|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
"no że tam byłoby hasło i jak chciałybyśmy się wygadać, wyżalić dla akiej naszej społeczności pazurkowej itp
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VII + przeogromna dawka plotek!!
Śniegowa - jaki biedny paznokieć
jakbym mogła to bym go przytuliła ![]() A ja jestem sponiewierana na maxa, wczoraj wypiłam butelkę wina, byłam strasznie pijana (szybkie picie rulez), w nocy obudziłam się z kacem i gorączką a teraz mój żołądek mówi mi że mnie nienawidzi i chce żebym umarła. Koniec z piciem na pare dni. Ale przynajmniej się na spokojnie wypłakałam. Teraz chyba wszyscy mają dołki doły i deprechy. Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2011-12-09 o 11:53 |
|
|
|
#2703 | ||
|
Oby do wiosny
|
Dzięki
![]() To jest Wibo, ale numeru nie znam. Z nowej kolekcji express growth Cytat:
Dziś na szczeście juz tylko lekko boli Właśnie dlatego jestem Śniegowa . Kimpel do mnie mówi "Białasku"Cytat:
|
||
|
|
|
#2704 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
...przepraszam |
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Śniegowa - Czytasz mi w myslach? Całą noc myślałam o soku pomarańczowym, zupce chińskiej i małej coli. Dzięki temu zestawowi powoli mój brzuch przestaje się buntować.
Mam ochotę kupić sobie jakiś drobiazg. Myślę o pędzlu do pudru z essnce. DMKa - dzięki za wsparcie ![]() W ogóle myślę o prezentach gwiazdkowych. Jestem dość spłukana i nie mogę na nie dużo wydać. Czy myślicie że mogłabym kupić Mamie w prezencie pędzle do pudru i różu essence? Ona ogólnie ma tylko jeden pędzelek, bardzo byle jaki, którego używa do pudru i różu i na który ja już nie mogę patrzeć a ona nie widzi w nim nic złego (ale jak ją kiedyś malowałam i użyłam w sumie bylejakich mario luigi z zestawu to widziałam że jej się podobało). Ogólnie jest piękną i bardzo zadbaną kobietą ale jakoś nie odczuwa potrzeby dobrych pędzli chciałabym tę potrzebę choć trochę rozbudzić.
|
|
|
|
#2706 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja bym była bardzo zadowolona jak bym dostała od córki taki prezent. Aczkolwiek najbardziej lubię dostawać od niej prezenty które sama robi- np ostatnio kolczyki. Chociaż kiedyś dostałam od niej lakier C&G
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Śniegowa - ja się czuję już za stara na robienie prezentów
![]() Acz mam plan do każdegoprezentu dołączyć organzowy woreczek z lawendą - potem można go np. wrzucić do szuflady z bielizną. Pod choinką będzie ładnie pachniało A kwiatów lawendy mam dwie wielkie paki.Babci chcę przygotować lawendową sól do kąpieli Ale to już typowo na życzenie. Jak powiedziałam jej, że to kupiłam to stwierdziła, że koniecznie chce coś z lawendą. Muszę tylko nar*chać jakiś ładny słoiczek.
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Karola - jak dla Ciebie dobry to gratulacje
|
|
|
|
#2710 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Z lawendą to u mnie byś kulą w płot. Nie znosze tego zapachu.
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie tak czytam te Wasze posty i chciałam wprowadzić trochę weselszej atmosfery
![]() Mi nic nie dolega, na nic nie narzekam, dzień ogólnie niezły... Tylko cholerrrnie spać mi się chce ![]() Chyba ciśnienie niskie bo zasypiam na siedząco. Wypiłam 2 kawy ale średnio pomogły... |
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Śniegowa - no ale to co Ty robisz jest śliczne i umiesz
naprawdę, ten na osobnym zdjęciu jest boski. A ja nie jestem utalentowana, więc wolę jednak coś kupić.
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Sniegowa ale jesteś zdolniacha
nie dość, że piękne rzeczy robisz, to jeszcze pazurka potraafisz tak świetnie naprawić (biedny )lolli dobry pomysł z pędzelkami to jednak robi różnicę w makijażu ja też czuję się zaspana i bez sił, bez energii, wszystko zwaliłabym na pogodę, ale prawda jest taka, że jak się raz miało depresję to potem łatwo o nawroty i trzeba się pilnować :x Nikki klub jest bez hasła ale tylko dla zaproszonych
|
|
#2715 |
|
Rozeznanie
|
chryste panie! ten watek chyba jest stworzony z myślą o mnie ...
jestem maniaczką wszystkiego co związane z pielęgnają, zdobieniem itd. paznokci powinnam się leczyć
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
MgielkaM Wszystkie piekne, a ostatnie i tak mi sie podobaja najbardziej, mimo, ze ktorkie, to prezentuja sie swietnie
Śniegowa Ajajaj, boli jak sie patrzy, nie chce myslec, jak bylo naprawde najwazniejsze, ze jakos to poskromilas no i w koncu odrosnie![]() Ja dzis pisalam narodowy test z matematyki (tutaj tak wazny jak matura, choc pisanie jego mniej oficjalne) i jakos poszlo... Nie jestem do konca zadowolona, ale tragedii tez nie ma Bylo jedno zadanie, ktore bylo tak skomplikowanie napisane (duuzo tesktu i zawirowan), ze musialam na kartce tlumaczyvc sobie na polski, a nauczycielka myslala, ze mam polskie sciagi ![]() Poza tym rano tak sypal snieg, ze drogi nie widzialam, a teraz leje deszcz ![]() no i w ogole to: dzien dobry, zaczynamy weekend
|
#2717 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Fajnie jest gdy to co robisz sprawia przyjemność i jeszcze podoba się innymCytat:
tak, Depresja to podstępna bestia. Z tej tak zwanej "zimówki" (która dopada mnie co roku) względnie łatwo jest się wyleczyć, bo powodem jest brak słońca. Z tego powodu na solarium dziś na 3 minutki skoczę. Cytat:
Pazurka zerwanego sfotografowałam przed co by mamie pokazać, ale tak pomyślałam że i wam się "pochwalę" Trzymam kciuki za wyniki.
Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2011-12-09 o 15:40 |
|||
|
|
|
#2718 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Zdjęcia paznokci znaczy ![]() Potrzebna nam świeża krew |
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczny lakier sobie dziś kupiłam
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zadomowienie
|
Jak tak wszystko czytam to aż mnie samą depresja bierze
Śniegowa, prześliczne kwiatuszki ![]() Cytat:
A ja ciamajda chyba zostawiłam moje koturny w szkole! Totalna porażka! Mam nadzieję że w szkole, a nie tak jak kiedyś trampki- w autobusie. Wrzucam zaległe fotki (holo, frenchyk i moje golaski ^^) i vinage kwiatki - wybaczcie skórki itp. było z lampą. |
|
|
|
|
#2721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No tak tak, o to mi chodziło eehh nie umiem też niczego w słowa ubrać ![]()
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
aha
![]() a kwiatki cudne ![]() Cytat:
![]() kolory, wzorki też nice idę se skrzypu ugotować, ale mam lenia no... |
|
|
|
|
#2724 | ||||||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
coś w tym jest, jak się je**ie, to się je**ie po całości ja ostatnio spiłowałam ze 3mm bo się bałam,że się połamią,takich długich tojeszcze nie miałam ale z włosami do dupy,bo co z tego,że są takie niby ładne,w dobrej kondycji i w ogóle, jak nie mogę wyprostować,bo nie po to olejuję, maseczkuję żeby je prostownicą katować,a takie nieprostowane mimo,że są w super stanie,gładkie,milutkie, to ja już wolałam zniszczone ale proste ![]() Cytat:
a króciaki wcale nie są złe,bo są równe, więc nie czepiaj się ![]() Cytat:
![]() co do tańca,to wiesz, nie wiem czy cię to pocieszy,ale tamci ludzie 'bardziej zaawansowani' pewnie też są niezadowoleni. Jak ja parę lat temu chodziłam na towarzyski i wcześniej uczyłam się kiedyś i znałam jakieś tam podstawy, a musiałam iść do grupy od zera, bo do grupy wyżej można było tylko chodzić jak się przygotowywało do zawodów (nie chciałam) i było za dużo godzin,to mnie wkurzało,że się nudzę i w ogóle. Może poszukaj innego kursu? Cytat:
Długo ci to nie pociągnie, bo też mi się tak kiedyś złamało, tylko dobrze,że dałaś klej do tipsów na lakier,bo ja dałam na płytkę i na to coś położyłam,to się zmyć nie chciał i musiałam czekać aż odrośnie. (ale ja tylko pęknięcie kleiłam) a najlepiej wyglądać jak DulceCandy z youtuba, znacie?Cytat:
kupiłam jej pędzel maestro, to w ogóle go nie używa tylko woli swój stary ,gdzie każdy włos w inną stronę wygięty i tłusty nie do doprania ![]() Cytat:
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu o to Ci chodzilo o pazurki ? wybaczcie duze zdjecie, ale program mi nie dziala..btw, mam program do monitorowania bloga i widze, ze ludzie sciagaja nawet moje zdjecia z twarza (dodalam wczoraj) i na co ? nie, zeby mnie to bulwersowalo, ale poporstu dziwi...bo co z tym potem robic? paznokcie, makijaze, czy nawet wlosy, ok nic specjalnego, rozumiem, ale zdjecia takie "prywatne"? musze zabezpieczać jak pilar, ale juz sporo zdjec poszlo w swiat... co prawda zdjecie raz wrzucone wędruje po internecie, nie ma sie co dziwic, ale sciaganie takich....hmm...
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-12-09 o 18:31 |
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam lubię swoją bladość. Przyzwyczaiłam się. A poza tym jest taka... No... Podoba mi się to
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam bardzo jasną cere, Ruda, więc jednoczę się z Tobą
I również ją lubię. Powiem więcej - kilka koleżanek, które regularnie chadzają na solarium zazdrości mi karnacji (głupie to strasznie, ale tak jest ). A już odkąd noszę bardzo ciemne włosy, co uwydatnia bladość, to już w ogóle . Wstawię wam ten nowy lakier, ale zdjęcia to tragedia. Starałam się robić w różnym oświetleniu a i tak żadne ze zdjęć nie oddaje koloru lakieru-.- Dzięki olejowaniu włosów pozbywam się suchych skórek |
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie mogę się opalić
|
|
#2729 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
rozumiem same oko, ja też jak się zachwycę makijażem to zapisuję zdjęcie (oczywiście,nie żeby samemu wysłać na konkurs albo coś tylko,żeby jak robię makijaż to sobie drukuję i kopiuję na oku) Ale po co komu moja twarz? czyli napisy nic nie dają.. Chciałam zrobić takie coś, że nie można nic kopiować z bloga,ale nie umiem,a w print screen mniej osób by się chciało bawić.Cytat:
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
pilar przyznam się, ze czesto sama robię zdjecie telefonem (z monitora, glupie, wiem ale nie chce mi sie bawic w sciaganie, choć nie powiem ze NIGDY tego nie robilam), ale nie takie całościowe...są to najczęsciej zblizenia oczu, paznokcie, lakiery badz kosmetyk.
takich 'prywatnych" nie sciagam, bo co mam z tym zrobic? wrzucic w fap folder (wybaczcie, no nie moglam sie powstrzymac)? wiem, ze kazde zdjecie wrzucone w internecie nigdy nie ginie, ale co innego ja i moja cała osoba, twarz, a co innego paznokcie. trzeba sie z tym liczyc niestety...
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-12-09 o 19:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

jakbym mogła to bym go przytuliła 

najwazniejsze, ze jakos to poskromilas no i w koncu odrosnie

ale z włosami do dupy,bo co z tego,że są takie niby ładne,w dobrej kondycji i w ogóle, jak nie mogę wyprostować,bo nie po to olejuję, maseczkuję żeby je prostownicą katować,a takie nieprostowane mimo,że są w super stanie,gładkie,milutkie, to ja już wolałam zniszczone ale proste