|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
mam nadzieję, że tak było
chociaż jedna z pań odwołała wizytę więc miałam tylko jedną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie wszystkie, bo ja też nie :P śliczny kolor ![]() Cytat:
![]() hej kupiłam sobie dziś spodnie i kardigan i w sumie fajnie się złożyło, bo akurat spotkałam koleżankę, która pracuje w NY i mi dała swoją zniżkę więc zapłaciłam prawie połowę mniej
|
|||
|
|
|
#4682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
! Oglądałam Braveheart, już dawno. Pamiętam, że mnie dość nudził i były tam gołe tyłki facetów :P. Reszty nie pamiętam :P. A Amelia jest jednym z moich ukochanych filmów Cytat:
? Fajnie, że Wam się uda. I faktycznie, lepiej kupować stopniowo, a nie wszystko na ostatnią chwilę załatwiać . Już niedługo będziesz żoną .Cytat:
.Cytat:
Moja teściowa nam daje czasem przeterminowane słodycze, które za długo leżą w szafie . Ja ich nie jem :P.Dostałam dziś zdjęcia z tej imprezy z salonu ślubnego- są boskie . Śmiesznie tam z TŻtem wyglądamy . Może powstawiam jakieś na fb .
|
||||
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak już nie mogę się doczekać bo moi rodzice w zimie zawsze mnie drażnią i teraz mam najgorszy czas dawaj dawaj fotki
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny ...
Ja dopiero teraz mam czas zeby do Was zagladnac .. dzisiaj byl jeden z najgorszych dni w moim zyciu ... Moj maz spadl z 10m dachu W takich wlasnie momentach dociera do Nas jak bardzo kochamy druga osobe i ze nie moglibysmy bez niej zyc .. O 9 rano dostalam tel od niego ze spadl bardzo boli go brzuch i nie moze zlapac oddechu serce mi od razu stanelo ze strachu o Niego Od razu zadzwonilam do mamy dziewczynek ze musze wyjsc z pracy o 10 przyjechala jej mama a ja od razu pojechalam po meza i do szpitala .. Wsumie bylismy 5h masa badan , przeswietlen , rengen .. i to czekanie .. Na szczescie okazalo sie ze nic nie jest zlamane nie ma tez krwotoku jedyne co ma bardzo potluczone zebra ( nie moze wogole chodzic ) no i mozliwe ze ma zlamany nos ale to dopiero sie dowiemy jak zejdzie opuchlizna ... Lekarze w szoku ze nic powaznego sie nie stalo jeden nawet zazartowal ze maz jest albo supermenem albo bogiem i jeszcze o tym nie wie .. Kamien z serca ... Najwazniejsze ze maz wrocil do domu i jest ze mna .. nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej Mam tylko nadzieje ze dzidzia nie odczula mojego dzisiejszego stresu ...
|
|
#4685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
swoją drogą to moja teściowa jest nic nie lepsza, bo kiedyś jej siostra miała trochę masła po terminie i jakiegoś serka i się podzieliła z moją teściową...całą rodzinę tym karmiła, jak się dowiedziałam to myślałam, że oszaleję ze złości i powiedziałam Tż-towi, żeby tego nie jadł, nie dość, że ma problemy z żołądkiem to jeszcze by się zatruł ![]() Fajnie, że macie te zdjęcia ! I że jesteście zadowoleni My dostaliśmy kilka zdjęć które przy okazji robił nasz kamerzysta...ale goście zrobili duużo lepsze w każdym razie obrobię je po swojemu i zawsze coś będzie ![]() Cytat:
Biedna Mam nadzieję, że Twój Tż szybko wydobrzeje i że nie ma tego nosa złamanego, bo i tak się poobijał wystarczająco...swoją drogą musi bardziej na siebie uważać, chociaż wiem, że czasem się nie da.
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze nic powazniejszego sie nie stało
|
|
#4688 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja będąc na zakupach nigy nie wchodzę do NY, mam uraz do tego sklepu![]() Racja, Ty też nie zmieniłaś avka i Żabcia też nie ![]() Cytat:
Jak Braveheart mógł Cię nudzić? To taki fajny film! A Coco Chanel widziałaś? Też z Audrey Wstaw te zdjęcia na fb! Cytat:
A dzidzi na pewno nic nie będzie, mało która kobieta przeżywa te 9 miesięcy bez stresu, więc nie martw się na zapas Dzień dobry TŻ już siedzi z moim tatą w garażu, ja muszę trochę swój pokój ogarnąć i będę piec pierniczki na grupową wigilijkę! ![]() Pochwalę się Wam jeszcze moją nową, za☠☠☠iaszczą czapką : http://www.newlook.com/shop/womens/h...-hat_226718126
|
||||
|
|
|
#4689 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mniam, ale Cię mąż rozpieszcza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za zakupyCytat:
Cytat:
![]() Jak przygotowania do Świąt? U mnie stoją w miejscu ze względu na brak czasu.... ![]() Ten weekend mam na szczęscie wolne od uczelni - już zapomniałam jak to jest być w sobotę rano w domu Po południu widze się z TŻtem (nareszcie), a teraz ... piszę nieszczesną pracę mgr |
||||||
|
|
|
#4690 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a czapa super ![]() Cytat:
ja nawet jeszcze nie myślałam co mogę komu kupić.. :/ teraz w ogóle nie mam czasu, bo mam sporo nauki, już zaliczenia się zaczęły, a jeszcze do pracy ( ) muszę parę rzeczy zrobić więc nawet nie mam kiedy pomyślećmam dzisiaj zajęcia na 13:45 i mamy dziś zabiegi do cery dojrzałej i miałyśmy zaprosić swoje mamy/babcie/ciocie czy kogoś po 40 roku życia i takim oto sposobem moja mama będzie dziś u mnie w szkole a ja będę jej robić zabieg
|
||
|
|
|
#4691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Zdjęcia kiedyś wstawię, ale muszę się zastanowić, które, bo tam są ludzie inni i może by nie chcieli, żeby ich w takim stanie "wstawiać" !Ja się zaraz idę upiększać z okazji imprezy, a potem piec muffiny- z tej samej okazji :P. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
! No to miłych zajęć !
|
|||
|
|
|
#4692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas powoli do przodu, póki co trwają porządku przedświąteczne-właściwie już niedługo skończymy, po niedzieli będziemy ubierać choinkę-nie lubię tego bardzo no a reszta już przed samymi świętami ![]() Cytat:
mama na pewno będzie zadowolona ![]() Cytat:
|
|
#4693 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy niecierpliwie na wizytę a właściwie... jej efekty Po miesiącu od farbowania ciągle przy myciu leciała mi czerwona woda!!! A już nie wspomnę, że się sprał kolor i wyglądałam jakbym miała szare odrosty i różową resztę już wolę ten ciemny brąz, który wyszedł znów jak czarny, nie farbuję włosów przez następne pół roku ![]() A mnie się właśnie średnio podoba, ale nie chce mi się już szukać ...Grupowa metamorfoza, muszę na nowo Was wszystkie poznawać po avatarach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój Tż w największej galerii w mieście w prawie każdym sklepie ma chyba koleżankę, co wchodzimy to "cześć" i żadna mi zniżki nie dała...![]() Cytat:
straszna historia, przychylam się do lekarzy - Twój Tż ma chyba jeszcze dużo do zrobienia na tym świecie, że wyszedł z tego praktycznie bez poważniejszych obrażeń przytul go od nas wszystkich - ściskamy kciuki za szybki powrót do zdrowia!!! Cytat:
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
zabciu o matko dobrze że mu się nic nie stało 10m tow to3 piętro bloku praktycznie masakra. Mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie.
A my dziś z TŻ organizujemy sobie romantyczny wieczór we dwoje. Takich kilka okazji się skumulowało. 3.5 roku od zaręczyn (5.12) dziś mamy 2000dni razem (kiedyś sobie na suwaczku zobaczylam że dziś to wypada i zapisałam sobie w kalendarzu) w środę mamy 7msc do ślubu a 19.12 5i pół roku razem Do świat jeszcze daleko my tylko tyle że mamy prezenty już dla siebie a jeszcze coś rodzicom muszę wybrać
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zobaczymy co z tego wyjdzie, chciałabym coś fajnego, ale nie jestem do końca przekonana, bo na rudych moment widać odrosty, a jak się już bardzo spłucze to brzydko wygląda, a znowu jeśli chodzi o naturalne, o sama nie wiem jaki bym chciała, więc pewnie wyjdzie już na miejscu Powiem Ci, że jak maluję u fryzjerki jej farbami, to na początku może za pierwszym razem lekko mi się coś wypłucze farby, albo wcale, a później już czysta woda leci, a po sklepowych to przez kilka myć mi się wypłukiwała ![]() Cytat:
![]() My takich 'połówkowych' rocznic nie obchodzimy
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mamy ochotę tak sobie trochę bardziej romantycznie spędzić weekend bo ostatnio strasznie jesteśmy zalatani teraz czekam aż TŻ prace skończy
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje za wszystkie mile slowa dziewczyny .. tak jak piszecie czuwal nad Nim Bog bo przeciez zaniedlugo zostanie tata
Wlasnie niedawno wstalismy maz nawet przespal noc balam sie ze bedzie sie budzil co chwile ale nie jest zle .. jak lezy to jest ok gorzej jak musi isc do lazienki ... Ale damy rade najwazniejsze ze jest obok ...Odezwe sie pozniej .. teraz zmykam zrobic mu jakies sniadanie i przygotowac tabletki.
|
|
#4699 | |||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Co do przygotowań - ja cały czas jestem poza domem, ale zauważyłam dziś, że mama już porobiła porządki w kuchni i łazienkach, pieczenie ciasteczek mnie niestety ominie, bo ma je zaplanowane na ten tydzień Cytat:
![]() Dlaczego mam uraz do NY? Bo wszystkie rzeczy od nich baaardzo szybko mi się niszczyły, jeden kardigan po dwóch praniach musiałam wyrzucić, z kolei botki przetarły się po 2 tygodniach użytkowania ![]() Cytat:
Obejrzyj Coco, bardzo fajny film Udanego imprezowania! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że Wam się moja megagrubowielka czapa podoba
|
|||||
|
|
|
#4700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musicie teraz wspierać się nawzajem, dużo zdrowia dla Tż-ta Cytat:
a przed świętami jest zawsze dużo pracy i rodzice nie chcą jeszcze wtedy tracić czasu na ubieranie choinki, więc zawsze mniej więcej o tej porze się ubiera u nas ![]() Co do NY, ja tam jeszcze nic nie kupiłam, ale Tż tak, póki co mu się nic nie zniszczyło, więc nie wiem od czego to zależy
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie w rodzinnym domu zawsze ubierałam choinkę z tatą i bratem w Wigilijny poranek. A w tym roku z mężem chcemy kupic żywe drzewko w doniczce, takie niewielkie raczej. Potem wsadzimy je na działce.
|
||
|
|
|
#4702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego już odpuszczam sobie kolorowanie.Oj tak, u fryzjera całkiem inny wymiar farbowania, bez brudnego czoła i bez brudnej wody ja farbowałam sama i stąd to wypłukiwanie...Cytat:
![]() I będzie żałował Ciebie przy porodzie bohaterko
|
|
#4703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
! I do tego teraz na imprezę !Cytat:
!Wczorajsza impreza była suuuuper . Ubawiłam się nieźle. Dostałam karnet na fitness . Tylko dziś mnie głowa bolała . Idę jeść, bo mąż mi zrobił obiadek ![]() .
|
|||
|
|
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie też się choinkę ubiera na parę dni przed świętami, ale tak tego nienawidzimy, że masakra.. zawsze są kłótnie przy tym ![]() hej zajęcia wczoraj faktycznie były fajne mama zadowolona, bo ja jej robiłam ten zabieg na twarz, a koleżanka manicure i parafinę ![]() dzisiaj miałam już zaliczenie więc mam nadzieję, że mi się udało zaliczyć.. a teraz zabieram się znów za naukę.. ale tu dziś cisza, w takim tempie nigdy nie skończymy tego wątku :P |
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? U nas zwykle ja ubierałam w Wigilię, albo trochę przed. I bardzo to lubię . Mamy sporo starych bombek, które przywołują fajne wspomnienia. W jednej np, takiej z domkiem mieszkał krasnoludek .
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze lubiłam ubierać choinkę.
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale uraz pozostał i jest to dla mnie męczarnia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Zabciu szybkiego powrotu do zdrówka dla męża!!! Nie nadrabiam więcej, taki ze mnie leń śmierdzący ![]() ![]() Jak tam przygotowania do świąt? ja na etapie zakupów prezentowych, jakiś dekoracyjnych, obmyślam kartki świąteczne, bo mam zamiar robić. ![]() Przeprowadzka pod koniec tygodnia, bo już wszystko zrobione mamy z takich najważniejszych
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem na etapie prezentowym. A tak poza tym to ze spokojem.
|
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja na razie muszę się zabrać za pierniczki, ale nie wiem, kiedy to zrobię :P. A tak, to obmyślam prezenty .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

chociaż jedna z pań odwołała wizytę więc miałam tylko jedną 

A to co zostało czeka u taty na inne okazje.

W takich wlasnie momentach dociera do Nas jak bardzo kochamy druga osobe i ze nie moglibysmy bez niej zyc .. O 9 rano dostalam tel od niego ze spadl bardzo boli go brzuch i nie moze zlapac oddechu serce mi od razu stanelo ze strachu o Niego
) no i mozliwe ze ma zlamany nos ale to dopiero sie dowiemy jak zejdzie opuchlizna ... Lekarze w szoku ze nic powaznego sie nie stalo jeden nawet zazartowal ze maz jest albo supermenem albo bogiem i jeszcze o tym nie wie .. Kamien z serca ... Najwazniejsze ze maz wrocil do domu i jest ze mna .. nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej
swoją drogą to moja teściowa jest nic nie lepsza, bo kiedyś jej siostra miała trochę masła po terminie i jakiegoś serka i się podzieliła z moją teściową...całą rodzinę tym karmiła, jak się dowiedziałam to myślałam, że oszaleję ze złości i powiedziałam Tż-towi, żeby tego nie jadł, nie dość, że ma problemy z żołądkiem to jeszcze by się zatruł

za zakupy

najbardziej to chcę rudy...ale skonsultuję to z moją fryzjerką
już wolę ten ciemny brąz, który wyszedł znów jak czarny, nie farbuję włosów przez następne pół roku
! I do tego teraz na imprezę