|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Wszystkie bluzeczki oprócz tej czerwonej z trendu-20 zł, ta z trendu 60 zł
sweter-tunika z łatami 40 zł
I am Vegetarian for Life! Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa. Edytowane przez paulinalalala Czas edycji: 2011-12-12 o 11:07 |
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a orientujecie się czy jakieś torebki są przecenione? Jeśli tak to, które?
|
|
|
|
#2403 |
|
BAN stały
|
A jak na dziecięcym?
|
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
Wiec podobno - cytuje sprzedawczynię - ma być przecenione na 14. połowa asortymentu ze starej kolekcji, przecenianie trwa na razie dopiero początek.
|
|
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,orientuje sie może któraś czy przecenili te botki?
Będę bardzo wdzięczna za odp.
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w obecnej kolekcji znajdę jakieś spódniczki lub sukienki całe z cekinów?
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
Czy widział ktoś przecenione trójpaki majteczek?;D
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z h&m, moim zdaniem ta wyprzedaż nie zachwyca, dużo letnich rzeczy, poza tym dużo swetrów (swoją drogą już od 3 tygodni była przecena na swetry, więc to żadna nowość), trochę sukienek z kolekcji party, marynarek ZERO, nic sobie nie wybrałam
holiday collection nieprzeceniona, butów mało przecenionych - jedynie emu, workery, sandałki i 1 rodzaj kozaków, trochę dodatków ale bez rewelacji, 90% przecenionej bielizny to obwody od 80 wzwyż właśnie doczytałam, że ktoś tu pisał, że 3/4 sklepu przecenione, u mnie to nawet 1/4 nie było, a panie skończyły już metkowanie, fakt, może i ubrań dużo, ale jakieś takie byle jakie torebek żadnych u mnie nie było przecenionych ogólnie jestem rozczarowana tą wyprzedażą, po tym, co tu pisałyście liczyłam na znacznie ciekawszy asortyment wyprzedażowy Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2011-12-12 o 12:46 |
|
|
|
#2409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skąd wziąć kartę na którą sklep nabija kasę za zwrot ? Dostaje się ją dopiero jak się zwraca towar czy jak ?
|
#2411 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Przyczajenie
|
Pytanie do Łodzianek
![]() Dziewczyny - który łódzki H&M jest najbardziej zaopatrzony i opłacalny by go odwiedzić ??
|
|
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
największe dostawy - Manufaktura, jednak tam rzeczy najszybciej się kończą... jeśli czegoś nie ma to często może zostać w Porcie
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za informację.
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Nie wiem czy wybrałam dobry wątek ale mam nadzieję, że nawet jeśli nie, to znajdzie się ktoś, kto doradzi i podpowie ![]() Chciałam zapytać czy któraś z Was ma, lub widziała na żywo, bądź przymierzała tą sukienkę z h&m (zdjęcie niżej) Chciałabym ją kupić przez allegro ale cena nie jest najniższa dlatego wolałabym zasięgnąć opinii osoby, która ją widziała )Będę wdzięczna za wszystkie opinie.
|
|
|
|
#2416 |
|
Rozeznanie
|
haha ja tu jajko zniosę do środy
![]() paulinalalala zwróciłaś może uwagę, czy te swetry z Trendu zostały przecenione ? duży ecru i krótki morski
"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse" Edytowane przez fake illusion Czas edycji: 2011-12-12 o 13:31 |
|
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
morski był na pewno, beżowy chyba też, ale nie pamiętam na ile
byłam też drugi raz w h&m-bo musiałam skoczyć na pocztę, ludzi tłum, większość rzeczy już mocno przebrana
|
#2419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2420 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Żona Gargamel
|
Właśnie byłam w H&M, nieźle się obkupiłam
W ostatnim momencie dorwałam narzutke za 10zł,jeszcze nie były ustawione tam gdzie trzeba a już się rozeszły. Ciągle metkowali jak byłam, aż żal było wychodzić.. Boję się, że do czwartku nic nie zostanie.. Jak wrócę do domu to poszukam rzeczy, które widziałam, teraz piszę z komórki Btw kolega mnie dzisiaj wkurzył, opowiadam mu o akcji z Avanti i po 5min miał załatwione 10 egzemplarzy bo zadzwonił do znajomego.. :[
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jest sporo rzeczy przecenionych moim zdaniem bardzo fajne rzeczy. Oczywiście już jest okropny syf w przymierzlani - dwumetrowa sterta ciuchów i 4 wieszaki zawieszone na maksa:/DOść dużo rzeczy z divided przecenionych
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
a dla mnie bez szału
![]() kupiłam w końcu spódniczkę w konie, nad którą dłuuuuugo się zastanawiałam za 40 (!) zł ![]() i sukienkę w jelonki za 40zł z Divided. moim zdaniem, wszystkie lepsze rzeczy się dzisiaj sprzedadzą
|
|
|
|
#2424 |
|
Zadomowienie
|
też miałam na nią chętkę- na spódniczkę, głównie przed przecenami, jak kosztowała 99zł, a jak przecenili, to jakoś mi przeszło
|
#2425 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
To co pamiętam Millenium Hall Rzeszów
![]() sukienka w kwiaty z siatką 30zł sukienka z divded fioletowa z zamkiem na całej długości 40zł sukienka różowa i granatową w gwiazdki z divided 60zł bluzka w gwiazdki z divided z zamkiem z lejącego materiały 40zł koszula granatowa z divided - krószy przód dłuższy tył 30zł spódnica sukienka brązowa za kolano z długim rękawem ( na zdjęciu wkleiłam czarną)60zł jasnokarmelowe haremki z delikatnego materiały z divided 60zł krótkie sukienki bez ramiączek czarne obcisłe z divided 60zł sweterki z kulkami wszystkie kolor z divided 60zł pomarańczowa bluzka z ala baskinką na dole 60zł top czarne w kwiaty z lejącego materiału z divided 40 lub 30zł topy z sarnami i z wilczkami 30zł krótkie kamizelki z kożuszkiem - nie widziałąm ceny koszula turkusowa oraz czarna 60zł skózana spódnica chyba 60zł spódnice brązowe z paskiem i marszczeniem przy pasie 40zł koszula jasny jeans z divided 60zł białą bluzka z zakłądami na ramionach - chyba 60zł albo 40 nie pamiętam jasne rurki po 75zł dużo swetrów - grubsze, obszerniejsze po 60zł dużo bluzek koszulowych po 40 i 60zł dużo spódnic - po 40 zł tyle pamiętam póki co
|
#2427 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff z tego co wkleiłyście nic mnie nie zachwyciło na szczęście, więc idę w czwartek i nastawiam się raczej na rzeczy nie objęte przeceną, chce jakieś rurki dżinsowe i bieliznę, resztę się zobaczy.
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie polecam tej sukienki
|
|
#2429 |
|
Raczkowanie
|
?
Edytowane przez luki92 Czas edycji: 2011-12-12 o 14:55 |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pytał o dziecięcy, mogę opowiedzieć co pamiętam z rzeczy przecenionych dla chłopców, niestety bez zdjęc, bo na stronie h&m to nic nie ma
![]() Więc tak- bardzo dużo podkoszulków w cenach 10,20,30 zł (polo w paski granatowo żółte, trochę tshirtów z postaciami z kreskówki Auta,takie zwykle z kieszonką szaro pomarańczowe) bluzki z dlugim rękawem ceny 20,30( jednokolorowe, w paski, z nadrukami np w samoloty czy z dinozaurami) Bluzy (te dla większych chłopców w cenie najczęściej 60zł, zdarzają się z jakimis postaciami - chyba byly z simpsonem(?), w paski takie grubsze i gładkie) Swetry nie za wiele ich było, ale są, były takie z norweskim wzorem za 60, za 75 taki szare z guzikiem - to na dużym chlopcu Koszul;e - dużo fajnych koszul w krateczkę w różnych kolorach niebieski, czerwony zielony masa spodni ( cena 40 najczęściej, są też po 30 ale to małe rozmiary) W kolorach ziemi materiałowych, dżinsów mało, trochę takich dresowych np byly w żywych koolrach czerwony zielony niebieski
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

kombinowałam, jak by tu może coś odzyskać i spróbować odsprzedać (?) ale z drugiej strony nie stanę na ulicy krzycząc "Avanti, tanio"