Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 21:10   #1441
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
CzeSc Wam ja dzis po pracyy dosłownie padam i umieram z bólu zęba ;// kurdeeeee rozmawiałam dzis z kierowniczka i moze póści mnie na świeta do Pl ahhhh oby oby !! . Kurde kolejny wieczor siedze w domu ! bo nie ma gdzie wyjsc i z kim aleee za to ogladne Sobie Miss Polski ciekawe które wygra ale wszystkie takie kuszaceeeeeeee i fajne ciałka maja <marzyciel> [COLOR="Silver"]
)
Tez włączyłam sobie misski. Piatek wieczor wolne i nie ma co obejrzec w tv..
Ale niedlugo tz wroci i posiedzimy sobie.. Winko chlodze, zapale swiece i romantyczna kolacje mu zrobie (przygotowalam mu 2 kanapki z jajkiem, hahaha!!!)

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia za mną też ostatnio chodzi jajecznica, muszę sobie zrobić może jutro
Astrid witaj no i życze powodzenia w dążeniu do celu
zelka mam nadzieję, że uda Ci się załatwić z szefową i wrócisz na święta do Polski A my z Tż planujemy jechać do Holandii
Szczerze to też zuciłabym to wszystko tutaj i wyjechala, zero perspektyw tutaj w Polsce. Obym sie myliła. Gdybym byla kilka lat mlodsza, ehhh...Tż wczesniej tez jeździl i zarobki jakies byly ale postawilam ultimatum, albon wraca do Pl albo sie rozstajemy. No i wrocil, znalazm prace ale teraz zarabia tyle samo co w Nimczech tyle, że w złotówkach SZOK!!!

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja się zdrzemnęłam z moim młodszym łobuziakiem starszy synek poszedł do babci na noc Tak mnie zmuliło, że masakra. Tylko przyłożyłam głowę do poduszki i odfrunęłam. Synus też leżał obok i bajki oglądał i zasnął Idę zrobić sobie kolację - mam straszną ochotę na jajecznicę. Potem wykąpię się z moim szkrabem Ostatnio ciągle mi zimno.... w domu chodzę w swetrze i mimo to marznę. Straszny zmarźlak ze mnie i czasami to bardzo męczące......
Przestałam brać antybiotyki bo stwierdziłam, że nic mi one nie pomogą już na tego zęba który niby jest zdrowy a troche boli. Chcę w końcu przestać się faszerować lekami bo ciagle chodze jak pijana. Idę robić jajka
Monia skarbie zdrowiej szybko, bo z tym zimnem to podejrzewam, ze przeziebienie tez nie daje za wygrana. Goraca kapiel czyni cuda, tez uwielbiam A antybiotyk na zeba bralas tylko?? Czy wczesniej na grype tez lykalas, Masz racje moze za duzo juz tych prochow A faktycznie spioszek z Ciebie!! Ja jutro planuje to samo... spac spac spac ....do bolu!!!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 21:15   #1442
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
zelka mam nadzieję, że uda Ci się załatwić z szefową i wrócisz na święta do Polski A my z Tż planujemy jechać do Holandii

ale to tylko sezonowa praca ? dobrze sa płatne takie prace sezonowe czy to na stałe ? bo nieiwem nigdy tak nie jezdziłam a pytam z czystej ciekawości
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 21:16   #1443
czbasia
Zakorzenienie

A pewnie w tym ferworze pracy zpaomnialam sie pochwalic. Bylam na zakupkach w zeszly weekend. W housie byly mega promocje, wystarczylo na fejsie kliknac lubie housa i 40%znizki na wszystkie produkty bylo.. Zakupilam czarna dluga kurtkę .. taka dopasowana przed kolano... ROZMIAR S!!!!!! i spodniczke czarna olowkowa z zamkiem, sukienkę- mala czarna z krotkim rekawem z przezroczystym dekoltem(taka siatka) i zeby calosc uzupelnic sprawilam sobie jeansy (nie wiedzialam ze w housie takie fajne rzeczy) i teraz najlepsze Wydalam za to wszystko 196zl.. Wiec widzicie zakupki udane i bardzo okazyjnie!!!
Ale bucikow nie kupilam.. Ten moj rozmiar mnie przeraza.. Liczylam ze znajde jakies slubne buciki.. Znalazlam kilka w rozmiarze 35 ale wszystkie za duze byly

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2011-12-09 o 21:20
Stary 2011-12-09, 21:19   #1444
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A pewnie w tym forworze pracy zpaomnialam sie pochwalic. Bylam na zakupkach w zeszly weekend. W housie byly mega promocje, wystarczylo na fejsie kliknac lubie housa i 40%znizki na wszystkie produkty bylo.. Zakupilam czarna dluga kurtkę .. taka dopasowana przed kolano... ROZMIAR S!!!!!! i spodniczke czarna olowkowa z zamkiem, mala czarna z krotkim rekawem z przezroczystym dekoltem(taka siatka) i zeby calosc uzupelnic sprawilam sobie jeansy (nie wiedzialam ze w housie takie fajne rzeczy) i teraz najlepsze Wydalam za to wszystko 196zl.. Wiec widzicie zakupki udane i bardzo okazyjnie!!!
Ale bucikow nie kupilam.. Ten moj rozmiar mnie przeraza.. Liczylam ze znajde jakies slubne buciki.. Znalazlam kilka w rozmiarze 35 ale wszystkie za duze byly

faaakty było coś takiego kilka dni wcześniej było na -50% na wszystkie spodnie damskie jak bym była w PL to bym kupiłaaaaaa !! chodz w Angli teraz sa takie wyprzedaże i to firmowych ciuchów ze w PL za taka kwote bym na bank nie kupiła łoooo to taka mała stope masz ?
Stary 2011-12-09, 21:25   #1445
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
faaakty było coś takiego kilka dni wcześniej było na -50% na wszystkie spodnie damskie jak bym była w PL to bym kupiłaaaaaa !! chodz w Angli teraz sa takie wyprzedaże i to firmowych ciuchów ze w PL za taka kwote bym na bank nie kupiła łoooo to taka mała stope masz ?
Zakupy butow to moja zmora!! Nigdy nie kupie tych co mi sie podobaja ale te co sa dla mnei dobre.. Wrrr..... Obawiam sie ze że ze slubnymi bucikami bedzie problem.. Troche juz sie rozgladalam i nei trafilam jeszcze.. A musze miec wysokie i na platformie.. Moj tż ma 186 cm a ja 160
Zmykam .. narzeczony już jest.. Miłego wieczorka!!
Stary 2011-12-09, 22:28   #1446
monika01011986
Zakorzenienie

Ja się z synkiem wykapałam ale fajnie było! Chlapaliśmy się i bawiliśmy samochodzikami w wodzie Potem zrobiłam kolację ale nie jajecznicę a jajka na miekko i zjadłam 4 !!!!!!! hihi Takie pyszne były..... W ogóle to zauwazyłam, że już od dłuższego czasu odkąd jem więcej to ciągle wypróżniam się nawet po 3 razy dziennie. Mam niesamowitą przemianę materii i zapewne to dzięki otrębom które codziennie na śniadanie wcinam w sporych ilościach No chyba że to tak antybiotyki działają ale wątpie

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość

Monia dzięki wielkie za info dotyczące ospy.Będę wiedziała jak z tym walczyć W rossmanie nie byłam , bo już nie miałam siły, a chciałabym tak na spokojnie pobuszować po kosmetykach .Jutro pojedziemy do Bonarki jak wrócę z pracy, to sobie kupie co potrzeba

Monia czasem z jakichś negatywnych spraw są korzyści.Miałaś ciężki okres , ale wynikiem tego zaczęłaś chudnąć
Ja też lubię buszować po Rossmannie Po wypłacie pojadę i trochę sobie pokupuję tych kosmetyków. Jakoś tak boję się na allegro zamówić mimo, że jest 2 razy taniej. Na allegro jest mase podróbek i nawet się o tym raz przekonałam gdy kupiłam tusz do rzęs.
Faktycznie cięzki okres miałam wtedy gdy synek zachorował ale są i 2 plusy tego.... synuś nie będzie miał już ospy nigdy i przejrzałam własnie wtedy na oczy i postanowiłam schudnąć Niema tego złego co by na dobre nie wyszło

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Monika- ja też używam podkładu Astora! Od niedawna, bo wcześniej Maybelline. Jestem zadowolona Ależ Ci zazdroszczę tego kotka, naprawdę!
Kupiłam kiedyś raz podkład z Maybelline ale mi nie podpasował bo był za rzadki i nie matował w ogóle skóry.
A jaki Ty używasz z Astora? Ja chcę ten sobie kupić - http://allegro.pl/astor-mattitude-hd...966595289.html
Próbowałam go w Rossmannie i naprawdę świetnie matuje i ma idealną konsystencję, do tego ładnie kryje. Słyszałam o nim też same dobre rzeczy.
A kotka za 10 dni będe miała! ( nie liczę już dzisiejszego dnia )

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Ja jakos ostatnio pokochałam jajka mogłabym je jeść i jeść
Fajnie, że na kursie idzie Ci tak dobrze Pewnie za 1 razem zdasz egzamin A to Ty znowu wyjeżdzasz za granicę? Znowu nas zostawisz? ?

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Tez włączyłam sobie misski. Piatek wieczor wolne i nie ma co obejrzec w tv..
Ale niedlugo tz wroci i posiedzimy sobie.. Winko chlodze, zapale swiece i romantyczna kolacje mu zrobie (przygotowalam mu 2 kanapki z jajkiem, hahaha!!!)

Szczerze to też zuciłabym to wszystko tutaj i wyjechala, zero perspektyw tutaj w Polsce. Obym sie myliła. Gdybym byla kilka lat mlodsza, ehhh...Tż wczesniej tez jeździl i zarobki jakies byly ale postawilam ultimatum, albon wraca do Pl albo sie rozstajemy. No i wrocil, znalazm prace ale teraz zarabia tyle samo co w Nimczech tyle, że w złotówkach SZOK!!!

Monia skarbie zdrowiej szybko, bo z tym zimnem to podejrzewam, ze przeziebienie tez nie daje za wygrana. Goraca kapiel czyni cuda, tez uwielbiam A antybiotyk na zeba bralas tylko?? Czy wczesniej na grype tez lykalas, Masz racje moze za duzo juz tych prochow A faktycznie spioszek z Ciebie!! Ja jutro planuje to samo... spac spac spac ....do bolu!!!

No no rozmantyczny wieczór z kanapkami z jajkiem hehe mój mąz to by mnie pogonił razem z tymi kanapkami hehehe
Co do zarobków tam a tu to faktycznie hehehe tu się zarabia 2 tyś ZŁOTYCH i to na życie nawet nie starczy a w Niemczech za 2 tyś EURO można ostro poszaleć Różnica jest kolosalna Ja dużo myślałam na temat przeprowadzki do Niemiec i póki co bardziej się przekonuję do tego bo tu w tym kraju to naprawdę przyszłości nie ma.....
Gorącą kąpiel wzięłam i przez chwile było super mi ciepło ale teraz znowu zaczynam marznąć Po tych antybiotykach taka osłabiona jestem i dlatego pewnie tak marznę. Antybiotyki brałam najpierw na grypę i na zatoki a potem dodatkowo łykałam jeszcze drugi antybiotyk na zęba (można je razem łączyć). Dziś rano wzięłam po jednej tabletce jednego i drugiego antybiotyku i przerwałam juz. Czuję się już dobrze, grupa minęła, ząb nie dokucza aż tak mocno więc starczy już faszerowania się prochami. Teraz tylko Witaminki będę łykać
Ja najchętniej już bym poszła znowu spać hehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 23:33   #1447
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xAstridx Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Jeśli pozwolicie, to i ja się przyłączę. Zaczynam ze wzrostem 158cm i 55-56kg (dredloki nie pomagają w szacowaniu wagi), a celuję w 45kg. Jak w tytule - 5 zdrowych posiłków dziennie i więcej ruchu. Przede wszystkim chcę zrzucić z brzuszka i nóg. Zaczynam od północy.
I trzymam kciuki za Was!
Witamy i zapraszamy
Widzę, że dietę rozpoczęłaś po juz jest po północy także trzymam kciuki i życzę powodzenia jak coś to pisz i pytaj - chętnie doradzimy jak będziemy potrafiły oczywiście
Widzę, że lubisz koty? Ładny Avatarek

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
CzeSc Wam ja dzis po pracyy dosłownie padam i umieram z bólu zęba ;// kurdeeeee rozmawiałam dzis z kierowniczka i moze póści mnie na świeta do Pl ahhhh oby oby !! . Kurde kolejny wieczor siedze w domu ! bo nie ma gdzie wyjsc i z kim aleee za to ogladne Sobie Miss Polski ciekawe które wygra ale wszystkie takie kuszaceeeeeeee i fajne ciałka maja <marzyciel>
Mnie przestał boleć ząb to Ciebie zaczął.... bidulku
A tam do dentysty nie możesz pójść? Pewnie drogo co?
Super, że szefowa może puści Cię na Święta - trzymam kciuki aby się zgodziła
Ja Miss Polski nie obejrzałam, u mnie synek ciągle bajki ogląda A wygrała chociaz jakaś ładna dziewczyna?
p.s. już obejrzałam zdjęcia tej co wygrała ładna dziewczyna

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Kurde! Ta nowa Miss Polski jest z Malborka!! 35 km ode mnie Mój mąż 5 lat chodził tam do Technikum. Czasami jeździmy tam na zakupy i do McDonalda Bardzo ładne miasto no i ma mega wielki zamek krzyżacki

Dobra idę do łóżka do jutra dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-12-09 o 23:25
Stary 2011-12-10, 05:04   #1448
tinekk
Zadomowienie

Witajcie moje drogie ja chciałam się z Wami na chwilę pożegnać, zwyczajnie brakuje mi czasu na codzienne pisanie tu a nie chce znów uciekać bez pożegnania, czytam Was codziennie, ale nie mam już sił i czasu żeby odpisywać, więc chciałam Wam powiedziec że znikam do końca roku, spodziewam się szybkiego powrotu od stycznia bo już się boje tych świąt a raczej po nich co waga wskażę

Po nowym roku ruszam z kopyta i już do wiosny dietka
Dziś waga wskazała 48,3 także nie jest źle bede sie starac to utrzymac do świat a póżniej rusze na nowo do celu 47kg

Przepraszam Was ze tak znikam, ale na prawde nie chce zaniedbywac forum ani uciekac bez pożegnania, więc uciekam na ok. 3tyg

Wszystkim Wam życze Wesołych Swiąt i abyście się nie przeżarły, ale pozwólmy sobie na spokojne i radosne święta
Z nowym rokiem nowa siła na dalsze odchudzanko

Powodzenia kochane

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 06:55   #1449
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
U mnie na wadze 53.3 czyli waga stoi w miejscu.Wczoraj do agrafki dodałam brzuszki i przysiady.Trochę kiepsko się czuje, bo nie mogłam spać w nocy Najpierw obudziłam się o północy , a potem o 4 i już nie zasnęłam do rana.
Monia gdybyś wiedziała jaki ze mnie zmarzluch!!!Czasem kłade sie spac w dresie i szlafroku tak mi zimno, a mój mąż w samych bokserkach.Wszytskim zawsze jest ciepło , tylko mi zimno
Uciekam do pracy
Odezwe sie potem
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 08:12   #1450
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane u mnie nadal waga bez zmian czyli jest dobrze, bo nie rośnie wczoraj przez cały dzień zjadłam pół czekolady nadziewanej uwielbiam!

czbasia zgadzam się z Tobą w Polsce ciężko z pracą jak nie wiem :/ no i się nie dziwię, że postawiłaś Tż ultimatum, bo taki związek na odległość to ciężka sprawa.

zelka tak, w Niemczech jeździmy do pracy sezonowej, na 2 miesiące w roku. Co do zarobków to dla mnie są super, mi na czysto wychodzi ponad 6 tys zł a Tż 7tys na miesiąc, więc myślę że się opłaca A do Holandii to różnie jeździmy, jesteśmy zarejestrowani w różnych biurach i jak trafia się jakaś fajna praca to jeździmy

Monia oj chciałabym zdać za pierwszym razem, ale wątpię żeby mi się udało. Pewnie stres mnie zeżre :/
No a ja na razie nie uciekam za granicę, dopiero jak zdam to będziemy czegoś szukać a w Holandii normalnie łapiemy internet więc z forum nie ucieknę

Tineczko szkoda, że nas zostawiasz, będę tęsknić trzymam kciuki, żeby szybko udało Ci się osiągnąć cel odezwij się od czasu do czasu jak znajdziesz chwilkę No i czekam na Twój powrót

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Monia, Kamikadze ja też jestem straszny zmarzluch zawsze wszystkim ciepło a ja marznę. No i też śpię tak ciepło ubrana. W ogóle to muszę sobie kupić taką grubą polarową piżamkę
Stary 2011-12-10, 08:59   #1451
czbasia
Zakorzenienie

Medzik a jak szukasz pracy np w Holandii?? I jakiego rodzaju to praca. Slyszalam ze przy kwiatach jest tam duzo
Dziewczyny czy jest to mozliwe zeby w 2 dni 1 kilogram zlecial czy moja waga szwankuje:Po tygodniowym jedzeiu wszystkiego (przybylo mi 0,5 kg) we wtorek zaczelam znowu dietkowanie i to tez nie w 100% a malymi grzeszkami (troche slodyczy wpadalo) Dzis wchodze na wage i mam 55. Juz sama nie wie. Wczoraj rano bylo 55,5 kg. Musze pojksc do kogos sie zwarzyc bo juz sama nie wiem co o tym myslec.
Ja w lozeczku jeszcze, planowalam dlugie spaie, ale juz chyba wstane.. glodna jestem
ie moge sie doczekac sniadanka.., Platki z mlekiem, uwielbiam. Ze to mi sie jeszcze nie znudzilo0... Albo nie!! Poswiece troszke czasu na owsianke. Zrobie sobie z jablkiem i cynamonem, biegne.. Milego dzioka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-10, 10:34   #1452
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasia wiesz co, kiedyś byliśmy z Tż w Opolu tam są te różne biura pośrednictwa pracy, w każdym się zarejestrowaliśmy i teraz dostaję różne propozycje pracy na pocztę internetową. Jak jestem zainteresowana to dzwonię do biura i pyta, o szczegóły
My jeździliśmy do pakowania pomidorów i papryki, fajna i przyjemna praca, a raz byliśmy przy ścinaniu pomidorów na szklarni. Teraz własnie mieliśmy jechać ze znajomymi do kwiatów, ale zaczęłam robić prawko i znajomi sami pojechali.

A co do Twojej wagi, to wydaje mi się, że możliwe wczoraj było 0,5 więcej dziś jest mniej czyli waga spada zobaczysz jutro teraz może być tak, że będzie stało na tym 55 czego Ci nie życzę niech spada jak najszybciej
Stary 2011-12-10, 10:50   #1453
xAstridx
Raczkowanie

Cytat:
Witamy i zapraszamy
Widzę, że dietę rozpoczęłaś po juz jest po północy także trzymam kciuki i życzę powodzenia jak coś to pisz i pytaj - chętnie doradzimy jak będziemy potrafiły oczywiście
Widzę, że lubisz koty? Ładny Avatarek
Owszem, rozpoczęłam. Dziękuję wszystkim za powitanie!
Dzisiaj na śniadanko miałam 2 jajka na miękko, ale się tylko jeszcze bardziej głodna zrobiłam. Byle wytrzymać na początku - potem będzie z górki.

I lubię koty, nawet bardzo. Sama mam 2 (no, aktualnie 3) i mój TŻ zawsze cierpi, bo uczulony jest. ^^

xAstridx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 11:12   #1454
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem, rozpoczęłam. Dziękuję wszystkim za powitanie!
Dzisiaj na śniadanko miałam 2 jajka na miękko, ale się tylko jeszcze bardziej głodna zrobiłam. Byle wytrzymać na początku - potem będzie z górki.

I lubię koty, nawet bardzo. Sama mam 2 (no, aktualnie 3) i mój TŻ zawsze cierpi, bo uczulony jest. ^^
xAstridx; najgorsze 3 pierwsze dni do tygodnia pozniej przyzwyczaisz się do mniejszych porcji i bedzie z górki.. Najtrudniejsze w moim przypadku bylo nie podjadanie.. Ale i do tego idzie przywyknąć POWODZENIA

Chociaz pisze Ci o tym a nie blyszcze przykladem. 2 poprzednie tygodnie byly masakratyczne. Ale czuje sie rozgrzeszona.. Mialam urodziny imieniny i tz 999troszke wczesniej mial imeininy z urodzinami, wiec smakolokow i slodyczy wpadlo troche. Naprawede pozwalalam sobie.. Ale teraz postanowilam na razie utrzymac 55 kg. Swieta znowu i nie bede wyskakiwac z rtedukcja. A po nowym roku ostro biorfe sie za siebie zeby do naszego slubu w maju bylo 52-53 kg. Mysle ze w moim przypadku juz wystarczy Co prawda mega szczupla nie bede, ale jak chudne to twarz strasznie mi sie wydluza i broda szpiczasta sie robi hehehe a tego u siebie nie lubie

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Czbasia wiesz co, kiedyś byliśmy z Tż w Opolu tam są te różne biura pośrednictwa pracy, w każdym się zarejestrowaliśmy i teraz dostaję różne propozycje pracy na pocztę internetową. Jak jestem zainteresowana to dzwonię do biura i pyta, o szczegóły
My jeździliśmy do pakowania pomidorów i papryki, fajna i przyjemna praca, a raz byliśmy przy ścinaniu pomidorów na szklarni. Teraz własnie mieliśmy jechać ze znajomymi do kwiatów, ale zaczęłam robić prawko i znajomi sami pojechali.

A co do Twojej wagi, to wydaje mi się, że możliwe wczoraj było 0,5 więcej dziś jest mniej czyli waga spada zobaczysz jutro teraz może być tak, że będzie stało na tym 55 czego Ci nie życzę niech spada jak najszybciej
Medzik...Ehhh.. wierz mi ze tez bym wyjechala. Z tż mase godzin spedzilismy na planowaniu i stanelo ze sprobujemy tu w PL. Chociaz za marne grosze zapieprz.. Chociaz troche szkoda mi rzucac wszystkiego tutaj. Jestem urzednikiem w urzedzie miasta (od 8 lat pracuje) i jakos ciezko byloby mi zaczynac wszytko od nowa Jakbym byla troszke mlodsza (mam 32 lata) to nie obawialabym sie. Szkola za granica jakas dobra i... Na poczatku moze byloby ciezko ale wydaje mi sie zew pozniej by zaprocentowalo. Tylko teraz ciezko postawic na jedna karte

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2011-12-10 o 12:09
Stary 2011-12-10, 12:07   #1455
meeedzik
Zakorzenienie

Basiu wcale Ci się nie dziwię kochana. Jak byśmy mieli w Polsce stałą pracę, to nie wiem czy tak byśmy sobie jeździli. Na razie póki jesteśmy młodzi to korzystamy z tego, że można zarobić. A kiedyś? Zobaczymy jak to będzie
Stary 2011-12-10, 12:25   #1456
Gosia2011
Rozeznanie

Hej laseczki
tej nocy źle spałam, zjadłam pączka... ! ech będą ciężkie święta i w ogóle...
u Tżta w pracy zwolnił się chłopak, znalzł lepszą pracę i rzucił ochronę w cholerę i efekt tego jest taki, że w Sylwestra Tż siedzi na kamerze od 19 do6. W nowy rok, mówi ...nadrobimy i wypijemy w niedzielę,to już nie to samo.... zła jestem.. cholernie smutna i wszystko na raz! nie wiem chyba kupię wino słodycze i się poryczę... od gimnazjum chyba sama nie byłam na sylwka.
Druga wiadomość zła to taka, że tato dostał wynik kolonoskopii no i wyszło, że ma raka jelita grubego tego gruczolaka. W domu nie wesoła sytuacja, po niedzieli idzie do lekarza. W tamtym miesiącu brata ciotecznego teść dowiedział się o tym gruczolaku i wzięli go od razu do szpitala, bo trzeba usunąć tą resztę komórek rakowych...

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 12:33   #1457
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

No no rozmantyczny wieczór z kanapkami z jajkiem hehe mój mąz to by mnie pogonił razem z tymi kanapkami hehehe
Monia tż zachwycony był!! Usmialismy się z tego"romantyzmu" Były świece winko i te nieszczesne kanapki z jakiem I tu znowu dziwy.. Za namowa kolezanki kupilam wino cin cin ziolowy cytrynowy. Tak zachwalala ze rewelacja. A dla mnei porażka.. Strasznie slodkie.. wykorzystam na swieta do drinkow bo nie tkne tego!! Tż wypil a ja sobei piwko wzielam i zadowolona bylam!!!
Stary 2011-12-10, 13:15   #1458
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Kochane Ja cały weekend w książkach chyba spędzę Poprawiam pracę mgr. Zdam tylko raport z tego co zjadłam:

Wczoraj:
Śniad: makaron z dżemem i mleko
II Śniad: Jogurt
Obiad: 4 pierogi z łyżką śmietany
Kolacja: pół wieśniaka z mandarynką i bananem, trochę popcornu do filmu

Dziś:
Śniad: mandarynka, bagietka z parówką
II Śniad: jogurt, szklanka Kubusia
Obiad, kolacja - nie wiem Zostało trochę makaronu więc może kupię serek i z serkiem go zjem, albo z wieśniakiem. A wieczorem chyba mnie mój TŻ gdzieś zabiera bo wczoraj coś mówił. Ale nie mam będę jadła wieczorem dużo - może na jakieś lody albo ciastko się skuszę

Ok. Wracam do pracki, później korki. Ech...życie
Stary 2011-12-10, 15:30   #1459
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dziewczynki ja już po pracy a jutro mam wolne
Czbasia jeśli chodzi o wyjazdy do pracy sezonowej to jest świetny zarobek dla młodziutkich osób -takie jest moje zdanie.W takim przypadku kiedy Ty masz etat w państwówce to lepiej się tego trzymać.Mój mąż jeszcze jak był kawalerem siedział 2 lata w Anglii, fajna kaskę miał ale jednak wrócił do kraju.Wiadomo ,że pieniądze są bardzo ważne ale jednak czuł się samotnie.Ja chętnie bym gdzieś wyjechała sporo zarobiła i wróciła...ale cóż...etat ,synek ,mąż
Tinekk bardzo mi przykro z powodu Twojej decyzji,myślę ,że nie tylko ja będę tęsknić za Tobą .Jak znajdziesz chwilkę ,to odezwij się czasem.Trzymaj sie kochana
Dżaga podziwiam Cię...jesteś niezwykle pracowita i ambitna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-10, 15:38   #1460
zelka9o
Zadomowienie

Meedzik noto ładnie zarabiasz wezniesz wieciej ode mnie ! bo ja w pracy jako recepcjonistakw luksusowym hotelu biore około 3 tys w zależnosci ile godzin wyrobie ale mniej niż 2,5 tys nie wezne aleee fajnie sezonowa praca i to pracujesz normalnie 5 dni w tyg ? czy soboty i nidziele tez ? ehh przynajmiej troszke świata zwiedzisz a nie ciagle w Polsce ja jesli Mój Tż NIE PRZYJEDZIE to zjezdzam na stałe a niewiem czy prace znajde chociaz jestem po szkole gastronomicznej także moze zle by nie było ..

Tinekk szkoda ze opuszczasz Nas na 3 tyg aleeee też zycze Udanych świat i Sylwestra w Zakopanym trzymaj sie Kochana

Monika01011986 Mój ząb jest dziwny ! bo np dzień boli wezne jakis lek przestaje na drugi dzien wogole nie boli ;/ także boli kiedy sie mu chce ! hmm naczy powiem Ci ze nie patrzyłam jak cenia sie tu dentyści wydaje mi sie ze drożej ale jak bede w Pon szła do pracy to z ciekawości wejde i zapytam ! bo sama jestem ciekawa .
a co do Misski to mysle ze sie nalezało jej bo naprawde Moim zdaniem ładna dziewczyna były chyba z 2 dziewczyny takie brzydkie ! ale w porównaiu z tamtym rokiem w tym roku jest lepsza .
A Ty juz zdrowa ? przeszła choroba ? czy dalej trzyma ;/ !

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-10 o 15:47
Stary 2011-12-10, 15:47   #1461
Kamikadze1706
Raczkowanie

Gosia nie masz wyjścia musisz coś sobie zorganizować na sylwestra.Ja parę dobrych lat temu żeby nie spędzać sylwka w samotności dałam ogłoszenie,że zaopiekuje się w ten wieczór dzieckiem.Świetna sprawa,ludzie płaca więcej niż w normalny dzień a dzieciaczek nie sprawiał kłopotu ,ładnie poszedł spać a ja oglądałam filmy na dvdCo do Twojego taty...rak to poważna sprawa , trzeba walczyć ...musisz być dzielna i być oparciem dla niego .Jak będzie Ci smutno i ciężko to pisz kochana do nas

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Zelka masz doświadczenie , znasz język ,możesz taka pracę znaleźć w Polsce.Ja myślę,że praca za granicą będzie bardzo dobrze postrzegana przez pracodawce u nas w kraju
Stary 2011-12-10, 15:50   #1462
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane Ja cały weekend w książkach chyba spędzę Poprawiam pracę mgr. Zdam tylko raport z tego co zjadłam:

Wczoraj:
Śniad: makaron z dżemem i mleko
II Śniad: Jogurt
Obiad: 4 pierogi z łyżką śmietany
Kolacja: pół wieśniaka z mandarynką i bananem, trochę popcornu do filmu

Dziś:
Śniad: mandarynka, bagietka z parówką
II Śniad: jogurt, szklanka Kubusia
Obiad, kolacja - nie wiem Zostało trochę makaronu więc może kupię serek i z serkiem go zjem, albo z wieśniakiem. A wieczorem chyba mnie mój TŻ gdzieś zabiera bo wczoraj coś mówił. Ale nie mam będę jadła wieczorem dużo - może na jakieś lody albo ciastko się skuszę

Ok. Wracam do pracki, później korki. Ech...życie
Wow nawet w week sobie nie odpuszczasz nauki ! Baaardzo Cie podziwiam ze Ci sie chce i przede wszystkim tych korków udzielać .. bo chyba nie raz jest cieżko jak przyjdzie uczen lub uczennica trudniej pojęta

Kamikadze1706 hmm powiem Ci ze niewiem bo ja w PL nigdy nie pracowałam skończyłam szkołe i wyjechałam . Moi rodzice maja tu w Londynie dom i ja tu poprostu do nich na wakacje przyjechałam a ze Moja Mama mi załatwiła prace w hotelu to byłam wtedy prze szcześliwa ! bo ja zawsze marzyłam by pracowac w hotelu ! chociaż gotowac tez umie Wiesz ciagnie Mnie do Pl dlatego ze mam Chłopaka jeśli nie przyjedzie do Mnie to ja na bank wracam ! bo jednak odległośc jest czasem cieżka . Ale znów gdy wróce to sie boje ze nie znajde pracy tu i wogole bedzie lipa bo jednak w Pl jest spore bezrobocie . Chodz ja bym do kazdej pracy poszła byle zarobic byle by sie utrzymac !

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-10 o 15:56
Stary 2011-12-10, 17:13   #1463
meeedzik
Zakorzenienie

zelka ładnie zarobię, bo mam baaardzo dużo godzin Codziennie od 6:30 do 19:30, w sobotę do 16:30 a niedzielę do 12:00 dlatego jeździ się tam tylko na 2 miesiące, bo ja już po tych 2 miesiącach jestem zajechana, ilość godzin jest taka męcząca.

Gosia kochana musisz być silna a co do sylwestra to bardzo współczuję.

A ja przed chwilą zjadłam 3 kawałki pizzy Tż zamówił i takiej mi ochoty narobił ale to już w ramach kolacji

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-10, 18:10   #1464
xAstridx
Raczkowanie

Hej, melduję się. Trochę zajmie, zanim przerzucę się na mniej kaloryczne posiłki, ale sam fakt braku podjadania mnie cieszy. ^^

1: 2 jajka na miękko
2: "kanapeczki" od Wasy
3: Sałatka owocowa i 2 parówki z bułką serową (w sumie tak obiadowo)
4: Pomidorowa zupka w kubku przegryzana bułką
5: Spory kawałek pizzy i parówka

Cały dzień sporo piłam, ale ponieważ od samej wody zawsze robi mi się niedobrze, to piję tymbarki i różne soki owocowe.

Teraz przydałoby się jeszcze poćwiczyć. ^^

xAstridx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 19:19   #1465
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
zelka ładnie zarobię, bo mam baaardzo dużo godzin Codziennie od 6:30 do 19:30, w sobotę do 16:30 a niedzielę do 12:00 dlatego jeździ się tam tylko na 2 miesiące, bo ja już po tych 2 miesiącach jestem zajechana, ilość godzin jest taka męcząca.

Gosia kochana musisz być silna a co do sylwestra to bardzo współczuję.

A ja przed chwilą zjadłam 3 kawałki pizzy Tż zamówił i takiej mi ochoty narobił ale to już w ramach kolacji

o matkooo aż tyle godzin ? ja bym stanowczo nie dała rady .. wielki szacunek ze Ty dajesz rade ja to bym padła szybko a Ty no proszeeee .
Stary 2011-12-10, 20:24   #1466
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
Ale dziś miałam dzień! Rano popsuł mi się kran a dokładnie zawór który prowadził z kranu do zmywarki. Tak się mocno rozwalił, że trzeba było kupić nowy kran! Pojechałam więc z rodzicami do Kwidzyna i oczywiście takiego kranu nie dostaliśmy.... Tata wziął jakis inny i na razie zrobił taką prowizorkę aby jakos to działało. Mąz jak wróci to pomysli co dalej z tym zrobić. Z tym kranem walczyliśmy od 12 do 17!! Potem jeszcze rodzice zjedli u mnie obiad i posiedzieli troche. Jak poszli to gadałam z mężem przez telefon chyba ze 3 godziny. Przed chwilą wykąpałam synka i dopiero siadłam!
Ale najchętniej poszłabym już spać..... Muszę się jeszcze wykapać a oparzyłam sobie dziś palca o piekarnik i jak włożę go do ciepłej wody to chyba umre z bólu! Więc nie wiem jak mam to zrobić a musze włosy umyć żeby jutro ładnie wyglądały bo idę do teściów na ciasto a potem do rodziców.
Jeszcze 1,5 tygodnia i mąż wróci powiem Wam, że nawet się juz cieszę bo zapowiada się naprawdę ciekawie Myślę, że będzie dobrze

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Monia tż zachwycony był!! Usmialismy się z tego"romantyzmu" Były świece winko i te nieszczesne kanapki z jakiem I tu znowu dziwy.. Za namowa kolezanki kupilam wino cin cin ziolowy cytrynowy. Tak zachwalala ze rewelacja. A dla mnei porażka.. Strasznie slodkie.. wykorzystam na swieta do drinkow bo nie tkne tego!! Tż wypil a ja sobei piwko wzielam i zadowolona bylam!!!

To super jak był zachwycony Ja uwielbiam kanapki z jajkiem więc jakby mi mąz takie przygotował na kolację to byłabym przeszczęśliwa
Kiedys piłam wino Cin Cin i nawet mi smakowało bo ja lubię jak alkohol jest słodki ale nie potrafię wypić duzo bo po lampce czy dwóch juz mi w ogóle nie smakuje. A piwa wręcz nienawidzę. Sam zapach mnie odrzuca

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Monika01011986 Mój ząb jest dziwny ! bo np dzień boli wezne jakis lek przestaje na drugi dzien wogole nie boli ;/ także boli kiedy sie mu chce ! hmm naczy powiem Ci ze nie patrzyłam jak cenia sie tu dentyści wydaje mi sie ze drożej ale jak bede w Pon szła do pracy to z ciekawości wejde i zapytam ! bo sama jestem ciekawa .
a co do Misski to mysle ze sie nalezało jej bo naprawde Moim zdaniem ładna dziewczyna były chyba z 2 dziewczyny takie brzydkie ! ale w porównaiu z tamtym rokiem w tym roku jest lepsza .
A Ty juz zdrowa ? przeszła choroba ? czy dalej trzyma ;/ !
Pewnie jak go "naruszysz" np. jedzeniem to znowu zaczyna boleć. Tez tak miałam z tym zębem który niby jest zdrowy. Słyszałam że w Anglii dentyści są strasznie drodzy i wszyscy Polacy przylatują do Polski leczyć zęby Ale wejdz i zapytaj jak możesz to się przekonamy
Co do mnie to tak - już zdrowa Dziękuję Choroba przeszła póki co i mam nadzieję że nie wróci antybiotyków nie biorę od wczoraj i czuję się dobrze

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Witajcie moje drogie ja chciałam się z Wami na chwilę pożegnać, zwyczajnie brakuje mi czasu na codzienne pisanie tu a nie chce znów uciekać bez pożegnania, czytam Was codziennie, ale nie mam już sił i czasu żeby odpisywać, więc chciałam Wam powiedziec że znikam do końca roku, spodziewam się szybkiego powrotu od stycznia bo już się boje tych świąt a raczej po nich co waga wskażę

Po nowym roku ruszam z kopyta i już do wiosny dietka
Dziś waga wskazała 48,3 także nie jest źle bede sie starac to utrzymac do świat a póżniej rusze na nowo do celu 47kg

Przepraszam Was ze tak znikam, ale na prawde nie chce zaniedbywac forum ani uciekac bez pożegnania, więc uciekam na ok. 3tyg

Wszystkim Wam życze Wesołych Swiąt i abyście się nie przeżarły, ale pozwólmy sobie na spokojne i radosne święta
Z nowym rokiem nowa siła na dalsze odchudzanko

Powodzenia kochane
Smutno nam będzie bez Ciebie ale rozumiem... Cieszę się, że się z Nami pożegnałaś i powiedziałaś czemu nas opuszczasz Tak więc życzę Wesołych Świat Tobie kochana, wymarzonego kotka i innych wspaniałych prezentów Nie przesadź z jedzeniem to będzie mniej do zrzucania w Nowym Roku No i czekamy aż wrócisz do nas!!!! Obiecałaś więc będziemy czekać Jak będziesz miała chwilkę to zajrzyj i napisz co u Ciebie słychać A jak nie to "do zobaczenia" w Nowym roku

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-10, 20:50   #1467
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
U mnie na wadze 53.3 czyli waga stoi w miejscu.Wczoraj do agrafki dodałam brzuszki i przysiady.Trochę kiepsko się czuje, bo nie mogłam spać w nocy Najpierw obudziłam się o północy , a potem o 4 i już nie zasnęłam do rana.
Monia gdybyś wiedziała jaki ze mnie zmarzluch!!!Czasem kłade sie spac w dresie i szlafroku tak mi zimno, a mój mąż w samych bokserkach.Wszytskim zawsze jest ciepło , tylko mi zimno
Uciekam do pracy
Odezwe sie potem
Ja to ostatnio śpię jak zabita
Ale marznę niesamowicie. Potrafię nawet w bluzie czy swetrze i w legginsach ocieplanych spać. A mieszkam w bloku i mam kaloryfery na maksa. Jak ktoś tu przychodzi do mnie to nie może wytrzymać bo tak mu gorąco a ja marznę!

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Hej kochane u mnie nadal waga bez zmian czyli jest dobrze, bo nie rośnie wczoraj przez cały dzień zjadłam pół czekolady nadziewanej uwielbiam!

Monia oj chciałabym zdać za pierwszym razem, ale wątpię żeby mi się udało. Pewnie stres mnie zeżre :/
No a ja na razie nie uciekam za granicę, dopiero jak zdam to będziemy czegoś szukać a w Holandii normalnie łapiemy internet więc z forum nie ucieknę

Monia, Kamikadze ja też jestem straszny zmarzluch zawsze wszystkim ciepło a ja marznę. No i też śpię tak ciepło ubrana. W ogóle to muszę sobie kupić taką grubą polarową piżamkę
Czekaj aż mój mąż wróci z Niemiec i przywiezie mi czekolady!!! To dołączę do Ciebie i też będę przynajmniej pół tabliczki jeść dziennie Kocham Niemieckie słodycze - Polskich nie
No ja trzymam kciuki abyś zdała za pierwszym razem i pewnie zdasz bo widać że dobrze Ci idzie z jazdami
A już się marwtiłam, że znowu nas opuścisz na pare miesięcy! Jak w Holandii necik będziesz miała i będziesz z nami pisała to możesz jechać hihihihi
No to Witajcie w Klubie zmarźlaków!!!! Jest nas już 3 Jeszcze ktoś chętny?????

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Dziewczyny czy jest to mozliwe zeby w 2 dni 1 kilogram zlecial czy moja waga szwankuje:Po tygodniowym jedzeiu wszystkiego (przybylo mi 0,5 kg) we wtorek zaczelam znowu dietkowanie i to tez nie w 100% a malymi grzeszkami (troche slodyczy wpadalo) Dzis wchodze na wage i mam 55. Juz sama nie wie. Wczoraj rano bylo 55,5 kg. Musze pojksc do kogos sie zwarzyc bo juz sama nie wiem co o tym myslec.
Ja w lozeczku jeszcze, planowalam dlugie spaie, ale juz chyba wstane.. glodna jestem
ie moge sie doczekac sniadanka.., Platki z mlekiem, uwielbiam. Ze to mi sie jeszcze nie znudzilo0... Albo nie!! Poswiece troszke czasu na owsianke. Zrobie sobie z jablkiem i cynamonem, biegne.. Milego dzioka
Pewnie, że możliwe Zazwyczaj tak jest że gdy nagle ucinasz sobie limit kalorii ( z dnia na dzień) to waga potrafi momentalnie spaść.
Co do płatków z rana to ja już jem je codziennie od ok. 10 miesięcy i jeszcze mi się nie znudziły Kocham je nad życie i codziennie rano biegnę je robić

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:

A jakie masz kotki? Ja za 10 dni będę miała kotka Kocura rasy syberyjskiej Neva Masquerade. Nie mogę się już doczekać

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej laseczki
tej nocy źle spałam, zjadłam pączka... ! ech będą ciężkie święta i w ogóle...
u Tżta w pracy zwolnił się chłopak, znalzł lepszą pracę i rzucił ochronę w cholerę i efekt tego jest taki, że w Sylwestra Tż siedzi na kamerze od 19 do6. W nowy rok, mówi ...nadrobimy i wypijemy w niedzielę,to już nie to samo.... zła jestem.. cholernie smutna i wszystko na raz! nie wiem chyba kupię wino słodycze i się poryczę... od gimnazjum chyba sama nie byłam na sylwka.
Druga wiadomość zła to taka, że tato dostał wynik kolonoskopii no i wyszło, że ma raka jelita grubego tego gruczolaka. W domu nie wesoła sytuacja, po niedzieli idzie do lekarza. W tamtym miesiącu brata ciotecznego teść dowiedział się o tym gruczolaku i wzięli go od razu do szpitala, bo trzeba usunąć tą resztę komórek rakowych...
Współczuję Na prawdę straszne te wiadomości są..... Rozumiem Cię doskonale. Sylwester bez ukochanego to naprawdę przykre a diagnoza Twojego taty jest przerażająca...... moja mama miała raka więc wiem co czujesz. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć że tata wyzdrowieje. Wspierać go i pomagać. Musi być dobrze! Co do Sylwka to nie wiem co Ci powiedzieć..... Za rok sobie odbijecie to

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Hej, melduję się. Trochę zajmie, zanim przerzucę się na mniej kaloryczne posiłki, ale sam fakt braku podjadania mnie cieszy. ^^

1: 2 jajka na miękko
2: "kanapeczki" od Wasy
3: Sałatka owocowa i 2 parówki z bułką serową (w sumie tak obiadowo)
4: Pomidorowa zupka w kubku przegryzana bułką
5: Spory kawałek pizzy i parówka

Cały dzień sporo piłam, ale ponieważ od samej wody zawsze robi mi się niedobrze, to piję tymbarki i różne soki owocowe.

Teraz przydałoby się jeszcze poćwiczyć. ^^
Śniadanie zbyt ubogie, musisz cos tam dorzucić jeszcze. Kanapeczki od Wasy wywal bo to dziadostwo, zamień to na jakiś jogurt albo owoc.
Za dużo parówke i pieczywa jak na jeden dzień. No i ta pizza z parówką to już w ogóle katastrofa Rozumiem, że cięzko w 1 dzien sie przestawić ale to nawet nie jest w połowie dieta Musisz bardziej się postarać i zamieniać takie kaloryczne rzeczy na coś innego - zdrowszego Soki też są kaloryczne i to nie mało............... większość dosładzana jest cukrem. Powinno się pić 2 szklanki soku dziennie - na śniadanie i na obiad. I to soku bez dodatku cukru.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-10, 20:51   #1468
Kamikadze1706
Raczkowanie

zelka fakt w Polsce jest spore bezrobocie...żeby mieć fajna i dobrze płatną pracę to zazwyczaj albo świetne wykształcenie albo znajomości- a najlepiej jedno i drugie ale tak na poważnie jest dużo pracy dla osób z doświadczeniem w jakiejś branży , dla osób z technicznym wykształceniem, specjalistów.Spróbuj poszukać po powrocie do Polski z pracy w hotelu(Twoim atutem będzie praktyka za granicą) i nie poddawaj się za szybko.Z tego co ja zauważyłam to czasem ludzie maja wygórowane ambicje i mają ogromne oczekiwania-nie mówię ,że to źle.Ale jeśli ktoś nie ma za co żyć to chwyci się każdego zajęcia ,żeby móc się utrzymać.
Monia czemu my tak marzniemy?Dziwne to jest dla mnie.Może jakbym była jakaś wychudzona to bym się nie zdziwiła.Czemu polskich słodyczy nie lubisz a niemieckie tak Ci smakują?Aż tak bardzo się różnią?
Stary 2011-12-10, 21:23   #1469
zelka9o
Zadomowienie

Kamikadze1706 naczy wiesz ja nie mam jakiś wygurowń bo ja naprawde każdej pracy bym sie podjeła , bo żadna praca nie jest zła a poprostu wystarczy chciec by pracowac . Bo nawet czasem potrzebuja do wykładania towaru w hipermarketach . Takżę ja nie bede szukała jakies rewelacyjnej pracy złapie sie tego co znajde , poprostu a ze lubie pracowac w hotelu i w tym sie czuje najlepiej to bym chciała zostac w takiej branży . Ale noo zobaczy sie póki co tu jeszcze jestem i pracuje przynajmiej troche kasy zaoszczedzilam dlatego w Pl gdybym długo było bezrobotna to bym troche gotówki miała ale wiesz jednak nie ma to jak Polska znajomi , przyjaciele i teen klimat ahh !

Monika01011986 wiesz sprawdze ale tez słyszałam ze sie cenia ale jest szansa ze wróce na świeta takżę napewno odwiedze dentystee !
Ciesze sie strasznie ze układa Ci sie z Męzem i wogole jest juz okey hehe powiem Ci ze jak ja wracam do PL to tez sie ciesze jak dziecko ! bo jak pomyśle ze kurde wkoncu dom własne łóżeczko , pokój , znajomi to azz czuje sie o Niebo lepiej !
Wiesz co ! pozwoliłam sobie wejsc dziś na Twój album zdjeć i jezuuuuuuuuuuu jaka Ty jestes Piekna !! Okropnie podoba mi sie Twoje zdjecie to takie wsród lisci głowne co masz na albumie ! masz je mistrzowskie . Ładnie masz silna wole ze tyle potrafiłas schudnać !! Normalnie teraz a wczesniej to nie do poznania !

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-10 o 21:32
Stary 2011-12-10, 22:09   #1470
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Przepraszam, ale dziś nie napiszę zbyt wiele. Miałam zły dzień. Szkoda gadać. Mam nadzieję, że jutro będzie już dobry.
Dobranoc.
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości