Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 07:41   #3601
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
A czym tu się chwalić lubię go bardzo
Zmianami!

Ja też wybieram się na koncert do Stodoły, w poniedziałek... Mam nadzieję, że się uda.
Stary 2011-12-08, 09:26   #3602
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Śliczna bielizna, lubię czarną
Jejku, nie pamiętam kiedy sobie ostatnio coś fajnego bieliźnianego kupiłam...oprócz białego stanika bez ramiączek przed wakacjami, ale to był zakup konieczny do topów
Mnie ciekawi trochę ten nowy push-up w H&M.
ja lubię różne kolory, ale czarna faktycznie jest jakoś powyżej jeśli miałabym ustawić od najulubieńszych

ten nowy, czyli srebrny? tylko taki kojarzę z reklam
Cytat:
A na mikołajki dostałam od chłopaka perfumy ninny ricci bardzo je lubię, miałam wcześniej 3 flakoniki
gratuluję perfum i chłopaka
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ja też ostatnio mało słodyczy jem- chwilowo tylko paczka mikołajowa mi przeszkadza A na Święta jakoś szczególnie się nie obżeram ciastami itp. raczej ulubionym barszczem i uszkami
mi przez to nawet niektóre owoce wydają się "za słodkie", ale w święta zamierzam zrobić parę słodkości, trochę szkoda nawet nie spróbować
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Tonowanie to koloryzacja preparatami zbliżonymi do naturalnego koloru włosów. Trwa bardzo krótko i nie wysusza włosów tak jak farba a wręcz nadaje im połysk i miękkość, tak jak odżywka Plusem jest też, że kolor równo się wymywa i nie widać żadnych odrostów. U mnie najlepszy efekt utrzymuje się około 1,5-2 m-cy (w zależności oczywiście jak bardzo odejdę od swojego koloru). Odkąd dałam się namówić swojej fryzjerce na toner to nie wyobrażam już sobie farbowania zwykłą farbą
oo, nigdy o tym nie słyszałam, brzmi bardzo nieźle zainteresowałaś mnie
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
ps. Pisałyśmy z Estellą, żeby się spotkać w następny czwartek. Co Wy na to?
ja chętnie

na pewno będzie bardzo dobrze i sobie poradzisz!

a zdjęcie wakacyjne rewelacja
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-12-08 o 09:28
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 10:07   #3603
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja lubię różne kolory, ale czarna faktycznie jest jakoś powyżej jeśli miałabym ustawić od najulubieńszych

ten nowy, czyli srebrny? tylko taki kojarzę z reklam
Ja najczęściej wybieram czarną z kolorowymi wstawkami. Czyli coś właśnie takiego jak Ty kupiłaś
Nie lubię za to białej, beżowej i cielistej. Wolę kolorową.

Tak, ten srebrny. Niby to ma być jakiś super push-up

Nie wiem czy jechać już na miasto czy wyjść wcześniej i podjechać w drodze do domu...ten padający śniego-deszcz mnie zniechęca żeby w ogóle się ruszać gdziekolwiek
Stary 2011-12-08, 11:01   #3604
black secret
Wtajemniczenie

witam
troche mnie nie bylo na watku....
Ostatni miesiac byl mega ciezki dla mnie....
Wiele sie dzialo...
Mam nadzieje,ze juz wszysko idzie w dobrym kierunku i wychodze z zyciowego zakretu....

Dziewczynki potrzebuje cos dobrze nawilzajacego do wlosow.... bez splukiwania najlepiej...polecicie mi cos.... ??

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:14   #3605
polny mak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
witam
troche mnie nie bylo na watku....
Ostatni miesiac byl mega ciezki dla mnie....
Wiele sie dzialo...
Mam nadzieje,ze juz wszysko idzie w dobrym kierunku i wychodze z zyciowego zakretu....

Dziewczynki potrzebuje cos dobrze nawilzajacego do wlosow.... bez splukiwania najlepiej...polecicie mi cos.... ??
Odżywka Jantar

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1

zdrowo się odżywiam

dbam o siebie i swoich bliskich

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !
polny mak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:19   #3606
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez polny mak Pokaż wiadomość
dziekuje
dostane ja w rossmannie??
jaka taniutka

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 22:14   #3607
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
No jest, jest..

Byłam wczoraj na koncercie Myslovitz w Stodole
No toświetnie

też miałam być u nas, ale zapewne musiały być jakies dubstepy skoro nie poszłam

Przyszedł mi Volumetrix z allegro, ale odsyłam. Liczyłam się z tym, że to staroć, ale nie że aż taki. Dobrze, że się dogadałam ze sprzedającą.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 08:07   #3608
kochanie
Wtajemniczenie

Bossy, gratulacje Ja jednak przestałam chodzić na zajęcia ze zdrowego kręgosłupa, bo okazało się, że tylko raz były takie ciężkie - kolejny raz prowadziła już właściwa prowadząca i intensywność była dostosowana do pań powyżej 90 kg i 50 lat więc jak dla mniej strata czasu. Zostaję przy piłkach i płaskim brzuchu, bo widzę poprawę i już nie pomagam sobie rękami, tylko ciągle ćwiczę brzuchem I jeszcze poszłam z TŻtem w tym tygodniu na spinning O rety, ale to było ciężkie Po 10 minutach zaczął mnie boleć brzuch od tego pedałowania! Przestraszyłam się, zmniejszyłam opór i wytrzymałam całą godzinę. Normalnie sukces Jak wróciliśmy do domu, to się trochę źle czułam, ale przeszło po pół godziny, od razu poszłam spać i następnego dnia zapisałam się na przyszły tydzień Pan nam wiele wytłumaczył, jak się zaczyna trenować, że trzeba zbudować bazę tlenową itd, fajnie, bo my nic nie wiedzieliśmy, wcześniej myślałam, że to tylko jazda na rowerze

Organzza, śliczna bielizna! Uświadomiłam sobie, że nie mam żadnego czarnego kompletu! Trzeba to zmienić

Ja też jestem chętna na spotkanie!

Pojechałam wczoraj do sklepu ze świecami Yankee Candle. Trafiłam na właściciela i brak ruchu, więc pokazał mi straaasznie dużo świeczek, miały przepiękne zapachy... Kupiłam 15 wosków do kominka i jedną małą świeczkę "sampler". Duże świece są drogie, więc na razie dałam sobie z tym spokój. Dostałam 20% rabatu i jestem strasznie zadowolona A w domu miałam sporą zawgozdkę (haha, lubię to słowo), który zapach wybrać
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 09:39   #3609
isa666
Zakorzenienie

kochanie, właśnie miałam ostatnio pytać, ale zapomniałam: jak takie ćwiczenia na zdrowy kręgosłup wyglądają, ciężkie są? Nie ukrywam, że mnie wciąż plecy często bolą a siedzący tryb życia i pracy wcale temu nie pomaga. Nawet na skakance musiałam przestać skakać, bo potem mnie bolało w kręgosłupie. Podobno skakanka przy takich bólach jest w ogóle nie wskazana
Stary 2011-12-09, 09:47   #3610
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
kochanie, właśnie miałam ostatnio pytać, ale zapomniałam: jak takie ćwiczenia na zdrowy kręgosłup wyglądają, ciężkie są? Nie ukrywam, że mnie wciąż plecy często bolą a siedzący tryb życia i pracy wcale temu nie pomaga. Nawet na skakance musiałam przestać skakać, bo potem mnie bolało w kręgosłupie. Podobno skakanka przy takich bólach jest w ogóle nie wskazana
No właśnie wyglądają różnie Ale wszystkie miały jedną zasadę: robi się je wolno i zawsze trzeba mieć wciągnięty brzuch, bo wtedy mięśnie brzucha wspomagają te grzbietowe No i prawie zawsze jest się wyprostowanym
Te cięższe to było np. pozycja do pompek i trzeba było wytrzymać jak najdłużej w górze (pompek się nie robi).
A te łagodne, to np. się przyciskało dłonią głowę delikatnie, a głową przeciwstawiało tej sile Śmieszne po prostu, choć pewnie trochę pomaga na szyję
Nie umiem tłumaczyć ćwiczeń, jak znajdę czas w weekend to Ci mogę narysować, to co mi się przypomni, choć też nie wiem, jak mi się to uda Ale jeśli masz gdzieś w okolicy takie zajęcia i masz problemy z kręgosłupem, to polecam. Samemu ciężko się zmusić do ćwiczenia przez godzinę w domu i wymyślać nowe ćwiczenia

Stary 2011-12-09, 09:48   #3611
emememsik

Dostałam sms od Sephory na -20% 9-18 grudnia. Nie wiem jak to w końcu jest z tymi zniżkami. Ale jakby któraś z was chciała, to prześlę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-09, 09:53   #3612
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No właśnie wyglądają różnie Ale wszystkie miały jedną zasadę: robi się je wolno i zawsze trzeba mieć wciągnięty brzuch, bo wtedy mięśnie brzucha wspomagają te grzbietowe No i prawie zawsze jest się wyprostowanym
Te cięższe to było np. pozycja do pompek i trzeba było wytrzymać jak najdłużej w górze (pompek się nie robi).
A te łagodne, to np. się przyciskało dłonią głowę delikatnie, a głową przeciwstawiało tej sile Śmieszne po prostu, choć pewnie trochę pomaga na szyję
Nie umiem tłumaczyć ćwiczeń, jak znajdę czas w weekend to Ci mogę narysować, to co mi się przypomni, choć też nie wiem, jak mi się to uda Ale jeśli masz gdzieś w okolicy takie zajęcia i masz problemy z kręgosłupem, to polecam. Samemu ciężko się zmusić do ćwiczenia przez godzinę w domu i wymyślać nowe ćwiczenia
O to chyba jednak nie takie trudne

Ja generalnie do ćwiczeń na kręgosłup mam pewne negatywne podejście, bo w podstawówce mi wykryli, że mam skoliozę i musiałam chodzić na gimnastykę korekcyjną. Jak ja nienawidziłam tych ćwiczeń! Robiłam wszystko żeby się tylko wymigać i chyba mi dlatego uraz do wszelkich ćwiczeń pozostał
Pamiętam z tych ćwiczeń głównie nakaz chodzenia wyprostowanym jak kij od szczotki z woreczkiem na głowie i woreczek nie mógł spaść. A jak komuś spadł to trzeba było dodatkowo karne ćwiczenie robić
Stary 2011-12-09, 10:25   #3613
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Pojechałam wczoraj do sklepu ze świecami Yankee Candle. Trafiłam na właściciela i brak ruchu, więc pokazał mi straaasznie dużo świeczek, miały przepiękne zapachy... Kupiłam 15 wosków do kominka i jedną małą świeczkę "sampler". Duże świece są drogie, więc na razie dałam sobie z tym spokój. Dostałam 20% rabatu i jestem strasznie zadowolona A w domu miałam sporą zawgozdkę (haha, lubię to słowo), który zapach wybrać
Gdyie jest ten sklep? Bo chcialam kupic wokis do kominka ostatnio

Pozdrawiam Was z Berlina!

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 11:23   #3614
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dostałam sms od Sephory na -20% 9-18 grudnia. Nie wiem jak to w końcu jest z tymi zniżkami. Ale jakby któraś z was chciała, to prześlę.
Ja wiem - mają straszny bałagan Ja nie dostałam, dranie. Ale akurat mi niepotrzebny.
Cytat:

Pamiętam z tych ćwiczeń głównie nakaz chodzenia wyprostowanym jak kij od szczotki z woreczkiem na głowie i woreczek nie mógł spaść. A jak komuś spadł to trzeba było dodatkowo karne ćwiczenie robić
Też chodziłam na korektywę, profilaktycznie Też chodziliśmy z woreczkami, ale kar nie było. Bardzo dobrze wspominam te zajęcia
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Gdyie jest ten sklep? Bo chcialam kupic wokis do kominka ostatnio

To ten sklep: http://www.swiatzapachow.pl/informacyjna-5.html Mają siedzibę przy 17 stycznia - niedaleko przystanku Krakowiaków. Dla mnie okrutnie daleko, dla Ciebie na pewno bliżej Super kontakt mailowy jest z nimi - za każdym razem pani mi odpisywała po kilku minutach, sama zaproponowała, że mi wszystko odłoży, żeby na pewno było No i obsługa też super, tylko trzeba mieć trochę czasu na to wąchanie

Ale jeździsz po świecie ostatnio, super!

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Hehe, Sephora chyba czyta nasz wątek, bo właśnie dostałam od nich smsa ze zniżką

Stary 2011-12-09, 11:56   #3615
emememsik

luskap dawno się tu nie udzielała, ale trafiłam za to na jej bloga: http://maskofthesoul.blogspot.com/
Jakbyście były zainteresowane co tam u niej.
Stary 2011-12-09, 14:29   #3616
emememsik

9-11 grudnia przy zakupie perfum z kartą LS w SP, drugie -50%.
Stary 2011-12-09, 17:28   #3617
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wykańczam pachnące tealighty z ikei ale chyba nie mam ochoty na następne opakowanie. Poza tym nie mam gdzie trzymac takich bibelotów
S też mi wysłała rabacik
Cytat:
Ja generalnie do ćwiczeń na kręgosłup mam pewne negatywne podejście, bo w podstawówce mi wykryli, że mam skoliozę i musiałam chodzić na gimnastykę korekcyjną. Jak ja nienawidziłam tych ćwiczeń! Robiłam wszystko żeby się tylko wymigać i chyba mi dlatego uraz do wszelkich ćwiczeń pozostał
Zawsze próbowałam zrozumieć o co chodzi "tym wszystkim laskom" co nie lubią WF-u i nigdy się nie dowiedziałam
Cytat:
9-11 grudnia przy zakupie perfum z kartą LS w SP, drugie -50%.
I mi też wysłali.

Goshyki na mnie czekały dziś
Stary 2011-12-09, 17:48   #3618
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko bo WF to zuooo

Ale się obżarłam żelkami, miśki Haribo to mój drugi nałóg zaraz po czekoladzie i nie wiem jak z tym walczyć
Stary 2011-12-09, 17:57   #3619
emememsik

rzyrafko, uprawianie z konieczności sportu, którego nie lubisz po prostu nie jest fajne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-09, 18:03   #3620
rzyrafka
Zakorzenienie

no niby tak, tylko, że wf to różne sporty. A być tak uprzedzonym do wszystkiego, czasami nawet zanim się spróbuje- to jakoś do mnie nie przemawia
Oczywiście odwołuję się do przypadków znanych mi osób
Stary 2011-12-09, 18:03   #3621
isa666
Zakorzenienie

U mnie na WF całe gimnazjum (w liceum miałam zwolnienie przez 3 lata) była tylko siatkówka aż do zerzygania za przeproszeniem A ja w siatkę grać nie umiem, najgorzej mi szło odbijanie tuż przy siatce. Dobra byłam za to jako libero, ale i tak nie przepadałam za tą grą. Niestety jakieś inne gry, które lubiłam jak typu ping-pong, badminton, skakanie na skakance czy nawet aerobik były raz na rok i jak tu lubić WF?
Stary 2011-12-09, 18:05   #3622
emememsik

Zazdroszczę szkół, u mnie grało się w siatkówkę (lub raz na miesiąc w koszykówkę, której również nie znosiłam) na każdym WF. Pójście na studia i możliwość wybrania sobie dyscypliny, którą chce się uprawiać było już całkiem innym doświadczeniem.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

isa, ta siatkówka to chyba jakaś norma w szkołach.
Stary 2011-12-09, 18:10   #3623
isa666
Zakorzenienie

em, bo tak najłatwiej: dać dzieciakom piłkę i grajcie. Nauczyciel sobie siedzi i sędziuje (o ile nie robi tego ktoś kto nie ćwiczy, bo u nas tak często było) i nie musi się napocić a lekcja leci

Najlepsze jeszcze było jak nam kazali grać w siatkę dziewczyny vs. chłopcy. Oni mieli więcej siły do serwowania, grali agresywnie i nie raz wychodziłam z WF z poranionymi rękami od przyjmowania serwów. Palcami się bałam odbijać żeby ich nie połamać albo nie wybić.

Lubiłam za to ćwiczenia na drugiej sali, to była tzw. mała sala i tam się grać nie dało. Za to tam właśnie był ping-pong, skakanki itp. i takie ćwiczenia lubiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-09, 20:32   #3624
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Zawsze próbowałam zrozumieć o co chodzi "tym wszystkim laskom" co nie lubią WF-u i nigdy się nie dowiedziałam
I mi też wysłali.
Cytat:
U mnie na WF całe gimnazjum (w liceum miałam zwolnienie przez 3 lata) była tylko siatkówka aż do zerzygania za przeproszeniem A ja w siatkę grać nie umiem, najgorzej mi szło odbijanie tuż przy siatce. Dobra byłam za to jako libero, ale i tak nie przepadałam za tą grą. Niestety jakieś inne gry, które lubiłam jak typu ping-pong, badminton, skakanie na skakance czy nawet aerobik były raz na rok i jak tu lubić WF?
Cytat:
[...] u mnie grało się w siatkówkę (lub raz na miesiąc w koszykówkę, której również nie znosiłam) na każdym WF.
Ha, mam dokładnie takie same doświadczenia z wfu z liceum (4-letnie jeszcze ) Też nie lubię siatkówki, a przez te cztery lata było może 10 wfów z czymś innym...
Za to w podstawówce były różne sporty, ale część mi nie bardzo wychodziła, np. skoki przez kozła (tzn zwykłe były łatwe, ale jakieś trochę bardziej skomplikowane mi nie wychodziły ). Najbardziej lubiłam palanta, ale w to rzadko graliśmy...
O i jeszcze uwielbiałam grać w uni-hocka (nie wiem jak to się pisze)
Na studiach wf to były moje ulubione zajęcia - chodziłam rok na siłownię, rok na basen i trzy lata na taniec

Ale fajnie, że już weekend

Stary 2011-12-10, 09:18   #3625
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze poszłam z TŻtem w tym tygodniu na spinning O rety, ale to było ciężkie Po 10 minutach zaczął mnie boleć brzuch od tego pedałowania! Przestraszyłam się, zmniejszyłam opór i wytrzymałam całą godzinę. Normalnie sukces Jak wróciliśmy do domu, to się trochę źle czułam, ale przeszło po pół godziny, od razu poszłam spać i następnego dnia zapisałam się na przyszły tydzień Pan nam wiele wytłumaczył, jak się zaczyna trenować, że trzeba zbudować bazę tlenową itd, fajnie, bo my nic nie wiedzieliśmy, wcześniej myślałam, że to tylko jazda na rowerze

Organzza, śliczna bielizna! Uświadomiłam sobie, że nie mam żadnego czarnego kompletu! Trzeba to zmienić;)
a jak się buduje tę bazę tlenową?

koniecznie trzeba zmienić

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Magda, Ty obieżyświecie! ściskam
Cytat:
Hehe, Sephora chyba czyta nasz wątek, bo właśnie dostałam od nich smsa ze zniżką
ja też w podobnym momencie już drugi sms od nich, gdzie nadawca to Sephorañ
Cytat:
rzyrafko, uprawianie z konieczności sportu, którego nie lubisz po prostu nie jest fajne.
Cytat:
Zazdroszczę szkół, u mnie grało się w siatkówkę (lub raz na miesiąc w koszykówkę, której również nie znosiłam) na każdym WF. Pójście na studia i możliwość wybrania sobie dyscypliny, którą chce się uprawiać było już całkiem innym doświadczeniem.
dokładnie, zgadzam się z każdym słowem u mnie też nauczyciele rzucali piłkę i mówili grajcie.. w kółko siatkówka, czasem z chłopakami, gdzie lepiej było uciekać od piłki niż ją odbić
Cytat:
Na studiach wf to były moje ulubione zajęcia - chodziłam rok na siłownię, rok na basen i trzy lata na taniec
przez całe studia miałaś WF? moj TŻ na PW miał tylko 2 lata z tego co pamiętam ja miałam tylko w zeszłym roku - pół semestru chodziłam na aerobik, a drugie pół gimnastyka kształtująca uda, biodra, brzuch i bardzo miło wspominam
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 10:22   #3626
rzyrafka
Zakorzenienie

U mnie też było różnie z tymi wfami- korekcyjną też zaliczxyłam w podstawówce, ale tak dawałam popalić, że potem z kwiatkami przepraszać biegałam za nauczycielką W starszych klasach też mi się podobało-zawsze lubiłam dnie sportu i zawody choć nigdy nic nie wygrałam i nie byłam najlepsza. W liceum też było ciekawie z panem wuefistą- generalnie chyba dobrze trafiałam. Raz nawet przeszłam jakieś eliminacje w badmintonie, a potem następne między różnymi szkołami, ale na rozgrywki pojechałam zjarana i mój talent nie miał okazji się sprawdzić No a teraz to wiadomo jak jest- leniem jestem do potęgi
Stary 2011-12-10, 10:25   #3627
isa666
Zakorzenienie

Wrzuciłam właśnie moją pielęgnację do odpowiedniego wątku

Stary 2011-12-10, 10:26   #3628
emememsik

Ja na szczęście w 1 kl. LO miałam nogę w gipsie i po tym dostałam zwolnienie z WF na półtora roku. To i fakt, że przez miesiąc kiedy na zewnątrz było -30 stopni leżałam w łóżku i się leniłam to były dobre aspekty całego tego zdarzenia.

Badminton.
Stary 2011-12-10, 10:34   #3629
isa666
Zakorzenienie

em, widzę że Ty też lubisz badmintona tak jak ja
Pamiętam, że w okresie gimnazjum latem codziennie grałyśmy u koleżanki na podwórku, bo miała rozłożoną do niego siatkę Najlepsze zawsze było jak lotka poleciała gdzieś do sąsiadów na podwórko, potem były podchody jak ją odzyskać
Stary 2011-12-10, 10:54   #3630
emememsik

isa, nie bez powodu co tydzień idę na trening. Uwielbiam.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości