|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
|
|
|
|
#2492 |
|
Rozeznanie
|
Mi najbardziej odpowiada sukina numer 3 ale tylko same falbanki - ta miszanka na gorze suknie jest nie do zaakceptowania, ale dodac zupełnie inny górę i było by ok
![]() Ty masz takie wymagania jak ja czyli falbanki poziome i dekolt w szpic - a że ja takiej sukni nie znalazłam to z dwoch modeli szyje jedna.
|
|
|
|
#2493 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Kochana ![]() Cytat:
Ale właśnie dlatego nie wiem, czy jest odpowiednia, bo cholera, jak mam się tak czuć całe wesele, to wolę iść w worku - przynajmniej będę mogła oddychać Strasznie sztywne są te gorsety...Dzięki Cytat:
właśnie Twoja góra jest super, a w tym salonie takiej nie znalazłam, a oni składają tylko z tych, co mają w innych sukienkach raczej... No i ceny jednak trochę powalają.Tak bym chciała mieć tak, jak gosza - trafić na idealną krawcową, która w lot zrozumie, co chcę mieć, doda jeszcze od siebie coś, na co sama bym nie wpadła, a co upiększyłoby mój projekt i jeszcze żeby nie zapłacić za to fortuny... A właśnie gosza, a ile ta Twoja dajzelka ma kosztować w ogóle?
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-08 o 21:59 |
||||
|
|
|
#2494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Chatko: Z drugiej pas i dól, a z czwartej gorset i będzie idealnie według mnie Jutro będę tylko na chwilę, a weekend spędzamy z TŻem w Pradze
|
||
|
|
|
#2495 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|||
|
|
|
#2496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit - sama do siebie gadam
|
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2498 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zazdroszczę Cytat:
Cytat:
jakby miała gorset z ostatniej byłoby idealnie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chateńko najlepiej wyglądasz w kiecy nr 1
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluje umowy o prackę i mieszkanka Fajnie, że tak się dobrze układa ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Się robi kochaniutka A później do roboty na czworakach
|
|||
|
|
|
#2500 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
marylka80 zazdroszczę !!, moje wesele nad zalewem wymięka
a może chcesz się zamienić ?Chatko z tych sukien najlepiej Ci w pierwszej tylko z innym dekoltem
|
|
|
|
#2502 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie macie pojęcia jak bardzo się ciszę, że za 4 miesiące TŻ się wyprowadzi z domu. A TŻ jeszcze bardziej się cieszy. Nie ma chłopina lekko...
Cytat:
Cytat:
Jakby to nie można było ugotować ziemniaka z marchewką. Bo ile z tym gotowaniem pracy jest... Ja sobie tego nie wyobrażam. Moja 8miesięczna siostrzenica jada u mnie co najmniej 2 posiłki dziennie i codziennie gotuje jej świeży obiadek i w ogóle nie czuję tego, bym z tym miała tyle roboty... Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1323366503A masz od razu teorię z praktyką??? No i oczywiście kciuki będą Ja nie wiem, jak psychicznie przeżyje Twoją relację z wakacji i cywilnego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i cieszę się bardzo z Twojego szczęściaDo 2000zł (z bolerkiem, welonem, halką). Ale wszystko przez potwornie drogą koronkę. Do Pragi jedziecie, tej czeskiej???? Udanego weekendu życzę!!!!!
|
|
#2503 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sama wycieczka na 10 dni, hotel all+przelot 3tys euro 2 osoby ceremonia 1600$ fotograf 950$ Ale to zawsze bylo nasze marzenie i stwierdzilismy ze nie bedziemy oszczedzac...oczywiscie mozna wziasc tanszy hotel, tanszy pakiet slubny i tanszego fotografa...wtedy mozna spokojnie w 3 tys euro sie zmiescic... |
|||
|
|
|
#2504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jeżeli możecie sobie pozwolić, to nie ma co sobie żałować ![]() jestem pewna, że będzie pięknie |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2506 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no, jak nic nie stanęło goszy, to chyba oznacza, że Tej Jedynej Chatka jeszcze nie znalazła Kurcze, marzę o takiej cenie - do 2000. W wawie to niemal niemożliwe, przynajmniej tam, gdzie suknie mają jakiś sens ![]() Cytat:
Trochę o niej myślę od tego czasu i w środę zamierzam tam iść raz jeszcze i wszystko wskazuje na to, że będę się mogła Wam pochwalić fotkami - mimo tych wszystkich kamer i pilnowania, które tam uskuteczniają ![]() Ale się nawydajecie... Ale jeśli Was stać, to marzenia trzeba spełniać! Fantastycznie będzie, co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-08 o 23:05 |
||
|
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie
Cytat:
Nauki robiliśmy w kielcach bo tam będzie ślub, na karczówce. Chatko ja też głosuję za suknią nr 1. Możesz zdradzić co to za salon? Bo ta kieca na manekinie mnie zaintrygowała ![]() Cytat:
marylko super taki ślub na plaży. Też kiedyś mi się marzył taki. |
||
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurka, naprawde sporo. Ale jakie wspomnienia beda Musze pokazac TZcikowi![]() wlasnie! Moj TZ juz jutro do mnie wraca
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Który manekin? Bo tam wszystkie zdjęcia na Chaci
|
|
#2510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Salon na Jana Pawła, ten bliżej hali Mirowskiej, nie wiem, jak się nazywa. Ale jak pójdziesz od feminy w stronę Hali, to pierwszy, na który natrafisz, taki piętrowy. Mają też tam JA, którego Kasia sobie dziś mogła oblookać z każdej strony, namawiałam, żeby przymierzyła, ale jeszcze nie chciała ![]() Cytat:
pewnie go jutro na cały weekend z rąk nie wypuścisz
|
|
#2511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I przymierz jeszcze cos z normalnym pasem Bo ten obnizony cos mi u ciebie nie pasuje |
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Na na JP koło maca mówicie. Chyba się tam wybiorę bo ta suknia w tle mnie intryguje
|
|
|
|
#2513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wydaje się, że wyglądam za dobrze, żeby być do siebie podobna )
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale czuc trzeba sie swojo, to fakt. Dlatego ja od razu wiedziala ze moja suknia musi byc dziewczeca i romantyczna i tylko takie mierzylam. A jaki model siedzi ci w glowie?
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko, a co do tego JA, to on był tak brudny, że chyba by stracił w moich oczach jak bym go przymierzyła;p
|
#2516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No więc moja pierwsza falbankowa inspiracja to ta... http://chatka.soup.io/post/83761625/te-falbanki Ale potem stwierdziłam, że może nie tak rozłożysta powinna być, a właśnie leciutka, zwiewna, trochę węższa i z dekoltem w literę V - tak, żeby mi sama opływała ciało, a nie krępowała mi każdy ruch. No i niestety jeszcze takiej nie znalazłam, bo wszystkie sukienki z falbankami są albo całe sztywne, albo te gorsety mają takie, że ja się okręcam, a gorset zostaje, gdzie był Chodzi mi o to, żeby czuć się mega swobodnie i lekko w sukni, żeby stanowiła coś w rodzaju "drugiej skóry" - a tego nigdzie znaleźć nie mogę.---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
|
|
#2517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja falbanek duzo nie przymierzalam, moze z 3-4 ale to byly najciezsze sukienki z wszystkich jakie mierzylam. Ta sukienka w zalaczniku faktycznie sliczna...chyba troche podobna do Very Wang, tylko bardziej obnizona...no i wlasnie moze to nie twoj model...ja zawsze chcialam koronkowa rybke i na poczatku tylko takie mierzylam, ale wszyscy mowili ze wygladam za chudo, i faktycznie do rybki trzeba miec naprwde ladne ogragle ksztalty...a ja niestety ich nie mam...takze moze pojdz raz na salony i przymierz cos co w ogole nie ma nic wspolnego z ta sukienka w twojej glowce...Czekam z niecierpliwoscia na fotki tej sukienki z Madonny bo mnie naprawde zaintrygowalas a skoro wracasz do niej myslami, kto wie...moze to jest wlasnie ta Kiedy idziesz mierzyc?
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dodatku zostają u nas do niedzieli, wiec za bardzo sie Nim nie naciesze, bo w niedziele w nocy znowy wyjezdza do piątku.. ale to ostatni raz![]() oki, ja zmykam spac dobranoc bądzcie grzeczne---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- ps. Gosza, cos dla Ciebie ![]() http://moda.allegro.pl/koszulki-mala...956529808.html
|
|
|
|
|
#2519 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o Twoje przymiarki, to nie powiem nic odkrywczego. Pierwsza najlepsza, a góra z ostatniej jest super Cytat:
Cytat:
![]() Dodaję zdjęcia sukien na mnie:
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-12-19 o 18:51 |
|||||
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepieknie w niej wygladasz A ja tak na chwilke ![]() Witam i żegnam się na pare dni z wami w sobote Tż już będzie u mnie dlatego mam zamiar odciąć się na ten czas od neta dziś cały dzień coś robiłam a do tego byłam na zakupach kupiłam bieliznę na sobotnią noc a jutro biorę się za pyszności dla Tż takie jak sałatka z brokułów, ciasto itd.. No i spędziłam pare godzin kończąc na jutro referat a teraz się kładę . A więc do napisania za kilka dni Trzymajcie się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Ale właśnie dlatego nie wiem, czy jest odpowiednia, bo cholera, jak mam się tak czuć całe wesele, to wolę iść w worku - przynajmniej będę mogła oddychać
Strasznie sztywne są te gorsety...

klask i:

i straszne pokłóciłam się z tżtem

Się robi kochaniutka

Ale jeśli Was stać, to marzenia trzeba spełniać! Fantastycznie będzie, co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości