|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI
[QUOTE=DMkAnia;30967176]Castle Party
![]() Kochana Weronikapr poczytaj wątek a nie będzie Ci obce CP ![]() castle party ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Myślisz, że mi nie gadali ? Gadają ale mam to gdzieś ![]() ![]() Tak samo gadali mi ,,po co Ty to wcierasz wyłysiejesz" teraz moje kolezanki włosy obcinaja bo im się łamią/ kruszą a ja mam 2 cm przyrostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Uff...odpowiadam na wszystkie OT i w temacie
![]() Cytat:
Co z tego, ze zarówno od strony mojej mamy jak i ojca kobiety wyglądają na młodsze niż są w rzeczywistości... Dzisiejsze zanieczyszczenia, chemiczna żywność etc. nie wpływa pozytywnie na cerę. One nie musiały się z tym zmagać, wiec same geny wystarczyły. My musimy. Już w młodym wieku. Cytat:
W danej chwili dotyczącego pozycji do spania ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ i rodzice wiedzą dlaczego używam filtrów- i to mi wystarczy. Głupia próbowałam nawrócić koleżankę. Patrzyła na mnie jak na idiotkę :/ Od tamtej pory mam gdzieś to jak czyjaś cera będzie wyglądać za lat naście. Ja dalej będę piękna i młoda ![]() Cytat:
Co do dziewczyn zapobiegających zmarszczkom...po 20 to one myślą jak się szałowo umalować, jaki podkład wybrać by zakrył niedoskonałości itp. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już znam te mity o rozleniwionej skórze, która bez filtra nie będzie potrafiła naturalnie bronić się przed słońcem. No i oczywiście żebyśmy nie zapomniały- stosowanie filtrów, szczególnie wysokich, jest rakotwórcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ach to Twoje 2 cm przyrostu ![]() A tak w temacie ode mnie- dziś robię płukankę kawową. Chcę zacząć stosować regularnie. A z fusów zrobię sobie wcierkę przed myciem i potrzymam pod czepkiem z jakąś godzinkę może ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() Edytowane przez Indios Bravos Czas edycji: 2011-12-09 o 13:05 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3305 | |
Zadomowienie
|
Indios Bravos będę się chwalić i chwalić bo popadłam w zachwyt
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
halo halo proszę o uświadomienie co to za peeling kawowy ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | ||
Zakorzenienie
|
Mi też było się ciężko przyzwyczaić, ale dałam radę
![]() Spanie na brzuchu ma jeszcze inne negatywne skutki niż tylko cienie pod oczami ![]() Cytat:
![]() Kurczę...zaczyna być telepatycznie ![]() ![]() Cytat:
Ale też już wiesz, ze nie warto polecać, prawda? ![]() OMG- a za co te zachwyty? ![]() Może być zrobiony do skóry głowy- wtedy albo sama kawa albo z odżywką. Lub ten sławniejszy- peeling do ciała ![]() ![]() Skóra jak u niemowlaka i pomaga na cellulit przez zawartość kofeiny ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | ||
Zadomowienie
|
ja używam przepisu stąd => http://urodanieprzemija.blogspot.com...ng-kawowy.html
bardzo fajny jest ![]() Cytat:
![]() może pasami się przywiążę do łóżka, będzie łatwiej ![]() Cytat:
![]() a jak zaczęła podbierać ode mnie kosmetyki i poprawiły się jej włosy, to głosi prawdy objawione w pracy... i niektórzy też się z niej śmieją ![]() jeszcze będzie synchronizacja cyklów, a wszystkim włosomaniaczkom zaczną włosy rosnąć w jednakowym tempie [bardzo szybkim ofkorz ![]() a tak w ogóle dziewczęta to sesa i heenara pachną całkiem spoko, rzekłabym nawet, że ładnie ![]() muszę iść do apteki po rycynę, och jak mi się nie chce ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=vouge13;30969312]ja używam przepisu stąd => http://urodanieprzemija.blogspot.com...ng-kawowy.html
bardzo fajny jest ![]() np. opadające cycki ![]() może pasami się przywiążę do łóżka, będzie łatwiej ![]() co Was z tym spaniem na brzuchu naszło ? ![]() Opadające cycki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Spróbuje peelingu ![]() Jeszcze kawy i jogurtu na głowie nie miałam ![]() Już wiedzę śmiech i głupkowate spojrzenia Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zadomowienie
|
możesz dodać zwykłej odżywki
#3310 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak miałam 17 lat t chyba w ogóle wyglądałam jak dziecko. Mimo ze dosyć obficie się malowałam. Pamiętam, ze byłam w McDonaldzie w dzień dzecka. I była taka oferta, że każde dziecko do 12 lat dostawało batonika. I ja dostałam batonika ![]() A liczę sobie 3 dyszki. Cytat:
![]() A te kosmetyki przecież nie robią nic specjalnego poza bardzo silnym nawilżeniem. Cytat:
Choć ja o skórę jakoś specjalnie nie dbam. Myję, nawilżam, pilinguję i chowam przed słońcem, filtruję. Tyle. Dla niektórych to i tak dużo. Włosy to inna bajka. Też jak zaczynałam o włosach rozprawiać, to koleżanki patrzyły jak na UFO. Nie dziwię się, skoro niektóre z nich potrafiły mi sprzedać taką rewelację pielęgnacyjną jak mycie włosów płynem do mycia naczyń i prostowanie na mokro ![]() To po co mam im opowiadać o ziołach na porost czy olejach na nawilżenie, jak i tak będą swoich rewelacji używać.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja się nie dziwię, że na filtrowym wspominasz, ze cycki Ci opadają od szukania idealnego filtra ![]() ![]() ![]() Sorki...nie mogłam... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cudownie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wieczorem ruszam z kawa na włosy i na ciało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
tak tylko na chwilę, bo zmykam : zamówiłam 2 x jantar w aptece słonik w dzień darmowej dostawy... otwieram paczuchę a tam jantarki i pomadka AA therapy
![]() ![]()
#3316 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś kupiłam joannę rzepę
![]() ![]() Dziewczyny mam pytanko macie jakieś rady na elektryzowanie się włosów? Zakupiłam czapeczkę i niestety.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zadomowienie
|
Używasz olejów?
#3319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi pomaga odżywka b/s Joanna Naturia, pokrzywa i zielona herbata. Po niej mi się w końcu włosy nie elektryzują! ![]()
![]() |
#3320 |
Raczkowanie
|
OlilkaCQE chwal się i zachwycaj bo jest czym. 2 centy w 17 dni to marzenie
![]() Peeling kawowy do ciała stosuję z zamiłowaniem, chyba najlepszy jaki może być. Do głowy raz stosowałam, ale że popierdzielus jestem to nie wymyłam wszystkich ziarenek i sypałam kawą ![]()
#3321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
#3323 |
Zakorzenienie
|
Ja też już zaprzestałam nawracania z dobrze dobranymi biustonoszami, szkodliwością promieniowania, nawilżaniem, pielęgnacją włosów, bo nie ma sensu.
![]() Najbardziej lubię nawilżać twarz olejami. ![]()
#3324 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie no, cycki to teraz chyba mój jedyny atut, przy zasyfionej twarzy i włosach a'la menel ![]() a tak w ogóle to przyjrzałam się tym cieniom i są trochę mniejsze niż jakiś czas temu... to chyba flos lek tak działa będziemy taplać się w złości i płaczu, super ![]() Cytat:
krem nivea - jak nakremujesz ręce, to przeciągnij nimi po włosach, nie powinny się elektryzować
![]() |
#3325 |
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim przyrostów!!! I ja dołaczam do kręgu patologicznych maniaczek
![]() No i co mnie zasmuciło....moje odpadajace kłaki/łamiace sie, poodpadały/ to wynik nie tylko revitaxu, ale również nafty. Okazało się -pan zielarz tu mi pomógł, że nafta mnie uczula i powoduje straszne przesuszenia włosów. Co prawda 2 uzycia maski miodowej kallosa i jest oki, ale tych co mi poodpadały juz nic mi nie wróci.......szkoada, bo znowu muszę czekać az ze 3-4cm podrosna aby je ciachnąć. A na razie chodze w zwiazanych /zresztą wszyscy mówią, że dużo ładniej mi tak niż w rozpuszczonych/ , piję 2x dzienie drożdże, łykam CP i 3 razy w tyg pokrzywe majową. Nadal czekam na bingo....dzis rano ponoc wysłali. Acha. Zamówiłam też u nich kolagen niehydrolizowany 100% . Wyczytałam w necie, że wcierany w skalp daje super efekty porostu. Ja zamierzam dodać go do szamponu i masek tylko 10ml wzięłam/. Co o tym myslicie???????
Walka o włos-obecna długość 71cm Walczę z wypadaniem i o odrost-szampon i żel Dermena, lotion seboradin niger, wax, Falvit i Cynk, magnez z wit .B6/witaminki/, pije pokrzywę i skrzyp Olejowanie-olejki: kokos, rycynowy, czosnkowy, rozmarynowy + brahmi Rozpoczęłam przygodę z Jantarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zaraz nakładam właśnie ziarenka kawy...Zmogło mnie spanie nagle i dopiero teraz sie zwinęłam ![]() Cóż za pamięć ![]() On dobry jest ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy dzisiaj jakieś olejku na buziaka nie położę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzie Ty masz włosy menela? We łbie Ci się poprzestawiało, o ![]() Cytat:
![]() Ale przydałoby się je wytępić na dobre ![]() I w tonie czekolady ![]() Okresowa rozpusta ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zadomowienie
|
Dziewczyyyynyyyy? A jak Wy ta kawę robicie ? Ile łyżeczek zalewacie ? I później co odsączacie czekacie aż ostygnie i co nakładacie od razu na głowę ? Jakąś specjalną ta kawę robicie ? ja swoim właśnie robię tchibo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieliłam ją (ach ten zapach ![]() ![]() Zaraz przecedzę fusy przez filtr. Napar rozcieńczę z wodą żeby powstał litr płukanki a same fusy siup na głowę ![]() Ty Tchibo rozpuszczalną wzięłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo dziekuję za błyskwiczną odpowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nje. ![]() <fajter mode ![]() plus płacz na reklamie proszku do prania i "czuję się jak ocean pełen wody" offtopowe szaleństwo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.