| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-12-11, 22:19 | #4471 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:

Umieram z bólu brzucha więc żegnam się i do łóżka...  Dobranoc   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-11, 22:19 | #4472 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

kupiłam sobie wczoraj przepiękny pierścien w tally weijl

| 
|     | 
|  2011-12-11, 22:20 | #4473 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: *miasto know-how 
				 | 

a jakie ma oczko ?

| 
|     | 
|  2011-12-11, 22:20 | #4474 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-12-11, 22:23 | #4475 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: z komputra! 
				 | 

poka, poka!  ja od wtorku będę wstawać o 5 rano  a przypomnę, że jestem przyzwyczajona siedzieć do nocy i spać do 11-12 (dwa razy w tyg. do 8.30-9)  co do szkoły językowej - ja się nie nadaję. ale dalej chcę iść na ten migowy   | 
|     | 
|  2011-12-11, 22:29 | #4476 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

takie cyrkoniowe  nie mam foty, ale ma taki wielki "brylancior", taki odstający w kształcie mniej więcej jak w logo pandory http://www.pandora.net/pl-pl błyszczy się niesamowicie i jaram się nim od wczoraj jak nie wiem | 
|     | 
|  2011-12-11, 22:33 | #4477 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

dobranoc   
				__________________ The show must go on...    | 
|     | 
|  2011-12-11, 22:34 | #4478 | |
| Zakorzenienie | 

Stres?   Cytat: 
   Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2011-12-11 o 22:35 | |
|     | 
|  2011-12-11, 22:37 | #4479 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  co stoi na przeszkodzie? kasa  Cytat: 
  Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2011-12-11, 22:45 | #4480 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Aleks gratuluję!!!   i życzę samych sukcesów   | 
|     | 
|  2011-12-11, 23:18 | #4481 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Mam niesamowitą ochotę zrobić sobie klipsy z naturalnych kamienii: http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1  ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Lol, już powoli koniec wątku   
				__________________ Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy   | 
|     | 
|  2011-12-11, 23:43 | #4482 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Potrzymajcie za mnie jutro kciuki między 9 a 9.45, bo nie bardzo przygotowałam się na zajęcia     Ale miałam tak miły weekend, że szkoda mi go było na naukę  Dobrej nocy  ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- A jeszcze dziś grała u nas jedna z płyt, którą wczoraj dostałam od P. i ja nawet nie zwracałam uwagi na treść piosenek, ale P. zadedykował mi tą piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=sHUo1oEQyBc - polecam na gorsze chwile. Mnie P. zaskoczył tym, że "wysłuchał" piosenkę, która tak idealnie pasuje do mojego obecnego stanu   
				__________________ Powód do śmiechu dał mi Bóg  Rdz 21,6 | 
|     | 
|  2011-12-12, 00:04 | #4483 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-10 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2011-12-12, 01:00 | #4484 | 
| Zakorzenienie | 

Hawwa kciuki   Kończę pisać pracę. Moje prosiątko chrapie głośniej niż tż   | 
|     | 
|  2011-12-12, 07:34 | #4485 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Bry. Spać mi się chce  miałam intensywny weekend...  a dzisiaj mam dyżur z kolei i się nie wyśpię. No ale coś za coś  Carmi, doczytałam o sytuacji z mamą (nie wiem jeszcze, czy coś się zmieniło od niedzieli rano) i strasznie mi przykro, że tak wyszło...  myślę, że Twoja mama gdzieś się po drodze zagubiła i nie ma oglądu z dystansu na to wszystko. Mam nadzieję, że się wszystko uspokoi i mama się opamięta   
				__________________ Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6 | 
|     | 
|  2011-12-12, 08:06 | #4487 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

dzień dobry Śpiochy     3 mam ciuki za wszystkie potrzebujące - Hawaa za farta na zajęciach, Aleks za szybkie przyswajanie wiedzy  kurcze, przez chwilę miałam wrażenie, że jest piątek...   | 
|     | 
|  2011-12-12, 08:11 | #4488 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Zawsze, ale to ZAWSZE, jak mam coś ważnego w jakiś dzień to mnie rozkłada! Całą noc nie mogłam spać przez ból gardła, non stop się budziłam i śnił mi się taki kwas... Jakiś nożownik mnie CAŁKOWICIE pokroił, miałam doszyty prawy nadgarstek bo mi go odrąbał, nie miałam połowy zębów, cały brzuch miałam pozszywany w poprzek, tak samo jak lewe udo i prawą łydkę... I strasznie mnie to wszystko bolało, jak się ruszałam. Ja nie wiem... Zaaplikowałam sobie gripex, witaminę C, jeszcze wezmę tabletkę na gardło i na szkolenie, potem korki... Jak będę się źle czuła w ciągu dnia to nie pójdę wieczorem na zumbę, tylko w środę... :/

| 
|     | 
|  2011-12-12, 08:24 | #4489 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Dzień dobry   Niby weekend wolny miałam, a nałaziłam się jak głupia i nic z tego nie ma  W piątek kolega z pracy miał imieniny, więc cały dzień jadłam tylko słodkie, po południu byłym na pzanokciach (ale nie jestem zadowolona, już mi żel odchodzi  ), potem u koleżanki a na końcu dojechałam do TŻ-a do pubu, po czym wkurzona, że pije kolejne piwo gdy ja na Niego czekam poszłam do domu  W sobotę do 10 chyba spałam, potem wstaliśmy, pojechalismy do mieszkania, bo montowanie kuchni kończyli, wróciliśmy, pojechaliśmy na obiadek, gdzie masakrycznie się obżarłam, poszliśmy do CH i wróciliśmy wieczorem dopiero do domu. Potem TZ pojechał na miasto z kolegami mecz oglądać, a ja z koleżankami poszłyśmy sobie usiąść na piwko. Wróciłam o 1.00 do domu, a poszłam spać o 3.00  TŻ wrócił o 4 z imprezy  No i wczoraj do 12.00 leżałam w łóżku, potem pojechaliśmy na obiadek i znowu do CH, wróciliśmy wieczorem, TŻ pojechał pograć w piłkę z kumplami a ja pooglądałam seriale i przed 22.00 padłam   Tadam  Wygadałam się z rana  Lecę Was nadrabiać, bo w weekend trochę na szybko przeleciałam, ale mam jeszcze z 10 stron  Aha, Gothka, no wiesz, nie przyjęłam oświadczyn, bo kolega nie bardzo w moim typie  ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Aaaaa, u nas kolęda ZAWSZE jest po Bożym Narodzeniu i o ile jeszcze mieszkałam u rodziców to ZAWSZE była po Nowym Roku, a od kilku lat mamy nowego Księdza, więc coś mi się obiło, że była już też chyba przed Sylwestrem, ale nigdy przed Bożym Narodzeniem  No i zapomniałam, TOŚKA gratulacje!  Jestem w szoku   
				__________________ I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... | 
|     | 
|  2011-12-12, 08:29 | #4490 | 
				 | 

Aa,   za potrzebujące   
|     | 
|  2011-12-12, 08:53 | #4491 | ||||
| Zakorzenienie | 

Hi   Cytat: 
  z kim podpisaliscie umowy ?? Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 

__________________ Panna Żelazny Zad  wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną  | ||||
|     | 
|  2011-12-12, 08:58 | #4492 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: śląskie 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze."   | |
|     | 
|  2011-12-12, 09:34 | #4493 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cześć   Aleks trzymam kciuki za pierwszy dzień  Maja ale masz śliczną choinkę. Rzadko żywa jest taka foremna  w Dodatku tak ciepło ją ubraliście  U mnie sytuacja trochę się zmieniła. Wczoraj po południu dostałam smsa od mamy że dojechali do domu i chyba musimy porozmawiać. Zrobiłam trzy głębokie oddechy i zadzwoniłam. Oczywiście nie obyło się bez wzjemnych oskarżeń i pretensji. Każda z nas ma cos na sumieniu, ale dopiero uświadomiłam jej, że ona tez popełnia błędy, nie jest nieomylna i jej zachowanie tez może ranić innych. Stanęło na tym, że każda z nas ma przemyśleć swoje zachowanie i w Święta porozmawiamy do jakich wniosków doszłyśmy. Potem poruszyłyśmy krótko temat sukni i zakończyłyśmy rozmowę, bo musiałam jechać na tańce. Wcześniej, jeszcze przed smsem od mamy wysłałam tacie informację, że nie kupiłam Sitary iże mama wykręciła numer, ale pewnie sama mu powie jak to wyglądało z jej punktu widzenia. W każdym razie że dzień, który miał być najważniejszym dniem przygotowań zamienił się w koszmar. Jak jechałam na trening to zadzwoniła mama i powiedziała, że rozmawiała z tatą i mają propozycję, żeby wstrzymać się z kupnem Belini, skoro nie jestem jej w 100% pewna i między świętami jak tata będzie w Polsce przyjadą do Krakowa i poświęcimy na szukanie sukien tyle czasu ile trzeba. Jak nic piękniejszego nie znajdziemy, to kupię Belini. Niby ok, dla mnie to bardzo miła i rozsądna propozycja, tylko ze podczas tej ostrej wymiany zdań z mamą ona mi zarzuciła, że wszystko kręci się wokół mnie i ostatnio jak rozmawiamy to głównie o ślubie i sukni. Nie chcę, żeby znowu potem mi ktoś wypomniał, że skupiam się tylko na sobie :/ Wieczorem dostałam na gg odpowiedź od taty. Nie odniósł się za bardzo do mojej kłótni z mamą, napisał tylko, że ma nadzieję, że się dogadamy. Pisał głównie o sukni, o tym, że ma być ta jedna, wymarzona i na jej znalezienie poświęcimy tyle czasu, ile będzie trzeba, że to mój dzień i tylko moje zdanie ma się liczyć. Żebym nie robiła niczego wbrew sobie i zrobiła tak, jak sobie wyśniłam.Generalnie wzruszająco i pozytywnie. No i jestem w kropce. Zamawiać Belini czy przystać na propozycję rodziców? Myślę, że z mamą się predzej czy później poukłada. To w końcu mama... | 
|     | 
|  2011-12-12, 09:35 | #4494 | |||
				 | 

Cytat: 
  lubię myslovitz  Cytat: 
 Cytat: 
 przykre, że tyle wynika z Twoich klubowych wypowiedzi... Dzień dobry. Robię dziś pierwszy raz w życiu mielone!   jak robicie? z mokrą bułką czy z bułką tartą, a może jeszcze inaczej? | |||
|     | 
|  2011-12-12, 09:40 | #4495 | 
				 | 

Aleks, gratuluję pracy     ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Wiem...  ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Carmi, ja bym przystała na propozycję rodziców. 
|     | 
|  2011-12-12, 09:40 | #4496 | 
				 | 

Carmi, przed Tobą jeszcze co najmniej jedna niełatwa rozmowa z mamą, ale tak jak piszesz - to mama. Dacie radę, dogadacie się na pewno   Twój tata zachował się wspaniale   a co do sukni - ja bym przystała na propozycję i szukała innej  poza tym myślę, że nie masz się co martwić o zarzut, że wszystko kręci się wokół Ciebie i ślubu, bo mam wrażenie, że ta propozycja to takie "przepraszam" ze strony mamy   | 
|     | 
|  2011-12-12, 09:44 | #4497 | 
				 | 

Maju, Twoja choinka przypomina mi dzieciństwo   bardzo podobnie wyglądała ta, którą ubieraliśmy co roku z moim ś.p. Dziadkiem  BYou, jestem z Ciebie dumna z powodu kaczki  Ja bym nie potrafiła   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-12-12, 09:52 | #4498 | 
| Zakorzenienie | 

Carmi ja też bym przystała na propozycję rodziców  Najka ja na ogół robię z bułką tartą   
				__________________ RAZEM   "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." | 
|     | 
|  2011-12-12, 09:58 | #4499 | 
				 | 

dzięki   dodzwoniłam się do mamy i zrobię, tak jak ona robiła, czyli z namoczoną bułką - pyszne są, może i moje będą jadalne   zrobię z pieczonymi ziemniakami (bez podgotowywania) i pomidorami z cebulką  aj low cebula!  Spadam do sklepu   Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-12-12 o 09:59 | 
|     | 
|  2011-12-12, 10:01 | #4500 | 
				 | 

Carmi, też mi się podoba propozycja rodziców   choć nie rozumiem trochę Twojej mamy, właśnie teraz wszystko powinno się wokół Ciebie kręcić, przecież chodzi o Wasz wielki dzień... Wierzę, że się wszystko uspokoi i z mamą dojdziecie do porozumienia   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

13.03.2008
 13.03.2008

Dobrej nocy
 Dobrej nocy