|
|
#1411 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My sie umowilismy na jakas wspolna posiadowe juz w styczniu w ramach kanawalu ![]() Cytat:
ja sobie kupilam sliczne w koncu nie kozaki, nie oficerki, tylko na obcasie i do polowy lydki. Cudne! Tylko znow sie musze do obcasow przyzwyczaic. Cytat:
|
||||
|
|
|
#1412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Biia tak, tak te beżowe.
Jejku mąz ma dziś 3 kolokwia a jutro ma oddac 4 ważne projekty. Abu wszystko zaliczył
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
W końcu słońce
Cytat:
Chciałam iśc na Immortals- ale oczywiście się zgapiłam i już nie grają ![]() I jak- wyszły?? Cytat:
------------- Dziś kolejny dzień z serii siedzenia przy stole i jedzenia. Wczoraj obiad imieninowy u mamy, dziś obiad urodzinowy teścia- ma być królik. Boje się- ale zjem. Mama mi wczoraj uświadomiła że jak byłam mała jadłam na potęgę bo babcia hodowała króliki. Wieczorem odwiedziny u znajomych- u których też zawsze wyżera ![]() eh...i jeszcze wszyscy specjalnie dla mnie mają czekoladę z orzechami bo wiedzą że łasuch jestem Jak to wczoraj kumpel powiedział- jedz! whisky nie możesz- to chociaż czekoladą sobie zgrzesz
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też dziś piekne słonko
![]() A ja od rana leżęw piżamce i się relaksuję czytając książkę uwielbiam to
|
|
|
|
#1416 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tyjesz normalnie, więc chyba nie ma sensu się napinać? Cytat:
dzisiaj robię projekty i pijam yerbę. więc cały dzień przy kompie, także jak będzie z kim, to mogę produkować posty
|
|||
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze że lekarz nie krzyczy. ![]() W sobotę pewnie nie będzie z kim gadać ![]() Dla nas już lepiej żeby ten śnieg nie padał. Wolałabym nie jechać 1100 km samochodem w śnieżycę.
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu a ile w sumie przytyłaś??
Mój mi mówił, że co wizyta najlepiej abym nie więcej jak 1,5-1,8 kg tyła. A w sumie 10-13 kg. |
|
|
|
#1419 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego nie widze drzwi, wiec nie wiem, kto wchodzi albo rzuca "czesc" z korytarza. Na szczescie jest jedno wolne miejsce, w ktore zamierzam sie wcisnac ![]() Cytat:
![]() Ja dzis tez bede miec wyzerke, bo ta znajoma zawsze robi przepyszne zarcie A whisky to zlo, nieawidze jej zapachu, smaku i widoku Cytat:
|
|||
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję zamknąć się w 20 kg ![]() Ja kocham bardzo. Do tego pijam tylko na lodzie- bez żadnej coli. Dla mnie to profanacja...i co dziwne w ciąży jeszcze bardziej na sama zapach mam ślinotok Ja właśnie wyjęłam muffinki z szynką , fetą i pomidorami z piekarnika i spadam do znajomych.
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dzisiejsze szkolenie nuuudne okropnie ![]() Nie było łatwo, bo ciasto mi się kleiło, i nie wystarczyło mąki o objętości 1/4 masy ziemniaczanej, musiałam ciągle dosypywać przy zagniataniu. Miałam kryzys i myślałam, że rzucę w cholerę. Ale nie poddałam się i zrobiłam - tyle, że nie były takie gładkie, równe. Za to w smaku pyszne Tylko nie przekonałam się, że to takie łatwe i szybkie ![]() Może coś źle robię? To normalne, że masa się tak okropnie klei? Miłej wyżerki dziś ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Weszłam na wagę i kolejny kg do góry To już w sumie 4 kg I prawie 19 tydzień. Zobaczymy jak będzie dalej...
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Nachodziłam się jak nie wiem. Wyszlam z domu po 12 i dopiero jestem. W trakcie tylko obiad u rodziców zaliczyłam. Za 2 godz wraca mąż więc lecę mieszkanie ogarnąć.
Dziś byłam oglądać ciuszki dla dzieci. te dla dziewczynek są boskie. Mogłabym wszystkie wykupić. Ale pewnie będzie u nas chłop Jednak byłam dzielna i nic nie kupiłam
|
|
|
|
#1427 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
skonczylam wlasnie praca domowa z pracy na szczescie tylko godzinka i to na pewno ostatni raz sie podejmuje - szkoda zycia w niedziele na prace przy kompie.Dzis kupilismy eksper Dolce Gusto, pierwsza latte przetestowana - pyszna ![]() Chcialam dzis zrobic ciasteczka maslane, ale chyba juz nie mam sily... |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Emilko ja robiłam kopytka raz. Rozciapały mi się, też cały czas dodawałam mąki. W końcu je zrobiłam, ale stwierdziłam, że mi nie wychodzą i już się za nie nie zabieram ![]() Biia fajnie masz.Ja z pracy nie mogę pisać w ogóle, bo mamy internet pod nadzorem nie wiem jak często jest to sprawdzane, ale nie chcę żeby ktoś mnie szpiegował. Zresztą ostatnio mam tyle pracy, ze nawet nie ma czasu ![]() Szukam żelazka. Nie za drogiego w cenie ok.150zł ![]() Aaa i czaję się na garnki tefal ingenio.Ma któraś z was? Weeendy są zdecydowanie za krótkie
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku kopytka - uwielbiam. tak samo jak wszelkie kluski, pierogi i makarony
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
nawet nie wiem kiedy mi zleciały poprzednie 2 tygodnie. zjazdy, zaliczenia, egzaminy.dramat. na nic nie ma czasu i siły. biia - ja mam ingenio.
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Wyszły mięciutkie (bałam się, że będą kamienie). Malakser się sprawdził, bo konsystencja była jak z praski. Trening czyni mistrza, więc będę próbować Teraz chcę zrobić empanadas i zupę norweską oraz w końcu upiec kaczkę - kaczka będzie w przyszły weekend, którego się już nie mogę doczekać... W piątek muszę oddać projekt <jednak>, więc tydzień będzie stresujący, ale później już na pewno luz W weekend mam zamiar zwagarować z ostatniego dnia szkolenia, bo już mam dosyć, nowy prowadzący kolejne moduły mi nie podchodzi w ogóle... Cytat:
W sobotę byliśmy w kilku salonach i zleciliśmy zrobienie projektu, ale mam jeszcze poleconego wykonawcę, z którym chcę się spotkać.
|
||
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Garnki z Olkusza mam do indukcji - bardzo je lubię!
|
|
#1433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
). Gdy przyjdzie jakikolwiek klinet, to może sobie patrzeć, co tam robię na komputerze.Siedzę tak już ponad 3 lata, wiec się przyzwyczaiłam ![]() Ustawiłam sobie w komputerze niezapisywanie historii oraz brak autouzupełnienia ![]() Cytat:
![]() Ja pijam czasem, ale z colą Chociaż z dużą ilością lodu mogłoby być ok. Kiedyś na wigilii firmowej piłam ciepłe whiskey bez lodu i bez dodatków, jakoś dałam radę ![]() W sobotę byłam na babskim wypadzie do klubu Kokietowałyśmy z kumpelami barmana i dobrze się bawiłyśmy. Wróciłam o 3:30, mąż grzecznie spał, a rano wstał do młodej - mogłam się wylegiwać do 10.Xzora, dzięki za link. |
||
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć poniedziałkowo!
Cytat:
Glosa i Flox mi się podobają, ale jeszcze nie wiem, jaki kolor. Ingenio jest sprytne, ale zastanawiam się, czy montowanie uchwytu nie będzie kłopotliwe? |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... i znowu poniedziałek... i do świąt niecałe 2 tygodnie...ale ten czas leci - to niesamowite
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
cześć...
Ingenio są fajne,mam tego dużo i sprawdza się genialnie.Madziu ja z ciuszkami mam kompletnie odrotnie ,bardziej podobaja mi sie chlopiece w tych najmniejszych rozmiarach ![]() dolek mnie dorwał...
|
#1438 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kuzynka na szczęście też różu nie kupuje..w ogóle nasze córki mają dużo ubranek po chłopcach ![]() Tylko ludzie kochają kupować te "słodkie cudeńka" na prezent Ostatnio jak dostawałam kolejną reklamówkę ubranek od kuzynka powiedziała z bardzo smutną miną "niestety tym razem taki różowy sort" Cytat:
. Zrobisz jeszcze z 3 razy i będziesz mogła po ciemku w środku nocy zagniatać![]() Ja kopytka robię sama od podstawówki. Teraz wyspecjalizowałam się w muffinkach do tego stopnia że robię na oko, bez przepisu- z tego co mam w domu. ![]() Kaczka jest przereklamowana ![]() Moja teściowa robi często - dla mnie to suche mięso bez smaku. Za to królik Ja mam tylko patelnię z Olkusza i jest nie do zdarcia Cytat:
Mąż ideał Mój się zarzeka że też tak będę miała Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Co się dzieje??
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu tesciowa &szwagierka i niesmiertelne dobre rady w stylu "jak nie robisz tak jak my to jestes nienormalna" + bardzo złosliwe wcinanie sie w nasze zycie (glownie chodzi o chrzest). Tesciowa juz drugi raz została wyproszona z naszego domu..I niby nie powinnam sie przejmować,w koncu nasze zycie-nasza sprawa ,ale jakoś mnie to gryzie i psuje humor :/
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę wypadu, ja nie pamiętam już kiedy byłam w klubie? ![]() Mój mąż też tak ma - czyli jest bardzo wyrozumiały i opiekuńczy, jak poszaleję (co też rzadko się zdarza Ja też nie lubię zalegać w piżamie. Cytat:
![]() Ja lubię dobrze przyrządzoną kaczkę Królik Dawno nie jadłam, ale bardzo lubię Stokrotko ----------------------- Jestem w czarnej dziurze! Właśnie się dowiedziałam, że projekt muszę wysłać dziś, a jutro dostarczyć w wersji papierowej do działu zajmującego się kontrolowaniem, opiniowaniem i zbieraniem ważnych podpisów... A jestem dosłownie w powijakach. Mam dwa wyjścia (albo odpuszczam), albo spinam się i robię...... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

). Gdy przyjdzie jakikolwiek klinet, to może sobie patrzeć, co tam robię na komputerze.