|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
![]() no 17 tc skonczony, plci nie znamy, ale kurcze mam nadzieje, ze dzidzia zrobi prezent na swieta- w kazdym razie w pn mam wizyte i trzymam kciuki ze sie przedstawi z plci
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
magie, wystarczy ze napiszesz 'czesc laencje ale u mnie dxzis siweci slonce, przesylam buziaki
' hihih
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Moja missy Kwęk nie daje mi żyć.
Maggie Ech nie wiem co miałam komu napisać
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
maggie 3mamy kciuki by dzidzius pokazał co nie co
|
|
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo właśnie
![]() Cytat:
na kiedy masz termin? Bo ja na 15 maja.Cytat:
|
||
|
|
|
#1899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
po drugie u mnie też nie ma śniegu ![]() po trzecie czy trójka to to radio dla umarlaków ![]() ![]() kochana bij ale nie mogłam się oprzeć a po czwarte hmm zapomniałam ![]() Maggie super że jesteś!!!!!
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem jakie u nas będą ryby, musze zobaczyc co mam w zamrażalniku (sandacza tylko kojarze
)
|
|
|
|
#1901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zeby jeszcze doktorek chcial wspolpracowac bo on tak niechetnie-chyba boi sie pomylki ![]() Cytat:
no ale naducha wyskoczyla 2 tygodnie wczesniej. Bylebysmy zdazyli zaliczyc komunie chrzesniaka meza - 13.05 ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
laski a czy ktoras wie co u klion sie dzieje... bo sie chyba dawno nei odzywała i aniaaa to samo....
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-12-09 o 22:50 |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u aniiiiii praca i kolorowy zawrót głowy
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie wyślij mi na pw swoj numer, bo mi stara komóra padła i zmieniałam nr. to sie zdzwonimy kiedyś
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczcie tutaj - 1 post z 2007 roku http://forums.thefashionspot.com/f52...ska-58488.html więc tak naprawdę wcale nie była "zielona" w tym Aguś - cieszę się, że Ola zdrowa i tak życzę dużo zdrowia dla niejza to moja Jula przeziębiona, płacze nam w nocy, ostatnio spałam tylko 30min i szłam do pracy :/ ehhh teraz od 20:00 do 23:30 płakała i nie chciała zasnąć nie wiem od czego to ![]() czy przez przeziębienie? sama nie wiem już ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
aż żal dziecka (to było coś o policji)
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2011-12-09 o 23:32 |
||
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
maggie - jak fajnie ze zagladasz
![]() Ja se tez ostatnio zastanawialam co z Klion i SSR?? Mialam milutki wieczior z przyjaciolka i winem maz w pracy wiec moglysmy spokojnie poplotkowac-poszla dopiero przed chwila. Wiec ja zmykam do lozka.Jutro rano ma przyjsc szwagierka z corą a wieczorem... kino jedziemy na Listy do M.![]() Gucia - jak tam imprezka z sushi sie udala? aaaaaa zapomnialam napisac najwazniejszego zarazilam sie na maksa od Was muffinkami i dzis wupieklam swoje pierwsze ![]() nie moglam sie juz doczekac na forme-bo w tesco byl brak towaru a nie udalo sie dostac tej z lidla (bo ciapa nie odbierałam tel jak dobra duszka dzownila czy mi kupic ![]() a teraz musze czekac na te z biedronki.wsadzilam z podwojne papilotki i wyszly super-czekoladowe z bananami juz prawie nic nie zostalo ![]() teraz i ja bede w temacie mufinkowym-juz mnie kusza tez z feta i pomidorami ![]() ![]() Melduje ze dzis wiecej odpoczywalam-jesli w ogole mozna odpoczywac przy dziecku... ale nie ma takiej tragedii z noga jak wczoraj-zmykam juz do lozka calkiem odpoczac-dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- stripii - jak tam wasze staranka w sprawie rodzenstwa dla Julci?
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-12-09 o 23:49 |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
7 cykli nie udanych, ale podejrzewam u siebie tarczycę i po świętach idę robić badania, więc przekładamy starania na jakieś 4 miesiące, Julka będzie już miała ponad 2 latka więc jak uda się to jak urodzę to będzie 3 lata różnicy, mam nadzieję że tak wypali, bo chciałam 2,5 roku, ale życie różne płata figle
Dla tych co nie wiedzą pragnę donieść, że Domi urodziła synka wczoraj przed 14:00 2800g przez cc sorki za brak składni w tym wszystkim, ale jestem wykończona a rano znowu do pracy, na cały dzień oby w nocy spała
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny ...
Ja dopiero teraz mam czas zeby do Was zagladnac .. dzisiaj byl jeden z najgorszych dni w moim zyciu ... Moj maz spadl z 10m dachu W takich wlasnie momentach dociera do Nas jak bardzo kochamy druga osobe i ze nie moglibysmy bez niej zyc .. O 9 rano dostalam tel od niego ze spadl bardzo boli go brzuch i nie moze zlapac oddechu serce mi od razu stanelo ze strachu o Niego Od razu zadzwonilam do mamy dziewczynek ze musze wyjsc z pracy o 10 przyjechala jej mama a ja od razu pojechalam po meza i do szpitala .. Wsumie bylismy 5h masa badan , przeswietlen , rengen .. i to czekanie .. Na szczescie okazalo sie ze nic nie jest zlamane nie ma tez krwotoku jedyne co ma bardzo potluczone zebra ( nie moze wogole chodzic ) no i mozliwe ze ma zlamany nos ale to dopiero sie dowiemy jak zejdzie opuchlizna ... Lekarze w szoku ze nic powaznego sie nie stalo jeden nawet zazartowal ze maz jest albo supermenem albo bogiem i jeszcze o tym nie wie .. Kamien z serca ... Najwazniejsze ze maz wrocil do domu i jest ze mna .. nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej Mam tylko nadzieje ze dzidzia nie odczula mojego dzisiejszego stresu ...
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
Żabcia...ojej, szczęście w nieszczęściu, że nic poważnego się mężowi nie stało. Mam nadzieję, że szybko wróci do formy. Ale nawet nie mogę sobie wyobrazić co przeżyłaś...Buziaki dla Was
![]() Minął tydzień, jak Wam obiecałam , że powiem co u nas się wydarzyło, ale kurde w jednej sprawie niestety nie mamy jeszcze pewności i musimy czekać do przyszłego tygodnia. Więc może powiem przynajmniej o jednej rzeczy...dostałam pracę od 2 stycznia !!!
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Katunia muffinkowy zawrót głowy super Zabcia dobrze, ze nic się nie stało. Domi gratualcje. Agatka gratualcje, co to za praca?? |
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Domi gratulacje
![]() Żabciu współczuję bardzo ![]() zdrówka dla męża u nas nocka do bani wieczorem Ola doastała temperatury 38,5 w nocy płakała, jęczała, mruczała palce w buzi, dziąsłą napuchnięte wygląda jak królik pójdą górne zęby bo prześwitują biedna moja mała
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś kurcze... aż mi jej szkoda.
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a to bijacz z tej Olgi!! dobrze udawala
![]() Gratulacje dla domiks! agatka yeahm to super, gdzie ta praca? ![]() ![]() zabcia o masakra!!!!!!! dobrze ze nic powaznego sie nie stalo klapaki na tylek sie mezowi naleza za prace na wysokosciach bez zabezpieczen!gold ale masz fajnie z tym koszem chemii!! zazdraszczam ihih rosi przecyztalam chlopca w pasiastej pidzamie - wzruszajaca troche szybko sie czyta Służących nie zdazylam [26stron tylko, ale zapowiada sie super!] i musialam oddac bo czekali na nia ludziska :/ Shirley Abbot - jutrzejsza miłośc - super, ale to juz chyba pisalam
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-12-10 o 10:17 |
|
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie witaj i wpadaj częściej!
żabcia aż mnie ciary przeszyły...dobrze ze nic poważnego mu sie nie stało, nie stresuj się, będzie dobrze Myślę że niektórzy ludzie maja dobrych Aniołów Stróżów. śliweńka połowa za wami ![]() Domi gratulacje!!! AgatkaL super z tą pracą
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Domiks gratulacje
|
||
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
no ale co zrobisz...
wychodza zęby i nie ma bata
|
|
|
|
#1917 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
[ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a my wczraj mieslismy gosci dlatego sie nie odzywałam, ale po wczorajszych desperadosach boli mnie troszke głowa
|
||||||
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę, czytam książkę mrrrr czuję sie super
Generalnie to kocham soboty, nawet te bez meża
|
|
|
|
#1919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domi - gratulacje ![]() jak sie maly nazywa??Cytat:
jak dobrze ze nic mu sie powaznego nie stalo! zdrowka dla meza a Ty sie zabenko nie denerwuj bo dzidzia wszystko czuje! Cytat:
to czekamy na kolejna dobre wiadomosci![]() Cytat:
![]() czesc od rana mielismy odwiedzinmy szwagierki z cora-fajnie bylo,dzieciaki sie pobawily teraz odpocywam bo znow dalam nodze popalic na szczescie rano ugotowalam krupnik wiec zupka na obiad jest wiec blogie lenistwo i zalegly odcinek Ugotowanych przede mna
|
||||
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia odpoczywaj, odpoczywaj
dziewczyny czy któras z was ma tę płyę lovely pragnancy?? Bo nie mogę jej znaleźć aby ściągnąć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

mocno, mocno 

zeby jeszcze doktorek chcial wspolpracowac bo on tak niechetnie-chyba boi sie pomylki 

W takich wlasnie momentach dociera do Nas jak bardzo kochamy druga osobe i ze nie moglibysmy bez niej zyc .. O 9 rano dostalam tel od niego ze spadl bardzo boli go brzuch i nie moze zlapac oddechu serce mi od razu stanelo ze strachu o Niego