|
|
#4471 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
![]() Cytat:
faceci, któż ich zrozumie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Snieg ma byc bo specjalnie se buty kiedys kupilam wypasione no i dzisiaj kurtke
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
I na Sylwka!!!
Uciekam na seriale
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ty mialas robic kiedys ciasto szrek czy inna laska??
Jesli to ty robilas to jakie w smaku ??,bo na swieta planuje zrobic,ale troche zmodyfikowane ,tzn. nie z zielonych kubusiow tylko czerwonych i galaretka wisniowa ,wiec to juz szrek nie bedzie sie nazywal
|
#4477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do śniadania nic już nie jem
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jaki charakter ma Twój tata, ale może umiałby wpłynąć na teściową jeśli widziałby że Ona ingeruje między Was... może taki 'anioł stróż' byłby lepszym rozwiązaniem niż bezpośrednie konfrontacje (chociaż i te są nieuniknione)... poza tym, Wasi rodzice mieliby wtedy towarzysza do rozmów (z tego co mówiłaś jak narazie dobrze się dogadują ) i niebyłoby takiego skupienia wszystkiego na Was2. ok, rozumiem że pan francuz odpada z relacji rodzinnych jednak należy uzgodnić sprawę teściowej z bratem, który jest na miejscu... ciężko znaleźć dobre rozwiązanie, bo mieszkanie na stałe czy to z Wami czy z Nimi jest kiepskim pomysłem... trzeba coś wymyślić, ale ciężko jest coś doradzićmogę tylko powiedzieć jak moja Mama z wujkiem rozwiązali sprawę (rodzeństwo) jest ich dwoje, wyfrunęli z rodzinnego domu, pozakładali rodziny, Mama w Warszawie, wujek we Wrocławiu, babcia z dziadkiem zostali na Podlasiu na wsi zabitej dechami... umarł dziadek babcia została sama, mieszkała sama przez jakieś 2lata potem zaczęła podupadać na zdrowiu, więc raz mieszkała u Nas w Wawie a raz we Wrocławiu, na wakacje wszyscy siedzieli na wsi, tzn. babcia całe wakacje a My odwiedzaliśmy ja w weekendy lub na tydzień jak był urlop, a ja z bratem to nieraz całe wakacje siedziałam... potem na wszystkiuch świętych babcie zabieraliśmy np. do Wawy, na wakacje odwoziliśmy, potem na kolejne wszystkich świętych wujek zabierał do Wrocławia i tak w kółko, na wakacje była odwożona a przeszłe święta i sylwester były ostatnimi, bo babcia umarła w styczniu we Wrocławiu... no nic, to był taki przykład że jak sie chce to da się, ale potrzeba dobrej woli, nie mówię że coroczne przeprowadzki są dobre, bo zależy jak kto uważa, ale chodzi mi o to, że zawsze można znaleźć kompromis
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-12 o 20:35 |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
hej laski, wrocilam wwykapalam sie , jem teraz kolacje i czekam na tż
dzien mi minąl w mgnieniu oka ![]() Cytat:
![]() blue a moj tż to znowu uwielbia w koszulach lazić co mnie cieszy ![]() adela zdrowiej ![]() santom gratki kochana, już tylko 5 miesiecy nie moge sie doczekac , az bedzimey fotki ze swoich slubów ogladac super ciacho ![]() przepraszam tylko 'po lebkach' was przelecialam . przepraszam , ze nie wszystkim cos odpisalam.jestem zmęczona ale szczęsliwa ![]() byl wlasnie kolega u mnie po kasiorke- pojechal kupić bilety na sylwestra nie wiem czy jutro wpadnę-chyba , że rano, bo po pracy chyba do mamy bede jechać dam w koncu matiemu prezent na mikolaja . w środę was nadrobie-pewnie juz nowy wątek będzie
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-12 o 20:29 |
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
jlys to super ,ze jestes szczesliwa z nowej pracy ,oby tak dalej
![]() Jak bedziesz maial chwile to zdaj nam relacje ![]() Moniq no moja babcia mieszka sama z 15 lat jak nie wiecej,a skonczyla 79 lat i daje sobie rade ,ba jeszcze wszystko sama robi ![]() Wiesz u nas o tyle latwiej ,ze wszyscy sa w jednym miejscu ,a u was bylo krazenie Warszawa ,Podlasie ,Wrocław.Tak czy siak z ktoryms z rodzicow meiszkac bedziemy ,bo to by byla istna glupota ,gdybysmy mieli w takiej sytuacji w jakiej jestesmy pakowac sie w kredyt na 30 lat ,tym bardziej ,ze dom jest juz calkowicie prawnie tz.A mieszkanie jest w rozsypce ,bo bylo na moja mame ,wiec teraz jest polowa mojego taty i druga polowa na 3 dzieci podzielona.
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
jlys cieszę się że jesteś zadowolona z pracy
a nawet szczęśliwa ![]() kinia cieszę się, że Twoja babcia daje sobie radę moi dziadkowie niestety szybko podupadli na zdrowiu, pracowali na roli i wiele chorób na raz czepiało się ich... babcia była mocno schorowana (przepuklina, cukrzyca, wieńcówka, nerki, nadciśnienie, częściowa głochota, a na koniec płuca), a jednak jeździła przez jakieś 13lat to Wawy/Wrocławia, choć było ciężko...oczywiście bez sensu brać kredyt w waszej sytuacji napisałam tylko przykład, że zawsze do jakiegoś konsensusu można dojść, bo wieczne mieszkanie z teściową to nie jest dobre (tu z kolei przykład mojej Mamy... staram się uczyć na błędach rodziców oraz niestety przykład koleżanki, rocznej mężatki...) trzymam kciuki za dobre rozwiązania jak coś, żal się ile wlezie
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-12 o 21:04 |
|
|
|
#4483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihi rychło w czas:P Cytat:
ja czekam na swoja bo nie mam juz za co prezentow kupic:PCytat:
a zebyscie widzialy dzisiaj moja mine jak wrocilam do domu. dzwonil TŻ ze mam wejsc na fejsa bo zostawil dla mnie wiadomosc. no to ja wracam po pracy, biegiem do pokoju, szybko swiatlo, odpalam kompa, fejs a tam wiadomosc czy podoba mi sie moj nowy parapet, odwracam sie patrze a tam dwie piękne różyczki normalnie woooow |
|||
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Moniq moi dziadkowie tez rolnikami byli,babcia do tej pory hoduje kaczki i kury
,a ze zdrowiem wiadomo jak w tym wieku jest tez ma juz siate lekow ,nadcisnienie ,na nerki miala operacje ,przeszla wylew ponad 10 lat temu ,dwa lata temu tez trafila do szpitala nagle.
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To żem była ja! Znowu mi się wkręciło i cały czas to nuciłam
|
|
|
#4486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i te różyczki
|
|
#4487 | |
|
Zadomowienie
|
sylvi no to trochę zrehabilitował się ten Twój
aaa ten parapet Cytat:
ona miała tą przepuklinę od porodu wujka, więc dziesiątki lat z nią żyła i tyloma innymi chorobami... ciszę się że było jej dane przeżyć z nami wiele dobrych chwil nie tylko jej, ale wszystkim dziadkom
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 10 lat
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaa nie powiedzialam wam radosnej wiesci.. szefowa moja chora i nie bee jej widziec do srody przyszlej
tzn do wtorku---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zadomowienie
|
Hej!!
Odetchnęłam po całym weekendzie imprez - urodziny, urodziny i urodziny! Dziś nie robię nic. I kładę się spać
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Sylvi a powiedz mi czy jakby z wami nie mieszkala ciocia ,to zostawilabys mame ,zeby sama mieszkala w domu? i czy sama finansowa dala by rade wszystko oplacac? No to super ,ze nie bedzie szefowej ,troche spokoju bedziesz miala :P
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
napewno trudno by mi bylo. nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobila... mama by dala sobie spokojnie rade ale zostawienie jej w tym domu byloby dla mnie mega trudne
|
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
Moje Kochanie chore
Napisał mi właśnie, że cały wieczór wymiotuje, głowa go boli i plecy i w ogóle wszystko
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
Najprędzej coś zeżarł i się przytruł
ale wiecie jak to jest, jak facet ma katar to umiera, a co dopiero przy wymiotach![]() Będzie żyło trochę mi go żal , ale przecież od tego się nie umiera
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
moja szefowa przez katar tez umiera a to baba
|
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnei lepiej ze choruje
![]() dziołchyyyyyy nie wiem co kupic cioci na gwiazdke..
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
nawet o tym myslalam ale watpie zeby czytala. ona uwielbia sudoku.. moze kupie jej jakas wielka ksiazke z sudoku.. musze poszukac
![]() TŻtowi co prawda dalam juz prezent ale dostanie ode mnie jeszcze zel pod prysznic ktory uwielbia czyli Nivea Silver, pewnie jakies slipki i duzo cukierkow Michałków lubie go rozpieszczac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

wlasnie zauwazylam, ze jakas uswiniona na dole
beznadziejne sa swieta bez sniegu

faceci, któż ich zrozumie
(sam tak powiedzial),zreszta on jakies tam albumy ma ,zdjecia panoramiczne czy cus musze z nim pogadac o tym czyms.

ale będzie ok 

zdrowiej
ale szczęsliwa 

aaa ten parapet