![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: olej kokosowy
a ja po przemyśleniach chcę kupić Vatikę wzbogaconą olejem kokosowym i migdałem oraz efavit
![]() ![]() ![]()
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Moj Parachute pewnie byl zepsuty bo zapach rybny.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko uzmysławiam...z dobrego serduszka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie jeszcze tylko zastanawia czym się różni ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il.html&next=1 od tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il.html&next=1 niby jeden to stara wersja, ale przecież oba są w sprzedaży. Ciekawe jak bardzo różni się skład. (tą nową wersję to ktoś właśnie przetłumaczył jako wzbogaconą olejem kokosowym, więc pewnie stąd mi się to wzięło ![]()
![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm... Nie wiem jak to w końcu z tymi Vatikami... Ja nigdy jeszcze nie używałam, więc nie koncentrowałam się na ich składach ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
OK, dzięki Dziewczyny
![]() chyba teraz wreszcie coś wybiorę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zakupiłam w końcu olej
![]() Jutro planuję zrobić maseczkę z olejkiem rycynowym, ale nie wiem czy można nakładać na suche włosy? Czy na wilgotne po umyciu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed myciem jak najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() Później aplikuję na to olej ![]() Co do kokosa jeszcze- jego samego po myciu możesz użyć do zabezpieczenia końcówek na mokro. Ale to musi być naprawdę, naprawdę odrobinka ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi
![]() Niestety w chwili obecnej nie mam żadnej odżywki, ale coś wykombinuje i mam nadzieje, że mi się uda to jakoś nałożyć ![]() Ja codziennie używam wody brzozowej na skórę głowy, więc ten kokos na końcówki to wcale nie głupi pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
Kupiłam sobie olej koksowy na allegro zaraziłam nim kilka koleżanek z pracy i każda z nas ma to samo odczucie. Rewelacyjnie nawilża, mistrz. Ja smaruje nim całe ciało w szczególności szyję, dekolt, pośladki i uda. Robię to już od 3 miesięcy i ku mojemu zaskoczeniu oprócz wspaniałego nawilżenia i gładkiej skóry zauważyłam że mój cellulit zmniejszył się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
ja dopiero zaczynam przygodę z olejowaniem, właśnie ostatnio kupiłam olejek kokosowy, o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il.html&next=1 dziś nałożyłam go pierwszy raz na wilgotne włosy, nie myte. zmoczyłam je lekko bo ciężko mi było nałożyć na suche. i mam takie pytanie: bo zakładając, że olej nakładam na noc, na nie myte szamponem włosy, to znaczy że w ten dzień olejowania zero pianki/lakieru/ żelu i innych takich środków do stylizacji? bo wydaje mi sie że włosy powinny byc czyste, nieobciążone, przynajmniej tak biorąc na logike byłoby lepiej, prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam dwa nierafinowane kokosy, czyli zapachowe... Oba pachniały czystym Rafaelo... Jellyfruity- lepiej by było nic na włosach nie mieć, ale np. u mnie nie wchodzi to w rachubę, bo mam kręcone...bez jakiejś kropelki stylizatora wyglądam jak pudel ![]() Mimo to olejowanie daje super efekty ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() Edytowane przez Indios Bravos Czas edycji: 2011-12-12 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Oj taaaak
![]() Jak się cała wysmaruję to TŻ się śmieje, że pachnę jak Rafaelo właśnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
A jak Twoim włosom się podoba?
![]() Pamiętam, że na wątku o rozjaśnianiu miodem pisałaś, że jeszcze miodu chcesz używać, możesz sobie fajne mieszanki robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale... kiedyś jakiegoś dorwę i będzie musiał to wąchać ![]() No a tak na marginesie, to na jakie części ciała go nakładasz? I jakie efekty już zauważyłaś? ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Właśnie! Miód ![]() Nie będą się "gryzły" te składniki? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zazwyczaj daję sobie jednego dnia olej, a drugiego maska+miód, mam cienkie włosy, bałabym się, że taka mieszanka może mi je obciążyć, zwłaszcza, że rycyna się ciężko zmywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie ten miód zrobię tylko z cytryną. A jest jakaś "wyznaczona" ilość tych składników? Czy tak "na oko" ? ![]() ![]() Z tą rycyną się zgodzę... okropnie się zmywa ![]() No to teraz dalej nie wiem co dodać do tego kokosu i rycyny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja brałam łyżkę Kallosa, łyżeczkę miodu i czasami łyżeczkę czegoś jeszcze dorzucałam, a jak niczego ciekawego nie miałam po ręką to jeszcze trochę miodu ![]() Ja bym zostawiła tak, wymieszaj oba i nałóż, albo rycyna na skalp i końcówki, a kokos na długość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Nie będę wydziwiać
![]() ![]() Zbyt ciemne włosy mam ![]() A Ty? Jakie efekty z kokosem u Ciebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Ja musiałam odstawić narazie kokosa, niestety ale strasznie zaczął mi puszyć włosy... być może pogoda robi swoje
![]() Za jakiś czas znów spróbuje i zobacze jeśli znów będzie puch to wróce do niego na wiosnę , to samo u mnie się działo po olejku rycynowym i musiałam odstawić
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.