|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Eeee nie
Teraz zaczęły się "widoczne" roboty - wcześniej 1,5 miesiąca zeszło na prostowaniu scian, sufitów i wymianie rur, no i jeszcze usunęliśmy część ściany między łazienką i WC a potem TŻ odbudowywał ścianki w innym miejscu Teraz cokolwiek sie zrobi, efekt będzie widoczny gołym okiem
|
#1412 | |||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie szczerze to głównie ze względu na wygląd go wzięłam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1413 |
|
Konto usunięte
|
Tylko ja jestem taka genialna, żeby po całym mieście przez cały dzień biegać w spodniach z wielką dziurą w kroku
Zakładałam rano i się spieszyłam, byłam pewna, że zakładam nowe
|
|
|
|
#1414 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję zużyć, całkiem okazałe. ![]() Cytat:
![]() Noo atmosfera na takich meczach to musi być super. Też jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie organizacyjnie. No i czy polscy kibice pokażą się z dobrej strony... Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30957086]Tylko ja jestem taka genialna, żeby po całym mieście przez cały dzień biegać w spodniach z wielką dziurą w kroku [/QUOTE] Ajajaj. Ale może miałaś długą kurtkę i nic nie było widać?
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam peeling do ciała Farmony
I przyszedł dziś Sleek
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie będziecie mieli? masz gdzieś zdjęcie?
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Model Sevilla: http://www.door-pol.pl/pl/drzwi/drzw...nowane/sevilla - 3 x pokojowe z pełną szybką i 2 x łazienkowe z połówką szyby
Tylko tu akurat nie ma tego koloru, które wybraliśmy - nasze to akacja, ciemniejsze i cieplejszy kolor niż wiąz. Razem z ościeżnicami i montażem wyszły nas 3200, z tym, że jedną ścianę mamy bardzo grubą i ościeżnica musi być podwójna (kosztuje ponad 400 zł )EDYCJA: tu jest kolor: http://www.sklepdrzwi.pl/product_inf...oducts_id=1117
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-09 o 15:55 |
|
|
|
#1418 |
|
Konto usunięte
|
Też odebrałam dziś paletkę Sleek Original, jest boska
Na żywo podoba mi się nawet bardziej niż na jakichkolwiek swatchach! Jest idealna dla mnie! ![]() I ja się spodziewałam jeszcze mniejszej, bo wszyscy tak się dziwią, że to maleństwo - jest całkiem duża przy moich wyobrażeniach o niej
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktos tu przypadkiem nie ma urodzin?
noseknosek to pewnie ty! Sto lat! |
|
|
|
#1420 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
wiecie gdzie jestem? we Władysławowie
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
nosku - wszystkiego, co najlepsze
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto lat! Wow, ale Cię wyniosło, aż nad morze. Jak tam? Nie byłam nigdy nad morzem taką jesienno-zimową porą.
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie w sam raz [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30970711]Też odebrałam dziś paletkę Sleek Original, jest boska Na żywo podoba mi się nawet bardziej niż na jakichkolwiek swatchach! Jest idealna dla mnie! ![]() I ja się spodziewałam jeszcze mniejszej, bo wszyscy tak się dziwią, że to maleństwo - jest całkiem duża przy moich wyobrażeniach o niej [/QUOTE]chcę ![]() wszystkiego najlepszego Kochana ![]() kupiłam dwufazę bielendy bawełna, nieplannowana, ale (mam resztkę lirene) miałyście bielendę? ktoś tam kiedyś tam mocno chwalił avocado
|
|
|
#1426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zrobiłam dziś nią pierwszy makijaż - kolorem fioletowym na górną powiekę i granatowym na dolną. Kolory są piękne, intensywne Ja mam Bawełnę, właśnie używam |
||
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, ode mnie również wszystkiego najlepszego, oby wszystkie Twoje marzenia się spełniły i obyś była bardzo szczęśliwa!Troszkę spóźnione ale szczere! Całuski!
Wczoraj oddałam z Avonu balsam truskawka i guawa jako gratis! Kupiłam sobie sweterek Vero moda a zakupów kosmetycznych jako takich nie robię, bardziej ciągnie mnie w stronę ciuszków! Dostałam tylko z Avonu serum Anew Reversalist za 6,90. Na razie sobie zostawię- jak nie sprzedam to będę używać za jakiś długi czas...
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo Tylko może już po świętach, bo teraz mam taki zamęt przedświąteczno-pracowy, że nie ogarniam ![]() Spóźnione wszystkiego najlepszego nosku [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30970711]Też odebrałam dziś paletkę Sleek Original, jest boska [/QUOTE] Kocham Original Ja miałam awokado - fajna, ale nie jakieś super-cudo jak dla mnie. |
|
|
|
|
#1429 |
|
Konto usunięte
|
Malinko, specjalnie dla Ciebie - cała moja jakże pokaźna kolorówka
![]() I jako "gratis" moja nowa miłość |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30957086]Tylko ja jestem taka genialna, żeby po całym mieście przez cały dzień biegać w spodniach z wielką dziurą w kroku
Zakładałam rano i się spieszyłam, byłam pewna, że zakładam nowe [/QUOTE]Śmiesznie Ale pewnie i tak nikt nie zauważył ![]() Nosku i ode mnie wszystkiego najpiękniejszego U mnie poszło: - dezodorant Dove - dezodorant perfumowany Beyonce Heat Przyszło: - balsam do ust Neutrogena - miodek waniliowy Tender Care Oriflame - lakier do paznokci Giordani Gold Carmine Oriflame - koktajlowa maseczka urodzinowa Bandi (wygrana) |
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nas czeka też zakup jeszcze 8 sztuk na górę a tak w temacie to w ogóle nie idzie mi odwyk jak na złość nic się nie chce zużywać, jakoś na wykończeniu mam tylko żel do mycia twarzy
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30981807]Malinko, specjalnie dla Ciebie - cała moja jakże pokaźna kolorówka
![]() I jako "gratis" moja nowa miłość W porównaniu np. ze mną to tej kolorówki masz bardzo niewiele ![]() W grudniu liczę na przynajmniej 2 zużycia. A jak wyjdzie, to się zobaczy
|
|
|
|
#1433 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30984957]Dlatego się z niej w ogóle nie rozliczam - nie stanowi u mnie problemu
[/QUOTE]Ja też już opanowałam nieposkromione chęci na zakupy kolorówkowe i przestałam zaglądać w ów bilans. Jedyne, co tam się zmienia, to podkład czy tusz, ale zawsze 1 za 1 - gdy akurat jakiś zużyję. O ile mniej mam roboty co miesiąc
|
|
|
|
#1435 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30970711]Też odebrałam dziś paletkę Sleek Original, jest boska
Też uważam, że ta paletka jest cudowna, podzielam Wasze zachwyty. Wszystkiego najlepszego Nosku! Spełnienia każdego marzenia i niech Ci wszystko pięknie pachnie! Władysławowo to może urodzinowy prezent? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny można się przyłączyć?
Jestem Sofina i jestem kosmetykoholiczką ![]() Słowem wstępu to: już od jakiegoś czasu, może od pół roku jestem na odwyku i staram się nie kupować zbędnych rzeczy, moje szafki powoli robią się luźniejsze Sęk w tym,że moja mama też lubi kupować kosmetyki i trudno mi się przy niej powstrzymać, poza tym część rzeczy mam w domu rodzinnym, w którym jestem bardzo często i niektórych rzeczy muszę mieć po dwie żeby ich ciągle nie wozić, np balsamów, olei, produktów do włosów. Mam nadzieję że będę się z Wami dzielnie trzymać i nie będę kupować coraz to nowych rzeczy
Edytowane przez Sofina Czas edycji: 2011-12-10 o 23:49 |
|
|
|
#1437 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
avocado miałam, a bawełny chciałam spróbowac, zobaczymy, najpierw skończe lirenkę (ogólnie nie lubię dwufaz, ale nie zawsze chce mi się czekać aż micel zadziała, a jednak dwufaza szybciej zmywa) Cytat:
zrobiłam jeszcze raz potem tą dermiką ale na dzień, żeby się nie lepić w nocy i nieee, ta warstwa na twarzy, fuj i zaś się łuszczę ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30981807]Malinko, specjalnie dla Ciebie - cała moja jakże pokaźna kolorówka ![]() I jako "gratis" moja nowa miłość fajnie się tak mieścić ![]() piękna Cytat:
a zakupy wydają się rozsądne ![]() Cytat:
to nic ważniejsze jest niekupowanie chyba, zużyje się w swoim czasie Cytat:
Gani i jej mikrobilanse ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lojalnie ostrzegam, że miejsce, do którego trafiłaś bywa miejscem kuszenia
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Pokaż
![]() Cytat:
za zużycia. A ile zakupów potrzebna? A kiedy Ty pokażesz swoje ciuszki? Cześć Sofina
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30984957]Dlatego się z niej w ogóle nie rozliczam - nie stanowi u mnie problemu
[/QUOTE]Zazdroszczę Możesz zdradzić jak osiągnęłaś taki stan? Czy w ogóle wcześniej nie miałaś problemu z kolorówką?Cytat:
![]() Dzięki Niby mam kilka mazideł do ust tj. czekoladowy balsam do ust, balsam do ust jabłkowy z Oriflamu, ale tę Neutrogenę mogłam mieć 40 % taniej, więc żal było nie brać, zwłaszcza, że nie miałam nic mocno regenerującego. A miodek Tender Care to klasyk i wstyd, żeby konsultantka go nie miała ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Chyba tylko balsam do ust |
|
|
|
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
zywieczdroj, nigdy nie miałam większych problemów
Rzadko się maluję, więc...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Teraz zaczęły się "widoczne" roboty - wcześniej 1,5 miesiąca zeszło na prostowaniu scian, sufitów i wymianie rur, no i jeszcze usunęliśmy część ściany między łazienką i WC a potem TŻ odbudowywał ścianki w innym miejscu

Nie wiem, jakoś to pobieżnie przeczytałam i nie pamiętam dokładnie o co chodziło, jak znajdę, to później wrzucę link. 

nas czeka też zakup jeszcze 8 sztuk na górę
jak na złość nic się nie chce zużywać, jakoś na wykończeniu mam tylko żel do mycia twarzy
to nic