|
|
#661 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
to w hurtowni atomkowej ![]() ale tam trzeba duzo zamowic na raz. atomki mozna kupic tez w tyc wszystkich pozalowania godnych rozlewniach-ale po 7-8 zł ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- sniła mi sie kamena - ze była bardzo smutna a ja ją pocieszałam ,potem śnił mi sie gosciu ktorego nie widzialam z 15 lat i ktory mi sie nigdy nie podobal...no i wicie
|
|
#662 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#663 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobra, zrobiłam się na bóstwo, wyglądam o tak =>
i spadam z dzieckiem do Gdańska.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#664 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a propos szkolnych absurdów
![]() wyruszam zaraz na szmateksy w poszukiwaniu spodni dla pinokia na poniedziałek of kors
|
|
#665 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
macham znad pepsiczasami mam wrażenie, że gram w jakimś filmie Bareji
|
#666 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
---
|
||
|
|
|
#667 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w tym miesiącu mam juz dosc tych akcji szkolnych
, cekiny, długopisy żelkowe, włóczka , kostium Pinokia i wszystko w ostatnim momencie
|
|
#668 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I czego się śmiejesz
Salami to moja ulubiona kiełbaska
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#669 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach-bo spodnie dla pinokia niebylejakie majo byc- szerokie, kolorowe i na szelkach
- no przeciez kazdy ma takie na stanie, nic tylko wyciagnąc z szafy
|
|
#670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przegięciem jest zbieranie kasy na JUŻ na wycieczkę która jest za pół roku... se dorabiają nauczyciele
|
|
#671 |
|
Nindżopesz
|
Polly, a jakby tak olać sprawę? Tzn. spodnie? Dziecko będzie miało przerąbane i złą ocenę czy coś? Bo ja bym olała... Kazała przekazać, że rodzice nie mają czasu na pierdoły a w razie wątów zapraszam na rozmowę z łojcem a jeszcze lepiej babcią Nietoperzycą.
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę ![]() bez podróbki ketchupu, mam prafdzify ![]() cekiny, tasiemki, styropianowe bombki, suszone pomarancze, makaron fantazyjny, złoty/srebrny spray, 5zł na odlewy gipsowe....
|
#673 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#674 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja bym radziła raczej brać przykład z Betty
|
|
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
a teraz se jeszcze zażyczyli wpłaty 50 euro na wejsciówki i bilety.....
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Ja mojemu didu szyłam.... Polly jakby tak Twojemu didu kopsnąć bolerko róziowe w miejsce tych spodni? W życiu takiego oryginalnego pinokia nie było
|
|
#676 |
|
Nindżopesz
|
Ale to w normalnych szkołach wymyślają takie pierdoły? Nie pamiętam ze swoich czasów takich akcji... W każdej klasie czy kwestia nawiedzonego wychowawcy? To ma czemuś służyć?
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym nie radziła
![]() ale ja to po prostu lubię jestem challenge motivated i takie prace pod presją czasu mnie kręcą... gorzej jak did ma do przeczytania lekturę na jutro, a zapowiedziano w poniedziałek, biblio osiedlowa była zamykana wcześniej, w księgarni nie bylo i dziecko musiało z monitora czytać... a prosiłam babę, żeby nawet te krótsze, podała wcześniej, że planuje... ![]() finanse podróżne to, na szczęście, nie moja działka ![]() Red, moja jest z nienormalnej ![]() i fogle to moja mówi, że czyta "Doktora Do Lidla" - i jestem pewna, że palnie coś takiego na lekcji jak będą przerabiać
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-12-10 o 12:10 |
|
|
|
#678 | ||
|
BAN stały
|
Z bustfa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Święta idą, trza prezenty kupić Nie ma, wyszły ![]() A ketchup i tak już nie z gatunku tych najgorszych badziewi o kolorze truskawkowego kisielu i smaku mąki ziemniaczanej doprawionej vegetą, ale nawet całkiem ładnie czerwony (pewnie za dużo barwnika im się sypuo) ![]() Zakupy nie są stworzone dla mojego ojca --- Spadam do sis A! Jakoś o 15:30 zaćmienie księżyca niby ma być, zobaczym
|
||
|
|
|
#679 |
|
BAN stały
|
No dziecku raczej przykro nie było, jak usłyszało, że ma mamę na medal
![]() Moja mama też potrafiła całymi nocami szyć mi kreacje na bal przebierańcow, którymi później pół szkoły się zachwycało, lepić jakieś domki z opakowania po toffifee na konkurs, piec pierniczki na wigilię klasową, robić jakieś ludziki z warzyw... I widocznie jest to na tyle ważne, że do tej pory pamiętam, wspominam i doceniam. |
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
ale kcal to mierzą od masy, a salami w cieniuchne plasterki można ciąć...
![]() kiedyś poprosiłam o 10 plasterków takiego o sporej średnicy i ważyły mniej niż 100g Cytat:
![]() mówi się "mówisz masz" ![]() do tostuff s salmi ogóra konserwowego można dołożyć... i ja zwykle jakieś zioła, paprykę ostrą czy chociaż przyprawę do pizzy sypię
|
|
#681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zlot idealne miejsce w typie tego w którym byłyśmy z Ju i Roz ii tam ja zupę wczoraj samą miałam, brokułowa robię taką że nożem można kroić więc to prawie jak drugie danie Cytat:
tylko jakby zamiast drugiego piekarnika była zmywarka to bardzie bym mi sie podobały ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spałam do 11 wczoraj nawet fajnie było, graliśmy w gry planszowe w knajpie i dobrze, bo towarzystwo było raczej takie nie do pogadania dla mnie, ale jak już zaczęliśmy grać to się fajnie zrobiło
|
|||||
|
|
|
#682 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A w co graliście? |
|
|
|
|
#683 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to zależy od chęci, nic na siłę no i skutkuje rozregulowaniem spania na tydzień. w przedszkolu przez pół dnia i noc udało mi się uszyć ręcznie 2 sukienki księżniczkowe - chyba pora zakupić maszynę i się nauczyć... ![]() rozważam basen o 14.30
|
|
#685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
De domie koze tszymasz? Coś mi się obiło o oczy jak przelatywałem bar, ale se myślał ja, że żartujecie ![]() 1. Cześć Grysiaku ![]() 2. Piwa czy czego mocniejszego? Witam po obiedzie, brokułowy krem Ves był ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- http://☠☠☠zdzidy.pl/obrazek/2875/heil,kot.html
|
|
|
|
|
#686 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale wisz-did sie sam zgłosił na pinokia i zaangazował-to przeca nie powiem-didu mam w dupie twoj kostium na przedstawianie ![]() Cytat:
ach-u nas były odlewy styropianowe do obowiązkowego zanabycia w szkole u pani ![]() Cytat:
taki pinokio a'la szpak/maddox? ![]() Cytat:
Cytat:
mnie by sie bardziej podobały gdyby cena była o 90% niźsza
|
|
|
#687 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a! pytanie mam!
czy jest jakas fajna planszówka w ktorą moze pograc did 10-letni , a i ja stara matka sieu nie znudzeu? edit-jakis walor edukacyjny byłby pożadany
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-12-10 o 14:26 |
|
|
|
#689 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Familijne: Osadnicy, Wilki i owce, Carcassonne, Alhambra Ekonomiczne: Monopol wiadomo, Wysokie napięcie Strategiczne: Ryzyko, Descent ewentualnie ale na dużo osób Klasyczne: Otello, Scrabble o ile nie za mondre |
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tani, matowy puder brązujący w chłodnym kolorze ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ie.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 ale w skierniewicach chyba nigdzie nie mają essence, goopie zadoopie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

wiem, że w atomkowym, ale gdybym chciała sama sobie zamówić?
- ze była bardzo smutna a ja ją pocieszałam

na poniedziałek of kors
, cekiny, długopisy żelkowe, włóczka
, kostium Pinokia