|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
![]() Spoko ja miałam takiego sąsiada co potrafił o 6:00 włączyć krajzegę i robić hałas na całą wiochę ![]() Gaja, już po choinkę? A żywą kupujecie w końcu? U nas choinkę się kupowało zawsze w Wigilię
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Mutny, już i po żywą. u nas też, max. 1 dzień przed świętami, ale to nasza pierwsza wspólna choinka i się doczekać nie mogę,więc przekabaciłam J.
![]() No i w Stacji już stoi i tak pięknie pachnie i wygląda tylko tam to mamy dużą! takie 2m badyla!
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziecie musieli skręcić temperaturę w domu hehe
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bede miala zywa w tym roku znow
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zmarnieje. Dla choinki wszystko
nam zawsze choinki długo stoją, znaczy mamie mojej. Może trochę na mnie przejdzie. Kiedyś stała prawie do marca i jeszcze zakwitła, durna choinka ![]() Ala, no co Ty? nie ma nic lepszego niż zapach żywej choinki! Cudo! |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię
potem wszędzie te igły U nas w tym roku nie będzie choinki
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
A idz mi z żywa choinka
nie dosc, ze musimy ja same sciac, wtachac na gore to jeszcze potem igly z wykladziny wydlubywac co innego jak sie nie ma wykladziny ![]() Poza tym wkurzaja mnie delikatne galazki, z ktorych spadaja bombki
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Kupcie jakieś małe coś za 5 zł sztucznego! Albo takiego mini cisa w doniczce na parapet!
Same ściąć? co? mozna kupić ściętą
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Ala piona ja tez nie przepadam na żywymi choinkami..może i ładnie pachnie ale jak zaczyna sie sypać:/
my tez nie mogliśmy się doczekać i nasza pierwsza choinke ubraliśmy 4 grudnia już
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Ano, więc ja to i tak powściągliwa jestem
![]() No to co, że się sypie! trzeba tylko odkurzać albo zamiatać ja mam przeprawę po króliku poprzednim. Nie wiedziałam, że można ja nauczyć kuwetkowania i nie wykładać całej klatki trocinami, więc oczywiście cała klatka była w trocinach, które wypadały na zewnatrz jak zwierz się rzucał. Wtedy codziennie odkurzaliśmy
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() Jlys, czemu się nie pochwaliłaś choinką?
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
bo choinka nie jest kompletnie ubrana
tj nie ma łańcucha , tż uważa , że jest on zbędny bo choinkę mamy malutka 30 czy 40 cm . i , że wszystko łańcuch zasłoni, a ja , że nie może być choinka bez łancucha..a , że ostatni tydzien jestem w pracy non stop to nie mam kiedy się tym zająć
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ależ jestem zła. Miałam iść dziś do pracy na 12 do 17 lub 18, a wczoraj dzwoni koleżanka z pracy, że niby taka chora (a podejrzewam, że po prostu chce iść na imprezę, bo w czwartek mi cały czas o tym smęciła) i powiedziała, że muszę się z nią zmianami zamienić, bo ona nie da rady zostać na noc Asia, współczuje przeżyć z dentystą ![]() Ja namawiam TŻ na ubranie choinki, ale mówi, że jeszcze za wcześnie i w przyszłym tygodniu się za to weźmiemy, jak obydwoje będziemy mieć wolne. ![]() U nas nigdy nie było żywej choinki, więc nie wiem jak to jest ![]() Jlys, z pracą będzie ok Ci mówię ![]() Gajka, miałaś przygodę, nie ma co... Muszę iść na zakupy przed pracą, ale ni hu hu mi się nie chce |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie teraz tak popatrzyłam od wtorku dzien w dzien jestem w pracy - bo jak miałam 2 dni tu wolne , to siedziałam tam
. i tak..jutro tez tu pracuje a od poniedziałku pójdę do nowej ...i pewnie aż do soboty wiec dopiero niedziela wolna po 11 dniach pracy nawet kurde od pon nie bede miała kiedy pójść na zakupy spożywcze za bardzo, tylko zdana bede na tż , żeby podskoczył przed praca bo ma na 12.. ale ch*j nie moge narzekac, trzeba sie czasem poświęcic, mam nadzieje, ze dam rade bo jeszcze nigdy tak długo dni pod rzad nie pracowałam:/\dzowniła kierowniczka do mnie i w środę ma już umówioną osobę chetna na moje miejsce -podobno jakaś koleżanka jej znajomej.blue wspolczuje Ci kochana, ja to nie lubie czegos takiego własnie, przychodze jak mam ustalone i tyle, a nie takie zamieniane, wiadomo , że czasem może coś komuś wypaść..ale u Ciebie widze non stop takie sytuacje :/
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-10 o 12:16 |
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, dasz radę
No niestety u mnie w pracy to norma, boo szef chce być przyjacielem dla 'wszystkich' (czyt. dla jego dupodajki i dla tej co niby chora jest...) |
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z siebie dumna
Umyłam okna w pokojach została mi jeszcze kuchnia |
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
blue mam nadzieje. co innego jakbym tu pracowąła po 8 h to jakos by jeszcze czasu mi zostało na relaks po powrocie a tak to wracam i spac bo zaraz wstac trzeba:/na szczęście jutro mam na 10 .
tak się cieszę , że stad ide jak nie wiem- dziś to zamarznam przy tych drzwiahc przy włączonych 2 grzejnikach :/ a co dopiero jak -20 bedzie, pamietam w zeszłym roku cała zimę chora byłam..
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
Natasia - ja nie wiem czy u mnie w ogóle opłaca się myć okna
jeden wielki kurz jest w domu, wolę nie myśleć co będzie po remoncie, jak trzeba będzie to wszystko pojedynczo czyścić.Ale bryndza w pracy... nie dość, że wcześniej padł mi komp i musiałam załatwiać sterowniki u konkurencji, to jeszcze teraz nic się nie dzieje, a ja jestem głodna, poddenerwowana i oczy mi się kleją... masakra
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
A daj spokój.. Przynajmniej będziesz miała spokój.
Wiem jak to jest pracować w zimnie, bo to samo mam w kfc. Mamy koszulki na krótki rękaw i jak ktoś wchodzi albo wychodzi to nie domykają drzwi i tak pizga, że aż mnie trzęsie, a tu trzeba obsługiwać. I jeszcze się ludzie pytają, czemu mnie tak trzęsie.. No kur*a dziwne nie? A teraz kochana, będziesz miała spokojną pracę, żadnej upierdliwej kierowniczki, ciepło i mam nadzieje, że wszystko będzie ok I pisałaś, że z kobietą szefową lepiej się dogadujesz.. ja mam zupełnie inaczej. Jak miałam szefa i szefową, bo to małżeństwo było, to tylko z szefem załatwiałam wszystkie sprawy, bo z nią się dogadać nie mogłam. także ja się lepiej dogaduje z facetami niż z kobietami |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
tzn chodziło mi o tkaie dogadanie jak wtedy , że niby miał zadzownic, ja mu napisałam sms, ze przyjde od poniedizałku i on już nic sie nie odezwał, że ok itd . tylko uznał pewnie, że tak sie umówiliśmy to tak będzie skoro napisałam , że przyjde od pon a nie od środy
![]() tż dzis po pracy jedzie podpisac umowę z nasza fotografką(wcześniej mieliśmy tylko taka przedwstępna)
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, no to co do tego to się zgodzę
Facet jak to facet. ![]() No to super! My ani z fotografem, ani z kamerzystą nie mamy umowy ![]() Wczoraj zrobiłam wuztekę i wyszła przepyszna! i mega szybko się ją robi idę na zakupy nie chce mi się.Zaglądnę do Was przed pracą.
Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-12-10 o 14:19 |
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
ja z ciast z pudełek często robię babeczki z płatkami czekoladowymi Oetkera, są przepyszne
|
|
#3833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() hehe ja tez ![]() Cytat:
haha ![]() ![]() ooo sangra byla dla mnei mega ,zalatwilam sie nia kiedys,a carlo ross zawsze i wszedzie ,mamy malinowe,czarna porzeczka ,winogrona,jerzyna ,i dzika roza.Cytat:
Za pozno ,dzis taka piekna pogoda ,ze grzech bylo nie umyc ,niedawno skonczylam kuchnie i cztery pokoje
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Nachodzilismy się za naszym kurdupelkiem, ale jest! śliczny i kolorowy. Na żywo ładniejszy
do tego musieliśmy przemeblowanie małe zrobić, bo przez rozłożystość choinki nie dało się jej przysunąć na maksa do ściany, a to z kolei powodowało, że klatka małej się nie mieściła. Ale Gajka twarda jest i dała radę ![]() Jlys, dasz radę dla mnie niestety takie maratony to norma Ciacho! Daj daj daj! Natasia, pracusiu. u nas może też umyjesz tak z rozpędu?
|
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może niech się skonsultuje też z innymi chirurgami stomatologami albo szczękowymi? Mojego TŻ dentystka wymacała mu w dziąśle 8 i stwierdziła że wyjdą mimo jego 24 lat. Skierowania do zdjęcie panoramicznego mu nie dała bo stwierdziła że nic się nie dzieje. A nie zaszkodziłoby zrobić takie zdjęcie by mieć choćby pogląd co się dzieje w szczęce. Nie rozumiem niektórych specjalistów
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas sprzątam aż się sobie dziewię komu umyć okna??
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja, rewelacyjna choinka, ciekawe jak króliczek będzie na nią reagował. I wiem,że co do sprzątania okruszków to jesteś już wprawiona w boju przez królika.Mój znajomy w pracy (który mnie porywa)podsunął mi pomysł,żeby sprzątać te drobinki malym samochodowym odkurzaczem
Ja mam już szyby ozdione lampkami i zaraz na zewnątrz na choinki też zostaną nałożone
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Natasia dziekuje ja juz se umylam 7 okien:P
Gaja ekstra choinka
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-10 o 15:14 |
|
|
|
#3839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy mi choinka do nieba przed domkiem . Cytat:
![]() Cytat:
Ale ciekawe macie te winka Smaka robisz ![]() Gaja śliczne drzeweczko ![]() Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy po wizycie u chirurga stomatologa Ejjj i zacznijcie mi mówić Asia Tak mam w metryce ,a a ten nick założyłam wiele lat temu i asiaczek był wtedy na topie nie lubię tego loginu, chętnie bym zmieniła ale straciłabym swoje tysiące wiadomości w liczniku Człowiek jednak miał downa kiedyś
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-12-10 o 15:15 |
|||
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
mii!
króliczek chce ją zjeść, ale nie może, bo jodła jest dla niej trująca ![]() Padł nam komplet światełek Dzięki dzięki! Ten pomysł z odkurzaczem samochodowym jest świetny! ale ja takowego odkurzacza nie posiadam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

U nas choinkę się kupowało zawsze w Wigilię

tylko tam to mamy dużą! takie 2m badyla!
co innego jak sie nie ma wykladziny 

nawet kurde od pon nie bede miała kiedy pójść na zakupy spożywcze za bardzo, tylko zdana bede na tż , żeby podskoczył przed praca bo ma na 12.. ale ch*j nie moge narzekac, trzeba sie czasem poświęcic, mam nadzieje, ze dam rade bo jeszcze nigdy tak długo dni pod rzad nie pracowałam:/\
-podobno jakaś koleżanka jej znajomej.
a jak wszystkie umyjecie to będzie armagedon!