|
|
#211 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Cytat:
![]() Cytat:
1szym pomysłem było zdjęcie wspinającego się kolesia na skałkach z napisem lubię to, ale ten z rękami mnie urzekł no i teraz mam dylemat![]() możesz mi pomóc go rozwiać ![]() Cytat:
tylko czemu tak daleko mieszkacie? nie wiedziałamMalla czemu się nie przyznałaś??? tylko miejsce w sensie lokalizacji Ci się zmieniło? powiedz gdzie teraz pracujesz? i to że jest jest najważniejszeCytat:
tyle się mówi o marnowaniu jedzeniu i o tym jakie jest drogie a nadal nikt nie wpadł na to żeby robić porcje dla jednej osoby. czasem się u nas znajdzie chleb pakowany np. po 4kromki,ale to rzadko i w wybranych sklepach. W Niemczech jest to standardem. Cytat:
![]() wszelkie kaszki manny, owsianki i inne mleko podoba odpadają. nie cierpię i nie jestem nauczona jeść mleka i mleko podobnych produktów ![]() do 13 roku życia nie znałam smaku mleka bo miałam skazę białkową przez co wszystkie te produkty były dla mnie poza zasięgiem. stąd też nie nauczyłam się ich jeść, nie smakują mi i ich nie lubię. jogurtów też nie jadłam. zaakceptowałam jak mój żołądek buntował się na każde jedzenie za wyjątkiem jogurtu pitnego i suchego chleba. Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- http://allegro.pl/wyprzedaz-50-pikow...976781715.html tak się zastanawiam nad takim płaszczem...
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Co do małych porcji to nie wiem. Ja jem codziennie ciepły posiłek - robię dwie porcje i przechowuję w lodówce tą drugą. Zawsze jest to makaron z czymś (da się podzielić, nie psuje się) - z rybą, kurczakiem. 200 g piersi wystarcza na dwie porcje akurat, a tyle zazwyczaj waży jedna. Zresztą mięso można zamrozić. Do tego zawsze jakieś warzywa. To możesz kupować codziennie czy co dwa dni i nie powinny się popsuć (u mnie papryka wytrzymuje nawet 6 dni). A warzywa, gdybyś miała wyrzucać, to nie ma też żalu, żeby je zjeść, bo na pewno nie zaszkodzą. Wędliny jem dwa plasterki dziennie, więc kupuję na przykład na 5 dni i też się nie psuje. Chyba trochę oszukujesz z tym psuciem , leniwcu Co do koszulki - nie wiem czy jakaś sentymentalna treść na niej to dobry pomysł dla faceta . Lepiej daj mu tą treść na jakieś pocztówce, kartce dołączonej. Możesz nawet nadrukować na nią ten obrazek, żeby wychwycił powiązanie. Ale na koszulce to chyba już nie Moim zdaniem płaszcz jest ok .
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
gg - sio do mleczaka, ale to już!
![]() Jak tylko ogarnę szkolne/kursowe rzeczy to zwijam Cię na obiad! |
|
|
|
#214 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg - zmieniłam miejsce pracy, a nie pracę
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
ii ja też się kiepsko odżywiam
stąd mam te oponę na brzuchu
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
GG nasze bombki przyszły
![]() Zmykam zrobić jakąś sałatkę...wracam z zajęć chwilę przed 20 więc mam nadzieję, że nie tylko ja będę głodna (to zdanie jest bez składu ale chyba wiadomo o co chodzi )
|
|
|
|
#217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A są po prostu ok. Cytat:
Cytat:
![]() Lans lansem, ale sportowe ubrania sygnowane tymi markami są naprawdę świetne. Sama mam firmowe buty, spodnie, stanik i koszulki. Różnica jak między niebem i ziemią ![]() W firmowych spodniach możesz sobie założyć nawet nogę na głowę (jak dasz radę ) i nic Cię nie pije ani nie uciska. Koszulki z systemem dry fit odprowadzają pot i nie czujesz się jak zapocona świnia itp itd. Komfort jaki dają jest wart ceny. Poza tym można się pokusić o kupno firmówek po sezonie - są obniżki i nawet za połowy ceny można skompletować sobie strój Cytat:
![]() Cytat:
A to wiesz? Ja bym chciała. Muszę się wybrać na zakupy świąteczne.
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
A ja moją mam ze zbyt dobrego odżywiania
|
|
|
|
#219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dość hasła "lubie to!" na wszystko Płaszcz Cytat:
gg, właśnie! Może to zdjęcie umieść na kubku? Kalendarzu? Wydrukuj na twardym papierze i zrób z tego kartkę w której dodatkowo naskrobiesz kilka zdań od siebie?
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Jak masz jakiś mały słoiczek to weź ze sobą, bo zabieram go ze sobą
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Inaczej bym się za to nie zabrała .
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też często proszę o parę plasterków, jak mam na coś ochotę.. Bo najczęściej proszę TŻ o pomoc w jedzeniu czegoś, on oczywiście że tak, ale kurde chyba oczami, bo potem połowa usycha w lodówce. Tak ostatnio mi się zrobiło z dobrą szynką z Lidla
Za to sery mi wszystkie wyjada
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#223 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Mam cerę skrajnie mieszaną, więc błyskawicznie się otłuszczam, a jednocześnie złuszczam. Podkłady lubią się warzyć, spływać, włazić w pory, rolować, tworzyć maskę, schodzić w plamach, przy codziennym używaniu zapychać i wysuszać itp. Przy BB nie muszę się martwić o krem podkładowy, bo go nie używam. Przez pewien czas zapobiega świeceniu, pokrywa skórę delikatnie i naturalnie, schodzi równomiernie, nie gromadzi się w zmarszczkach, nie zapycha, nie wysusza, nie tworzy maski.
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
GG, wiesz, że przy wejściu do klubu będziesz musiała podać takie dane, jak masz na FB?
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą to też jakaś motywacja-tyle wydałam na ubrania i co, mam ich teraz nie zakładać? A i ja często w lumpeksach widzę firmówki-nowe, z metkami. Tylko rozmiar nie mój |
|
|
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
jak kogoś stać na takie rzeczy to niech kupuje
![]() ale dla niektórych problemem będzie wydać 500 zł na strój sportowy, dodam że tu nie wliczałam butów i skarpetek
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam adidasy skórzane z Pumy i je uwielbiam, noga się w ogóle nie poci, świetnie trzymają się stopy. Mam też krótką koszulkę termoprzepuszczalną z Nike'a, ale rzadko ją ubieram
|
#229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zabrałaś się za rozliczenie ELF'a. To przekreśla ten argument, więc milcz!
Cytat:
![]() Cytat:
).Cytat:
Zaprowadź mnie do tych lumpeksów ![]() Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-12-09 o 13:51 |
||||
|
|
|
#230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, że leniwem jestem to inna sprawa. a dorzucę jeszcze do tego to, że po prostu nie lubię gotować i robić nic co jest z tym związane. ooo ad. koszulki- tak właśnie mi się wydaje, że na koszulkę to trochę lipa, no chyba że ewentualnie by w niej spał, ale to i tak pewnie nie za bardzo ![]() dlatego skłaniam się do wrzucenia obrazka ze zwykłą wspinaczką. karki odpadają, bo faceci mają je w :upie: a może jako zdjęcie? hmm? w ramce. czy to też za sentymentalne?tego typu płaszcz też mi się podoba tylko chyba raczej poszukam po sklepach bo z all to nie wiadomo i z rozmiarem i z jego rzeczywistym wyglądem Cytat:
![]() teraz to aż mi głupio, ale chętnie dam się zaprosić zrozumiałam fajnie ![]() ja wykorzystam 2-3 o ile coś ciekawego znajdę więc resztę mogę oddać ![]() Cytat:
a napisu "lubię to" tez mam dość, ale akurat pod zdjęciem związanym ze wspinaczką współgrałby idealnie, bo oboje to uwielbiamy2. co baba to inne zdanie 3. kubek już dostał, kalendarz mam dla niego z górami ![]() wpadłam teraz na pomysł zdjęcia w ramce? Cytat:
jak ja powiem Dżi-Dżi GieGie?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#231 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie mam dresy (ciuchaczowe - a jak!), ale nie na wszystkich ćwiczeniach jest w nich wygodnie. Cytat:
"Skarbie, chcesz też?" "Nie". 10 min później: "Wiesz, co, daj gryza"
|
||
|
|
|
#232 |
|
Nie depcze krokusów
|
Twarz zawsze zacznie się świecić po pewnym czasie, podobnie jak prędzej czy później przetłuszczą się włosy.
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Nawet kanapek nienawidzę robić . Ale raz na dwa dni 30 minut mogę postać, żeby ugotować makaron i usmażyć kurczaka . To co opisałam, naprawdę nie zabiera dużo czasu .
|
||
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Dzi-Dzi: najpierw do okulisty
), a potem do mnie
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam fajny bar mleczny koło pracy z pysznymi plackami po węgiersku to mi zamknęli ![]() co ja mam teraz zrobić z tą koszulką? już sama nie wiem
|
|
|
|
#237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zdjęcie jest ok. Ale bez ramki. Ramkami obstawiają pokój kobiety, u facetów tego nie widzę. Co innego zdjęcia wydrukowane w większych formatach i leżące luzem na półce. Takie widziałam u niejednego faceta. 3. A kojarzysz jak robił Yattaman jak wygrał walkę? Może tak? Cytat:
Kupowałam chyba w Nike.---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- No to właśnie Ci mówię, co
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
wybrałam jeszcze takie obrazki:
http://limoneczka17.cba.pl/wp-conten...inaczka_05.jpg ale ten mi zginie na czarnej koszulce:/ i taki, ale ma za mały rozmiar a większego nie mogę znaleźć http://www.gogift.pl/userfiles/image...641ca54db6.jpg no i ten z rękami, nic więcej sensownego nie widzę
|
|
|
#239 |
|
Konto usunięte
|
leejee, jak dobrze że kupiłam wczoraj śliczny czerwony parasolek w rossmanie
i nie dam go w parszywe niepowołane łapska !!!!!
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
GG a może skoro tak oboje lubicie się wspinać to kup mu coś przydatnego, związanego z tym sportem? Nie wiem jakieś rękawiczki, woreczek na ten proszek czy coś...Nie znam się na tym kompletnie ale faceci chyba po prostu wolą przydatne prezenty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

1szym pomysłem było zdjęcie wspinającego się kolesia na skałkach z napisem lubię to, ale ten z rękami mnie urzekł no i teraz mam dylemat

Pomyśl czasem o czymś gotowanym, bo kiedyś układ pokarmowy wystawi Ci rachunek 

i to że jest jest najważniejsze
poza tym zaczełam kupować w Almie - raz, że mam po drodze z pracy, dwa, ze mają faktycznie rzeczy niedostępne w innych sklepach. Fakt, jest troche drożej ale przynajmniej jest czysto i jarzyny czy owoce są dobre a nie jak kiedyś kupowałam mandarynki w Realu a tam purchawki zamiast miąższu. Zeszta wyszłam z założenia, że wole wydać tyle samo a kupić mniej i lepsze jakościowo. Chciaż często odwedzam też Lidla, mają dobre stoisko z jarzynami i owocami. Unikam chleba ale za to ich świeże pieczywo, jeszcze ciepłe bułeczki to dałabym się żywcem pokroić.

) i nic Cię nie pije ani nie uciska. Koszulki z systemem dry fit odprowadzają pot i nie czujesz się jak zapocona świnia itp itd. Komfort jaki dają jest wart ceny. Poza tym można się pokusić o kupno firmówek po sezonie - są obniżki i nawet za połowy ceny można skompletować sobie strój