|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
[QUOTE=Tequilka_84;3098040 2]Mowicie o tych czajnikach plastikowych co byly ostatnio takich malych????[COLOR="Silver"]
Nie o tych małych o tych co mają 1,7 litra. Niby zrobione ze stali. Ale ta stal to tylko jest na zewnątrz, bo w środku jest sam plastik. I tak fajnie są podświetlane na niebiesko....I chociaż miałam rózne czajniki zrobione z plastiku (albo tworzywa sztucznego - jak kto woli) - ale z tego woda cuchnia paskudnie
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
wiecie może czy w każdej KropceTV będzie kalendarz? czy tylko w niektórych egzemplarzach?
![]() http://www.kropkatv.pl/ |
|
|
|
#3843 |
|
Moderator
|
Ja mam tę książkę, nie bardzo miałam czas cała dokładnie przestudiować w natłoku spraw. Jeśli ktoś lubi te przepisy z Inspiracji to będzie zadowolony, bo to ich książkowy zbiór. Do tego ładne ilustracje i bardzo praktyczne porady, np jak i do czego serwować dane wino, jak doprawić vinaigrette, albo np żeby namoczyć patyczki do szaszłyków w wodzie, wtedy się nie pala
I takie tam, rózne
|
|
|
|
#3844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla producenta), znajduje się ona na dnie opakowania, stąd może nie było jej na eksponacie.Jeśli chodzi o obsługę szybkowara to przyznam, że nieco się go obawiałam, że to trudne, niebezpieczne i może wybuchnąć ale po pierwszym (na razie jedynym) użyciu jestem mile zaskoczona.Szybkowar jest łatwy w obsłudze - bardzo fajne zamknięcie, w trakcie gotowania nie dzieje się nic złego - jedyne co trzeba to dobrze ustawić palnik, nie może być za mocny ogień ani za słaby. I to wszystko. Wszystko jest napisane w instrukcji - 2 zdania i właściwie mamy już całą wiedzę dotyczącą obsługi a wiec naprawdę nie jest to skomplikowane. No i trzeba pamiętać o tym, ze szybkowara nie otwieramy natychmiast po ugotowaniu tylko trzeba go ostudzić a 2 nie napełniamy go do końca ( w tym modelu jest miarka w środku garnka stąd wiemy do jakiej wysokości możemy go napełnić).
|
|
#3845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wiadomo w jakiej cenie (bo chyba nie w normalnej cenie gazety?)?
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no właśnie nie wiem, kalendarz wygląda na porządny, więc może gazeta zdrożeje... |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takich "gazetowych":rolleyes :pozostaje nam jedynie poczekać do poniedziałku..chyba że ktoś z pracowników B. będzie miał dostęp do kropki w sobotę wieczorem lub w niedzielę [ja mam wolne, a dałabym Wam cynk ]p.s. mega słodkie mordeczki
Without music, life would be an error. Edytowane przez kasiq3 Czas edycji: 2011-12-10 o 12:50 |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Piekę właśnie mięsko (pokrojone wcześniej na kawałki) zmarynowane marynatą kupioną w biedronce. Zastanawiam się jak długą mają tak się piec i w jakiej temp. Dałam 180.
|
|
|
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Czy myślicie,że jeszcze gdzieś dostanę wagę elektroniczną tą za 39.9?? Moja mama sobie kupiła, dziś oglądam i |
|
|
|
#3853 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potem może się okazać, że w dniu w którym ma zacząć się promocja dany produkt jest już wykupiony albo mocno przebrany.. Wiem że może być problem z miejscem na magazynie itp.. no ale kurczę.. ![]() Cytat:
) taką metalową/ plastikową spiralkę, więc to raczej nie są dodatkowe strony gazety. kalendarz faktycznie fajny, ale ja się raczej nie skuszę
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
Tu wrzuciłam spis treści i przykładowe str. z książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=568934&page=118
|
|
#3856 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję.
|
|
|
|
#3857 |
|
Rozeznanie
|
Zwariowałam! Wpadłam w szał biedronkowców
to wszystko przez Was moje kochane Wizażanki! Po Waszych dobrych recenzjach na temat kosmetyków BeBeauty chyba wykupiłam wszystko co się da!Kupiłam: -peeling do stóp (ten pomarańczowy) - jest idealny, stópki po nim idealnie gładkie! -żel do mycia twarzy -płyn micelarny - masło do ciała : Afryka(cudowny zapach) - peeling do ciała: Mango - krem do rąk - balsam do ciała z wszystkich tych kosmetyków jestem strasznie zadowolona!!! dziękuję Wam i polecam!!
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
Polecam paróweczki Tygryski z Morlin. Bardzo smacze, mają 83% mięsa, tylko dosyć drogie, wychodzi ok. 19zł za kilogram a paczuszka kosztuje ok. 5zł.
Pozdrawiam |
|
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Nie wiecie czasem, czy dostanę w Biedrze albo innym markecie pisaki do ozdabiania pierników? Widziałam gdzie w reklamie takie czekoladowe z delecty (jasna czekolada, ciemna i biała). Używał ktos?Byłam dzisiaj w mojej biedronce, ale nie wiedziałam, gdzie mam tego szukać:/
|
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
ulicasezamkowa, w swojej Biedronce widziałam wczoraj, więc o ile u Ciebie już nie rozgrabili to powinny być.
|
|
|
|
#3861 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście niezłe ździerstwo na tym allegro za te lampiony. Niektóre rzeczy chyba są z biedry bo wyglądają identycznie.
|
|
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Aleście nawypisywały, Dziewczyny
! Przeleciałam pospiesznie przez zaległe wątki i wypowiadam się zbiorczo:- ozdoby na piku, również i te wiszące: aniołki, misie, mikołaje, bałwanki itp - super! nabyłam 2 aniołki, ale jutro idę do mojej B. i jak jeszcze będzie coś, co mnie zachwyci, to pewnie kupię. -maszynka do mielenia Zelmer z tarkami do warzyw - zdecydowanie polecam. Nie do zdarcia i bardzo przydatna-kupić! - czajniki elektryczne, z plastikiem w środku. Mam taki z Lidla i był znacznie droższy, niż ten z B. Też świeci na niebiesko . Długo woda w nim gotowana śmierdziała plastikiem, no to ją wylewałam do zmywania
|
|
|
|
#3863 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda mi tego czajnika- właśnie takiego szukam.
A może woda cuchnie tylko przez jakiś czas? |
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
Miałam się wypowiedziec na temat majonezu Mikado z Lidla, więc czynię to teraz jako, że dziś była degustacja ;-)
A więc: - konsystencja - bardzo gęsta, zaryzykuję stwierdzenie, że jest gęściejsza od Splendido biedronkowego - Smak - też mi bardzo podpasował, bardziej zbliżony do Winiary niż Splendido. No i to chyba na tyle, osobiście chyba się przerzucę na ten lidlowy majonez skoro taniej wychodzi ;] Co do kalendarza z kropką Tv pod inne lata tez kupowaliśmy i bardzo nam się podobały, tylko w zeszłym roku przegapiłam tę ofertę bo przypomniałam sobie dopiero o tych kalendarzach jak się świeta skończyły (przed Sylwestrem) a tu wychodzi na to, że one bardzo wcześnie wychodzą... sama na pewno kupię, jeśli cena będzie przystępna ;-) ale jeśli rzeczywiście będzie możliwość wyboru z kalendarzem lub bez to chyba trzeba będzie wcześnie rano lecieć ;/ |
|
|
|
#3866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) A skąd jesteś? ![]() Leżały tam gdzie te wszystkie posypki/groszki czekoladowe? Cytat:
A ogólnie wydaje mi się, że w Almie widziałam
|
||
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
niestety to nie mija, mialam z biedronki inny czajnik i bylo to samo :/
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3870 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

o tych co mają 1,7 litra. Niby zrobione ze stali. Ale ta stal to tylko jest na zewnątrz, bo w środku jest sam plastik. I tak fajnie są podświetlane na niebiesko....

dla producenta), znajduje się ona na dnie opakowania, stąd może nie było jej na eksponacie.
ale po pierwszym (na razie jedynym) użyciu jestem mile zaskoczona.

takich "gazetowych":rolleyes :
]

potem może się okazać, że w dniu w którym ma zacząć się promocja dany produkt jest już wykupiony albo mocno przebrany.. Wiem że może być problem z miejscem na magazynie itp.. no ale kurczę.. 
....