Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 17:25   #2911
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
Kulkaaga ale fajowe ciuszki
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Całkiem fajna paczka napewno wszystkie sie przydadzą
No za 180 zł to szkoda było nie brać. Boje sie tylko, że mnie to kupowanie dla małego ciuchów uzależni
Stary 2011-12-09, 17:25   #2912
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Czeka mnie pranie ale rozpakowałam, więc pokazuję
Większość grubszych ciuchów jest akurat w rozmiarze 3-6mcy, małe są bodziaki i pajace, mam nadzieję, że wszystko mi się przyda
Kulka ciuszki super, z grubszymi to może być różnie z użyciem, Synuś 3 miesiące będzie miał latem ale jak nie On to Córcia czy Synek drugi znosi , sama mam takie ciuszki , których Nina nie założyła , bo matka nie wyliczyla pory roku dobrze
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 17:28   #2913
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
Aguska i Koniakowa ale was wyobraźnia poniosła
konia tak dziala na moja wyobraznie ogolnie to grzeczna jestem
Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
No tak , żądełko jest jakby teraz lekko nie ruchawe
Jeju jak mój się dowie ,że go z igłą zdradzam
lepiej mu nie mow ze z inna igla go zdradzasz
Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Prezent od moich rodziców na 2ie urodziny jest do tego jeszcze duża przyczepa. Chciał to do domu na zimę, ale się nie zgodziłam W każdym razie ciągle powtarza ''Kula nie ma paliwa" albo "w pidu znowu zepsuł'' dziadek trochę się podenerwował na nasze ciągle szwnakujące auto i oto efekty

Koniakonia musisz koniecznie wrzucić więcej zdjęć córci na maila w większym formacie. Ładniutka jak nie wiem. Będzie się Maciek z Filipkiem kłócił o narzeczoną
Oj te dzieci maja teraz taki wybo w pojazdach
No no prosze narzeczonej mojemu Filipkowi nie odbierac
Cytat:
Większość grubszych ciuchów jest akurat w rozmiarze 3-6mcy, małe są bodziaki i pajace, mam nadzieję, że wszystko mi się przyda
sliczne te ubranka, kombinezon na zime dla dzidzi mam prawie taki sam ale ja od brata dostalam po ich synku

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
No za 180 zł to szkoda było nie brać. Boje sie tylko, że mnie to kupowanie dla małego ciuchów uzależni
oj powiem Ci ze uzaleznia duzo bardziej niz kupowanie torebek czy butow
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 17:28   #2914
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
konia tak dziala na moja wyobraznie ogolnie to grzeczna jestem

lepiej mu nie mow ze z inna igla go zdradzasz

Oj te dzieci maja teraz taki wybo w pojazdach

sliczne te ubranka, kombinezon na zime dla dzidzi mam prawie taki sam ale ja od brata dostalam po ich synku
to żeś mnie rozbawiła
No właśnie , nie powiem TŻ ,że go z igłą zdradzam , no bo sama wiesz jak wygląda igła

A ja dziwna jakaś jestem , bo ja własnie jakoś dużo ciuszków nie kupuję dla Małej, może to jeszcze przyjdzie z czasem ....

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-12-09 o 17:30
Stary 2011-12-09, 17:29   #2915
Nikii89
Zakorzenienie

Wczoraj rano pisałam to była 82 strona a teraz już prawie 100

Wybrałam się wczoraj po te wyniki, pierw posiedziałam z mamą w sklepie potem poszłam kupić ten chleb i po wyniki. Tam spotkałam teściów, a że teściowa musiała czekać na lekarza to teść postanowił odwieźć do domu. Tam pod przychodnią jakiś starszy facet poprosił abyśmy podrzucili go pod dom bo ciężko mu się chodzi (i to był błąd). Gdy on już wyszedł i zawracaliśmy aby jechać do dom to mieliśmy stłuczkę z busem. Trafiłam do szpitala na obserwację. Wyszłam dziś popołudniu.
Ale strachu się najadłam. Z nerwów to tak się trzęsłam. Bałam się że stracę mojego maluszka. Tym bardziej że po tym wypadku przez długi czas go nie czułam, żeby się ruszałNa szczęście wszystko w porządku łożysko nie odkleiło mi się.
Synuś rusza się normalnie serduszko mu bije.Nie ma żadnych uszczerbków. Wszystkie kości w porządku.
Długość szyjki 3,4 cm.
Według OM termin mam na 20.04.2012 a wg USG 10.04.2012
Stary 2011-12-09, 17:30   #2916
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
to żeś mnie rozbawiła
No właśnie , nie powiem TŻ ,że go z igłą zdradzam , no bo sama wiesz jak wygląda igła
nie wiem jak wyglada igla wiem za to jak wyglada bociek
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 17:31   #2917
19claudia91
Rozeznanie

Dziękuje dziewczyny za słowa otuchy! Jesteście wielkie i podniosłyście mi samoocenę pomimo biadolenia ich wiem że sobie poradzę, w ogóle odezwał się we mnie instynkt macierzyński Mój TŻ już wczoraj mówił że mam oglądać wieczorynkę bo mały też ogląda he he
Tak na razie mieszkam u rodziców, ale przeprowadzam się do TŻta pod koniec stycznia.

a Mój mały świrek wariuje w brzuszku, obrał sobie miejsce po prawej stronie i kopie i kopie aż czasami dziwne uczucie jak za długo ale Kocham go ) i niech kopie ile sił

Dzisiaj z TŻtem wybieramy się do znajomych bo kolega chce swojej dziewczynie zrobić przyjęcie urodzinowe i ona o tym nie wie

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 17:33   #2918
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Oj te dzieci maja teraz taki wybor w pojazdach
Może znajdzię się jakaś synowa bliżej, bo drugi koniec Polski to jednak kawał drogi

Nikki Rzeczywiście najadłaś się strachu, w każdym razie to bardzo dobre wiadomości, że dzidzi nic i nic poważnego się nie stało
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 17:44   #2919
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Wybrałam się wczoraj po te wyniki, pierw posiedziałam z mamą w sklepie potem poszłam kupić ten chleb i po wyniki. Tam spotkałam teściów, a że teściowa musiała czekać na lekarza to teść postanowił odwieźć do domu. Tam pod przychodnią jakiś starszy facet poprosił abyśmy podrzucili go pod dom bo ciężko mu się chodzi (i to był błąd). Gdy on już wyszedł i zawracaliśmy aby jechać do dom to mieliśmy stłuczkę z busem. Trafiłam do szpitala na obserwację. Wyszłam dziś popołudniu.
Ale strachu się najadłam. Z nerwów to tak się trzęsłam. Bałam się że stracę mojego maluszka. Tym bardziej że po tym wypadku przez długi czas go nie czułam, żeby się ruszałNa szczęście wszystko w porządku łożysko nie odkleiło mi się.
Synuś rusza się normalnie serduszko mu bije.Nie ma żadnych uszczerbków. Wszystkie kości w porządku.
Długość szyjki 3,4 cm.
Oj to bidulko najadlas sie strachu. Wyobrazam sobie jak musialas sie wystraszyc.
Dobrze ze tak to sie skonczylo i ze Ty i maluszek jestescie zdrowi i cali.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Może znajdzię się jakaś synowa bliżej, bo drugi koniec Polski to jednak kawał drogi
ja mysle ze nie bedziemy mogly odgonic sie od przyszlych synowych
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 17:52   #2920
Zariah
Rozeznanie

Panikara Watkowa Sie Melduje

Cora ma sie swietnie

jest chyba po prostu lenichuem takim - ciekawe czy jej tak zostanie po narodzinach. (foteczka na dole).
Wazy juz prawie 1kg czyli jest 3 dni wieksza niz wynika z OM (po mamusi pewnie )
Nosek ma po tacie chyba ... bo moj bradziej kulfonek a jej taki prosciuchny

Slicznie mi wszsytko sprawdzili, pomierzyli i wszystko gra - do niczego sie przyczepic nie mozna.
Jestem o wiele szczesliwsza. Dostalam na DVD ale tylko 2d, ale mimo wszystko - bede sobie mogla powycinac wszystkie fotki, ktore tylko chce

mam nie jesc slodyczy bo nagle spadki cukru po moich ucztach cukrowych moga powodowac ospalosc u malej. tak wiec dieta, dietka. Jestem tez odwodniona??? ciekawe jak??? ciagle cos pije. moze jak odstawie slodycze to sie polepszy.

Humorek mam super i ciesze sie jak glupek

Zoabczymy czy upaarciuch da sie podejrzec w 3d 22.12...

Dziewuszki dziekuje za komplementy na temat mojego zdjecia slubnego Jestescie cudne az sie zarumienilam
Mam nadzieje ze po porodzie wroce do swojej dawnej figurki.

Karo ciesze sie wszsytko unormowalo

Cytat:
jeju , chciałam napisać ,że mam 30 a tu już 31 na karku
a i tak się czasem dziwie ,że ktoś mówi mi dzień dobry, wciąż mi się wydaje,że mam 18 lat

to zupelnie jak ja...
albo jak mowia do mnie "prosze pani"
pamietam jak na studiach zaczeli sie tak do nas zwracac to dopiero dziwnie sie czulam

i sie dziwie jak kolezanki mojej siostry mowia mi dzien dobry - a one tylko 8 lat mlodsze masakra.

Cytat:
A wiec poszlam w koncu do internisty (z powodu tego kolatania serca, przyspieszonego tetna i tego ze robi mi sie slabo).
Pani doktor mnie osluchala i nie jest pewna ale wydawalo jej sie ze slyszala jakies szmery dodatkowe w sercu.
Kazala zrobic Ekg, wiec zrobilam, ale w Ekg zadnych zmian nie widziala, mowila, ze Ekg jest w porzadku.
Dala skierowanie do kardiologa i juz zapisalam sie na 15 grudnia.

Nic mi wiecej nie mowila, zobaczymy co powie kardiolog.
A dzis rano tez czulam sie niezbyt ciekawie, bo czulam ze serce chce mi wyskoczyc, tetno mialam 100 ud/min.
Oj... to dobrze ze wizyte masz juz w czwartek. Udalo Ci sie szybko zalatwic. Moze tak jak agabi mowi - serducho sie meczy toszke bo jestes w ciazy ale ogolnie jest ok.

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
No mój po przyjściu siada do obiadokolacji, włącza TVN24 i przestaje kontaktować. Wtedy mogę sobie gadać i gadać a i tak nic do niego nie dociera
o to tak jak ja

dobrze ze TZ ma tak samo. oboje sie wlepiamy w TVN24 podczas kolacji, No jak mala sie urodzi to sie skonczy rumakowanie

Cytat:
Ja już po wizycie u gin
Chłopak jest nadal chłopakiem, więc można mnie tam na niebiesko zakolorować Ładnie się zaprezentował, wszystko jest w normie, szyjka 41mm, muszę tylko zacząć łykać żelazo
Kulka super ze wszsytko dobrze i synus jest nadal synusiem

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dzięki Kochana, każde takie słowo mnie podnosi na duchu (nie żebym się cieszyła, że ktoś też tak ma..!)
lenka moje lozysko ciagle nisko jest. nie ruszylo sie ani o milimetr ale powiedzieli mi ze mam jeszcze sporo czasu i teraz dopiero powinno sie zaczac podnosic bo mala bedzie szybko rosnac.
zobaczymy

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
... Wybaczcie dziewczyny ale musiałam się wyżalić..
Kochana postaraja sie nie denrwowac choc wiem ze pewnie nie latwo. Wiesz moze oni po prostu sa o Ciebie zazdrosni...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10122011 small.jpg (16,3 KB, 34 załadowań)

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 17:52   #2921
karolca
Zakorzenienie

Moje witaminy podrożały o prawie 10 zł

Szłam do tej apteki i myślałam, że nie dojdę :/ Najpierw złapała mnie kolka więc spacerkiem szłam tak wolno, że prawie się nie poruszałam. Doszłam do apteki, zmęczona, zasapana, jakbym biegła.
Po drodze zjadłam wafelka bo zgłodniałam. Weszłam do mamy aby odpocząć, zmierzylam sobie cukier około godzinę po waflu i był 92, więc bardzo ładny.

A do obiadu same witaminki za to Jajko sadzone a na sałatkę kupiłam sałatę, pomidory, ogórka gruntowego, rzodkiewkę i zrobiłam z ziół sos vinegret. Jakie to było pyszne

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 17:56   #2922
Zariah
Rozeznanie

o rany Nikki!!! dobrze ze wszystko ok z maluszkiem. A Ty jak sie czujesz?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

znowu znikam na kilak godzin bo musze zamknac robote i isc do domu

ale wroce wieczorkiem

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:00   #2923
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość

Cora ma sie swietnie

jest chyba po prostu lenichuem takim - ciekawe czy jej tak zostanie po narodzinach. (foteczka na dole).
Wazy juz prawie 1kg czyli jest 3 dni wieksza niz wynika z OM (po mamusi pewnie )

Slicznie mi wszsytko sprawdzili, pomierzyli i wszystko gra - do niczego sie przyczepic nie mozna.
A mówiłam, żeby się niepotrzebnie nie stresować?
Super, że wszystko z małą dobrze
Stary 2011-12-09, 18:00   #2924
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Zariah to cudowne wiadomosci!!! malutka sliczna
Po prostu masz spioszka nieslychanego ale dobrze, moze nie da Ci tak popalic bo bedzie spala ciagle jak sie urodzi hihih
Odnosnie tej wizyty u kardiologa, to udalo mi sie tak szybko, bo pani doktor napisala na skierowaniu pilne, inaczej pewnie terminy sa bardzo odlegle. No ale wiadomo, ze ciaza to trzeba szybciutko dzialac.
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 18:02   #2925
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:

Nikki Rzeczywiście najadłaś się strachu, w każdym razie to bardzo dobre wiadomości, że dzidzi nic i nic poważnego się nie stało
I to jak z tego wszystkiego tak mi ręce latały że nic nie potrafiłam trzymać. Jak przyjechała karetka to bardzo fajny lekarz zaczął mnie uspokajać. Mówić że jest pewnie wszystko OK, że nerwy nic nie pomogą tylko maluszkowi zaszkodzą, ale takim fajnym tonem że momentalnie się uspokoiłam.

Cytat:
Oj to bidulko najadlas sie strachu. Wyobrazam sobie jak musialas sie wystraszyc.
Dobrze ze tak to sie skonczylo i ze Ty i maluszek jestescie zdrowi i cali.

Właśnie dobrze że tylko TAK a nie gorzej.

Cytat:
o rany Nikki!!! dobrze ze wszystko ok z maluszkiem. A Ty jak sie czujesz?
Ja w sumie dobrze troszkę brzuch mnie pobolewa ale lekarz powiedział że to właśnie pewnie z nerwów. Kocham tego maluszka a po wczorajszym to jeszcze bardziej. Nie wiem co by było jakby inaczej to się skończyło ale nie ma co gdybać jest dobrze

Fajnie że u Ciebie też dobrze z dzidzią

Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2011-12-09 o 18:04
Nikii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:08   #2926
koniakonia
Zakorzenienie

Nikki najważniejsze ,że jesteście cali i zdrowi, współczuję nerwów,ale to już za Wami, mieliście dużo szczęścia

Zariah no i git wieści teraz Mała śpi , bo przecież zbiera siły na balowanie nocne po porodzie , no żartuję, taka Jej uroda ważne ,że jest wszystko ok

Karolca do zwinności sarenek to już nam niestety daleko, ja też czasem tak dziarsko zaczynam marsz, a potem idę jak stara babulinka i do tego kaczym chodem , to musi być cudny widok
Stary 2011-12-09, 18:13   #2927
karolca
Zakorzenienie

Wiecie co. Jednak obawiam się reakcji psa na dziecko.
Moja mama ma lalkę wielkości miesięcznego dziecka. Pies uważnie obwąchał zabawkę... jak zaczęłam udawać, że to prawdziwe dziecko, pojawiła się zazdrość i strach w oczach, zaczęła zachowywać się w bardzo specyficzny sposób, jakby chciała pokazać dominację nad dzieckiem (zabawką). Nie podobało mi się to zachowanie. Na szczęście mama zaproponowała, że jak będziemy mieć problem z psem w domu przy dziecku, to weźmie ją do siebie...

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:

Karolca do zwinności sarenek to już nam niestety daleko, ja też czasem tak dziarsko zaczynam marsz, a potem idę jak stara babulinka i do tego kaczym chodem , to musi być cudny widok
ależ ja to wiem i od razu szłam sobie powolutku, ale mialam pod górkę, potem pod wiatr... i jakos tak wyszło. Poza tym serce i tak ma kawał roboty do zrobienia, w koncu powiększyło się trochę i pracuje na zwiększonych obrotach

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-09, 18:15   #2928
koniakonia
Zakorzenienie

napisałam smsa do TŻ, że mam nadzieję,że jutro wróci, bo Mama wyjechała i jakby coś się zaczęło dziać to jestem sama ...( ale już plan awaryjny miałam w głowie) i dostałam smsa,że chciał mi zrobić niespodziankę , ale jak się mam martwic to mi sie przyzna, ze jest 100 km od domu
Stary 2011-12-09, 18:28   #2929
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne ubranka a kombinezon mam baaardzo podobny
Cytat:

Cora ma sie swietnie

Jestem o wiele szczesliwsza. Dostalam na DVD ale tylko 2d, ale mimo wszystko - bede sobie mogla powycinac wszystkie fotki, ktore tylko chce

mam nie jesc slodyczy bo nagle spadki cukru po moich ucztach cukrowych moga powodowac ospalosc u malej. tak wiec dieta, dietka. Jestem tez odwodniona??? ciekawe jak??? ciagle cos pije. moze jak odstawie slodycze to sie polepszy.

Humorek mam super i ciesze sie jak glupek

Zoabczymy czy upaarciuch da sie podejrzec w 3d 22.12...

Dziewuszki dziekuje za komplementy na temat mojego zdjecia slubnego Jestescie cudne az sie zarumienilam
Mam nadzieje ze po porodzie wroce do swojej dawnej figurki.

Karo ciesze sie wszsytko unormowalo

to zupelnie jak ja...
albo jak mowia do mnie "prosze pani"
pamietam jak na studiach zaczeli sie tak do nas zwracac to dopiero dziwnie sie czulam

i sie dziwie jak kolezanki mojej siostry mowia mi dzien dobry - a one tylko 8 lat mlodsze masakra.

Oj... to dobrze ze wizyte masz juz w czwartek. Udalo Ci sie szybko zalatwic. Moze tak jak agabi mowi - serducho sie meczy toszke bo jestes w ciazy ale ogolnie jest ok.

o to tak jak ja

dobrze ze TZ ma tak samo. oboje sie wlepiamy w TVN24 podczas kolacji, No jak mala sie urodzi to sie skonczy rumakowanie

Kulka super ze wszsytko dobrze i synus jest nadal synusiem

lenka moje lozysko ciagle nisko jest. nie ruszylo sie ani o milimetr ale powiedzieli mi ze mam jeszcze sporo czasu i teraz dopiero powinno sie zaczac podnosic bo mala bedzie szybko rosnac.
zobaczymy

Kochana postaraja sie nie denrwowac choc wiem ze pewnie nie latwo. Wiesz moze oni po prostu sa o Ciebie zazdrosni...

a jakie piekne zdjecie ...
Cytat:
napisałam smsa do TŻ, że mam nadzieję,że jutro wróci, bo Mama wyjechała i jakby coś się zaczęło dziać to jestem sama ...( ale już plan awaryjny miałam w głowie) i dostałam smsa,że chciał mi zrobić niespodziankę , ale jak się mam martwic to mi sie przyzna, ze jest 100 km od domu

Niki kurcze dobrze ze wszystko z dzidzia oki, a Ty jak sie czujesz?????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1287.jpg (65,8 KB, 9 załadowań)
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:29   #2930
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Dziewczyny jeszcze Was nie nadrobiłam,ale chyba nie było większej dyskusji o pieluszkach wielorazowych ? Co o nich myślicie i czy w ogóle słyszałyście o tym ??
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:31   #2931
Flowerbombka
Zadomowienie

Kulka super ciuszki Ja tez już uzależniona i prawie nonstop na all....

Nikii bidulko to musiałaś się strachu najeść...ważne że z dzidzia wszystko w porządku.

Claudia na pewno sobie poradzicie z Tż...a rodzicom pewnie smutno, ze w jakiś sposób cię stracą.

Konia ale masz kochanego męża

Zariah bardzo się cieszę że córeczką ok...widzisz taki leniuszek z niej poprostu

Dziewczynki co do ciuszków to znalazłam coś w czym się strasznie zakochałam ale chyba na koniec kwietnia na wyjście ze szpitala to za ciepłe prawda?
http://allegro.pl/hm-milusi-misiu-0-...981977479.html

Edytowane przez Flowerbombka
Czas edycji: 2011-12-09 o 18:36
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:37   #2932
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze Was nie nadrobiłam,ale chyba nie było większej dyskusji o pieluszkach wielorazowych ? Co o nich myślicie i czy w ogóle słyszałyście o tym ??
byla
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Dziewczynki co do ciuszków to znalazłam coś w czym się strasznie zakochałam ale chyba na koniec kwietnia na wyjście ze szpitala to za ciepłe prawda?
moim zdaniem zbyt cieplo bedzie na takim kombinezonik
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-09, 18:38   #2933
Mała!
Zakorzenienie

Cześć piękne Ja dziś dopiero usiadłam! zabieram się za odpoczywanie...i nadrabianie dzisiejszych 5 ciu stron!

**Dziewczyny dziś przyszedł nasz wózek ( x-lander ) masakra znowu mieliśmy maga farta wózek jest jak nowy ślady użytkowania tylko na oponach...chociaż i tak są na nich jeszcze kolce!!! po prostu wygląda jakby ktoś używał go sporadycznie do tego dodali świetne nosidło dla maluszka, wszystkie folie na deszcz, torbę, saszetkę, pompkę, i adaptery do naszego fotelika hehe super ten wózek jestem mega zadowolona!

Cytat:

Długość szyjki 3,4 cm.
Ojjj Kochana cieszę się, że wszystko z Wami dobrze! ale się strachu najadłaś bidulo! UFFF...

Ziarah Cudowne wieści cieszę się bardzo razem z Tobą Śliczna jest Twoja niunia Gratulację! jeszcze raz

a teraz idę nadrabiać...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:38   #2934
anagat
Zadomowienie

Trzymaczki kciuków, będę mieć nowy domek w tygodniu podpiszę umowę..

Wszystko tak jak chciałam, jest ładnie, czysto, nowocześnie, prawie bez dywanów..

Oj nie mogę sie doczekać przeprowadzki, ale to po nowym roku..

Aaaa i jeszcze babeczka z ceny zeszła, bo okazało sie ,że jej siostra jest pielęgniarką u mnie na bloku i mnie zna (też fajna babeczka)..

Ale sie cieszę..będzie ślicznie I cieplutko
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:41   #2935
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Cześć piękne Ja dziś dopiero usiadłam! zabieram się za odpoczywanie...i nadrabianie dzisiejszych 5 ciu stron!

**Dziewczyny dziś przyszedł nasz wózek ( x-lander ) masakra znowu mieliśmy maga farta wózek jest jak nowy ślady użytkowania tylko na oponach...chociaż i tak są na nich jeszcze kolce!!! po prostu wygląda jakby ktoś używał go sporadycznie do tego dodali świetne nosidło dla maluszka, wszystkie folie na deszcz, torbę, saszetkę, pompkę, i adaptery do naszego fotelika hehe super ten wózek jestem mega zadowolona!

Ojjj Kochana cieszę się, że wszystko z Wami dobrze! ale się strachu najadłaś bidulo! UFFF...

Ziarah Cudowne wieści cieszę się bardzo razem z Tobą Śliczna jest Twoja niunia Gratulację! jeszcze raz

a teraz idę nadrabiać...
super z tym wozkiem

ktoras z Was pisala ze tez zdecydowala sie na maxi cosi mura 4 czy sobie wmowilam????
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-09, 18:42   #2936
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Kulka super ciuszki Ja tez już uzależniona i prawie nonstop na all....

Nikii bidulko to musiałaś się strachu najeść...ważne że z dzidzia wszystko w porządku.

Claudia na pewno sobie poradzicie z Tż...a rodzicom pewnie smutno, ze w jakiś sposób cię stracą.

Konia ale masz kochanego męża

Zariah bardzo się cieszę że córeczką ok...widzisz taki leniuszek z niej poprostu

Jest Kochany, nie było go tylko tydzień, ale ja tam wolę mieć wszystkich w domu

Kombinezon za ciepły, może być nawet 20 stopni na dworze , to prawie maj , ja jestem zwolennikiem dołożenia koca niż zbyt grubego ubrania dziecka
Stary 2011-12-09, 18:45   #2937
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Trzymaczki kciuków, będę mieć nowy domek w tygodniu podpiszę umowę..

Wszystko tak jak chciałam, jest ładnie, czysto, nowocześnie, prawie bez dywanów..

Oj nie mogę sie doczekać przeprowadzki, ale to po nowym roku..

Aaaa i jeszcze babeczka z ceny zeszła, bo okazało sie ,że jej siostra jest pielęgniarką u mnie na bloku i mnie zna (też fajna babeczka)..

Ale sie cieszę..będzie ślicznie I cieplutko
klask i:
Gratulacje

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-09, 18:47   #2938
emigra
Zakorzenienie

Pojawily mi sie dwa rozstepy na brzuchu
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-09, 18:48   #2939
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
super
Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
byla juz o tym mowa
Wiecej jest przeciwnikow. ja juz o tym pisalam, ze moim zdaniem, w tym calym zamieszaniu nie bedziesz miala czasu na zapieranie pieluch, pranie czy gotowanie. Po co sie tak meczyc? Skoro sa pieluszki jednorazowe. Uwierz mi, nie bedziesz miala czasu przebrac sie z koszuli nocnej na poczatku przez conajmniej 2 tygodnie wiec nie utrudniaj sobie zycia. Ale to moja dobra rada, zrobisz jak uwazasz oczywiscie
SZYMONEK

Stary 2011-12-09, 18:49   #2940
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki chciałam się do Was dołączyć. Napisałam do karolca na priv.Mam nadzieje ze przyjmiecie kolejna ciezarna Na poczatek kilka slow o mnie - mam na imie Milena, mam 23 lata,jestem w 28 tygodniu ciazy, tp mam na 04.03.2012r. Bede miala syna Najprawdopodobniej Adasia - tak zadecydował mój mąż praktycznie.
Witaj

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
A moje 3 dni wcześniej śmieję się, ze u nas grudzień to misiąc prezentów, bo mikołajki, rocznica zwiazku (19 grudnia, tak przy okazji hehe), urodziny, imieniny i do tego gwiazdka

Rozmawiałm dziś z mamą rano, i już widzę, że chyba niczego nie będziemy więcej dla dzidzi dokupywać, bo wszystko już zakupiły obie babcie, kilka rzeczy my, a reszta od bratowej i siostry. Noramlnie masakra, robią zakupy na wyścigi, ja to tylko póżniej wszystko popiorę, a wychodzi na to, że naszym największym wydatkiem był wózek, i w sumie de facto fundowali go teściowie, my "tylko" zrobiliśmy dzidzię ehhh
U mnie też rocznica związku 19stego grudnia i imieniny mam w grudniu
Fajnie, że rodzinka się tak zaangażowała u mnie też, ale nie aż tak

Cytat:

Długość szyjki 3,4 cm.
Oj to nie miła historia dobrze, że z Wami wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Moje witaminy podrożały o prawie 10 zł
Ja też dziś kupiłam femibion classic, urinal i omegamed pregna i zapłaciłam 148zł! masakra!
I nie wytrzymałam, żeby nie jeść słodyczy zjadłam dziś bounty i dwa opakowania sezamków

Koniakonia śliczna Twoja córeczka i synek Roksape też słodziutki
Zariah świetnie, że z maleńką jest oki mówiłam i mamy 3D w tym samym dniu!
Aguśka na pewno z serduszkiem wszystko ok też może to chwilowe... Też miałam ekg robione, bo podejrzewali, że coś jest nie tak. Ale jednak dobrze nie smuć się tylko

I miałam jeszcze pewnie coś napisać, ale tyle nadrabiania, że zapomniałam

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości