|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Hej, hej!
Dopiero wstałam, ale muszę się zabierać do roboty. Czeka na mnie sprzątanie i nauka słówek, bo wieczorem na zajęciach mam mini-koło. A jeszcze nic nie ruszyłam. Także zmykam.
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Boze wyskoczyla mi gradowka na oku na gornej powiece :/ boli strasznie i spuchla
jutro ide do okulisty
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Ania,
Nikki, no cieszę się, że Ci poprawiłam humor :P ![]() a ja właśnie sobie zapisałam co na przyszły tydzień na zajęcia ![]() 3 koła z ang i hiszp ankieta na pedagogikę prezentacja na Projektowanie oprócz tego muszę opracowywać pytania na licencjacki i zacząć się uczyć na egzamin z ang hohoho, będzie kolorowo ![]() idę jeść obiad bo mam dziś kurczaka a'la KFC
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w ten weekend szkołę, ale wzięłam akcję, trudno trzeba zarobić
no ale tylko pt sob, wiec w niedz do szkoły mam już zlecenie na akcję przed świętami i po, ile dni ciurkiem, ale już się cieszę, bo będzie konkretna kasa tylko moja mama na pewno już mniej, bo mało co będę mogła pomóc :/ a co do tapmadl to dobrze, że Olga wygrała, ale nie podobał mi się ten finał, prowadzenie go i ogólne wrażenie |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Niech już @ przyłazi bo mnie tak denerwuje wszystko, że aaaaaa!
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie dlatego, że dosyć mocno odczuwam lokalny patriotyzm nie wiem czy to tak można napisać, ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi mi cały wystrój się podobał, bo lubię Alicję w Krainie Czarów, ale Oliwier i Dżoana położyli całość -.-
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, to dużo roboty
![]() Przepraszam, musiałam. Oblałam egzamin i jestem wściekła, na siebie i na wszystkich wkoło
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu mam nadzieję że szybko Ci to zejdzie
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wreszcie spokojnie usiadłam w domu, od rana... jeszcze się muszę pouczyć bo facet jutro na postępowaniu administracyjnym będzie pytał
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Ahaha ale mam beke
Słuchałam radia leciała Selena Gomez a ze mam odpowiedni nastrój a nastepna piosenka mi nie podeszła to załączyłam ją na YT. Patrze a tam wywiad z nią dla DDTVN. Obejrzałam Mówiłą o swojej olskiej stylistce Basi Tak fajnie na nią mówiła 'Basza albo Baszienka' Słodko Czytałam kiedys o tej stylistce. Jest z nią już jakoś 7 lat! I naprawde zna sie na swojej robocie bo zawsze fajnie ją ubiera No i ta sobie zaczęłam skakać po filmikach aż natrafiłam na taki gdzie rzekomo Pattinson mówi po Polsku Załączyłam a tam ... http://www.youtube.com/watch?v=5PtKJ...eature=related Podnieś nogę Puscilam sobie chyba z 3 razy i dalej beka I jego mina jak to mówi Dobrze ze dzinnikarka rozgarnięta i nie zareagowała instynktownie podnosząc nogę Ja bym tak pewnie zrobiła A tutaj kolejny wywiad jej z nim jakiś czas później. http://www.youtube.com/watch?v=XzTLI...eature=related I znowu to podnieś nogę I historia Pattinsona śpiewającego kołysankę po Polsku przy Polakach Umarłam Filmu Wodla dla Słoni nie widziałam ale może dziś zapuszcze W każdym bądź razie po tym jak mówi'pozdrawiam moje polskie fanki' doszłam do wniosku że jeśli dali by mu kogoś kto by mu po pierwsze wytłumaczył CO mówi i poduczył go troche akcentu i wymowy to naprawde fajnie by to wyszło. ![]() ![]() Jak można kazać aktorowi grać w języku który widzi pierwszy raz na oczy No i dziennikarska naprawdę świetna! Wyluzowana, zabawna. Rozmawiała z nim lekko, bez napinki. Nie leciała wg listy przygotowanych wcześniej pytań jak zrobił to niby starszy stażem i bardziej doświadczony dziennikarz z Selena ( Naprawdę bardzo przyjemnie się to ogląda
|
|
|
|
#2201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ania, i jak oko? lepiej trochę? |
||
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej - dopiero co wróciłam do domu... po zajęciach i potem martini z kumpelą
![]() Miałam dzisiaj egzamin ustny i doszłam do wniosku, że jestem nienormalna. Dostałam 5 i zamiast się cieszyć to mi smutno przez niektóre osoby ![]() Cytat:
Mi się wydawała trochę zarozumiała - obgadywała innych i mówiła jak to jej ciężko chociaż wszyscy myślą, że z takim wyglądem to ma łatwiej. Zaraz chyba pójdę spać.. taki długi ten dzień. |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja żałuje że Vera odpadła
Że też musiała złamać regulamin. Bo jestem pewna że doszłaby do samego finału i na wygraną też by miała duże szanse...
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Że Ci się chciało |
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Oko ma się gorzej niestety
coraz bardziej boli. Jutro na 10 jestem umówiona u okulisty. Będziesz jutro Vinka podziwiać moje spuchnięte oko na żywo
|
#2206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, ale choinkę jedną już sobie zrobiłam tylko muszę jeszcze kupić spray, a później doczepić koraliki ![]() |
||
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój Brat reanimował mojego laputka i działa trzeba mu było zrobić dogłębny format |
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
hop, hop! co tu taka cisza od wczoraj?
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
ja @ dostałam w końcu. sprzątałam dziś a teraz odpoczywam bo chce jeszcze poćwiczyć. potem kąpiel i relax
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrobiłam, ale trochę mi to zajęło. Widzę że nie dzieje się dobrze. U mnie też jest kryzys, także nie odstaję ![]() Gosia strasznie mi przykro nawet nie wiem co powiedzieć.Ostatnio się zabawiłam, można powiedzieć że przegięłam z godziną. Ale nawet nie wiedziałam kiedy to minęło. No i stało się to co chciałam tak bardzo ukryć. Wykładowca wygadał się przy mojej grupie że studiuję drugi kierunek. To tyle ![]() A dzisiaj leczę kaca i boli mnie szyja.
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Rozniosłam dzięki Ani dziś aż 4 cv
Myślicie, że w jakim odstępie czasowym będą dzwonić, o ile w ogóle zadzwonią? dobił mnie w ogóle tekst jednej kobiety. Podchodzę do niej z pytaniem czy mogę zostawić cv, ona na to że tak oczywiście, bardzo chętnie je przyjmie. No to ja otwieram torbę, a ona w międzyczasie do mnie z pytaniem: A Pani się uczy? no to mówię, że tak i chcę powiedzieć, że tylko 3 dni w tyg, a to już do mnie, że jak się uczę, to jednak nie mogę zostawić cv -.- ja nie wiem. kopnijcie mnie żebym zaczęła się uczyć bo się nie wyrobię -.-
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
służę pomocą ![]() Mam reniferki na paznokciach
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula też tak tajniaczysz ten drugi kierunek przed grupą jak ja?
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu wy sie tak kryjecie z drugim kierunkiem?;> U mnie to wszyscy jawnie
A są 2 osoby co i 3 mają
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, teraz strasznie fajnie studiuje mi się ten drugi kierunek |
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Wróciłam do domu, byłam u fryzjera podciąć końce i Mama od razu mnie wyciągnęła na zakupy. Nie mam kasy, a skończyłam z bransoletką, bluzką i sweterkiem (ale on od Mamy na szczęście)... A kasa mi ucieka jak zwariowana... ![]() Zmykam zaraz spać chyba, bo coś zamulam... |
|
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
Jeszcze nie miałam okazji Wam podziękować za gratulacje Bardzo się cieszę z tego stypendium, bo tylko kilku osobom na roku udało się je dostać, a kasa bardzo się przyda. Marg Nie pisałam wcześniej, ale wiedz, że bardzo mi przykro z powodu sytuacji z TŻ.. Mam nadzieję, że się trzymasz i chodzisz z głową do góry, bo po kimś kto tak Cię potraktował nie warto płakać. Nikki Mam nadzieję, że między Tobą, a Twoim TŻ już jest dobrze ![]() Vinka do nauki ![]() Mądra jestem, ale mi też by się przydał... tyle nauki mam na ten tydzień. A o sesji wolę w ogóle nie myśleć.... A tak poza wszystkim, to miałam wczoraj rejestrację na przedmioty na kolejny semestr ... i... pon. i ptk. będę miała wolny, póki co
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
wow, mega zazdroszę
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
haha dzięki ale zamiast się uczyć idę piec szarlotkę bo taaaaką mam ochotę i śnieg pada we Wro -.- z przerwami i taki dziwny. fuj |
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Inv ja w sumie wiem, że na moim drugim też są ludzie co mają animację jako drugi kierunek ale ja ich nie znam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

jutro ide do okulisty
Blog kosmetyczno-pazurkowy
i zacząć się uczyć na egzamin z ang
hohoho, będzie kolorowo 

Mi się wydawała trochę zarozumiała - obgadywała innych i mówiła jak to jej ciężko chociaż wszyscy myślą, że z takim wyglądem to ma łatwiej. 
nawet nie wiem co powiedzieć.