|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Poka torebke
![]() Aaaa, E. u której bylismy na weselu we wrześniu ma już foty. Załadowała na fb nawet dwa ze mną i ładuje dalej. Na jednym nawet ładnie wyszłam
|
|
|
|
#3782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mialas przygody ja już bym ryczała z tych nerwów ![]() Cytat:
![]() A dwa - w McDonaldzie slub??? niektorzy sa nienormalni I cos jeszcze mialam napisac ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest ciemnoniebieska z fakturą takiej wężowej skórki Ale nie wygląda chamsko tylko tak bardziej elegancko
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjemna torebeczka
coraz bardziej podobaja mi sie takie wlasnie z uszami tylko do reki ale to dobry fason na lato, a nie zaspy sniezne ![]() Wiecie gdzie mozna dostac nozyczki fryzjerskie w jakies normalnej cenie? takie wiecie... szpiczaste? http://www.google.pl/search?hl=pl&cp...BYiM-wah273DBQ
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo idealnie
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() Poszukaj jakieś internetowej hurtowni fryzjerskiej Kiedyś z jednej zamawiałam szczotkę taką ogromną okrągłą, ale nie pamiętam nazwy więc Ci nie pomogę
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oraz wszystkim innym paniom za słowa otuchy
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Patrze na ceny i 40 zl za nozyczki?
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- asiaczek, a u ciebie co tam w kwestiach pierscionkowych? ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- No nic, ja uciekam bo cos zmeczona jestem. paaa!
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam zapowiedział że w tym roku więc już nie zdąży ze smutkiem . Ale podejrzewam więc że to będzie luty- na rocznicę.
|
|
#3790 | ||
|
Zadomowienie
|
o mateczko, jlys, ale miałaś zamieszanie z tą robotą
dobrze że szefowa zachowała resztki empatii... w szczególności, że wiedziała, że szukasz pracy pfff, jeszcze ten tekst o własnych dzieciach... jaaasne do nowego szefa zadzwoniłabym w sobotę, niedziela jest moim zdaniem dniem wolnym, tym bardziej że sklep jest zamknięty w niedziele, a otwarty w sobotę dla mnie super ![]() Cytat:
trochę gorzej jak człowiek stoi po drugiej stronie barykady ![]() 2.uwielbiam grać w nocne karty! szczególnie jak wyjeżdżam w odwiedziny do cioci w wakacje i 'rżniemy' z wujkami i rodzeństwem do 4rano w 'tysiąca' ![]() Cytat:
a jak wszystkie umyjecie to będzie armagedon! Ala też lubię skręcać meble PIONA mycie garów najgorsze!!! ![]() Gaja Twoja historia powala może nie powinnam się śmiać, ale czytałam ją z zapartym tchem niczym komediowy thriller ekstra dzień ![]() ale najgorszego zamieszania to Ci J. narobił! cholera jednaasiaczek oj biedna, ja zwykle pocieszam się, że wizyta szybko mija a potem spokój mój TŻ dostał dziś pierwszą wypłatę ale za to poszliśmy do KFC na bsmart'a potem w domu ochlaliśmy się piwa, ledwo dojechałam do siebie... mmm zdrowy wieczór jutro z rana idę z Mamą po mięcho, potem sprzątanie i obiad, a o 15 wpada TŻ na strzyżenie posiedzimy do 20, potem ja spadam do kumpeli a TŻ w kosmos hehe, pewnie tez spotka się z kimś, co będzie sam siedział chłopakwpieprzam jojo na noc siedzę sama w pokoju i jakoś dziko, bo brat dziś na imprezie... zwykle przesiaduje u mnie i klika coś w kompie lub ogląda tv, wkurza mnie to... ale jak go nie ma to dziwnie, przyzwyczaiłam się do tej pijawy ![]() dobranoc
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eehh co za idiota zaczyna remont w domu w sobotę o 7 rano???? musiałam wstać bo nie idzie wyleżeć w tym hałasie |
|
|
|
|
#3792 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj miałam przygodę...po pracy pojechałam do fryzjra, potem samochodem na rozdanie dyplomów. W czasie jazdy dzwoni tż, ze on czeka pod fryzjerem.Powiedziałam,że niech robi co chce, ja już jesetm w odze na uczelnie.On nie wiedział gdzie jest budynek, w którym odbywa się impreza, bo mój wydział ma kilka budynków i akurat w tym on nie był. I wiecie przyjechał, trafił.Szok!Po odebranie dyplomów, impreza i do domu.
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Adela, a co ty tak oschle do tżta?
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
przedwczoraj oświadczył mi przez telefon,że nigdzie ze mną nie jedzie, że będzie się nudził i ma ważniejsze sprawy i taką rozmową telefoniczną rozpoczął mi dzień...
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
psychicznie wykończył mnie....
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Adela, a kiedy ostatnio miedzy wami bylo dobrze? bo mam wrazenie, ze ciagle za fajnie to nie jest
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
![]() Jużem się obudziła, wyspała, a J. ciągle się dobudza dokładnie jak wczoraj. I czym on taki zmęczony niby? bezrobociem ![]() Ruda, ano. Leń się z niego obrzydliwy robi. się polecam ![]() Mutny, w porzo torebka. Bardzo elegancka ![]() Adela, bij zbij! Okropny ten Twój TŻ. W ogóle mam wrażenie, że Wy nic poza kłóceniem się to nie robicie
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
asiaczek jak mieszkałam w domu nto czasem popijałam bo mąż mojej mamy lubi bardzo sangrię
![]() Ala a wiesz przypomniałaś mi bo ja przed PR kupiłam z tż wino.. tzn my niby nie planowaliśmy, że to będzie dziś , ale jak sie uda to sie uda - no i wracaliśmy z zakupami do domu i ja walnęłam reklamówką w schody...i sie cała rozbiła jeszcze się tak wkurzyłam, zaczęłam drzeć na tż-nie wiem czemu- więc on rzucił swoją reklamówką..i rozwaliły się jogurty- pół klatki w winie szkle i jogurtach truskawkowych...doszło do awanturki. . potem godzinę to sprzątaliśmy .ale do PR i tak doszło bez wina no już się mamy w znajomkach ![]() moniq no dokładnie nerwów sie najadłam wczoraj nieźle..a kolega do mnie dzownił na wieczór , że mu sms przysłała: ratuj punkt .teraz pewnie bedzie non stop pytac o mnie itd, ale ja mam już ta robote a z nowym szefem - stwierdziłam, że skoro umówiliśmy się na pon wt lub śr, napisałam mu sms , że przyjde w poniedziałek- to pójde do pracy i tyle-przeciez tak sie z nim umówiłam, nie bede do niego dzwonic ani dzis ani jutro. no chyba, że sam sie odezwie. Gdyby sie rozmyslil to przecież na bank dałby znać -choćby po to,zebym na darmo się stąd nie zwalniała - ja to mam problem jak ju wam pisałam wszystko przeżywam jak 'mrówka okres' ;/ już mam tego dośća brata masz w jakim wieku? Mutny fajowa ta torebka dla mamy ![]() dziękuję wszystkim za gratki
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-10 o 09:24 |
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też odnoszę takie wrażenie |
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
I Ala też. napisała to chwilę przede mną
![]() A sąsiada od remontu potraktować jakimś hevi metalem
|
|
|
|
#3803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
heavy metal jest jeszcze do przyjecia
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Jeah, my sąsiada byśmy uciszyły
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Zwykly Behemoth z Nergalem starczylby
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
o ble
![]() jeść. TŻ mi porwał nogę i zakopał się pod kołdrą. reeeety, leń! |
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra laski ja spadam sprzatac bo znow mama bedzie sie rzucac
![]() Jeeeeeju, ja chce byc juz na swoim!!!!
|
#3808 |
|
Zadomowienie
|
Eloszki
![]() Ale popisałyście! nie nadążam dosłownie. U mnie sajgon w domu remontowy, wszystkie ciuchy, buty mam zakurzone, do tego nie mam gdzie się myć, więc wczoraj pojechałam do TŻa i od niego dzisiaj rano prosto do pracy. Dzisiaj po pracy za to pojadę do siostry się prysznicować Jlys Kochana brawooo mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze, że będziesz miała tą pracę i trochę odetchniesz Asiaczek - współczuję - wiesz mój TŻ ma dwie ósemki dolne ułożone poziomo, chirurg szczękowy kazał to zostawić, bo pod dziąsłem nie powinna wchodzić próchnica
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Idziemy po choinkę po śniadaniu!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

niektorzy sa nienormalni
Ale jest ciemnoniebieska z fakturą takiej wężowej skórki 

pfff, jeszcze ten tekst o własnych dzieciach... jaaasne 

cholera jedna

nie nadążam dosłownie. U mnie sajgon w domu remontowy, wszystkie ciuchy, buty mam zakurzone, do tego nie mam gdzie się myć, więc wczoraj pojechałam do TŻa i od niego dzisiaj rano prosto do pracy. Dzisiaj po pracy za to pojadę do siostry się prysznicować