|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=idA5qKiKvIY http://www.youtube.com/watch?v=xxOZorqT_Kk ja nie wiem czy bede wieczorkiem...bo mojego brata nie ma a jak sie dorwie do kompa to nie wiem kiedy mi odda XD hihihi... dodajmy dla przypomnienia, ze biegłam po.... KIELBASKE z grilla wiadomo o co chosi... ok ja to sie zbieram powoli... postaram sie wpasc potem... jeszcze mam troche fotek
|
|
|
#23132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rzeczywiście, tak smutno jakoś...Cytat:
bije się w pierś, bo reklamy są boskie a ślub Cruisa chyba jutro, mówili nawet o tym w faktach, że do miasta zjechało pełno fanów itp. też nie mają o czym gadać, tylko o jakimś idiocie o uśmiechu socjopaty
|
||
|
|
|
#23133 | |
|
Zakorzenienie
|
no i to strasznie... xD a na koniec chłopcy w niego kopali piłkami
a na koncu basti sie na niego rzucil jak ten leżał ... beka z tego...Cytat:
mam duzo fajnych ok teraz lece cos mnie glowa boli i jakos sie czuje tak gorączkowo xD
|
|
|
#23134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam ![]() wypijmy
|
|
|
|
|
#23135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23137 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
łojjj współczuje
Cytat:
![]() ojjj nie znasz punktu pierwszego a kto jeśli nie Luna ? patrz punkt pierwszy facet niedociumany w moim słowniku ( słowo i słownik mojej produkcji ![]() wiec myśle że Basti może być niedociumany Cytat:
zbiore wszystkich do kupy, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
łehehe jaka chusteczka o i mój i Talci Łukaszek ten to zawsze rozczochrany ![]() że kto ? ![]() Cytat:
Cytat:
ano weselicho było hie hie masz gdzieś fotke ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#23138 |
|
Zakorzenienie
|
eeee ja myślałam że wpadne, popijawa będzie a tu pustki
![]() no to za Magde za Talcie za Mav za Tricomi za Olke za koniec matur za Wisełke za dojcz Kadre za Ize i Gosie mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam
|
|
#23139 |
|
Zakorzenienie
|
nom i ja ide spaciulkać bo zmęczona jestem
przez te 3 dni sie budziłam o 5 i tak leżałam do 6ale za to jak wychodziłam ze szkoły to widziałam tego niedouciumanego, którego teraz nie moge sobie wybić z głowy ![]() nom to guten nocen
|
|
#23140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie wiedzial no to zbieram tu fajne filmiki dla ciebie do poogladania z reklam to tylko adidas z dojczkami mi chyba zostal... nie licząc innych reklam lahmika: łi law... tych z owenem...hargreavesem oczywiscie (bayern muenchen), ale ich nie mam na kompie juz :p :adidas deutschland ![]() http://youtube.com/watch?v=9TqeYY2uR8A zyczenia urodzinowe dla kahna (wczoraj dodawałam, ale nie moge z beki... z bastka to dodaje znowu)http://youtube.com/watch?v=H4s01-_Ns...schweinsteiger basti wypowiada sie po 'napasci' argentinios :P http://youtube.com/watch?v=_JVPGzTM_...schweinsteiger poldi - tępowzrok http://youtube.com/watch?v=mvKTI2jIX9w&search=podolski miro unteee... (tez bylo wczoraj, ale co tam http://youtube.com/watch?v=E1RqruEda0k&search=klose dj asa & odinski ![]() http://youtube.com/watch?v=MpzV3jr9F...lski%20odonkor lahmiś (łi law tu entertejn ju...): http://www.youtube.com/watch?v=I8B3DcwwdZM strenesse seszyn: http://youtube.com/watch?v=6kW2fu1foJw&search=podolski tja... lahmiś jest gwiazdą... nie kazdemu sie proponuje wystapienie w tej reklamie... XD w wakacje lecialy tez łi law... z gwiazdami gotowych na wszystko ![]() Cytat:
basti jest absolutt normalny... XD lubi sobie czasem macnąć kolege, albo beke pokręcić (jak to bylo widac w filmie ) ale tam zaraz nienormalne zachowanie...pasujemy do siebie hahhaaa...a no skoro mowisz...ze luncia ma racje... to i tak madzia ma ... ja tam sie czuje w miare dobrze, tylko jakby mam goraczke wpadam teraz na kompa, bo brat zapowiedzial, ze wroci pozniej i mi zabierze aszz.... jest kto? ;>a fotka sie znajdzie looool... i patrzcie...robi w koszulce klose ... wiem, ze robi mial jakies koncerty dawac i w ogole cos tam.. w ramach zaproszenia przez bayern...jakos na poczatku jesieni...ale nie wiedzialam, ze jest fanem dojczkow...
|
|
|
#23141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nas wszystkich za ciebie tez myslałam, ze popijemy dzis ale wszyscy pewnie beda jak ja bede musiala zejsc... mam nadzieje, ze ktos chociaz mnie z 'zywych' odwiedzi wieczorkiem i moze cos tam timtirimti xD Cytat:
achhh...i ciezko mi bedzie sie przestawic po weekendzie ;]no no... niedociumani górą fotki: roni dla was...bo mi sie znalazł przypadkiem ;]
|
|
|
#23142 |
|
Wtajemniczenie
|
mam tyle nowych fotek ze az glowa boli
I dwa gify jak filippek lawe grzal ostatnio http://photo3.hexun.com/p/2006/1112/...EB63F1830F.jpg http://photo3.hexun.com/p/2006/1112/...0C8D78C2D1.jpg
|
#23143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda Becks jaki sweter Viki siebie wystroiła fajnie to on jak sierota |
|
|
|
|
#23145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#23146 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam kilka avkow
ale oczywiscie otti i kehli są moi i nie wolno ich 'uzywac' ![]()
|
|
#23147 |
|
Zakorzenienie
|
avki roni
+ bala straszący swoim butem ![]() + poldi mrrraaauuu + powerpuff boys ![]() frings'a, kuranyi'a i kahn'a e tez jeszcze...ale reszty to nie co tam... mowcie cos.. bo jakos tak nudnawo? :P iza fotki fajne...tylko kto to jest w niebieskiej koszulce...bo jakis do filipka to neipodobny
|
|
#23148 |
|
Zakorzenienie
|
|
#23149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#23150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie ja szukam natchnienia co by tu z włosami zrobić bo mnie naszła ochota na zmiany a że moja fryzjerka wróciła z Londynu... chciałabym jakoś pocieniować ale tak żeby były dość długie bo mam już do połowy pleców i jakaś drobna zmiana mi się marzy
|
|
|
|
|
#23151 |
|
Zakorzenienie
|
bala...przykładny ojciec... i kochanek
|
|
#23152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23153 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#23154 |
|
Zakorzenienie
|
a propos Bilda
idę wczoraj do saloniku po Przegląd Sportowy patrzę a tam obok stoi najprawdziwszy dojczandzki BILD |
|
|
|
#23155 | |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to tez jakis niepodobny xDCytat:
oj... ja tez chce sobie fryzurke zmienic...ale tak zwlekam i zwlekam...bo jeszcze gorzej bede wygladac...a to... brak konkretnego pomyslu...a to znowu cos i tak sobie jestem z moją aktualną fryzurka ... najbardziej to mi sie marzy, zeby basti w koncu poszedl do fryzjera...ja moge poczekac ![]() fotki: hologramka+ *%*&\*pip* fanka = weg miuro ;] hihiihbala... maczo boro poldi...niewybredny gest znalazłam to zdjecie z podpisem : heil hitler... ghem...do kogo jak do kogo, ale do Polaka to lepiej nie mogl ktos dopiac tego zwrotu...eszz...ale coz...tam zdaje sie pisali po wlosku, hiszpansku czy tam innemu co i tak nie rozumiem...to uznajmy to poprostu za brak pewnej wiedzy
|
|
|
#23156 | |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz...cena sławy
i sławnego meza hihihih [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3098238]Rozczuliły mnie te zdjęcia... [/QUOTE] ... ktore xD ghem...zartuje :P oczywiscie fajniusie te dzieciaczki...az dziw, ze to balowe potomki ![]() Cytat:
![]() fotki: trochito ;] mmrrrrauuu tobiś poldi&rensi chłopaczki cwiczą foto: bala... ale zapisałam je tylko ze wzgledu na to, ze za jego plecami jest schweini ![]() i tam juz nie pamietam
|
|
|
#23157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki za linki , zaraz pooglądam wieesz, chyba zostanę fanką dojcz kadry oni są tacy zabawni, głowie Basti z Poldim jak cos zrobią, to polewka ![]() Cytat:
ten żabocik niekoniecznie, ale spódnice super |
|||
|
|
|
#23158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego to ludzie nie wymyślą chociaż nie powiem że ja tekiego skojarzenia nie miałam eh...te hologramy Poldusiowi slicznie w tej koszulce szarej
|
|
|
|
|
#23159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zank solidarności z Timo MOIM i mój Tobiaszek ![]() ![]() dzia |
|
|
|
|
#23160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh tez sie z tym spotkalam w ktoryms z empikow dobra ja sie z wami dobranockuje bo cos nie jestem dzis w humorze ech
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

i rzeczywiście, tak smutno jakoś...
bije się w pierś, bo reklamy są boskie
cos mnie glowa boli i jakos sie czuje tak gorączkowo xD
zbiore wszystkich do kupy, zobaczymy co z tego wyjdzie 

ten żabocik niekoniecznie, ale spódnice super