|
|
#1081 | |||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Ziut wony
I mnie dopadł jakiś wirus czy co , ale dotyczący że tak powiem drugiej strony małżona też , więc w nocy mieliśmy rzeczywistą walkę o tron Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ju , czy Ty masz farby Talensa ? bo wyglądają jak moje , ale talensowego znaczka nie widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31014550]
No i zabiła Bar Wszyscy pouciekali [/QUOTE]Ja zabiłam? To chyba Twoje zdjęcie zabiło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() W ile? Ćwiczyłaś? I czemu nie jadłaś słodyczy? Ja kcę tylko z jakieś max 15 ![]() ![]() Ty żeś przecie teraz ta chuda ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-12-12 o 15:33 |
|
|
|
|
#1083 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kupiłam w Lidlu pizzę pikantną, wylądowała w koszu, nawet M. nie dał rady skonsumować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1084 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Nie ćwiczyłam , w życiu kiedyś potrafiłam litr opędzlować na jedno posiedzenie....A małżon bez przerwy mi powtarza ,że tu utyłam , tam utyłam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-12 o 15:40 |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad 2 pogr.- Ale jak lody zamiast posiłku? Czy zamiast słodyczy? I cały 1 l na raz na diecie? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Coś Wam powiem ciekawego
Dziś test wyszedł negatywny Więc trzeba poczekać na wyniki do przyszłego tygodnia Nienawidzę czekać! Jedno wiem- pochopnie nie powinnam rezygnować z palenia ![]() Tak serio, to mi ciężko ![]() W. mnie bardzo wspiera
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jak to? pierwszy wyszedł poz a drugi neg?
|
|
#1089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
magicznie tam mieliście Cytat:
ale już lepiej? ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
może trzeci test zrób?
|
|||
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego się obawiałam że to będzie taka niewiadoma - tyle nerwów czuję sie ajkbym siedziała an szpilkach, na Twoim miejscu na bank bym się tak czuła - i jestem sakramencko niecierpliwa ja musze wszystko mieć juz tu i teraz ale taka sprawa wymaga cierpliwości - z całego serca życzę żeby czas zleciał niczym błyskawica do ostatecznych wyników nie wiem jednak czym zająć myśli - może malowanie ? wirtualnie wpsieram ale powiedzieć i zaradzić nic mądrego nie umiem może spuścić trochę powietrza - moze nerw i stres to zło? wiem łatwo powiedzieć co ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-12 o 16:33 |
|
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może Fortunatę Obrąpalską?
![]() Jeśli chcesz- proszę Tylko najpierw Sabb, ale już jest na wykończeniu Niekoniecznie, po prostu strasznie lubię różnokolorową emalię Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- No właśnie ![]() Negatyw innej firmy Chyba tak...jutro rano...tamtej firmy co pozytywny Cytat:
Ja wczoraj długo myślałam, czy pisać, czy nie- ale ważne mi się wydało, że jakby co, będziecie trzymać kciuki
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju a może test z krwi zrób?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz spadam nauczać misiaczki
a co do testów - nie wiem nie wiem Justyno czy bym robiła bo jeśli niemiarodajne to po co się nakręcać na "nie" poza tym cholipa jasna ja tych testów nie kumam - niby czytałam jak działają no ale skoro raz siak raz owak no to skąt wiadomo który wynik poprawny - ja chyba nie zdam tego testu i mimo iż nie obeznana jestem w temacie ciąż - to jak czytam że laski były w ciąży mimo dwóch miesiączek jeszcze kolejnych - to ja jusz nie wiem czy sa jakieś prawidła i czy się fto zna tak na 100% skoro zdarzają sie nierzadko takie przypadki ![]() wiem ze nic nie wiem ![]() kciuków nie puszczam ciao Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-12 o 16:39 |
|
|
|
#1094 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ale nikt nawet nie zauważył, że mnie nie było
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31014080]A mnie się zdaje, że Cieu mam [/QUOTE]Chyba dopiero co ![]() Cytat:
Schuścia bardzo gratuluję i podziwiam Ja z biegiem lat tylko tyję ![]() Cytat:
![]() Też polecam test z krwi, rozwieje wszelkie wątpliwości, rano oddasz krew, po południu wynik niepodważalny. A przed chwilą jeszcze tu była i czuła się dobrze!
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-12 o 17:19 |
||
|
|
|
#1096 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobra, mam swą godność, moja osoba nie będzie stawała na drodze Waszemu szczęściu ![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31014550]No i zabiła Bar Wszyscy pouciekali [/QUOTE]I bardzo dobrze! Za to, że nie chciałeś wczoraj opijać ze mną zwycięstwa Barcy, powinieneś w barze sam siedzieć... dobry tydzień... i to bez ogrzewania... i alko ![]() Cytat:
Cytat:
Oralni dewianci A masz może rondel żeliwny na stanie? Albo takową patelnię? ![]() A może te testy po prostu różnią się czułością? Że jeden rozpoznaje ciążę już tego samego dnia, a drugi dopiero po miesiącu, czy coś? ![]() Moja kochana Rejcz, Ona nie da Gryxu z głodu paść |
||||
|
|
|
#1097 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1098 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1099 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zauważyłam ,że smsowo jesteś bezwstydny nawet
Pizzę bym zjadła, a tu musiałam ją wyrzucić
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że nawet trochę podobny do Ciebie ale tylko trochę Musisz poprosić Luszka, żeby Ci pokazał ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A nie masz weny by sama zrobić? ![]()
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się pewnie powtarzam, ale mi próbą ciążową znaleźli ciążę, której nie było. ![]() a test kropelkowy dał prawidłowy wynik ![]() moim zdaniem lepiej poczekać parę dni aż hcg wzrośnie, powtórzyć test i zrobić beta-hcg
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-12-12 o 17:53 |
|
|
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
żem się wkurzyła z powodu łachów
![]() że nie bedzie w polandii w HaMach kolekcji Dragon Tattoo To co ja na śfiąteczny dzień z teściwem przywdzieje Trza bedzie coś z restyle może nabyć....
|
|
#1103 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1104 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
I niby na słowo mam wierzyć?! Doprawdy dobre sobie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1105 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
No ja właśnie o becie myślałam, a Ty też?
|
#1107 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Eeee, no ten... emotka powyższa jest tak jakby alegorią, tzn. taką metaforyczną przenośnią, yyy... która obrazuje moje głęboko skrywane, perwersyjne "ja" w sferze seksualnej, które... które ze względów społeczno-kulturowych, a także tego, no... ogólnie przyjętych kanonów moralnych nie może wyjść na światło dzienne ![]() |
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
beta pewniejsza, moim zdaniem...
ale kosztuje ok 40zł próba ciążowa z krwi chyba ze 20zł więc mi w labie doradzili próbę... i albo się pomylili w wynikach, albo organizmowi się powariowało
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-12-12 o 17:53 |
|
|
|
#1109 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam i robiłam tylko beta HCG, praktyczna podwójnie, bo od razu wie się też, w którym tygodniu ciąży się jest.No to polecamy to samo
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

małżona też , więc w nocy mieliśmy rzeczywistą walkę o tron 

W ile?
Ja kcę tylko z jakieś max 15