|
|
#931 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#932 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#933 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja szukam gry dla M. Gdzieś widział grę o pociągu i dziś pół dnia przeszukiwałam net i nie mam ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam te maupy, ale stwierdziłam, że chyba to nie jest fajne, choć z drugiej strony dużo osób to na alledrogo zakupiło ![]() Tylko ta cena (chyba, że używkę kupić). No ale jeszcze zobaczę ![]() Cytat:
![]() Jakby to napisać - maupy robią furorę (dosłownie może i w przenośni
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#936 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#937 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Justynko bardzo się cieszę co za wiadomość, gratuluję z całego serca i trzymam kciuki Cytat:
lazania nie wyszła znowu, rozwala się a u góry makaron miejscami twardy cały beszamel, którego było full wyparował w smaku pyszna ale technicznie lipa Cytat:
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poważnie, może więcej szczegółów o tej grze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#939 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#940 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
O agnes, a Ty co jeszcze polecasz?
![]() Te maupki sugerują, że od 5 lat, a od 3,5 się nie nada? ![]() Za mały did chyba?---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#942 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() polecam np. puzzle i domino obrazkowe
|
|
#943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najlepsze jest to, że on sam mgliście pamięta co widział/czytał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
). Tak szukam w myślach, w co tej kuzynki dzieci grają I jedyne co mi do głowy przychodzi, to że córka lubi puzzle, a gier żadnych u nich nie widziałam, oprócz wspomnianych małpek.A może Twister? Nawet ma coś w stylu planszy
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-11 o 19:27 |
|||
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
A to podróba?
http://allegro.pl/spadajace-malpki-d...986570185.html ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Puzzle odpadają, ma ich już za dużo
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubi puzzle? Moja krew
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-11 o 19:32 |
|
|
|
|
#946 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#947 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nigdzie nie ma "mojej" rudej farby do włosów A już się nastawiłam na farbowanie I co ja bidna zrobię...
|
|||
|
|
|
#948 | |
|
BAN stały
|
Faktycznie, pomyliłem Ciebie ze Spo, przepraszam
![]() Cytat:
![]() Ide stont, oschłe "pa" ![]() Na pewno wiesz ![]() Tak! Eeee... mam nadzieję, że to nie była ironia? ![]() --- "Piranie atakują"
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-12-11 o 19:36 |
|
|
|
|
#949 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#950 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale niespodzianka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#951 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
spo-ja na wiek 3,5 to bym brała puzzle
, a to dlatego ze som samoobsługowe-ja nigdy nie mialam nerw zeby grac w gry na poziomie didowym ![]() Cytat:
a moze "Wsiąśc do pociągu?" od wczoraj juz sie obcykałam co nieco w temacie gier
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() pies ogrodnika
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-11 o 20:27 |
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bardziej obstawiam, że mu się to przyśniło
|
|
#954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie pomogę No bo są proste Spoo, i wlasciwie na jedno kupyto, jakby dl starszego to jeszcze jakieś skrable czy cuś....
|
|
#955 |
|
BAN stały
|
oooo przypomniało mi się coś!
może nie gra, ale... klasykiem dzieciństwa jest playdoh!
|
|
|
|
#956 | |||
|
Panaroja
|
Wony ziut
![]() jeść często a mało , dużo niegazowanej wody i lody i silne przekonanie , że chudnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Twierdzisz , że to był śpiew Ja też Zazdraszczam ![]() ![]() Cytat:
mnie się nie widzą Cytat:
Co to jest , zanim Was przelecę , zapominam wszystko , o czym chciałam napisać skleroza , Alzheimer czy jeszcze cóś inne ![]() Małżon miał kłopoty trawienne , więc późnym wieczorem poszliśmy we dwoje do kuchni , coby sobie czyściochy terapeutycznie strzelił , po chwili przydreptała Młoda , że ją gardło boli , no to dostała imbirówki , potem rozmowa zejszła na cytrynówkę , no tom wyciągła z szafy rzeczoną i morelówkę i śmy se spróbowali , ale Młodej nie smakowało , to dostała likier brzoskwiniowo-wiśniowy , małżon jeszcze czystej się napił , po czym zakończyliśmy ajerkoniakiem jedzonym łyżeczką , bo za gęsty , taki budyniowy , więc nawet z słoika go wyjmowałam łyżeczką do kieliszków
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam się na didach, więc nic nie doradzę, ale oby wszystko było dobrze Na grach dla małych didów się oczywiście też nie znam jak byłam małym didem to grałam w Chińczyka, ale takiego obrazkowego, ale wtedy to nie było zbytniego wyboru ![]() Wróciłam z zakupów part 2 (bo rano była part 1 jedzeniowa ) i jestem prawie na czysto z prezentami
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-12-11 o 20:46 |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Mierzyłam się
![]() Zad 103, oud 55, talia 70... Tendencja zwyżkowa
|
|
|
|
#959 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Did mój zobaczył przez okno księżyc i zaczął wyć (znaczy śpiewać AAAAaaaaaaaAAA). Drogi Wizażu, powinnam się martwić? |
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
![]() o bossshhh, jak Ty utrzymujesz takie proporcje? ja kuffa choćbym zdechła, to chyba nigdy nie zejdę do 70-tki w talii ba, do 73 nie moge zejśc ![]() czepaczka do musku http://www.kwejk.pl/obrazek/733750/me,gusta.html Czy szanowny Bar już widział powrót Nu edp? http://www.ysl-parfums.com/nu-collec...t.jspz?id=7404 Ciekawe jaka cena i kiedy w PL I M7 Oud Absolu ![]() http://www.ysl-parfums.com/m7oudabso...t.jspz?id=7411
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-11 o 20:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Winterii, Polly, Betty, Skrb i może Red bo się zna na grach, ale innych osób też
Nawiązując do wczorajszego tematu gier planszowych (tym razem nie o jedzeniu
Jak tak przeglądam niektóre gry, to wydają mi się strasznie proste? 

Tylko ta cena 

A już się nastawiłam na farbowanie 

nie znam się na didach, więc nic nie doradzę, ale oby wszystko było dobrze