|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Ale niedlugo tz wroci i posiedzimy sobie.. Winko chlodze, zapale swiece i romantyczna kolacje mu zrobie (przygotowalam mu 2 kanapki z jajkiem, hahaha!!!) ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
ale to tylko sezonowa praca ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
A pewnie w tym ferworze pracy zpaomnialam sie pochwalic. Bylam na zakupkach w zeszly weekend. W housie byly mega promocje, wystarczylo na fejsie kliknac lubie housa i 40%znizki na wszystkie produkty bylo.. Zakupilam czarna dluga kurtkę .. taka dopasowana przed kolano... ROZMIAR S!!!!!! i spodniczke czarna olowkowa z zamkiem, sukienkę- mala czarna z krotkim rekawem z przezroczystym dekoltem(taka siatka) i zeby calosc uzupelnic sprawilam sobie jeansy (nie wiedzialam ze w housie takie fajne rzeczy) i teraz najlepsze Wydalam za to wszystko 196zl.. Wiec widzicie zakupki udane i bardzo okazyjnie!!!
Ale bucikow nie kupilam.. Ten moj rozmiar mnie przeraza.. Liczylam ze znajde jakies slubne buciki.. Znalazlam kilka w rozmiarze 35 ale wszystkie za duze byly ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-12-09 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
faaakty było coś takiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam .. narzeczony już jest.. Miłego wieczorka!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja się z synkiem wykapałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() Faktycznie cięzki okres miałam wtedy gdy synek zachorował ale są i 2 plusy tego.... synuś nie będzie miał już ospy nigdy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
A jaki Ty używasz z Astora? Ja chcę ten sobie kupić - http://allegro.pl/astor-mattitude-hd...966595289.html Próbowałam go w Rossmannie i naprawdę świetnie matuje i ma idealną konsystencję, do tego ładnie kryje. Słyszałam o nim też same dobre rzeczy. ![]() A kotka za 10 dni będe miała! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że na kursie idzie Ci tak dobrze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
No no rozmantyczny wieczór z kanapkami z jajkiem ![]() ![]() Co do zarobków tam a tu to faktycznie hehehe tu się zarabia 2 tyś ZŁOTYCH i to na życie nawet nie starczy a w Niemczech za 2 tyś EURO można ostro poszaleć ![]() ![]() Gorącą kąpiel wzięłam i przez chwile było super mi ciepło ale teraz znowu zaczynam marznąć ![]() ![]() Ja najchętniej już bym poszła znowu spać hehehe ![]()
![]() |
#1447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że dietę rozpoczęłaś po juz jest po północy ![]() ![]() ![]() Widzę, że lubisz koty? Ładny Avatarek ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() A tam do dentysty nie możesz pójść? Pewnie drogo co? Super, że szefowa może puści Cię na Święta - trzymam kciuki aby się zgodziła ![]() Ja Miss Polski nie obejrzałam, u mnie synek ciągle bajki ogląda ![]() p.s. już obejrzałam zdjęcia tej co wygrała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Kurde! Ta nowa Miss Polski jest z Malborka!! 35 km ode mnie ![]() ![]() ![]() Dobra idę do łóżka ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-12-09 o 23:25 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zadomowienie
|
Witajcie moje drogie ja chciałam się z Wami na chwilę pożegnać, zwyczajnie brakuje mi czasu na codzienne pisanie tu a nie chce znów uciekać bez pożegnania, czytam Was codziennie, ale nie mam już sił i czasu żeby odpisywać, więc chciałam Wam powiedziec że znikam do końca roku, spodziewam się szybkiego powrotu od stycznia bo już się boje tych świąt a raczej po nich co waga wskażę
![]() Po nowym roku ruszam z kopyta i już do wiosny dietka ![]() Dziś waga wskazała 48,3 także nie jest źle bede sie starac to utrzymac do świat a póżniej rusze na nowo do celu 47kg Przepraszam Was ze tak znikam, ale na prawde nie chce zaniedbywac forum ani uciekac bez pożegnania, więc uciekam na ok. 3tyg Wszystkim Wam życze Wesołych Swiąt i abyście się nie przeżarły, ale pozwólmy sobie na spokojne i radosne święta ![]() Z nowym rokiem nowa siła na dalsze odchudzanko ![]() Powodzenia kochane ![]()
#1449 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie na wadze 53.3 czyli waga stoi w miejscu.Wczoraj do agrafki dodałam brzuszki i przysiady.Trochę kiepsko się czuje, bo nie mogłam spać w nocy ![]() ![]() Monia gdybyś wiedziała jaki ze mnie zmarzluch!!!Czasem kłade sie spac w dresie i szlafroku tak mi zimno, a mój mąż w samych bokserkach.Wszytskim zawsze jest ciepło , tylko mi zimno ![]() Uciekam do pracy Odezwe sie potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() czbasia zgadzam się z Tobą ![]() zelka tak, w Niemczech jeździmy do pracy sezonowej, na 2 miesiące w roku. Co do zarobków to dla mnie są super, mi na czysto wychodzi ponad 6 tys zł a Tż 7tys na miesiąc, więc myślę że się opłaca ![]() ![]() Monia oj chciałabym zdać za pierwszym razem, ale wątpię żeby mi się udało. Pewnie stres mnie zeżre :/ No a ja na razie nie uciekam za granicę, dopiero jak zdam to będziemy czegoś szukać ![]() ![]() Tineczko szkoda, że nas zostawiasz, będę tęsknić ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Monia, Kamikadze ja też jestem straszny zmarzluch ![]() ![]()
#1451 |
Zakorzenienie
|
Medzik a jak szukasz pracy np w Holandii?? I jakiego rodzaju to praca. Slyszalam ze przy kwiatach jest tam duzo
![]() Dziewczyny czy jest to mozliwe zeby w 2 dni 1 kilogram zlecial czy moja waga szwankuje: ![]() ![]() Ja w lozeczku jeszcze, planowalam dlugie spaie, ale juz chyba wstane.. glodna jestem ![]() ![]() ie moge sie doczekac sniadanka.., Platki z mlekiem, uwielbiam. Ze to mi sie jeszcze nie znudzilo0... Albo nie!! Poswiece troszke czasu na owsianke. Zrobie sobie z jablkiem i cynamonem, biegne.. Milego dzioka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Czbasia wiesz co, kiedyś byliśmy z Tż w Opolu tam są te różne biura pośrednictwa pracy, w każdym się zarejestrowaliśmy i teraz dostaję różne propozycje pracy na pocztę internetową. Jak jestem zainteresowana to dzwonię do biura i pyta, o szczegóły
![]() My jeździliśmy do pakowania pomidorów i papryki, fajna i przyjemna praca, a raz byliśmy przy ścinaniu pomidorów na szklarni. Teraz własnie mieliśmy jechać ze znajomymi do kwiatów, ale zaczęłam robić prawko i znajomi sami pojechali. A co do Twojej wagi, to wydaje mi się, że możliwe ![]() ![]() ![]() ![]()
#1453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj na śniadanko miałam 2 jajka na miękko, ale się tylko jeszcze bardziej głodna zrobiłam. Byle wytrzymać na początku - potem będzie z górki. I lubię koty, nawet bardzo. ![]()
![]() |
#1454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaz pisze Ci o tym a nie blyszcze przykladem. 2 poprzednie tygodnie byly masakratyczne. Ale czuje sie rozgrzeszona.. Mialam urodziny imieniny i tz 999troszke wczesniej mial imeininy z urodzinami, wiec smakolokow i slodyczy wpadlo troche. Naprawede pozwalalam sobie.. Ale teraz postanowilam na razie utrzymac 55 kg. Swieta znowu i nie bede wyskakiwac z rtedukcja. A po nowym roku ostro biorfe sie za siebie zeby do naszego slubu w maju bylo 52-53 kg. Mysle ze w moim przypadku juz wystarczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-12-10 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Basiu wcale Ci się nie dziwię kochana. Jak byśmy mieli w Polsce stałą pracę, to nie wiem czy tak byśmy sobie jeździli. Na razie póki jesteśmy młodzi to korzystamy z tego, że można zarobić. A kiedyś? Zobaczymy jak to będzie
![]()
#1456 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() tej nocy źle spałam, zjadłam pączka... ! ![]() u Tżta w pracy zwolnił się chłopak, znalzł lepszą pracę i rzucił ochronę w cholerę i efekt tego jest taki, że w Sylwestra Tż siedzi na kamerze od 19 do6. W nowy rok, mówi ...nadrobimy i wypijemy w niedzielę,to już nie to samo.... zła jestem.. cholernie smutna i wszystko na raz! nie wiem chyba kupię wino słodycze i się poryczę... od gimnazjum chyba sama nie byłam na sylwka. ![]() Druga wiadomość zła to taka, że tato dostał wynik kolonoskopii no i wyszło, że ma raka jelita grubego tego gruczolaka. W domu nie wesoła sytuacja, po niedzieli idzie do lekarza. W tamtym miesiącu brata ciotecznego teść dowiedział się o tym gruczolaku i wzięli go od razu do szpitala, bo trzeba usunąć tą resztę komórek rakowych... ![]()
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() Wczoraj: Śniad: makaron z dżemem i mleko II Śniad: Jogurt Obiad: 4 pierogi z łyżką śmietany Kolacja: pół wieśniaka z mandarynką i bananem, trochę popcornu do filmu Dziś: Śniad: mandarynka, bagietka z parówką ![]() II Śniad: jogurt, szklanka Kubusia Obiad, kolacja - nie wiem ![]() ![]() Ok. Wracam do pracki, później korki. Ech...życie ![]()
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja już po pracy a jutro mam wolne
![]() Czbasia jeśli chodzi o wyjazdy do pracy sezonowej to jest świetny zarobek dla młodziutkich osób -takie jest moje zdanie.W takim przypadku kiedy Ty masz etat w państwówce to lepiej się tego trzymać.Mój mąż jeszcze jak był kawalerem siedział 2 lata w Anglii, fajna kaskę miał ale jednak wrócił do kraju.Wiadomo ,że pieniądze są bardzo ważne ale jednak czuł się samotnie.Ja chętnie bym gdzieś wyjechała sporo zarobiła i wróciła...ale cóż...etat ,synek ,mąż ![]() Tinekk bardzo mi przykro z powodu Twojej decyzji,myślę ,że nie tylko ja będę tęsknić za Tobą .Jak znajdziesz chwilkę ,to odezwij się czasem.Trzymaj sie kochana ![]() Dżaga podziwiam Cię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
Meedzik noto ładnie zarabiasz wezniesz wieciej ode mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tinekk szkoda ze opuszczasz Nas na 3 tyg aleeee też zycze Udanych świat i Sylwestra w Zakopanym ![]() ![]() Monika01011986 Mój ząb jest dziwny ! bo np dzień boli wezne jakis lek przestaje na drugi dzien wogole nie boli ;/ także boli kiedy sie mu chce ! hmm naczy powiem Ci ze nie patrzyłam jak cenia sie tu dentyści wydaje mi sie ze drożej ale jak bede w Pon szła do pracy to z ciekawości wejde i zapytam ! ![]() a co do Misski to mysle ze sie nalezało jej bo naprawde Moim zdaniem ładna dziewczyna były chyba z 2 dziewczyny takie brzydkie ! ale w porównaiu z tamtym rokiem w tym roku jest lepsza ![]() A Ty juz zdrowa ![]() ![]() Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-10 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Raczkowanie
|
Gosia nie masz wyjścia musisz coś sobie zorganizować na sylwestra.Ja parę dobrych lat temu żeby nie spędzać sylwka w samotności dałam ogłoszenie,że zaopiekuje się w ten wieczór dzieckiem.Świetna sprawa,ludzie płaca więcej niż w normalny dzień a dzieciaczek nie sprawiał kłopotu ,ładnie poszedł spać a ja oglądałam filmy na dvd
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Zelka masz doświadczenie , znasz język ,możesz taka pracę znaleźć w Polsce.Ja myślę,że praca za granicą będzie bardzo dobrze postrzegana przez pracodawce u nas w kraju |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kamikadze1706 hmm powiem Ci ze niewiem bo ja w PL nigdy nie pracowałam skończyłam szkołe i wyjechałam . Moi rodzice maja tu w Londynie dom i ja tu poprostu do nich na wakacje przyjechałam a ze Moja Mama mi załatwiła prace w hotelu to byłam wtedy prze szcześliwa ! bo ja zawsze marzyłam by pracowac w hotelu ! chociaż gotowac tez umie ![]() Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-10 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
zelka ładnie zarobię, bo mam baaardzo dużo godzin
![]() ![]() Gosia kochana musisz być silna ![]() A ja przed chwilą zjadłam 3 kawałki pizzy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
Hej, melduję się. Trochę zajmie, zanim przerzucę się na mniej kaloryczne posiłki, ale sam fakt braku podjadania mnie cieszy. ^^
1: 2 jajka na miękko 2: "kanapeczki" od Wasy 3: Sałatka owocowa i 2 parówki z bułką serową (w sumie tak obiadowo) 4: Pomidorowa zupka w kubku przegryzana bułką 5: Spory kawałek pizzy i parówka Cały dzień sporo piłam, ale ponieważ od samej wody zawsze robi mi się niedobrze, to piję tymbarki i różne soki owocowe. Teraz przydałoby się jeszcze poćwiczyć. ^^
#1465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o matkooo aż tyle godzin ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ale dziś miałam dzień! Rano popsuł mi się kran a dokładnie zawór który prowadził z kranu do zmywarki. Tak się mocno rozwalił, że trzeba było kupić nowy kran! Pojechałam więc z rodzicami do Kwidzyna i oczywiście takiego kranu nie dostaliśmy.... Tata wziął jakis inny i na razie zrobił taką prowizorkę aby jakos to działało. Mąz jak wróci to pomysli co dalej z tym zrobić. Z tym kranem walczyliśmy od 12 do 17!! Potem jeszcze rodzice zjedli u mnie obiad i posiedzieli troche. Jak poszli to gadałam z mężem przez telefon chyba ze 3 godziny. Przed chwilą wykąpałam synka i dopiero siadłam! Ale najchętniej poszłabym już spać..... Muszę się jeszcze wykapać a oparzyłam sobie dziś palca o piekarnik i jak włożę go do ciepłej wody to chyba umre z bólu! Więc nie wiem jak mam to zrobić ![]() Jeszcze 1,5 tygodnia i mąż wróci ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
To super jak był zachwycony ![]() ![]() Kiedys piłam wino Cin Cin i nawet mi smakowało bo ja lubię jak alkohol jest słodki ale nie potrafię wypić duzo bo po lampce czy dwóch juz mi w ogóle nie smakuje. A piwa wręcz nienawidzę. Sam zapach mnie odrzuca ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do mnie to tak - już zdrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1467 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale marznę niesamowicie. Potrafię nawet w bluzie czy swetrze i w legginsach ocieplanych spać. A mieszkam w bloku i mam kaloryfery na maksa. Jak ktoś tu przychodzi do mnie to nie może wytrzymać bo tak mu gorąco a ja marznę! ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() No ja trzymam kciuki abyś zdała za pierwszym razem i pewnie zdasz bo widać że dobrze Ci idzie z jazdami ![]() A już się marwtiłam, że znowu nas opuścisz na pare miesięcy! Jak w Holandii necik będziesz miała i będziesz z nami pisała to możesz jechać hihihihi ![]() No to Witajcie w Klubie zmarźlaków!!!! Jest nas już 3 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() Co do płatków z rana to ja już jem je codziennie od ok. 10 miesięcy i jeszcze mi się nie znudziły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Za dużo parówke i pieczywa jak na jeden dzień. No i ta pizza z parówką to już w ogóle katastrofa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1468 |
Raczkowanie
|
zelka fakt w Polsce jest spore bezrobocie...żeby mieć fajna i dobrze płatną pracę to zazwyczaj albo świetne wykształcenie albo znajomości- a najlepiej jedno i drugie
![]() Monia czemu my tak marzniemy?Dziwne to jest dla mnie.Może jakbym była jakaś wychudzona to bym się nie zdziwiła.Czemu polskich słodyczy nie lubisz a niemieckie tak Ci smakują?Aż tak bardzo się różnią? |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zadomowienie
|
Kamikadze1706 naczy wiesz ja nie mam jakiś wygurowń bo ja naprawde każdej pracy bym sie podjeła , bo żadna praca nie jest zła a poprostu wystarczy chciec by pracowac . Bo nawet czasem potrzebuja do wykładania towaru w hipermarketach . Takżę ja nie bede szukała jakies rewelacyjnej pracy złapie sie tego co znajde , poprostu a ze lubie pracowac w hotelu i w tym sie czuje najlepiej to bym chciała zostac w takiej branży . Ale noo zobaczy sie póki co tu jeszcze jestem i pracuje przynajmiej troche kasy zaoszczedzilam dlatego w Pl gdybym długo było bezrobotna to bym troche gotówki miała
![]() ![]() Monika01011986 wiesz sprawdze ale tez słyszałam ze sie cenia ![]() Ciesze sie strasznie ze układa Ci sie z Męzem i wogole jest juz okey ![]() ![]() Wiesz co ! pozwoliłam sobie wejsc dziś na Twój album zdjeć i jezuuuuuuuuuuu jaka Ty jestes Piekna !! Okropnie podoba mi sie Twoje zdjecie to takie wsród lisci głowne co masz na albumie ! masz je mistrzowskie . Ładnie masz silna wole ze tyle potrafiłas schudnać !! Normalnie teraz a wczesniej to nie do poznania ! ![]() Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-10 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Przepraszam, ale dziś nie napiszę zbyt wiele. Miałam zły dzień. ![]() ![]() Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.