|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Ogladam sobie filmiki z tenisa no i oczywiscie zrobilo mi sie starsznie smutno
coz poradze, procz ze mam przestac ogladac ale nie umie . wiec sobie ide zeby nie zarazc was smuta . Papa do jutra
|
#23162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fanką mozesz byc hahaha...ale ewentualnie...ty masz u nas fory XD magdzia od dawna wie, ze DOJCZKI są the best !!! za dojczki a ja ostatnio w jakiejs gazecie w szkolnej czytelni zobaczyłam vicky w super ciuchach... i wczoraj szukalam tego stroju jej ... to wam pokaze z reszta Cytat:
Cytat:
hihihi ja tylko... jako siostra podziwiam ![]() a tobiego...jako bratowa ![]() mavuś ![]() i ja tez sie zwijam powoli...
|
|
|
#23163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne fotki ja mykam |
|
|
|
|
#23165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kibicem i wspieraczem dojcz kadry w meczach, w których Polska reprezentacja nie ma interesu , może być? ![]() zauważyłam, że Victoria ostatnio przerzuciła się tylko i wyłącznie na cichu w stylu lat 60 tych
|
|
|
|
|
#23166 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#23167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...prawie... bo honorowe fanki to my żony i kochanki dojczkowe...ale ty jesteś naszą bejb dojcz honoren kibicen czik ![]() bo jak narazie to ja sie tylko angazuje w mecze dojczkowskie oczywiscie mavuś ostatnio deklarowała, ze bedzie ogladac niemcy - cypr... ![]() jestem zmeczona...ide sobie popatrze co w tv...i pewnie ogladajac zasne i jak tam? ogladasz moje filmiczki? ;> a dla przypomnienia jutro bayern gra i jestem prawie pewna, ze w tv nie ma relacji :lno.. a juz w grudniu film o dojczkach w tv ok...dobranoc buźka...fotki: mały mix ale moje meze obowiazkowo wcisnelam
|
|
|
#23168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gidi--skrót od imienia Gianluigi
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być Ola, Oleczka, Olunia, Olusia, Oleńka lub Olcia ale nie Olka!!
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23170 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zabieram się za robienie mojej tapetki
|
|
|
|
#23171 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra nie wyszła mi, miała za mało zdjęć moich męzów więc dałam Poldka, jutro zrobię nową, głupi program do zmiejszania KB zniekształcił
MOJA PIERWSZA TAPETA
|
|
|
|
#23172 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tego chłopaka ze szkoły zaczęłam tak nazywać bo po tym jak widziałam Grześka, który zajeżdzał mi Crisem i jak zobaczyłam tego drugiego to jak ogień i woda strasznie sie od siebie różnią a jak już mówiłam nie mogłabym być z kimś takim jak Grzesiek bardziej mi przypasował ten niedociumany no jak Luna ma racje to jak może mieć Madzia ? ![]() hahaha mega sweter ![]() o prosze Williams fanem Miro ![]() ![]() Cytat:
![]() taaa przypadkiem, ja nie wierze w przyapdki ![]() Cytat:
i gif jak miętoli gume ![]() Cytat:
![]() Fuuuuuj takim butem to bym nie chciała dostać ![]() boskie avki Boziu jaki on tu kochany ![]() jak tak patrze na niego to mi zaraz przed oczami staje jeden gość ze szkoły, mam nawet gdzieś fotke to Wam pokaże ![]() to uważajcie bo nigdy nie wiesz gdize sie zaczai reporter ![]() Cytat:
![]() ![]() tego ostatniego nie pamiętasz ![]() Cytat:
![]() bosko tu wyglada Vicky ![]() Cytat:
|
|
|
#23173 | |||
|
Zakorzenienie
|
kocham to zdjecie Crisa z palcem w buzi
![]() Cytat:
![]() aaaa nie wiedziałam Cytat:
Cytat:
|
|
|
#23174 |
|
Zakorzenienie
|
dzieks
witam tego pięknego sobotniego poranka
|
|
#23175 |
|
Zakorzenienie
|
aaa kocham takiego Radzia
słyszałam że Doda wyjechała i zostawiła go samego, to może ja sie nim zajme ![]()
|
|
#23176 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co ... siatkarki tez przegrały mistrzostwa, i jakoś nikt nic nie mówi że są słabe, nie ma tych komentarzy że przegrały jak zawsze
a jak Polska przegrała to zaraz wszyscy mówili że to było wiadome, że przegrają jak zwykle itd. i co siatka lepsza od nogi ??
|
|
#23177 |
|
Zakorzenienie
|
moja kochana Wisełka
|
|
#23178 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa mój Maxi
|
|
#23179 |
|
Zakorzenienie
|
mój haremik
|
|
#23180 |
|
Zakorzenienie
|
Branko na pierwszym planie
|
|
#23181 |
|
Zakorzenienie
|
avek z Kubusaiem dla Tricomi
|
|
#23182 |
|
Zakorzenienie
|
1 - meine Wisełka i Marcinek
|
|
#23183 |
|
Zakorzenienie
|
" a fujj, coś ci tu siedzi Cris "
|
|
#23184 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Marek z córeczką
2 - Branko w walce o piłke, gdzie go ten gość łapie ![]() 3 - Dan z panną, nawet ładna 4,5 - Cleber z rodzinką 6 - Mauro z panną, brzydula
|
|
#23185 |
|
Zakorzenienie
|
1 - podoba mi sie ta fotka, odrazu widać że byli ze sobą zżyci ehem:
2 - Jelonek i Darek ( a Irek zajęty jest ![]() ![]() 3 - Zuraw, jaka grzywka 4 - Kubuś pobity ![]() 5 - Baszczu w młodości ![]() 6 - Baszczu z pucharem, Agnieszką i pucharem
|
|
#23186 |
|
Zakorzenienie
|
1 - uhhh ale tam musiało być goraco
2 - Branko z synkiem na trybunach 3 - Ema 4 - Marcin z Agnieszką, odrazu widać że do siebie nie pasują ![]() ona sie mizdrzy do aparatu a on patrze gdzie indziej 5 - Jacob Burns z żoną i synkiem 6 - ubabrany Kuba
|
|
#23187 |
|
Zakorzenienie
|
1 - ślubne zdjęcie Baszcza, jak on mi to mógł zrobić
![]() 2 - dziewczyna Kuby, tu już lepiej wyszła, ale jakieś takie pulchne policzki ma ![]() ![]() 3 - Arek Głowacki z córeczką 4 - Karolina i Amelia Głowackie 5 - Kosa z synem Aleksandrem 6 - takim autkiem pomykał kiedyś Żuraw, później go odsprzedał Baszczowi a teraz nie wiem czyj jest
|
|
#23188 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Michael z dziewczyną
2,3,6 - Sobol, każdy miał kiedyś gorsze czasy jeśli chodzi o fryzure i zarost 4 - Sobol z żoną, tu wyglądał mniam ![]() 5 - a kto zgadnie ko to ?
|
|
#23189 |
|
Zakorzenienie
|
1 - aaa takiego go kocham
2 - znowu zagadka ![]() 3 - Michael 4 - z lewej dziewczyna Dudki z prawej Pawła Brożka 5 - Zieńczuk z córką 6 - żona Marka
|
|
#23190 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3098540]Maaagda... [QUOTE]
łoooot ![]() Cytat:
bez pozwolenia nie mozna uzywac naszych fotek rodzinnych za to boruc bosko na tym srodkowym ![]() Cytat:
dla mniełuhuhu no to bierz tam sie za tego niedociumana no jakos tak chyba moze...ze mamy racje obie ![]() gdzie tam...ja ...w ronim tego ostatniego...oczywiscie, ze pamietam... sprawdziłam... i sie okazalo, ze wszystkich z fotek juz podalam to nie wiem po co bylo to 'juz nie pamietam' ![]() Cytat:
wiec podwojnie magda przyszla... i nie dala... tylko pouczyla bo ole lubi i ola nie dotyka... btw : ola... kilka stron wczesniej zostawilam ci te filmiki z bananami z dżapana...co chcialas ![]() heloooooł wszystkim Cytat:
swietnie to ujełas haremik xDjak sie miło opalił ![]() haha... podpis coola jacy oni czarni łooołwlasnie mi sie przypomnialo jak dodawałam fotki bali to mialam dpisac... ze on jakos tak blado wychodzi przy wszystkich...ludzie dookola opalenia na murzynow prawie... a on... niby tez opalony a przy nich wygladał jak córka młynarza ... co dopiero basti by wygladał hoohoha na koniec... bardzo smutna dla mnie wiadomosc ktora mi zaczela niemilo dzien...odi i jego dziewczyna stracili dzidziusia... jeszcze pod koniec grudnia mieli sie pobrac... dlaczego te tragedie sie tak trzymaja naszej druzyny ehhh...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

coz poradze, procz ze mam przestac ogladac ale nie umie

ten żabocik niekoniecznie, ale spódnice super
hahaha...ale ewentualnie...ty masz u nas fory XD 

buźka...

zbiore wszystkich do kupy, zobaczymy co z tego wyjdzie