|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Mykam... do jutra
|
|
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
Ciesze sie , ze podobaja się wam moje zaproszenia i dziekiuje za opinie
A my w sobote wkoncu mamy odebrac obrączki...kicia ten gulier tak ma |
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładny bukiecik, myślę, że fioletowe kwiatuszki będą bardziej wyraziste. te różowe tak mdło wyglądają
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas lampiony odpadają, bo jest masę drzew i to stanowiących zabytkowy park - więc nie ma opcji żeby się właściciele zgodzili. Co do fajerwerków, to też nie do końca jestem pewna, czy to wypali pod względem prawnym. Generalnie na taki pokaz trzeba mieć zezwolenie właściwej miejscowo Gminy. U nas może odmówić wyrażenia takiej zgody, bo niedaleko (jakiś kilometr-dwa) od naszej sali jest szpital dla czubków albo hospicjum, sama nie wiem - a to by raczej pacjentom przeszkadzało. Czekam, aż zacznie się nowy rok, bo mamy napięty plan: - podpisac umowę z kwartetem - zarezerwować samochód i busa dla gości - zarezerwować hotel dla gości, którzy nie zmieszczą się w hotelu sali - wybrac wreszcie muzykę na pierwszy taniec i opracować jakiś układzik - wydrukować zaproszenia i je wykończyć - zrobić kokardki na winietki - odbębnić poradnię - popytać o te fajerwerki - opracować plan u kosmetyczki, żeby w dniu ślubu wyglądać jak człowiek - powoli szukać sukienki ze świadkową Niestety większość rzeczy musze zrobic dużo wcześniej z racji obowiązków zawodowych, które nadejdą w okolicy wiosny |
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 widzę, że grafik dość napięty
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z Chatka na salonach, sialala
I mamy zdjęcia, trallalalala
|
#2437 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To macie napięty grafik Jak byliśmy wczoraj pytać w tym sklepie ślubnym o takie głupotki i była z nami siostra Tż to słuchała wszystkiego co nam facetka tłumaczyła. Jak wyszlismy ze sklepu że stwierdziła ze ona slubu brac nie bedzie bo jej głowa spuchała od jednej takiej wizyty w sklepie a co mówić jak tak trzeba z każda rzeczą sie tyle osłuchać
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy nam pokażecie ?
![]()
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
a jak wrażenia? znalazłyście coś ciekawego?
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się przyłączyć? Znowu
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
A tu i tam
No ale wreszcie mam datę ślubu to postanowiłam przyjść gdzie trzeba. Zwłaszcza, że w już w takim stopniu zaawansowania to będzie od kogo czerpać wiedzę z zakresu organizacji
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co już załatwiliście? na co ostatecznie się zdecydowaliście: obiad po slubie czy przyjęcie?
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
W jednym malutkim salonie ( w tym co z programu Nie mów pannie młodej ten PanMłody z Brazylii kupował) Chatka mierzyła księżniczkę tiulową, mi się w niej podobała ale Chatka nie była przekonana. Poszłyśmy do tego większego salonu na Jana Pawła, tam księżniczka tiulowa też nie przeszła, Chatka jest już pewna że takiej nie chce. Falbanki mieli fajne, ja mam swoją faworytkę która podoba mi się bez poprawek, Osobiście model z szerokimi ramiączkami też mi się podobał, ale Chacia nie była przekonana. Sama z resztą Wam opowie jak się czuła
Ceny wahają się ok 3.000-3.500
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]
Cytat:
Witaj ponownie.
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-08 o 17:34 |
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Po kilkukrotnej zmianie koncepcji stanęło na weselu. Na razie mamy niewiele: wybrany hotel na wesele, zaklepaną wizażystkę i zrobione nauki. W sobotę mamy jechać podpisać umowę z fotografem i spotkać się z djem.
|
|
|
|
#2449 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lepiej nie mówić moja siostra była z nią dzisiaj na zakupach bo dziewczyna nic nie myśli zero butelek kremów itd. a dziecko zawsze może się wcześniej urodzić tym bardziej że u niej w rodzinie jest taka tendencja. No i siostra ze skóry wyszła już chyba z godzinę jest w domu i napiernicza na Paulinę. Kupuje głupoty wogóle nie potrzebne i masakrycznie drogie, a mój brat dużo nie zarabia. Ma do wyboru butelkę za 18zł i za 40 to ona się łapię za tą drążą bo niby lepszej jakości Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oooooooooo ja chcę zobaczyć oczywiście witaj dobrze że wróciłaś oczywiście że pomożemy
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
74,90 zł + 11 zł koszt przesyłki. W sumie do tanich nie należy
|
|
#2451 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się Lachoniki kochane
Obudziłam się dzisiaj z takim bólem po prawej stronie szyi, że miałam wrażenie, jakby mnie stratowało stado słoni. Nic mnie wczoraj nie bolało, więc nie wiem o co kaman Owszem, wieje masakrycznie, ale raczej mnie nie zawiało, bo chodzę zapatulona szalem i obowiązkowo w czapce. A szyja mnie napitala tak, że jej prosto nie mogę trzymać Pouszczelniałam okna, ale i tak mi w chacie ciągnie, więc siedzę pod kocem i popijam najlepszą herbatkę na rozgrzewkę: Loyd Tea Graniec Kozacki z miodem. ![]() Cytat:
Samo sedno. Polska to kraj smsów! Cytat:
![]() A co do zdjęcia sukni, to się nie przejmuj. Profesjonalny fotograf wszystko ładnie uchwyci. Takim zwykłym aparatem, jeszcze w salonie, nigdy się dobrego zdjęcia nie zrobi. Tak więc, jeśli się zakochałaś w tej kiecy, to ją bierz. Cytat:
Cytat:
Uwielbiam kurki ![]() Cytat:
A co do całej oprawy "show" to faktycznie poziom niski. W ogóle wszystko takie sztuczne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biżu moim zdaniem będzie pasować. Na temat bolerka się nie wypowiem, bo mam do nich awersję. Będę przechodziła katusze, żeby ostatecznie wybrać jakieś w miarę normalne dla siebie
|
|||||||
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.... no właśnie ja nie wiem czy brać czy sobie odpuścić hmmmm.....
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
A ja namówiłam tz i i dziemy jutro do kina na Artur ratuje gwiazdje w 3D
![]() widzialam reklamy i polewa bedzie
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to chyba u każdej z nas ![]() Witaj ![]() Cytat:
A pierwszy raz słyszę o tych woreczkach i że dziecku małemu podaje się mrożone jedzenie ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Dziewczyny a ja się zwami na razie żegnam zajrzę dopiero tutaj w poniedziałek ![]() Życzę wam miłego weekendu
|
|
#2456 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kurczę no, chodzi o to dziewczyny, że nie chcę cieszyć się tym, że suknia ma taki krój, jaki chcę, że super się mieni, a potem zobaczyć, że na fotach tego nie widać. Skoro jednak mówicie, że na profesjonalnych zdjęciach powinno widać błyski sukni, to chyba muszę Wam zaufać ![]() A wracając do sukni, to mam problem. Dziś byłam w innym salonie i znalazłam drugą, która też mi się bardzo podoba Tutaj ozdoby są trochę innego rodzaju i na zdjęciu bardziej są widoczne.Zamieszczam Wam zdjęcia na modelkach, bo jakoś nie mogę przekonać się do zamieszczania moich zdjęć, nie chciałabym żeby potem fruwały gdzieś po sieci. Pierwsza, to ta wcześniejsza. Druga, to ta którą dziś przymierzałam. Wydaje mi się jednak, że zdjęcie z modelką średnio wygląda, jakoś nie oddaje piękna tej sukni.
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-12-08 o 18:55 |
||||||||
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
Tu jest jeszcze jedno zdjęcie tej drugiej sukni:
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jakie świetne buty do sukni ślubnej
![]() niesamowite kolory... oferta_sylwestrowa_397.jpg
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
kicia tak mamy egzamin z nauk przedmałżeńskich, katechizmu, modlitw.jest tak że jak sie trafi na proboszcza to przepyta a jak na wikarego to on podpisze bez pytania, ale na kogo trafimy to nie wiem.
ewusia mnie tez spoewiedź bardzo krępuje, trzeba sie wyspowiadac z całego życia. z jednej strony chciałabym zczystym sercem przyjąć sakrament a zdrugiej to sie krepuje wszystkiego mówić. a protokół to w sumie pestka, idzie się z dokumentami, no są pytania różne ale odp trzeba tak albo nie.
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gdybyś sie namyśliła to tu masz stronę ---> http://www.stylowo.com/dodatki-slubne/ksiegi-gosci/ Na stronie jest jeszcze podobna do tej tylko w formie książki ale nam nie odpowiada ilośc stron, zdecydowanie za dużo a goście i tak wszyscy się nie wpiszą wiec wolałam wziąć ta z mniejszą ilością.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-12-08 o 19:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Urzekł mnie jego okrąglutki kształt aczkolwiek zrezygnowałabym z tego różowego koloru róż na rzecz czegoś fioletowego 
bardzo ładny bukiecik, myślę, że fioletowe kwiatuszki będą bardziej wyraziste. te różowe tak mdło wyglądają

dobrze że wróciłaś
18.08.2010 - zaręczyny

Owszem, wieje masakrycznie, ale raczej mnie nie zawiało, bo chodzę zapatulona szalem i obowiązkowo w czapce. A szyja mnie napitala tak, że jej prosto nie mogę trzymać