|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
ale to nie wątek fryzjerski tylko plotkowy, my tu o włosach praktycznie nie gadamy, a tytuł 'włosomaniaczki', dlatego, że poznałysmy się na wątkach fryzjerskich (bynajmniej stary skład), dlatego opowiedz nam coś o sobie, a nie o włosach
|
|
|
|
|
#1862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1863 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Normalnie na nich...Współczuję Ci Kasiu bardzo... Cytat:
![]() Cytat:
Zależy mi na pozbyciu się przebarwień spod oczu.
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie zaczęłam oglądać jakiś film i miałam straszną ochotę robić to na leżąco (co wiadomo do czego prowadzi ) ale stwierdziłam, że najpierw wetrę Seboradin ![]() Edit. Kolejna akcja dokarmiania ![]() http://www.karmimypsiaki.pl/ Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-12-09 o 22:18 |
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj też nawet nie zapomniałam o wcierce ![]() Kuruję się na razie Provitem do wypadających. Ale chyba niedługo kupię Neril.
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Zbyszek rulez ! O to mi chodziło . Robisz postępy ? Toż napisała, że nie chce o sobie pisać, a tylko o włosach . Żebyś wiedziała. Już nie umiem normalnie z ludźmi rozmawiać . Wczoraj w nocy miałam taki ucisk na mózg, że myślałam - wylew . Adwokat w dołkach startowych też już nogami przebiera . Nie wiem dokładnie co to było . Miałam duże wyjście, a tu ze zmęczenia cienie podoczne mi się porobiły. Kosmetyczka dała mi na wynos żelowe kompresy pod oczy . Trzeba je było porządnie oziębić i na pół godziny pod oczy położyć . Pomogło i na "worki", i na cienie . To było chyba z Clareny . Też wczoraj porządny zabieg upiększający zrobiłam - łydki balsamem posmarowałam . Na większe smarowanko już wytrwałości zabrakło Surówki z kapusty nie zrobiłam. Tzn. zrobiłam, ale wywaliłam . Nie umiem robić surówek i basta . Niby teoria opanowana , a praktyka w lesie . Tak samo mam i z rybami . Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ---------- Jak zwykle zapomniałam ! To jakim szamponem mam silikony zmywać ? |
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu narazie postępów brak
silikony zmywasz szamponem z SLS/SLES |
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wróciłam właśnie z Częstochowy i mogłabym już iść spać
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
szkoda;( idę szukać dalej
|
|
#1870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, cudny jest Cytat:
Mam nadzieję, że to już bedzie ostateczny termin.Cytat:
Cytat:
![]() Co robiłaś w Częstochowie?
|
||||
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na Jasnej Górze
mój tata jeździ tam dwa razy do roku od 19lat z powodów hm... rodzinnych
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, byłam dzisiaj w Douglasie sprawdzić czy ich Black XS pachnie tak samo jak moje - psiknęłam na jedną końcówkę papierka i po powrocie do domu psiknęłam moimi na drugą końcówkę - oba pachną identycznie, tak samo długo i tak samo intensywnie - czyli perfumy są oryginalne, to moja sucha skóra jest winowajczynią
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
W Kauflandzie była promocja pomarańczy więc kupiłam 2 kilo, sasasa
|
|
|
|
|
#1874 | ||
|
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie, że ostuda mi się zrobiła pod oczami, chociaż nie jestem pewna, czy przypadkiem wcześniej tego nie miałam. W każdym razie chcę sobie to wybielić, więc w ruch idzie kwas kojowy, lukrecja, ketony malinowe i arbutyna.Ale przecież nie zaszkodzi, jak tu zostaniesz i się nam przedstawisz, podyskutujesz w innych tematach, niż włosy ![]() Cytat:
![]() Bo spontanicznie sobie jakieś waniliowe no-name'y kupiłam. Normalnie nie mój zapach, lubię wanilię, ale wybrałabym coś raczej kwiatowego lub owocowego, ale jakoś tak to impuls był i musiałam ![]() Mogłyby Ci się spodobać
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam w Rossmannie nowe szampony i odżywki, nawet miałam kupić jakiś szampon ale zerknęłam na skład i stwierdziłam, że nic specjalnego w nim nie ma, szampon jak szampon, te same składniki co w pierwszym lepszym myjadle i jakieś zielsko w połowie, dobrze chociaż, że przed zapachem
![]() http://urodaonline.pl/green-pharmacy...ow-p-5474.html Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1876 | |
|
|
Cytat:
![]() Poza tym mam ochotę na płyny do kąpieli Joanna, ostatnio bloggerki o nim pisały . Ma być w promo w tej sieci drogerii, którą mam na osiedlu. Tylko ciekawe czy dowieźli, bo poprzednio chciałam kupić szampon koloryzujący i nie mieli ![]() A tak w ogóle blogi to zuo, zjadają cały mój czas ![]() Ta wanilia w tych perfumach jakaś taka mokra, tzn. tak mi się kojarzy. Kurde, miałam iść dzisiaj wcześniej spać, a znowu pewnie położę się dopiero o 1.30
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Taka mądrą to ja jestem . Tylko jak można zmyć silikony szamponem z SLS i silikonami ?!Asia pisała . To było chyba coś z Barwy . Tradycyjnie - nie zapisałam i nie mogę znaleźć . To można rzec, żeś Ty teraz taka uświęcona . Bardzo dobrze, nigdy nie wiadomo co się może przydać . Cytat:
Mam straszliwą awersję do ziołowych szamponów . Masakrę wielką czynią : wysuszają, plączą . Muszę Wam zdać relację . Nadal pieję z zachwytu nad jedwabiem z CHI. Czy rzeczywiście chroni - nie wiem, ale nie obciąża, nie skleja . Fajny jest . No i powrót do silikonów zaowocował o wiele lepszymi włosami . Kit z tym, że być może jedynie wizualnie, ale włosy są o niebo lepsze . Puszenia żadnego, a ogrzewanie domu działa. Tak więc ponad rok detoksu od silikonów poszło na marne . Dobrze, chociaż wiem, co mi nie służy. Używam szamponu, odżywki, czasem psikacza i do tego CHI . Jak do tej pory nie mam przyklapu, a swędzenie skóry głowy dopiero na trzeci dzień . Włosy nie wypadają . A więc następny mit wizażowy obalony . Chcę tylko teraz oleju z włoskich orzechów spróbować, dlatego pytam o oczyszczający szampon . Zmyję szamponem, płukanka octowa bez odżywki i orzechowy olej . Muszę dzisiaj do miasta, a z nieba woda leci ! Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem także, dlaczego tutaj tak rzadko pokazujecie się . Moda na blogi . I młody i stary, ten co ma coś do powiedzenia i ten co rzec nie ma nic, mądry i głupi - piszą blogi . Jeszcze trochę, a umierający już i tak Wizaż, umrze na amen . Pozostaną jedynie : plotkowe i intymne .
|
|
|
|
|
|
#1879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1880 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znam to skądś
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam kiedyś Fitomed do suchych i też miałam wrażenie, że zamiast łagodzić to jeszcze bardziej wysusza. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O ile blogi kosmetyczne mnie interesują bo mogę się z nich czegoś dowiedzieć to modowe nie mają dla mnie sensu, ponieważ każdy ma inny gust i nie będę się na nikim wzorować. Nie wiem czy oglądałyście kiedykolwiek Voice of Poland ale wczoraj był finał i wygrał Damian ![]() |
|||||
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym niektóre same tworzą oryginalne dodatki oglądałam akurat kawałek finału i czasem ze współlokatorką fragmenty eliminacji Fajnie,że on wyrgał. Przypomina mi Pucka z Glee ![]() Możecie mi pomóc? Doradźcie mi jakie kolory cieni pasują do mnie?
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu nie rozkminiłam Cię, powiedziałam, że silikony zmywasz szamponem z SLS/SLES, a nie szamponem z tym i tym
![]() też lubię jedwab chi, psikacz chi do włosów tez maja fajniuchny |
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podpiszcie petycję
![]() http://www.petycje.pl/petycja/8123/%...anie_psow.html Link do artykułu http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...go-zabijac-psy W głowie mi się nie mieści takie okrucieństwo - zamiast zapewnić pieskom godną emeryturę chcą skazać zdrowe psy na śmierć |
|
|
|
|
#1884 | |||||||
|
|
Cytat:
Kwas kojowy nie należy do grupy kwasów hydroksylowych, więc nie powinien zrobic masakry pod oczami . On tylko tak groźnie się nazywa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rano podrzuciłam dziewczyny chłopu memu a sama musiałam odkimać do 10 . Za to on odkimał dziś po południu ![]() [QUOTE=Finlora;30997342] Ja modowych blogów nie lubię i nie przeglądam. Weszłam kiedyś na jeden czy dwa i stwierdziłam, że nie są w moim guście, nic mi się nie podoba i że w życiu bym się tak nie ubrała ![]() O ile blogi kosmetyczne mnie interesują bo mogę się z nich czegoś dowiedzieć to modowe nie mają dla mnie sensu, ponieważ każdy ma inny gust i nie będę się na nikim wzorować.[/QUOTe] No właśnie, ja nijak dzisiejszej mody zrozumieć nie mogę Nie wspomnę, że w sklepach nic dla siebie znaleźć nie potrafię, a jeśli już, to nie na moją kieszeń... Dobrze, że jest Allegro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo jak pójdę na kurs kosmetyczny to wtedy będę wiedziała ![]() A tak na serio, to nie ma się co sugerować paletami, typem urody i innymi p.ie.r.dołami, tylko zaufać intuicji i kupować to, co Ci się podoba Cytat:
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi sie ta petycja otworzyć
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest Damian ![]() Na przesłuchaniach Kings Of Leon - Use Somebody - http://www.youtube.com/watch?v=SubF9hWc3k4 W odcinkach na żywo Metallica - Enter Sandman - http://www.youtube.com/watch?v=u4RDIJTplrI Metallica - Nothing Else Matters - http://www.youtube.com/watch?v=T4gF2LTw1cU Human - Polski - http://www.youtube.com/watch?v=4Up95TWtbxY&ob=av3n Prince - Purple Rain - http://www.youtube.com/watch?v=3Bqt2aHjXKY Masz przekrój przez kilka odcinków
|
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się podpisać
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj po prysznicu nabalsamowałam moje suche zwłoki a potem nawet nałożyłam czekoladową maskę na paszczę i postraszyłam trochę TŻ'a
![]() Niech dolar trochę spadnie bo mi się moja ulubiona maseczka kończy
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
|
Trochę długo się otwierało
![]() Cytat:
![]() A typa co wygrał, to nawet ciut kojarzę ![]() A co tam się z Fleszarem stało?
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka http://www.ebay.pl/itm/330571812119?...84.m1423.l2649 ![]() Fleszar odpadł w bitwie przed występami na żywo. Ja się bardzo cieszę, że wygrał Damian Drużyna Nergala była najlepsza ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-12-11 o 23:24 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

na nich...
dlatego pisałam o włosach

szkoda;( idę szukać dalej
Mam nadzieję, że to już bedzie ostateczny termin.