|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
jak znajdę i zaklepię to się uspokoimy
![]() mnie po prostu wszystko swędzi bo już bym chciałam maile słać ![]() ![]() ![]() edit. papa. spadam czytać ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-12-08 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
dokładnie mam takie same objawy gorączki
pamiętam jak z przyjaciółką wymyśliłyśmy sobie wyjazd nad bałtyk, ot tak sobie, powiedzmy w przyszłym tygodniu, w sezonie, w mega upalny lipiec siedziałam przezd kompem po parę godzin żeby wyłuskać odpowiednią kwaterę potem telefony, zaliczka, i konsternacja, jak to kawalerka w gdańsku tylko tyle kosztuje, ? to chyba niemożliwe, jezu to chyba jakaś ściema ![]() ![]() odetchnęłyśmy jak przyjechałyśmy na miejsce i dostałyśmy klucze do ręki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Dostalismy zaproszenie na wesele do marocca do siostry mojej szwagierki marokanki.. i kurczaki nie pojedziemy bo ciezko jest nam sie teraz wyrwac
![]() ![]() Ja Anka badalam aksztana mlodego, ale wszystko ok ![]() Mlody ma biale naloty na migdalach.. no rzesz.. CO PODAJECIE DO JEZDZENIA po wymiotach? mlody nie chce jesc, mowi,z e mu caly czas niedobrze, podalam rosolek, ale nie chce, przegryzl kawalek chleba dzis i to wszystko. Zastanawiam sie co jutro zrobic, ale pomyslow brak.. POMOCY! |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marti u Was tez ciepelko ![]() ale do maroca tez bym sie wybrala ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- http://wiadomosci.wp.pl/title,10-let...l?ticaid=1d860 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Witam
marticia dieta ścisła i dużo picia chleb lub bułka najlepiej sucha ewentualnie z masełkiem, ryż z marchewką lub sam jak zje, chrupki kukurydziane,paluszki ale najlepiej nie słone. Zdrówka mu życzę, żeby mu się szybko poprawiło ![]() Anka ja kiedyś badałam Krystianowi jak go często brzuszek bolał, a jeszcze nie było wiadomo co jest przyczyną.Ale i tak mu nic nie wyszło Jowiszku fajnie ..nie ma to jak w zimowe dni rozmyślać o ciepełku i falującym ciepłym morzu ![]() A co do świąt to ci powiem że cały rok jesteście z dala od rodziny to przynajmniej w święta wybrałabym się do rodzinki //nawet na tak krótko // A pociągiem nie mielibyście wygodniej //bo wiem że na pewno nie szybciej/ ale trasa była by mniej męcząca i już nie pamiętam co chciałam napisać Krystian dziś znów wstał kichający i z katarem. Mam nadzieję że mi się Karol znów nie zarazi od niego. Dziś pogadała trochę z panią i pokazałam jej swoje niezadowolenie chorych dzieci w przedszkolu. Wysłuchałam też masę pochwał na temat Krystiana - jaki to on grzeczny, uczynny,pomocny i robotny - cała spuchłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wiki nadal kaszle, ja zresztą tez. Umówiłam nas obie do lekarza, odbieram młodą po obiedzie. Zawiozłam ją do przedszkola bo przynajmniej te 3 godziny cos porobie ![]() Marti , no co Ty? kilka dni nie wyłuskasz? ja bym chyba oszalała taki wyjazd odpuscic ![]() Jowisz widze szalejesz ![]()
#3339 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki!
Jak dobrze, ze dzisiaj piątek. Takie mam problemy by wstać rano, że to poezja. Ożarłam się wczoraj farszy pierogowych i mi powykręcało kichy ![]() ![]() pije tylko herbatki, wlasnie usiluje wmlocic czarną i gorzką. Ble!
#3340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Jowisz no moze nie na całego ale w ogóle juz napalona jestes
![]() ![]() ![]()
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze tylko 5,5h ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Musialm z rana dybac z dzieckiem do lekarza, bo zostal w przedszkolu pogryziony przez pewnego kawalera, ktory wszystkich gryzie i bije...mam nadzieje, ze to dziecko wyleci z przedszkola, bo jest calkowicie nieoprzystosowane do pracy w grupie
![]() Niestety pogryzl go dosc dotkliwe w reke, palec spuchniety...tutaj robia straszna afere bo podpobno pogryzienie moze byc niebezpieczne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki nie bylo od tego wydarzenia 3 tyg w przedszkolu, wczoraj przyszla z okazji mikolajek, ale nie wiem czy juz bedzie chodzic ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-12-09 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas dalej pochmurno, pada i wieje, ale na szczęście skorzystałyśmy z Olą z przerwy w deszczu i zaliczyłyśmy spacer. Warunki nie sprzyjają zwłaszcza, że Ola musi zaliczyć każdą kałużę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Anis, Kasik, dzieki
![]() biedne dzieciaki musza takie traumy przezywac, a to dopiero przedszkole ![]() szefowa przedszkola zapewniala mnie dzisiaj, ze tak byc nie moze i postaraja sie cos z tym zrobic, ale mysle ze duzo zalezy tez od rodzicow ![]() Szkoda mi tego dzieciaka, bo sa podejrzenia, ze ma nieciekawie w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj po przedszkolu od razu kablowal, ze była mazienka, a mazienka ugjyzla i bolało (pokazuje miejsce ugryzienia)
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
jeszcze 20 min.
![]() w niedzielę mam spotkanie z koleżanką z podstawówki. szuka pracy (tu wyszła za mąż, a jej rodzina mieszka dwa bloki dalej od moich rodziców ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
i znowu ja ?
![]() w całym domu pachnie. ale czhyba tylko ja przystępuję do pieczenia muffinek nie mając ani grama kakao ![]() ![]() sałatka też git, jeszcze żeby mi jutro te papryki wyszły ![]() no i żeby przywieźli mi wykładzinę do 11stej ![]() ![]() edit. Saga "Latarnik" przeczytany. w pon. zaczynam Nesbo, dam znać czy warto. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-12-09 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa jesteś the best z tą kawą
![]() U nas nic ciekawego, humor mi nie dopisuje ![]() Edit. Właśnie dostałam 100 ml Viva la juicy i już mi się humor poprawił, padłam ![]() ![]() ![]()
#3352 |
Zakorzenienie
|
heloł
wczoraj byłam w klubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przydałoby się ogarnąć chatę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Zoladkowa zalapalam.. bajbus przyniosl z przedszkola wirusa, on lekko rpzeszedl,. ale ja.. no coz,. zdechla leze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
witam
Marti trzyymaj sie, niech moc będzie z Tobą ![]() Wersta co na Twoje przyjaznie TZ? moj to taki zazdrosny ze by go chyba skręciło ![]() Mija masakra ![]() ![]()
#3355 |
Zakorzenienie
|
mnie też coś wczoraj na żołądku siadło. a przeżarta byłam, dżisas.
papryczki wyszły ![]() ![]() ubrałyśmy z Igą dziś choinkę ![]() aaaaaaa, wykładzina git ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
joł
robię obiad, dziś drób w rękawie do pieczenia z warzywami no i piekę ciasto cytrynowe ![]() tak w ogole to się narobilam, wymylam wczoraj okna i ogarnelam powiedzmy mieszkanie, ale doglebne przedswiateczne porzadki wciaz przede mna ![]() ooo timer z piekarnika wzywa, ciasto gotowe!
#3357 |
Zakorzenienie
|
![]() mam jeszcze grupowe, tam nie ryczy ![]() wrzucę potem na rośliny to wam wskażę Mateuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Takuśna oczywiście, że mu nie w smak, ale przecież nie wyszlam z araba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Czolem!
ja juz dzis duzo lepiej. Jedyny plus takiego chorowania 2-dniowego to znikniecie sadelka, ktorego ciezko sie normalnie pozbyc. Licze na utrzymanie stanu do swiat ![]() baby szalejecie z gotowaniem. Takie rarytasy rpzygotowujecie, a ja chyba nie mam reki do ciast i ciasteczek, bo same zakalce mi wychodza. Jowiszku, rozplynelo mi sie serducho na widok Igusia. Mimo wszystko pieknie wyszla ![]() ![]() Mlody strasznie przeklina, w momencie kiedy go upominam on sie smieje i powtarza.. macie na to jakis sposob? stawiac go w kat za kazdym razem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa o dżizas ale focia... serce mi pękło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Werstusia git, że sobie poszalałaś ![]() My dziś po meblowym, fajnie było, przeżarta jestem. Standard ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.