| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-12-11, 20:12 | #961 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Pszczyna 
				 | 

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy

w końcu się wzięłam w garść i zaczęłam kuć regułki, umiem już 4 z 16     
				__________________ www.ellewyn.soup.io | 
|     | 
|  2011-12-11, 20:13 | #962 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy

Cytat: 
  szczególnie chyba rozwojową.  Ale rozumiem, że dziewczyny chcą mieć już za sobą, skoro niewiele ma wspólnego z innymi przedmiotami i programem nauczania.   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-12-11, 20:17 | #963 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Ś.Ś. 
				 | 

Cytat: 
  Te są ewidentnie od kremu. Potworność  Cytat: 
  Nie wyobrażam sobie wracać do starych szczotek już. Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2011-12-11, 20:19 | #964 | 
				 | 

Zresztą teraz już miło wspominam każdy przedmiot, nawet ten kiedyś znienawidzony, np. logikę czy dydaktykę    
				__________________ Edytowane przez otako Czas edycji: 2011-12-11 o 20:20 | 
|     | 
|  2011-12-11, 20:21 | #965 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

hehe ale zwykle tak jest, ze czasami nawet i tych znienawidzonych wykładowcow bardzo miło się wspomina   | 
|     | 
|  2011-12-11, 20:40 | #966 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: czasoprzestrzeń 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Nasz jeden profesor, który usadzał bardzo dużo osób (ja fartem zdałam od razu) zmarł ostatnio  Jeszcze kilka ćwiczeń i norma na dziś będzie wykonana   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-12-11, 21:11 | #967 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

Film prawda, książka mi się podobała bardzo   A na czym jesteś?  Ja dzisiaj też miałam psychologię, tj wstęp to się niby nazywa. Ale bardzo ciekawe  Mój ulubiony przedmiot  Cytat: 
  Smerfetkaa a ty co studiowałaś/ studiujesz?  Łał. Jestem pod wrażeniem! Dzisiaj dużo zapisałyście!   | |
|     | 
|  2011-12-11, 21:18 | #968 | 
				 | 

Napisałam PW  Kiedyś tu juz pisałam o tym, ale dawno i mam nadzieję, że nikt nie odgrzebie  Wiecie może czy potrzebne jest skierowanie do ortopedy?  Kurde, w sumie to nawet nie wiem czy to do ortopedy trzeba   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-11, 21:21 | #969 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

heloł   gadułki moje  Smerfetko, niestety jeśli wcześniej nie leczyłaś się w danej poradni ortopedycznej, to skierowanie jest konieczne   
				__________________ ig: @tojaola_ | 
|     | 
|  2011-12-11, 21:22 | #970 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Darłowo 
				 | 

Cytat: 
  Nie dokładam sobie stresu, jeszcze włosy mi wypadną i co będzie  A co do psychologii to podobnie miałam  Cytat: 

__________________ Cytat: 
  Hula Hop 440/5000 minut   | |||
|     | 
|  2011-12-11, 21:24 | #971 | 
				 | 

Mieszałyście kiedyś 2 odcienie farby/szamponu tej samej firmy? Zastanawiam się, co by wyszło, gdybym kupiła opakowanie np. korzennego brązu i czekoladowego brązu z Joanny    
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-11, 21:27 | #972 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

sprawdź    
				__________________ ig: @tojaola_ | 
|     | 
|  2011-12-11, 21:30 | #973 | |||
				 | 

Cytat: 
  Kurcze, to słabo. Więc wybrać się muszę do lekarza normalnego najpierw. Już mi przeszkadza moje ramie, a raczej obręcz barkowa(  ), zwłaszcza jak ćwiczę, to potem czuję dyskomfort  Cytat: 
  Cytat: 
  Ale ty i tak inne kolory będziesz miksować   
				__________________ | |||
|     | 
|  2011-12-11, 21:30 | #974 | 
				 | 

No właśnie chyba tak zrobię, bo się nie mogę zdecydować czy wolę czekoladowy czy korzenny   może 2w1 też wyjdzie ciekawy   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-11, 21:33 | #975 | |
				 | 

Cytat: 
  A utleniacze mają taki sam %? 
				__________________ | |
|     | 
|  2011-12-11, 21:49 | #976 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ www.ellewyn.soup.io | |
|     | 
|  2011-12-11, 21:51 | #977 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  Smerfetko musisz mieć skierowanie do ortopedy, tylko kochana nie wiem czy na fundusz dostaniesz się jeszcze w tym roku | |
|     | 
|  2011-12-11, 21:58 | #978 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Zgierz/ Łódź 
				 | 

Smerfetko, jeśli na NFZ i w tym roku  to masz 2 wyjścia;  -szukać poradni która prowadzi u siebie numerki (nie zapisy) -osobiście rozmawiać z lekarzem ortopedą o wcześniejszy termin Jeśli jest to coś 'bolącego' poproś lekarza POZ o dopisanie 'pilne' wtedy zawsze inaczej potraktują w poradni  Dobrej nocy   | 
|     | 
|  2011-12-11, 22:03 | #979 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  bark, czy obręcz barkowa.. czy jakby to nie nazwał - prawej ręki jest za bardzo do przodu skierowana. Taki trochę krzywus jestem. Nie przeszkadzało mi to, ale teraz przeszkadza, zwłaszcza jak się rozruszałam (co juz dawno powinnam była zrobić). Myślę, że to przeze mnie - noszenie plecaka na jednym ramieniu - teraz się to odbija  A może teraz mi bardziej dokucza, bo nic z tym nie robiłam (bo i nie zauważyłam) a teraz sie to pogłębiło  Dziękuję dziewczyny   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-12-11, 22:19 | #980 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
 Mi zawsze w zimie elektryzują się i teraz właśnie mam ten problem  Tż przyszedł i śpi ... | |
|     | 
|  2011-12-11, 22:35 | #981 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Tarnobrzeg, woj. podkarpackie 
				 | 

Wg mnie jest świetny  Ma fajny zachrypnięty, rockowy głos. Lubi śpiewać, ma fajny warsztat i wygrywa sporo konkursów. Na szczęście nie jest zadufany w sobie  Gdzieś tam miał w necie piosenki, ale stare sprzed 2 lat. Jak go nagram, to Wam pokażę  A u mnie? Mieszkam teraz z chłopakiem. Niedawno wróciliśmy z wypadu do Zakopanego  Chodzę sobie do szkoły, niestety zrezygnowałam z kosmetyki, ale jestem na administracji. Szukam roboty, ale u mnie w mieście bez grupy inwalidzkiej się nic nie złapie  I powolutku sobie żyję   | 
|     | 
|  2011-12-11, 23:28 | #982 | ||
				 | 

Cytat: 
  Skąd mam wiedzieć jaki mniej więcej odcień mi wyjdzie? Oj nieee, ja się do tego nie nadaję. Pewnie wyszedłby mi jakiś różowy  ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:  Chcę taką... Po co mi ją pokazałaś? Na święta jakiejś szukam ale bardziej stonowanej żeby wykorzystać.. No ale ta jest taka ładna  Znacie jakieś sklepy internetowe (sprawdzone) z torebkami?  ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0345# A co myślicie o tej? Sama nie wiem   | ||
|     | 
|  2011-12-11, 23:35 | #983 | |
				 | 

Cytat:  choć jak dla mnie zgrabniejsza jest średnia http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0341 a taki właśnie kolor chciałabyś? bo jest jeszcze taka http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0342# i granat   | |
|     | 
|  2011-12-11, 23:38 | #984 | |
				 | 

Cytat: 
  Wiesz co, sama nie wiem- póki co jestem na etapie poszukiwania  Tamte mi tez bardziej podobają się z wyglądu ale potrzebuję taką żeby A4 upchnąć.. Musi być dość pojemna  A co do koloru to chciałabym coś innego niż czarny i brąz bo ile można  tylko z kolei to niepraktyczne bo nie pasuje do wszystkiego  Ech za dużo mam problemów   | |
|     | 
|  2011-12-12, 00:30 | #985 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

hej znowu mam was do nadrobienia    Też mam psychologię. I w sumie non stop na niej mówimy o komunikacji, choć raz zrobiła nam fajny wykład o trzeciej płci na świecie m.in. w Indiach. No i dość fajne lektury podrzucała "jak wywierać wpływ na ludzi" - zrobiło wrażenie  Co do toreb - mam zawsze niesprecyzowane oczekiwania. Musi wpaść w oko i to   
				__________________ Włosy: 75/100  Waga: 68/55  „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2011-12-12 o 00:32 | 
|     | 
|  2011-12-12, 00:39 | #986 | 
				 | 

też mam problem z torebką :P Czarna odpada bo już mam, szara będzie się zlewać z kurtką, różowa byłaby przesadą (ostatnio zdecydowanie noszę za dużo tego koloru   ) ewentualnie mogłaby być fioletowa ale ciężko będzie znaleźć ładną torebkę w tym kolorze, inne kolory raczej odpadają   
				__________________ www.ellewyn.soup.io | 
|     | 
|  2011-12-12, 06:05 | #987 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Dzień dobry z rana     Wstałam o 5 żeby się pouczyć chemii bo wczoraj już nie dałam rady, a w sumie dalej tego nie ogarniam  Aaa będzie co będzie, już nic z tym nie zrobię. Szukałam parę zadań w necie, wiec wracam już do cieplutkiego łóżeczka. Mam przeboskie włosy po 2 dniowy trzymaniu kokosa i jeszcze trzymaniu 30 min w cieple maski na włosach  Nareszcie je znowu lubię i jestem w miarę zadowolona  Miłego dnia   
				__________________ 1. Włosomaniaczka   2.Zdrowo się odżywiam  3. Ćwiczę  | 
|     | 
|  2011-12-12, 10:51 | #988 | ||
				 | 

Cytat: 
  w sumie nie mam jakiejś manii na torebki, noszę je do zdarcia czyli zazwyczaj parę lat  Cytat: 
 Idę dzisiaj do UP   | ||
|     | 
|  2011-12-12, 11:39 | #989 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale chciałabym na święta jakąś  Nie oglądam więcej horrorów! Teraz jestem sama w domu i mam schizy XD wiedziała, że oglądanie tego serialu to zły pomysł, szczególnie odcinków o duchach   | |
|     | 
|  2011-12-12, 11:46 | #990 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

, to kupię znów ten
, to kupię znów ten