Majowe Panny Młode - cz. VI - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 16:21   #121
arahjaa
Raczkowanie

Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI

Hej dziewczyny - ja co prawda kwietniówka ale mam sentyment do ślubów majowych - bo to był nasz pierwszy pomysł. Często tu zagladam i was podczytuje. Mam pytanie głównie do madzias i santon bo z tego co widze zdecydowałyście sie na sweterki z whitefashion. Ja tez choruje na te sweterki zamiast tradycyjnego bolerka. Tylko zastanawiam sie czy do mojej sukni by pasowało. Mam suknie prostą muślinową z ozdobnym pasem pod biustem. Pokażcie zdjecia waszych sukienek to może łatwiej bedzie mi zdecydować. I jak długo się czeka na taki sweterek?
arahjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 16:25   #122
eimear
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
Witam nowe Majówki
Muszę się pochwalić : do mojej ślubnej biżuterii dołączył ostatni element: pierścionek, który sprezentował mi mikołaj TŻ jest piękny i sama bym lepszego nie wybrała i idealnie pasuje do bransoletki
Piekny! gratulacje!
Stary 2011-12-08, 16:38   #123
Duusiia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Śliczny !! Brawa za Mikołaja
Cytat:
Napisane przez eimear Pokaż wiadomość
Piekny! gratulacje!
dziękuję

https://www.facebook.com/pages/Rozko...68697883271953
Duusiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 16:38   #124
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez arahjaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny - ja co prawda kwietniówka ale mam sentyment do ślubów majowych - bo to był nasz pierwszy pomysł. Często tu zagladam i was podczytuje. Mam pytanie głównie do madzias i santon bo z tego co widze zdecydowałyście sie na sweterki z whitefashion. Ja tez choruje na te sweterki zamiast tradycyjnego bolerka. Tylko zastanawiam sie czy do mojej sukni by pasowało. Mam suknie prostą muślinową z ozdobnym pasem pod biustem. Pokażcie zdjecia waszych sukienek to może łatwiej bedzie mi zdecydować. I jak długo się czeka na taki sweterek?
Moja suknia też jest prosta, tyle, że z satyny też z ozdobnym pasem pod biustem. Nie wiem jak taki sweterek wyglądałby przy bardzo delikatnym materiale jakim jest muślin. Co do satyny też nie jestem pewna, ale jednak się decyduje. Wszystko zależy od Ciebie, jeśli masz możliwość przymierz sobie do sukni jakiś sweterek lub grubszy materiał. Chodzi o to, żeby sweterek nie sprawiał wrażenie za ciężkiego i żeby nie "przytłaczał" Twojej sukni. Poza tym to nie pomogę, bo nie widzimy Twojej sukni Może się nawet okazać, że by pasował idealnie

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-12-08 o 16:40
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 16:40   #125
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nowe Majówki
Muszę się pochwalić : do mojej ślubnej biżuterii dołączył ostatni element: pierścionek, który sprezentował mi mikołaj TŻ jest piękny i sama bym lepszego nie wybrała i idealnie pasuje do bransoletki
cuuuuudny uwielbiam taką biżuterię
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 16:47   #126
arahjaa
Raczkowanie

Cytat:
Moja suknia też jest prosta, tyle, że z satyny też z ozdobnym pasem pod biustem. Nie wiem jak taki sweterek wyglądałby przy bardzo delikatnym materiale jakim jest muślin. Co do satyny też nie jestem pewna, ale jednak się decyduje. Wszystko zależy od Ciebie, jeśli masz możliwość przymierz sobie do sukni jakiś sweterek lub grubszy materiał. Chodzi o to, żeby sweterek nie sprawiał wrażenie za ciężkiego i żeby nie "przytłaczał" Twojej sukni. Poza tym to nie pomogę, bo nie widzimy Twojej sukni Może się nawet okazać, że by pasował idealnie
Dzieki za odpowiedz. Wlasnie najwieksze dylematy mam czy mozna polaczyc delikatny muslin z takim sweterkiem. Narazie nie mam mozliwosci przymiarki sukni ale moze cos wykombinuje.
A moja suknia wygladac bedzie tak:
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...tr14/bria.html
Stary 2011-12-08, 16:59   #127
magdziaS
Podróżniczka

Śliczna suknia Rzeczywiście jest delikatna Z drugiej strony sweterek też jest z tych delikatniejszych, ażurowych, jednak do Twojej sukni moim zdaniem bardziej pasowałaby delikatna etola (ostatnie zdj.) Albo któreś z bolerek Rosa Clara, jak w załącznikach. Więcej tych bolerek tutaj http://www.bialeinspiracje.pl/?p=7263
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg modelo-112_canarias_a-coleccion-novia-two-rosa-clara-2010.jpg (31,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modelo-140_rioja_a-coleccion-novia-rosa-clara-rosa-clara-2010.jpg (27,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przygotowaniaMK182.jpg (87,3 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-12-08 o 17:01
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 18:07   #128
miciaa
Przyczajenie

arahjaa ja też zamawiam suknię w nabli, niestety jej jeszcze nie ma na stronie )
Zaliczam się także do wielbicielek sweterków i ja swojego poszukam. Kolorowe buty do 5 cm tez mnie interesują, piękne są menbur ale obcasy dla mnie za wysokie.

Myślę nawet o srebrnych butach i jakimś fajnym kolorowym klipsie, moje wesele bedzię biało czarno fioletowe - najprawdopodobniej ;p
miciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:14   #129
alwa
Wtajemniczenie

Myska0 śliczne masz zaproszenia zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Gdzie zamawialiście?

Cytat:
Długo zastanawiałam się nad kolorem przewodnim, no i jednak przestało mi zależeć. Kupiłam sobie tylko już daaaawno temu wymarzone buty w Menbur w kolorze malinowym i tak jakby one zdeterminowały mój kolor przewodni. Jednak nie wszystko będzie w tym kolorze i nie będę się zabijać o ten kolor, więc część rzeczy wybieram w innych odcieniach np. zaproszenia są w kolorze jasnego bordo Jak wrócę z pracy wrzucę zdjęcia, bo zrobiłam, co prawda komórką, ale są
Trochę mi ulżyło, że nie przykładasz tak dużej wagi do koloru przewodniego. Ja ostatnio byłam na weselu, gdzie pod kolor przewodni było wszystko (winietki, krawat, kwiaty, dekoracje w kościele, ściany w lokalu, dekoracja auta, nawet sukienki matki PM i świadkowej). Trochę mnie przeraziło, że wszystkie PMki poza mną mają wszystko tak perfekcyjnie dopasowane

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 19:50   #130
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alwa Pokaż wiadomość
Myska0 śliczne masz zaproszenia zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Gdzie zamawialiście?

Trochę mi ulżyło, że nie przykładasz tak dużej wagi do koloru przewodniego. Ja ostatnio byłam na weselu, gdzie pod kolor przewodni było wszystko (winietki, krawat, kwiaty, dekoracje w kościele, ściany w lokalu, dekoracja auta, nawet sukienki matki PM i świadkowej). Trochę mnie przeraziło, że wszystkie PMki poza mną mają wszystko tak perfekcyjnie dopasowane
Jeeeeeju.. Nadrobić forum normalnie jakaś maskara.. A nie było mnie od wczoraj
Zaproszenia zamawiamy w Lublinie w sklepie z zaproszeniami, ale chyba też jest strona internetowa.. Będę musiała poszukać..

Ja też nie mam koloru przewodniego.. Zaproszenia widać jakie mam, a kwiaty chce mieć niebieskie.. I sala jest w beżach i brązach i nijak nie mogę tego połączyć Ogólnie wygląda to tak, że zaproszenia są w kolorze sali a my będziemy wyglądać zupełnie inaczej Więc się za bardzo tym nie przejmuje

Witam nowe PMki

A te sweterki są cudne!!!!!! Tylko do mojej kiecki nie za bardzo będą pasowały.. Ja najprawdopodobniej będę miała szal, który można założyć na ręce..? (panie w sklepie mówiły, że coś takiego jest.....)

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2011-12-08 o 19:51
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 20:48   #131
MARGIDA
Wtajemniczenie

witam nowe koleżanki

co do mojej inności - dla tych, co mnie nie znają - mamy ślub cywilny no i nie będzie dla mnie i TŻta pierwszy ślub , a przede wszystkim jestem od Was duuużo starsza
więcej grzechów nie pamiętam
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 23:40   #132
eimear
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witam nowe koleżanki

co do mojej inności - dla tych, co mnie nie znają - mamy ślub cywilny no i nie będzie dla mnie i TŻta pierwszy ślub , a przede wszystkim jestem od Was duuużo starsza
więcej grzechów nie pamiętam
Widze ze mamy duzo wspolnego, to tez nie jest moj ani TZta pierwszy i tez jestem sporo starsza od przecietnej PMki. W profilu nie podalam prawdziwego wieku, z wielu powodow
Stary 2011-12-09, 00:34   #133
arahjaa
Raczkowanie

Cytat:
Śliczna suknia Rzeczywiście jest delikatna Z drugiej strony sweterek też jest z tych delikatniejszych, ażurowych, jednak do Twojej sukni moim zdaniem bardziej pasowałaby delikatna etola (ostatnie zdj.) Albo któreś z bolerek Rosa Clara, jak w załącznikach. Więcej tych bolerek tutaj http://www.bialeinspiracje.pl/?p=7263
Dzięki. Twoje wskazówki są bardzo pomocne. Bolerka Rosa Clara sa swietne tylko niedostępne w polsce. Mogłabym zapytac w salonie czy uszyja mi cos na wzor. Tylko ciekawe jaki to materia? Muślin szyfon tiul?? czy moze jeszcze cos innego.

Cytat:
Napisane przez miciaa Pokaż wiadomość
arahjaa ja też zamawiam suknię w nabli, niestety jej jeszcze nie ma na stronie )
Zaliczam się także do wielbicielek sweterków i ja swojego poszukam. Kolorowe buty do 5 cm tez mnie interesują, piękne są menbur ale obcasy dla mnie za wysokie.

Myślę nawet o srebrnych butach i jakimś fajnym kolorowym klipsie, moje wesele bedzię biało czarno fioletowe - najprawdopodobniej ;p
To koniecznie pochwal sie zdjeciami jak tylko bedziesz mogła. I w jakim stylu jest twoja suknia?
Ja jak nie znajde innych butow do mojej sukni to zakladam srebne (ale sa sliczne). A dodatki na sali planuje fioletowe. Ale kto wie bo koncepcja kilka razy mi sie zmieniala.

Cytat:
Widze ze mamy duzo wspolnego, to tez nie jest moj ani TZta pierwszy i tez jestem sporo starsza od przecietnej PMki. W profilu nie podalam prawdziwego wieku, z wielu powodow
Nie ważny jaki wiek w dowodzie ale jaki w sercu
Stary 2011-12-09, 07:02   #134
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
wreszcie ktoś w sytuacji podobnej do mojej

Cytat:

a w sercu ciągle maj
Stary 2011-12-09, 08:25   #135
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nowe Majówki
Piękny

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
Ślub 12.05.2012. godz.15:00
-kolor przewodni: biel i czerń
-sukienka o długości 7/8 z czarnymi dodatkami
- woalka zamiast welonu
- czarne buty ew. czarno/białe
-broszkowy bukiet!

Załatwione:
-kościół, sala, fotogrf, orkiestra,dekoratorka,
- sukienka - pierwsza przymiarka - marzec
-zaproszenia- zaakceptowane teraz został tylko wydruk

na razie tylko tyle witam Was serdecznie Majowe Panienki
A skąd będziesz mieć broszkowy bukiet??? Ja się zakochałam w tym pomyśle, nawet miałam przypał na robienie samej, ale policzyłam, że minimum 300zł by mnie kosztował i zrezygnowałam

U nas 2 sukcesy.

Wczoraj kupiłam bolerko - używane, jakąś godzinę przez tegoroczną PM. Za zawrotną kwotę 50zł I to dokładnie to bolerko, które mi pani dopasowała w salonie

Odebraliśmy wydrukowane zaproszenia Bardzo nam się podobają. Jedyny problem to, że małe karteczki wypadają spod banderoli i musimy coś wymyślić... Zdjęcia zaproszeń później

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2011-12-09 o 08:29
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 09:06   #136
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Popularny wzór Mam nadzieję, że żadna PMka w Częstochowie sie już tak nie ubierze na ślub bo to by znaczyło, że jest zbyt popularny Ale jest na prawdę ładny i inny

Chcę zamówić po świętach, a właściwie po nowym roku, jak już trochę kasy wyskubię
mimo wszystko nie sądzę żeby dużo PMek (oprócz Wizażanek) wpadło na pomysł sweterka
ja tez na pewno po Nowym Roku będę dopiero zamawiać, bo teraz kasa na prezenty mi schodzi jak woda
Cytat:
Witam nowe Majówki
piękny
na którym palcu go będziesz miała? ja nosze biżuterię tylko na palcach serdecznych więc po założeniu obrączki i pierścionka zaręczynowego nie będę już miała miejsca na dodatkowe pierścionki
Cytat:
Dzieki za odpowiedz. Wlasnie najwieksze dylematy mam czy mozna polaczyc delikatny muslin z takim sweterkiem. Narazie nie mam mozliwosci przymiarki sukni ale moze cos wykombinuje.
A moja suknia wygladac bedzie tak:
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...tr14/bria.html
śliczna suknia
ja tam uważam ze do większości sukni sweterek pasuje ja też mam suknię z delikatnego materiału (nie jest to muślin, ale też nic z takich typowo ciężkich materiałów typu tafta) i jak najbardziej planuję bolerko z whitefasion
Przede wszystkim dlatego ze jestem zmarzluchem i muszę nieć coś trochę grzejącego, zwłaszcza ze moim kościele jest zawsze zimno i nie ma szans żeby na początku maja było tak choć trochę ciepło
Cytat:
toteż mówiłam ze to nie jest nic nienormalnego ani dziwnego
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość

U nas 2 sukcesy.

Wczoraj kupiłam bolerko - używane, jakąś godzinę przez tegoroczną PM. Za zawrotną kwotę 50zł I to dokładnie to bolerko, które mi pani dopasowała w salonie

Odebraliśmy wydrukowane zaproszenia Bardzo nam się podobają. Jedyny problem to, że małe karteczki wypadają spod banderoli i musimy coś wymyślić... Zdjęcia zaproszeń później
czekam na fotki zaproszeń i bolerka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 10:26   #137
eimear
Raczkowanie

Cytat:
Jesli tak to ja mam 21

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
wreszcie ktoś w sytuacji podobnej do mojej
Ciesz sie ciesz Paskudo!

Zamowilam buty! Jednak ze sklepu w UK, jak tylko przyjda to wkleje fotki Zaczelam sie tez zastanawiac nad sweterkiem, tak ciagle o nim piszecie.. Chociaz do sukienki mam bolerko, ale sweterek jakos tak bardziej po ludzku by wygladal Czy sie myle? Co myslicie?
Stary 2011-12-09, 10:31   #138
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
czekam na fotki zaproszeń i bolerka
Proszę bardzo. Wrzucam z przymiarki daaawno temu, ale to dokładnie to samo więc taki będzie efekt końcowy plus welon.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0122a.jpg (114,1 KB, 41 załadowań)

- George Elliot
Stary 2011-12-09, 11:19   #139
eimear
Raczkowanie

Cytat:
Proszę bardzo. Wrzucam z przymiarki daaawno temu, ale to dokładnie to samo więc taki będzie efekt końcowy plus welon.
Pieknie to razem wyglada, fajnie ze udalo Ci sie kupic bolerko.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-09, 11:28   #140
Duusiia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
cuuuuudny uwielbiam taką biżuterię
dzięki
Cytat:
Piękny

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------
U nas 2 sukcesy.

dzięki
za bolerko i zaproszenia- wyszło w sumie taniej niż wszelkie sweterki wrzuć fotki zaproszeń koniecznie. A co to za małe karteczki macie osobno ? Przypomniałaś mi, że my musimy dodrukować jeszcze karteczki z prośbą o wino

Cytat:

piękny
na którym palcu go będziesz miała? ja nosze biżuterię tylko na palcach serdecznych więc po założeniu obrączki i pierścionka zaręczynowego nie będę już miała miejsca na dodatkowe pierścionki
dzięki
na ślub chyba nie założę zaręczynowego bo inaczej nie poupycham tego wszystkiego na prawej chce mieć tylko obrączkę bo jako jedyna będzie złota więc mikołajowy założę na serdeczny w prawej ręce a zaręczynowy dość słabo się z nim komponuje więc będę musiała na jeden dzień go zdjąć

Cytat:
Jesli tak to ja mam 21

Ciesz sie ciesz Paskudo!

Zamowilam buty! Jednak ze sklepu w UK, jak tylko przyjda to wkleje fotki Zaczelam sie tez zastanawiac nad sweterkiem, tak ciagle o nim piszecie.. Chociaz do sukienki mam bolerko, ale sweterek jakos tak bardziej po ludzku by wygladal Czy sie myle? Co myslicie?
a ostatecznie na które się zdecydowałaś?

Stary 2011-12-09, 12:09   #141
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pieknie to razem wyglada, fajnie ze udalo Ci sie kupic bolerko.
Dziękuję

Cytat:
za bolerko i zaproszenia- wyszło w sumie taniej niż wszelkie sweterki wrzuć fotki zaproszeń koniecznie. A co to za małe karteczki macie osobno ? Przypomniałaś mi, że my musimy dodrukować jeszcze karteczki z prośbą o wino
Dziękuję Taaaak, straszny miałam przypał, żeby odkupić to bolerko od kogoś, bo w salonie kosztuje 400zł!!! Zrobiłam interes życia Na zewnątrz jest idealne, od środka zaciągnięte od naszyjnika, czego zupełnie nie widać
TŻet klei właśnie zaproszenia pobiegliśmy jeszcze po koperty, niestety mamy tylko 17, a potrzeba 52... więc jeszcze poszukiwania nas czekają. Ale już możemy zacząć rozadawać

- George Elliot
Stary 2011-12-09, 12:34   #142
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciesz sie ciesz Paskudo!
Stary 2011-12-09, 13:32   #143
ankajja
Przyczajenie

Też się dołączam ... 2maja 2012 godz.yyy jeszcze nie wiemy
pozdrawiam!
ankajja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:39   #144
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankajja Pokaż wiadomość
pozdrawiam!
Witaj i opowiadaj

jesteśmy strasznie ciekawskie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 14:15   #145
ankajja
Przyczajenie

Więc: wymyśliliśmy sobie ten termin w listopadzie i nie myślałam że to taki cyrk żeby wszystko pozałatwiać i pozgrywać
ale damy radę 2 maja to środa także jest prościej.sala jest prawiee dogadana, kościółek praaawie zaklepany...sukni brak pozostałe sprawy nie ruszone.
dużym minusem jest to że slub bierzemy w mieście 300km od nas...i cięzko coś załatwić na odleglość.

kiedy zapraszacie gości?
Stary 2011-12-09, 14:40   #146
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
U nas 2 sukcesy.

bolerko świetnie pasuje do sukni brawo

Cytat:
pozdrawiam!
witaj

a my w przyszłym tygodniu odbieramy obrączki już się nie mogę doczekać
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-09, 14:42   #147
ankajja
Przyczajenie

napisałam odpowiedz i jej... nie ma
jeżeli się pojawi to się powtórzę
wymyśliliśmy sobie datę niedawno ... nie wiedziałam że tyle do ogarnięcia na razie jest sala praaawie zaklepana i kościoł praaawie zaklepany i to tyle
jeszcze ta odległość ..300km od miejsca w którym teraz mieszkamy(bierzemy slub w mieście z którego pochodzę)

czy ktos bierze Slub środę 2 maja ??
kiedy zapraszać gosci?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-09, 15:12   #148
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
super nie lubię takich typowo ślubnych bolerek, ale to zdecydowanie idealnie pasuje do Twojej sukni
Cytat:
pozdrawiam!
witaj 2 maja
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

a my w przyszłym tygodniu odbieramy obrączki już się nie mogę doczekać
my też teoretycznie powinniśmy odbierać w przyszłym tygodniu, ale znając życie będzie obsuwa jak się usługodawcy mówi że się ma czas, to zazwyczaj to wykorzystują

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:12   #149
Duusiia
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję

Dziękuję Taaaak, straszny miałam przypał, żeby odkupić to bolerko od kogoś, bo w salonie kosztuje 400zł!!! Zrobiłam interes życia Na zewnątrz jest idealne, od środka zaciągnięte od naszyjnika, czego zupełnie nie widać
TŻet klei właśnie zaproszenia pobiegliśmy jeszcze po koperty, niestety mamy tylko 17, a potrzeba 52... więc jeszcze poszukiwania nas czekają. Ale już możemy zacząć rozadawać
Muszę przyznać, że mimo iż nie jestem fanką bolerek to akurta Twój zestaw bardzo dobrze wygląda może to kwestia dobrego dopasowania bolerka. W każdym razie ładnie się prezentuje
my mieliśmy w planach zaproszenie pierwszych gości w niedzielę zeszłą, ale jestem sierota ostatnia i zapomniałam zabrać przygotowane koperty z zaproszeniami

Cytat:
pozdrawiam!
Witaj
Jesteśmy już trzy na drugiego maja

Stary 2011-12-09, 15:17   #150
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
super nie lubię takich typowo ślubnych bolerek, ale to zdecydowanie idealnie pasuje do Twojej sukni

witaj 2 maja

my też teoretycznie powinniśmy odbierać w przyszłym tygodniu, ale znając życie będzie obsuwa jak się usługodawcy mówi że się ma czas, to zazwyczaj to wykorzystują
a no tak bo my w sumie w jednym czasie u nas obrączki powinny być po 10 dniach ale powiedzieliśmy że na spokojnie mamy czas dlatego nam dał termin na za miesiąc. Więc myślę że obsuwy już nie będzie a przynajmniej mam taką ogromną nadzieję chcę je już zobaczyc
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości