby zrobić pastę, ale i tak nie ma 100% gwarancji, ze jakaś osteczka się nie zawieruszy... :/Cytat:
Cytat:
Nie widziałam takiego A ten duży, jaką ma gramaturę? Jest w wiaderku? Cytat:
![]() Za to na Czumy było niewiele rzeczy ze starszych gazetek (właściwie resztki) i tez po normalnych cenach No więc gdzie niby ta wyprzedaż? O B na Głębockiej też nie powiedziałabym, ze jest wyprzedażowa Cytat:
![]() Zauważyliście, że twaróg półtłusty "Zielona łąka" został zmieniony na "Delikate" tzn. zmienili nazwę, bo w smaku wydaje się byc taki sam - nie pamiętam już, kto produkował "Zieloną łąkę", ciekawe czy zmienił się producent... A twarogi chude dalej są pod szyldem "Zielonej łąki". Ostatnio bardzo rozsmakowałam się w twarogach i zwracam uwagę na producentów, a ten półtłusty ZŁ bardzo polubiłam
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2011-12-08 o 15:21 |
|||||
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
właśnie po raz drugi wykorzystałam do obiadu biedronkową kukurydzę w puszce - nie pamiętam kto mi ją polecił, ale dziękuję serdecznie, najlepsza kukurydza w moim życiu!
![]() Jednocześnie mam pytanie co do ozdób filcowych za 3,99zł. Wśród nich są też wymienione kształty do przyklejenia(choinka, aniołek i coś jeszcze), 36 sztuk w opakowaniu. Czy ktoś z Was widział może te ozdoby na żywo i może mi napisać, czy w paczce kształty są wymieszane, czy też 36 takich samych(oby nie )?
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak można pomóc to i off topa można zrobić ja klikam codziennie
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej raz internet moze sluzyc czemuś pozytecznemu
|
|
#3733 |
|
Przyczajenie
|
Ozdoby sa wymieszane - różne kształty i kolory.
|
|
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
Ze swojej strony pragnę dodać czekoladę w proszku Magnetic. Dwanaście saszetek to koszt trzech złotych z groszami, więc stosunkowo niewiele, a smak wyśmienity.
Następnie: cola. W smaku niewiele różni się od oryginału [moim zdaniem] natomiast różnica w cenie jest kolosalna. Oryginalna - ok pięć/sześć złotych, Biedronkowa jedyne dwa złote za dwa litry. Szynka konserwowa to obowiązkowy produkt w moim koszyku. Ze słodyczy często wcinam pierniki w czekoladzie deserowej, te mleczne są zdecydowanie za słodkie. Mężowi kupuję białą Bomboladę, bo bardzo sobie chwali, za to ja nie przepadam. Niestety podnieśli cenę pieluch Dada, szkoda, bo dotychczas moja Niunia była ich użytkowniczką, żadnych odparzeń, ja sobie chwalę. Z chemii kupuję płyn do płukania Eden. Najbardziej podobał mi się ten w czerwonym opakowaniu, ale już od miesiąca go nie ma, czy ktoś wie czy wycofali ten zapach czy po prostu moja Biedrona jest słabo zaopatrzona? Co do innych produktów to jestem bardzo zadowolona z butów a'la emu, solidnie wykonane, nie to co te Auchanowe jednodniówki. Jakiś czas temu kupiłam też skarpetki frotte antypoślizgowe i do dziś żałuję, że wzięłam tylko jedną parę, bo jako, że jestem wrogiem kapci taka alternatywa sprawdza się w 100%. Pora przejrzeć nowe gazetki.
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
skusiłam się na te płatki DINGO w duzej paczke
są rewelacyjne,słodkie, miękkie,idelane do jogurtu.
|
#3736 |
|
Moderator
|
A ja dziś wzięłam garnki, moja mama ma juz 2 lata i bardzo sobie chwali. Ktoś pisał że rączka się nagrzewa, w instrukcji jest napisane jaka jest optymalna temperatura gotowania, to i wtedy się nie nagrzewaja i nie śmierdzą.
Również mamie nie rdzewieją, żadnych plamek, kwestia uzytkowania i dbałości chyba.. Teraz korzystam z takich garnków że wstyd gadać.. to i każde lepsze będą ![]() Aha i wyrywano mi te garni z rak, jak szarańcza bo ostatnie pudło brałam Znalazłam je dopiero w trzeciej biedronce, w poprzednich do godziny 16 się rozeszły.Ale też wkurzyłam się dziś na Biedrę.. Od jakiegoś czasu poluję na budzik Phillipsa, był w gazetce, 30 zł. Chodzę dzień w dzień do największej biedry u siebie i dzień w dzień słyszę że nie dojechały w ogóle, no myślę sobie że trudno, aż do dziś... Otóż widzę jak sobie panie z zaplecza wynoszą 3 sztuki, zaczepiłam więc i pytam czy moge jeden. Usłyszałam że nie, bo już sobie jej koleżanki "złożyły zamówienie" ![]() Pan ochroniarz dął mi cynk na boku, że budziki przyjechały planowo, a nie są wynoszone na sklep bo są zabierane do domów przez pracownice. Poszłam do kierownika, obiecał raban. A ja jak durna od tygodnia chodzę dzień w dzień po budzik... porażka |
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczyt wszystkiego, no i dziwne by cała dostawa konkretnego produktu była tak skromna , już samo to zastanawia. A zachowanie pań pracujących nie za ciekawe.. Aż dziwne, że ochroniarz się wygadał Ciekawe też czy kierownik serio coś z tym zrobi i czy wcześniej nie zdawał sobie z tego sprawy.. hehe..
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3739 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Podejrzewam że mogło być mało tych zegarków po prostu. A pracownice brały znajomym jakimś. Wątpie też że kierownik coś z tym zrobi heh A mi się odechciało juz tego całego zegarka, kolejny tydzien jak baran latac nie będę i o
|
|
|
|
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#3741 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a w każdym pudełeczku były wymieszane wszystkie wzory więc Biedra mnie uratowała wtedy a nadmiar reniferw mam do teraz te ozdoby są idealne np. do własnoręcznie robionych kartek.
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
pytanie maaaam !
widziałam obciązniki na nogi i ręce, w zestawie. kosztowały 5 zł. ale 5 zł za sztuke w tym zestawie czy za całość? bo tak idiotycznie było tam napisane że nie wiem : ( i w ogóle warto coś takiego kupic? |
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
5 zł za komplet obciążników. Kupiłam... ale pomysłu na nie brak.
Ostatnio potrzebowałam ekspresowego obiadu i wzięłam kotlety mielone pakowane po 6 sztuk za 4.99. Trochę się bałam, bo skład niezbyt ciekawy (chociaz nie jestem z tych przesadnie wczytujących się w etykietki), ale okazały się całkiem dobre. Będą dobrym dodatkiem do warzywek z patelni jak samcowi się zachce "mięcha"
|
#3745 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Jak dla mnie to one ich nie kupiły, one je zagarnęły dla siebie. Żeby chociaz dla siebie, to nie, jakimś koleżankom naobiecywały. Ja nie neguję im tego prawa, nie dziwne że sobie odkładają, w tym wszystkim wkurzyło mnie te oklamywanie mnie że coś nie dojechało w ogóle. Bo jakbym pierwszego dnia uslyszała że był ale się juz rozeszły to bym nie latała jak debil każdego dnia, czasem po dwa razy. Nieetyczne to dla mnie i tyle. Do tego punktu biedronkowego straciłam szacunek, dobrze że mam jeszcze inne, gdzie miłe i pomocne kobitki siedzą Tyle że mniej po drodze
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alamirka wg mnie ma wiele racji pisząc, że skoro tak się rozpłynęło wsio, to wykupiły to najprawdopodobniej z myślą o bliskich i znajomych, ot co. Mają prawo, ok, ale szarak również..... I to kłamstwo, że nie dojechało coś.. to też by mnie zraziło. Na szczęście Alamirko masz tych biedronek kilka w pobliżu
Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-12-08 o 18:39 |
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam wczoraj i za te pieniądze będą.
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tu pytanie: W innych miastach jeszcze są? |
|
|
|
|
#3749 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Tak, na szczęście u mnie sporo Biedronek, a za 2 tygodnie, na same święta mam otwarcie nowej, oddalonej od mojeo domu o 2 minuty drogi ahhhh
|
|
|
|
|
#3750 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Śmieszne zachowanie!Kurcze a ja bym tak chciała te obciążniki ale ich u mnie nie ma ;( |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

wyslalam mame i przegladala wszystkie kartony z ekspedientkami. Niestety blad w ofercie i to sa dzieciece...szkoda, bo 2 wzory mi sie podobaly.
z tego co pamiętam pojawiały się 2 daty do tych kapci, ale w różnych cenach, jedna od dziś i cena 16.99 a druga od poniedziałku ale za 23.99, więc wydaje mi się że to wtedy bedą damskie..troche troższe ale cóż...i tak kupie
Tamto zniklo co bylo wczesniej budyn z marmolada

Nie widziałam takiego 
Nakarm pieska... 
są rewelacyjne,słodkie, miękkie,idelane do jogurtu.
Szczyt wszystkiego, no i dziwne by cała dostawa konkretnego produktu była tak skromna
Ciekawe też czy kierownik serio coś z tym zrobi i czy wcześniej nie zdawał sobie z tego sprawy.. hehe..