Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 12:18   #211
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dotarł mój prezent gwiazdkowy, o ludzie, ta torebka jest cudna Tylko cholernie ciężko ją otworzyć, co jest plusem - bo żaden kieszonkowiec się do niej nie dobierze
http://www.graphic.net.pl/silver/tu/...le%20kopia.jpg
boska!

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
gg, a tak w ogóle o co chodzi z tym zdjęciem? Na koszulkę chcesz to wrzucić?
tak, chciałam je wrzucić na koszulkę z napisem "przyjaciela mieć- przyjacielem być". tylko tak myślę od wczoraj i stwierdzam, że będzie bardzo niemęska 1szym pomysłem było zdjęcie wspinającego się kolesia na skałkach z napisem lubię to, ale ten z rękami mnie urzekł no i teraz mam dylemat
możesz mi pomóc go rozwiać

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
GG22 jestem przerażona Twoim sposobem odżywiania Pomyśl czasem o czymś gotowanym, bo kiedyś układ pokarmowy wystawi Ci rachunek
No i wpadaj do Nas chociaż na jakąś zupę
zapisuję tylko czemu tak daleko mieszkacie?

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Czy tylko ja nie wiedziałam, że Malla zmieniła miejsce pracy?
nie wiedziałam

Malla
czemu się nie przyznałaś??? tylko miejsce w sensie lokalizacji Ci się zmieniło? powiedz gdzie teraz pracujesz?

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Napisałam tę pracę! Nareszcie! W ogóle mi się nie podoba, ale jest.
i to że jest jest najważniejsze

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Właśnie ja wczesniej miałam fazę, ze kupowałam tak w sumie bez umiaru, zeby zawsze jakiś owoc był, jakaś wędlina i warzywa w lodówce. Pozniej nie chciało mi sie tego jeść ale jadłam bo "szkoda wyrzucić".
Pozniej miałam okres, gdzie kupowałam tyle samo jedzenia ale wyrzucałam.
Teraz staram się tak kupować, zeby było w sam raz - do sklepu jeżdze z lista zakupów, przeliczam ile kiedy zjem, kiedy potrzebuje wiecej. Nie kupuje dużych porcji chociaż czasami widzę pioruny w oczach pań np na mięsnym " a mogłaby mi pani ukroić 7 plasterków? " poza tym zaczełam kupować w Almie - raz, że mam po drodze z pracy, dwa, ze mają faktycznie rzeczy niedostępne w innych sklepach. Fakt, jest troche drożej ale przynajmniej jest czysto i jarzyny czy owoce są dobre a nie jak kiedyś kupowałam mandarynki w Realu a tam purchawki zamiast miąższu. Zeszta wyszłam z założenia, że wole wydać tyle samo a kupić mniej i lepsze jakościowo. Chciaż często odwedzam też Lidla, mają dobre stoisko z jarzynami i owocami. Unikam chleba ale za to ich świeże pieczywo, jeszcze ciepłe bułeczki to dałabym się żywcem pokroić.
ja nie kupuję bez umiaru. zawsze biorę 1-2 bułki bo chleba mi się nie opłaca- jest za duży, 10dag sera/szynki i jogurty na potęgę, ale czasem mam ochotę np.na sałatkę z pekinką to zazwyczaj kończy się tak, że albo nie kupuję albo kupuję, skroję 1/3 i resztę wyrzucam bo zwiędnie:/ chciałam ostatnio kupić kawałek kiełbasy swojskiej do jajecznicy a babka mi mówi że ona ich nie dzieli. a po cholerę mi cała?! skończyło się na jajecznicy bez kiełbasy.
tyle się mówi o marnowaniu jedzeniu i o tym jakie jest drogie a nadal nikt nie wpadł na to żeby robić porcje dla jednej osoby. czasem się u nas znajdzie chleb pakowany np. po 4kromki,ale to rzadko i w wybranych sklepach. W Niemczech jest to standardem.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Szukałaś przez tineye?
GG, przeraża mnie ilość Twojego jedzenia Mój K. to od razu by Cię nauczył
Jas polecam owsianki z Nesvity Są różne: z malinami, porzeczkami. Zalewasz wodą i już
nie nawet o tym nie słyszałam

wszelkie kaszki manny, owsianki i inne mleko podoba odpadają. nie cierpię i nie jestem nauczona jeść mleka i mleko podobnych produktów
do 13 roku życia nie znałam smaku mleka bo miałam skazę białkową przez co wszystkie te produkty były dla mnie poza zasięgiem. stąd też nie nauczyłam się ich jeść, nie smakują mi i ich nie lubię. jogurtów też nie jadłam. zaakceptowałam jak mój żołądek buntował się na każde jedzenie za wyjątkiem jogurtu pitnego i suchego chleba.

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Hmmm no im więcej czytam o tym jak się żywisz, tym bardziej jestem przekonana, że boczki są tego wynikiem. Twój organizm poprostu cały czas myśli, że czasy głodu nastały, przez to, że jesz za mało i nieregularnie i magazynuje, a że niestety "magazyny" kobiet to boczki i brzuch, to właśnie tam się odkłada. Szkoda, że nie w cyckach .
Niestety widzę to obecnie również po sobie
na pewno nieregularne jedzenie i to, co jem ma na to wpływ, ale tak jakby nie wiem jak mam to zmienić. wielu produktów po prostu nie lubię (np. mleka itd), wielu nie kupuję, bo nie daję rady ich sama zjeść w terminie przydatności no i nie cierpię gotować. efekt jest taki, że to odżywianie się jest dość kiepskie

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

http://allegro.pl/wyprzedaz-50-pikow...976781715.html

tak się zastanawiam nad takim płaszczem...
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:20   #212
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ja nie kupuję bez umiaru. zawsze biorę 1-2 bułki bo chleba mi się nie opłaca- jest za duży, 10dag sera/szynki i jogurty na potęgę, ale czasem mam ochotę np.na sałatkę z pekinką to zazwyczaj kończy się tak, że albo nie kupuję albo kupuję, skroję 1/3 i resztę wyrzucam bo zwiędnie:/ chciałam ostatnio kupić kawałek kiełbasy swojskiej do jajecznicy a babka mi mówi że ona ich nie dzieli. a po cholerę mi cała?! skończyło się na jajecznicy bez kiełbasy.
tyle się mówi o marnowaniu jedzeniu i o tym jakie jest drogie a nadal nikt nie wpadł na to żeby robić porcje dla jednej osoby. czasem się u nas znajdzie chleb pakowany np. po 4kromki,ale to rzadko i w wybranych sklepach. W Niemczech jest to standardem.
A propos chleba - ja jem dwie kromki ciemnego chleba dziennie. Kupuję cały i zamrażam. Wyjmuję jakieś 20 minut przed jedzeniem, żeby się odmroziły i nic się nie marnuje .

Co do małych porcji to nie wiem. Ja jem codziennie ciepły posiłek - robię dwie porcje i przechowuję w lodówce tą drugą. Zawsze jest to makaron z czymś (da się podzielić, nie psuje się) - z rybą, kurczakiem. 200 g piersi wystarcza na dwie porcje akurat, a tyle zazwyczaj waży jedna. Zresztą mięso można zamrozić. Do tego zawsze jakieś warzywa. To możesz kupować codziennie czy co dwa dni i nie powinny się popsuć (u mnie papryka wytrzymuje nawet 6 dni). A warzywa, gdybyś miała wyrzucać, to nie ma też żalu, żeby je zjeść, bo na pewno nie zaszkodzą. Wędliny jem dwa plasterki dziennie, więc kupuję na przykład na 5 dni i też się nie psuje.

Chyba trochę oszukujesz z tym psuciem , leniwcu .

Co do koszulki - nie wiem czy jakaś sentymentalna treść na niej to dobry pomysł dla faceta . Lepiej daj mu tą treść na jakieś pocztówce, kartce dołączonej. Możesz nawet nadrukować na nią ten obrazek, żeby wychwycił powiązanie. Ale na koszulce to chyba już nie .

Moim zdaniem płaszcz jest ok .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:20   #213
szyrek
Zadomowienie

gg - sio do mleczaka, ale to już!
Jak tylko ogarnę szkolne/kursowe rzeczy to zwijam Cię na obiad!

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:21   #214
Malla
Nie depcze krokusów

gg - zmieniłam miejsce pracy, a nie pracę
Stary 2011-12-09, 12:26   #215
2016070953
Konto usunięte

ii ja też się kiepsko odżywiam stąd mam te oponę na brzuchu
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:33   #216
OneMoreDress
Zakorzenienie

GG nasze bombki przyszły

Zmykam zrobić jakąś sałatkę...wracam z zajęć chwilę przed 20 więc mam nadzieję, że nie tylko ja będę głodna (to zdanie jest bez składu ale chyba wiadomo o co chodzi )
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:36   #217
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Po pierwszym użyciu jestem bardzo zadowolona z kremu BB Skin79 VIP Oriental Gold (fioletowe opakowanie z różem w wieczku). Kryje, nie błyszczy się, dopasowuje do koloru skóry, nawilża, trzyma cały dzień bez zbierania w załamaniach skóry lub porach. Próbki EDM, które posiadam, mogą się przy każdym BB schować
Mam ten BB - jest w porządku, ale bez zachwytu. Spodziewałam się bóg wie czego po lekturze wielu blogów i wysłuchanych peanów na temat działania BB kremów.
A są po prostu ok.
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość

Tylko gdzie ja bym to nosiła Zresztą boje się tego materiału-mam dwie takie marszczone sukienki...Jedną, w kolorze stalowym, czasem noszę do marynarki. Drugą (fiolet?) mam na wydaniu-pomylili mi się kiedyś w przesyłce i zostawili kieckę gratis
Gdzie? Na ten pierdyliard imprez, kochana
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
a klub Pure to lansiarnia nie podoba mi się tam. Jestem za biedna żeby tam się wogóle pokazywać
No tak, tam bez metek adidasa i pumy to nie podchodź?
Lans lansem, ale sportowe ubrania sygnowane tymi markami są naprawdę świetne. Sama mam firmowe buty, spodnie, stanik i koszulki. Różnica jak między niebem i ziemią
W firmowych spodniach możesz sobie założyć nawet nogę na głowę (jak dasz radę ) i nic Cię nie pije ani nie uciska. Koszulki z systemem dry fit odprowadzają pot i nie czujesz się jak zapocona świnia itp itd. Komfort jaki dają jest wart ceny. Poza tym można się pokusić o kupno firmówek po sezonie - są obniżki i nawet za połowy ceny można skompletować sobie strój
Cytat:
Oj mam, mam Vanish i mam Dermacol, ich mieszanka sprawia cuda, a ja mam wybitne sińce pod oczami

Co do kryjącego podkładu, ja absolutnie uwielbiam Skin79 Intense Classic Balm BB Cream. Nigdy nie miałam bardziej kryjącego podkładu, który jednocześnie wygląda jak delikatna chmurka na skórze
Miałabyś możliwość odlać mi próbkę? To dla mojej mamy
Cytat:
Pure to niby lansiarna, ale mają oferty na grouponie, więc wpuszczają biedotę
Wyobrażam sobie spojrzenia stałych bywalców kierowane na pospólstwo
Cytat:
Mam też katalog zniżek do Bonarki do końca grudnia i też mogę odstąpić
A to wiesz? Ja bym chciała. Muszę się wybrać na zakupy świąteczne.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:39   #218
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
ii ja też się kiepsko odżywiam stąd mam te oponę na brzuchu
A ja moją mam ze zbyt dobrego odżywiania

Stary 2011-12-09, 12:44   #219
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
tak, chciałam je wrzucić na koszulkę z napisem "przyjaciela mieć- przyjacielem być". tylko tak myślę od wczoraj i stwierdzam, że będzie bardzo niemęska 1szym pomysłem było zdjęcie wspinającego się kolesia na skałkach z napisem lubię to, ale ten z rękami mnie urzekł no i teraz mam dylemat możesz mi pomóc go rozwiać
Do mnie przemawia pomysł z rękami, najwyżej bez napisu.
Mam dość hasła "lubie to!" na wszystko

Płaszcz

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
A propos chleba - ja jem dwie kromki ciemnego chleba dziennie. Kupuję cały i zamrażam. Wyjmuję jakieś 20 minut przed jedzeniem, żeby się odmroziły i nic się nie marnuje .

Co do małych porcji to nie wiem. Ja jem codziennie ciepły posiłek - robię dwie porcje i przechowuję w lodówce tą drugą. Zawsze jest to makaron z czymś (da się podzielić, nie psuje się) - z rybą, kurczakiem. 200 g piersi wystarcza na dwie porcje akurat, a tyle zazwyczaj waży jedna. Zresztą mięso można zamrozić. Do tego zawsze jakieś warzywa. To możesz kupować codziennie czy co dwa dni i nie powinny się popsuć (u mnie papryka wytrzymuje nawet 6 dni). A warzywa, gdybyś miała wyrzucać, to nie ma też żalu, żeby je zjeść, bo na pewno nie zaszkodzą. Wędliny jem dwa plasterki dziennie, więc kupuję na przykład na 5 dni i też się nie psuje.

Co do koszulki - nie wiem czy jakaś sentymentalna treść na niej to dobry pomysł dla faceta . Lepiej daj mu tą treść na jakieś pocztówce, kartce dołączonej. Możesz nawet nadrukować na nią ten obrazek, żeby wychwycił powiązanie. Ale na koszulce to chyba już nie .
W Twoim wykonaniu to racjonalne podejście brzmi tak prosto i łatwo do zastosowania. Nie wychodzi mi takie coś. Dziś kupując ser żółty i szynkę do pracy poprosiłam o 4 plasterki tego i tego. Reakcja była: zobaczymy czy waga mi zważy, potrzebuję 2 dkg żeby nabiła cenę. Przeszło ;P

gg, właśnie! Może to zdjęcie umieść na kubku? Kalendarzu? Wydrukuj na twardym papierze i zrób z tego kartkę w której dodatkowo naskrobiesz kilka zdań od siebie?

Stary 2011-12-09, 12:45   #220
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Miałabyś możliwość odlać mi próbkę? To dla mojej mamy
Jak masz jakiś mały słoiczek to weź ze sobą, bo zabieram go ze sobą

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:49   #221
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
W Twoim wykonaniu to racjonalne podejście brzmi tak prosto i łatwo do zastosowania. Nie wychodzi mi takie coś. Dziś kupując ser żółty i szynkę do pracy poprosiłam o 4 plasterki tego i tego. Reakcja była: zobaczymy czy waga mi zważy, potrzebuję 2 dkg żeby nabiła cenę. Przeszło ;P
Bo to jest proste . Inaczej bym się za to nie zabrała .
Stary 2011-12-09, 13:04   #222
Melka88
Zakorzenienie

Ja też często proszę o parę plasterków, jak mam na coś ochotę.. Bo najczęściej proszę TŻ o pomoc w jedzeniu czegoś, on oczywiście że tak, ale kurde chyba oczami, bo potem połowa usycha w lodówce. Tak ostatnio mi się zrobiło z dobrą szynką z Lidla Za to sery mi wszystkie wyjada
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:05   #223
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Mam ten BB - jest w porządku, ale bez zachwytu. Spodziewałam się bóg wie czego po lekturze wielu blogów i wysłuchanych peanów na temat działania BB kremów.
A są po prostu ok.
Ja widzę megaróżnicę!
Mam cerę skrajnie mieszaną, więc błyskawicznie się otłuszczam, a jednocześnie złuszczam.
Podkłady lubią się warzyć, spływać, włazić w pory, rolować, tworzyć maskę, schodzić w plamach, przy codziennym używaniu zapychać i wysuszać itp.
Przy BB nie muszę się martwić o krem podkładowy, bo go nie używam. Przez pewien czas zapobiega świeceniu, pokrywa skórę delikatnie i naturalnie, schodzi równomiernie, nie gromadzi się w zmarszczkach, nie zapycha, nie wysusza, nie tworzy maski.
Stary 2011-12-09, 13:12   #224
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

GG, wiesz, że przy wejściu do klubu będziesz musiała podać takie dane, jak masz na FB?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-12-09, 13:21   #225
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
GG, wiesz, że przy wejściu do klubu będziesz musiała podać takie dane, jak masz na FB?
Masz na to osobny dowód osobisty ?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-12-09, 13:30   #226
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, tam bez metek adidasa i pumy to nie podchodź?
Lans lansem, ale sportowe ubrania sygnowane tymi markami są naprawdę świetne. Sama mam firmowe buty, spodnie, stanik i koszulki. Różnica jak między niebem i ziemią
W firmowych spodniach możesz sobie założyć nawet nogę na głowę (jak dasz radę ) i nic Cię nie pije ani nie uciska. Koszulki z systemem dry fit odprowadzają pot i nie czujesz się jak zapocona świnia itp itd. Komfort jaki dają jest wart ceny. Poza tym można się pokusić o kupno firmówek po sezonie - są obniżki i nawet za połowy ceny można skompletować sobie strój
Potwierdzam, jak ktoś intensywnie ćwiczy to naprawdę czuć różnice w tych ciuchach Zresztą to też jakaś motywacja-tyle wydałam na ubrania i co, mam ich teraz nie zakładać?
A i ja często w lumpeksach widzę firmówki-nowe, z metkami. Tylko rozmiar nie mój
Stary 2011-12-09, 13:32   #227
2016070953
Konto usunięte

jak kogoś stać na takie rzeczy to niech kupuje
ale dla niektórych problemem będzie wydać 500 zł na strój sportowy, dodam że tu nie wliczałam butów i skarpetek
Stary 2011-12-09, 13:45   #228
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja mam adidasy skórzane z Pumy i je uwielbiam, noga się w ogóle nie poci, świetnie trzymają się stopy. Mam też krótką koszulkę termoprzepuszczalną z Nike'a, ale rzadko ją ubieram

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-12-09, 13:49   #229
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to jest proste . Inaczej bym się za to nie zabrała .
Zabrałaś się za rozliczenie ELF'a. To przekreśla ten argument, więc milcz!
Cytat:
Jak masz jakiś mały słoiczek to weź ze sobą, bo zabieram go ze sobą
Nie wiem, czy mam jakieś. Jeśli nie znajdę, to może Melka mnie poratuje
Cytat:
Ja widzę megaróżnicę!
Mam cerę skrajnie mieszaną, więc błyskawicznie się otłuszczam, a jednocześnie złuszczam.
Podkłady lubią się warzyć, spływać, włazić w pory, rolować, tworzyć maskę, schodzić w plamach, przy codziennym używaniu zapychać i wysuszać itp.
Przy BB nie muszę się martwić o krem podkładowy, bo go nie używam. Przez pewien czas zapobiega świeceniu, pokrywa skórę delikatnie i naturalnie, schodzi równomiernie, nie gromadzi się w zmarszczkach, nie zapycha, nie wysusza, nie tworzy maski.
Twarz nawet po BB kremie robi mi się po jakimś czasie świecąca. I nie przylega tak idealnie. Nie widzę większej różnicy poza takim psychicznym nastawieniem, że nie stosuję zwykłego podkładu tylko KREM, który ma takie i owakie pozytywne działanie na skórę (wg producenta ).
Cytat:
Potwierdzam, jak ktoś intensywnie ćwiczy to naprawdę czuć różnice w tych ciuchach Zresztą to też jakaś motywacja-tyle wydałam na ubrania i co, mam ich teraz nie zakładać?
Na mnie ta motywacja nie działa ;(
Zaprowadź mnie do tych lumpeksów
Cytat:
jak kogoś stać na takie rzeczy to niech kupuje
ale dla niektórych problemem będzie wydać 500 zł na strój sportowy, dodam że tu nie wliczałam butów i skarpetek
Nie trzeba wszystkiego kupować na raz

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2011-12-09 o 13:51
Stary 2011-12-09, 13:53   #230
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem płaszcz jest ok .
podzielam zdanie Leni że w Twoim opisie wygląda to na takie proste.

ok, że leniwem jestem to inna sprawa. a dorzucę jeszcze do tego to, że po prostu nie lubię gotować i robić nic co jest z tym związane. ooo

ad. koszulki- tak właśnie mi się wydaje, że na koszulkę to trochę lipa, no chyba że ewentualnie by w niej spał, ale to i tak pewnie nie za bardzo
dlatego skłaniam się do wrzucenia obrazka ze zwykłą wspinaczką.
karki odpadają, bo faceci mają je w :upie: a może jako zdjęcie? hmm? w ramce. czy to też za sentymentalne?

tego typu płaszcz też mi się podoba tylko chyba raczej poszukam po sklepach bo z all to nie wiadomo i z rozmiarem i z jego rzeczywistym wyglądem

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
gg - sio do mleczaka, ale to już!
Jak tylko ogarnę szkolne/kursowe rzeczy to zwijam Cię na obiad!
bleeee nie mleka nigdy w życiu i tu nie ma zastosowania powiedzenie "nigdy nie mów nigdy"

teraz to aż mi głupio, ale chętnie dam się zaprosić

Cytat:
gg - zmieniłam miejsce pracy, a nie pracę
zrozumiałam

Cytat:
GG nasze bombki przyszły
fajnie

Cytat:
A to wiesz? Ja bym chciała. Muszę się wybrać na zakupy świąteczne.
ja wykorzystam 2-3 o ile coś ciekawego znajdę więc resztę mogę oddać

Cytat:
1. Do mnie przemawia pomysł z rękami, najwyżej bez napisu.
Mam dość hasła "lubie to!" na wszystko

2. Płaszcz

3. gg, właśnie! Może to zdjęcie umieść na kubku? Kalendarzu? Wydrukuj na twardym papierze i zrób z tego kartkę w której dodatkowo naskrobiesz kilka zdań od siebie?
1. samo zdjęcie będzie tak czy siak sentymentalne a napisu "lubię to" tez mam dość, ale akurat pod zdjęciem związanym ze wspinaczką współgrałby idealnie, bo oboje to uwielbiamy

2. co baba to inne zdanie

3. kubek już dostał, kalendarz mam dla niego z górami
wpadłam teraz na pomysł zdjęcia w ramce?

Cytat:
nieeee! jaja sobie robisz? jak ja powiem Dżi-Dżi GieGie?
.
Stary 2011-12-09, 14:00   #231
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
A mi to by się przydały takie geterki, których po każdym rozciąganiu nie trzeba by było zszywać w kroku
Na razie mam dresy (ciuchaczowe - a jak!), ale nie na wszystkich ćwiczeniach jest w nich wygodnie.

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ja też często proszę o parę plasterków, jak mam na coś ochotę.. Bo najczęściej proszę TŻ o pomoc w jedzeniu czegoś, on oczywiście że tak, ale kurde chyba oczami, bo potem połowa usycha w lodówce. Tak ostatnio mi się zrobiło z dobrą szynką z Lidla Za to sery mi wszystkie wyjada
u mnie jest dokładnie odwrotnie - np. robię sobie kanapkę/odgrzewam obiad/ kupuje kebaba:
"Skarbie, chcesz też?"
"Nie".
10 min później: "Wiesz, co, daj gryza"

Stary 2011-12-09, 14:00   #232
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Twarz nawet po BB kremie robi mi się po jakimś czasie świecąca.
Twarz zawsze zacznie się świecić po pewnym czasie, podobnie jak prędzej czy później przetłuszczą się włosy.
Stary 2011-12-09, 14:01   #233
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jest dokładnie odwrotnie - np. robię sobie kanapkę/odgrzewam obiad/ kupuje kebaba:
"Skarbie, chcesz też?"
"Nie".
10 min później: "Wiesz, co, daj gryza"
Tak to ja robię, ale wiesz co, to nie jest z premedytacją. Bo ja nie mam ochoty, a potem zaczyna pachnieć...

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-12-09, 14:02   #234
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Zabrałaś się za rozliczenie ELF'a. To przekreśla ten argument, więc milcz!
Nie porównuj liczb do gotowania, bo się obrażę .

Cytat:
podzielam zdanie Leni że w Twoim opisie wygląda to na takie proste.

ok, że leniwem jestem to inna sprawa. a dorzucę jeszcze do tego to, że po prostu nie lubię gotować i robić nic co jest z tym związane. ooo
Ja też nie znoszę . Nawet kanapek nienawidzę robić . Ale raz na dwa dni 30 minut mogę postać, żeby ugotować makaron i usmażyć kurczaka . To co opisałam, naprawdę nie zabiera dużo czasu .
Stary 2011-12-09, 14:03   #235
szyrek
Zadomowienie

Dzi-Dzi: najpierw do okulisty potem do baru mlecznego (bez mleka), a potem do mnie

Stary 2011-12-09, 14:15   #236
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Dzi-Dzi: najpierw do okulisty potem do baru mlecznego (bez mleka), a potem do mnie
najpierw była konsternacja a potem aaaaaaa ok, rozumiem
miałam fajny bar mleczny koło pracy z pysznymi plackami po węgiersku to mi zamknęli ale chyba na limanowskiego jest jakiś. tyle że jeszcze tam nie dotarłam, zapominam

co ja mam teraz zrobić z tą koszulką? już sama nie wiem
.
Stary 2011-12-09, 14:17   #237
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
ja wykorzystam 2-3 o ile coś ciekawego znajdę więc resztę mogę oddać

kubek już dostał, kalendarz mam dla niego z górami
wpadłam teraz na pomysł zdjęcia w ramce?

nieeee! jaja sobie robisz? jak ja powiem Dżi-Dżi GieGie?
1. Weź ze sobą dzisiaj te zniżki
2. Zdjęcie jest ok. Ale bez ramki. Ramkami obstawiają pokój kobiety, u facetów tego nie widzę. Co innego zdjęcia wydrukowane w większych formatach i leżące luzem na półce. Takie widziałam u niejednego faceta.
3. A kojarzysz jak robił Yattaman jak wygrał walkę? Może tak?
Cytat:
A mi to by się przydały takie geterki, których po każdym rozciąganiu nie trzeba by było zszywać w kroku
Na razie mam dresy (ciuchaczowe - a jak!), ale nie na wszystkich ćwiczeniach jest w nich wygodnie.
Firmowe spodnie są idealne właśnie dzięki temu! Moje mają w kroku taki... trójkąt, więc się nie prują. A dodatkowo w talii mają takie zakończenie, że z boku jest możliwość dyskretnego wsunięcia kluczyka od szafki na siłowni. Nie jest to zwykła kieszonka, bo to taki myk, niewidoczny dla oczu i niewyczuwalny podczas ćwiczeń Kupowałam chyba w Nike.
Cytat:
Nie porównuj liczb do gotowania, bo się obrażę

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
co ja mam teraz zrobić z tą koszulką? już sama nie wiem
No to właśnie Ci mówię, co

Stary 2011-12-09, 14:21   #238
gg22
Zakorzenienie

wybrałam jeszcze takie obrazki:

http://limoneczka17.cba.pl/wp-conten...inaczka_05.jpg
ale ten mi zginie na czarnej koszulce:/

i taki, ale ma za mały rozmiar a większego nie mogę znaleźć
http://www.gogift.pl/userfiles/image...641ca54db6.jpg

no i ten z rękami, nic więcej sensownego nie widzę
.
Stary 2011-12-09, 14:22   #239
2016070953
Konto usunięte

leejee, jak dobrze że kupiłam wczoraj śliczny czerwony parasolek w rossmanie i nie dam go w parszywe niepowołane łapska !!!!!
Stary 2011-12-09, 14:24   #240
OneMoreDress
Zakorzenienie

GG a może skoro tak oboje lubicie się wspinać to kup mu coś przydatnego, związanego z tym sportem? Nie wiem jakieś rękawiczki, woreczek na ten proszek czy coś...Nie znam się na tym kompletnie ale faceci chyba po prostu wolą przydatne prezenty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości