|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31007954]Zużyłam żel pod prysznic BeBeauty Japonia - wcale mnie nie zachwycił
![]() .[/QUOTE] ![]() http://www.decathlon.com.pl/PL/-y-wy...011-199879251/ mam te dokładnie. Najpierw przymierzałam takie typowe plastiki to masakra ale kosztowały 99zł potem takie za 169zł i już były lepsze ale jak przymierzyłam te to wiedziałam, że te muszą być napisze we wtorek jak się sprawowały na lodowisku![]() bedzie dobrze |
|
|
|
#1472 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
nurek boskie
|
|
#1473 |
|
Konto usunięte
|
Księżniczko, czekamy na raport z pracy
Na pewno wszystko będzie super
|
|
|
|
#1474 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co kupiłaś? ![]() Cytat:
![]() Ojej... Chyba dobrze (dla niego) zrobiłaś ![]() Cytat:
Cytat:
Przez TŻ-a, który nigdy nie mógł się wybrać Ale w tym roku nie odpuszczę!Koniecznie ![]() Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie ok ![]() Cytat:
A czym właściwie różnią się takie łyżwy do figurowych?
|
|||||
|
|
|
#1475 |
|
Zadomowienie
|
Nusia, hokejowe łyżwy tym się różnią od figurowych że nie mają ząbków
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W grudniu tamtego roku kupiłam takie: http://www.p resto.pl/product-pol-18226-Lyzwy-figurowe-damskie-Chic-Tempish.html (w linku bez spacji między "p" a "resto"). Miałam z nimi przejścia - kupiłam w sklepie sportowym i dopiero po pierwszej jeździe okazało się, że płozy są różnej wysokości! Przy zakupie sprawdziliśmy z tatą wszytko inne, ale jakoś i wysokości płoz nawet nie pomyśleliśmy nie sądząc nawet, że może być coś nie tak. Bez problemu oddałam i zamówiłam takie same w sklepie internetowym i w dodatku taniej - z tego co pamiętam, to zapłaciłam 116 zł, bo w promocji były.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-12 o 10:48 |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zadomowienie
|
tak, na płozie łyżwy figurowe mają ząbki tak z przodu, a hokejowe nie
ja mam takie: http://allegro.pl/lyzwy-figurowe-w-k...971982307.html to są figurowe oczywiście, ale miałam możliwość jazdy na hokejowych i na takich mi się lepiej jeździ, może dlatego że latem jeżdżę na rolkach, marzą mi się te właśnie co nurek kupiła
Odwyk od zakupów kosmetycznych! Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2011-12-12 o 11:20 |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Do kręcenia piruetów
Heh a tak bardziej na poważnie, to ułatwiają odpychanie się. Nie radzę hamować, bo wybite zęby murowane, hamuje się bokiem, jak na nartach.W kazdych łyżwach tata spiłowywał trochę 1-2 ząbki, żeby się nie zahaczały o lód
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-12 o 12:19 |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
carrola - słyszałam w wiadomościach, że dziś ruszyła sprzedaż biletów na EURO z puli krajowej. Nie pamiętam, ile ich dokładnie jest, ale jedna osoba może dostać max. 2 bilety. I trzeba posiadać Kartę Kibica...
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Mama dała mi maseczkę błotną z Avonu. Chciałam teraz zamówić, bo jest za 9,90 zł, a nie mam już w zapasie, ale mama powiedziała, że ma w zapasie 4 (
), więc dała mi jedną.
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak swoją drogą, to zawsze możesz się tłumaczyć z nałogu obciążeniem genetycznym
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31009938]Księżniczko, czekamy na raport z pracy
Na pewno wszystko będzie super [/QUOTE]Dzięki dziewczyny Przeżyłam jakoś. Pracuję w 2 szkołach: prywatnej i publicznej. W tej prywatnej dzieci grzeczne jak aniołki, zadają mnóstwo mądrych i związanych z tematem pytań, cieszą się z chodzenia do tablicy i rozwiązywania zadań. Są przesłodkie np. jedna uczennica rozpaczała że mama kupiła jej zeszyt gładki 32-kartkowy jak napisałam na tablicy, że wystarczy 16-kartkowy (mają teraz konstrukcje geometryczne). W drugiej szkole już nie tak różowo. Uczę w dwóch klasach sportowych Normalnie nie dzieci, tylko padalce jakieś. Nie mogą wysiedzieć w ławce 45 minut, nie mówiąc już o przepisywaniu z tablicy. Nic nie mają- ćwiczeń zapomnieli, długopisu też itd. Jak zajmę się dyscypliną żeby siedziały spokojnie to na tablicy piszą głupoty, jak przyjdę do tablicy i tłumaczę jak powinno być to z ławek wyłażą Masakra normalnie. Jeszcze mam dwie inne klasy: specjalną (gdzie są dzieci z upośledzeniami, autyzmem itp.) i moją wychowawczą. Obawiałam się o tą specjalną, ale bez potrzeby. Dzieci w miarę grzeczne, zainteresowane, choć nie są zdolne. Trochę się mnie wstydziły na początku, ale chyba polubiły Cały czas jest ze mną nauczyciel wspomagający (zajmuje się dwiema uczennicami z największymi upośledzeniami) , który jest ich wychowawcą. Bardzo to pomaga. ), czy gram na instrumentach, jakie sporty lubię itd. Śmiesznie było.
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-12-12 o 23:28 |
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko no widzisz, dalas rady!
A twoje opowiadania sa podobne do tych od mojej mamy, ona tez uczy Wiec chetnie poczytam jak dalej bedzie ci szlo, pewnie sie wciagniesz. Potem to juz beda "twoje" dzieci.
|
|
|
|
#1486 | ||||
|
Zadomowienie
|
A dzisiaj nareszcie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A Ty jak? Starasz się o zakup biletów? Jak tak to kciuki. ![]() Księżniczko no kto by dał radę, jak nie Ty. No i na dodatek moje zakupy ciuchowe z zeszłego tygodnia.
|
|
#1487 |
|
|
Szampon Biały Jeleń, tonik Garniera i maseczkę Celia.
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Nie praktykuję bilansowania kolorówki, ale i tak się pochwalę - zużyłam podkład, a kolejny poleci za kilka dni
. Kupiłam już sobie następcę, ale to i tak wymianka 1 nowy za 2 zużyte ![]() Kupiłam też na przecenie z Biedronce płyn do rozczesywania włosów za 3,49zł, bo nie mam żadnej odżywki bez spłukiwania, a włoski czasami są kapryśne i się plączą. |
|
|
|
#1489 | |
|
|
Cytat:
ja kolorówki mam tak mało, że nawet nie mam co liczyć
|
|
|
#1490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że Ci się podoba Wiedziałam, że sobie świetnie poradzisz Cytat:
Ja sobie też raczej dam spokój. Z tą Kartą to przesadzają... A poza tym wolę zaoszczędzić na wyjazd do Londynu ![]() A już myślałam, że szaleństwo Cię ogarnęło Ale to nawet lepiej, że nie ![]() Cytat:
![]() A jakie podkłady zużyłaś/zużyjesz i jaki nabyłaś? No i się ciesz ![]() Zużyłam żel do golenia
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-13 o 09:19 |
|||
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam dwa tusze do rzes - GoBig Manhattan i 2w1 Essence
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mówił, że mamy już łazienkę wypłytkowaną
Nooo poza podłogą
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Euphorie mam z bezcłówki Poza tym z "lepsiejszych" perfum mam jeszcze CKin2U, Black XS, Black Star i Escadę, więc na razie mi starczy Cytat:
A w sumie z kosmetyków pełnowymiarowych co miesiąc zużywam ok. 15 sztuk, więc mogę na trochę przystopować ![]() Wow, super zużycia!
|
||
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne zużycia grudniowe mogę odznaczyć "
-tusz clinique 4ml -serum vichy aqualia 5ml -żel pod prysznic palmolive granat (okropny) 200ml -deo w kulce vichy 50ml -szampon avon nabłyszczający 400ml -żel do mycia twarzy olay 200ml -tonik avon 200ml -krem do rąk mineral care 150 ml -krem do ciała po opalaniu avon 200ml -minaturkę sunflowers 7ml -podkład mineralny loreala -serum redukujące przebarwienia avon 2ml -balsam do ciała dotyk jedwabiu avon 7ml Z zakupów: -chusteczki nawilżane z biedronki 72szt -podkład revlon -3 odsypki meteorytów - szczerze nawet ich nie obejrzałam dobrze, mam takiego wielkiego doła i nic mi się nie chce jak wracam do domu, zresztą w domu ostatnio tylko śpie |
|
|
|
#1495 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
byłam własnie i wypróbowałam i są superCytat:
![]() Cytat:
ząbki to technika jazdy bo jak są ząbki to tak jakby przodem jezdzisz a jak nie to bokiem się odpychasz tak jak na nartach![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, ze to bedzie Ipad2 ![]()
|
|||
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy w mieszkaniu
łazienka prawie cała w płytkach (oprócz wanny i podłogi) i część WC też Dostłam niespodziewany prezent od serwisu LaMode, który przesyłał mi kosmetyki Eveline do recenzji: lakier MAC Festive Finery ![]() W Naturze skusiłam się na 2 jaśniutkie matowe cienie: MySecret nr 505 i Essence nr 22 Blockbuster. Od długiego czasu chodzi za mną kremowy (w sensie koloru), złamany biały cień do oczu. Przeważnie wszelkie beże na powiece są albo za białe, albo za złote i zazwyczaj słabo kryją. Może te będą lepsze. ![]() Kupiłam też rajstopy - szaro-czarne w norweski wzór Dokładnie TAKIE
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-13 o 18:58 |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, chciałam dziś kupić u siebie ten cień MySecret nr 505, ale nie było ani sztuki.
Szaleję - mam już w swojej kolekcji 3 cienie do powiek.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-12-15 o 16:28 |
|
|
|
#1498 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
witaj, Sofina! zuzylam Joanna, Naturia, Maseczka regenerująca 'Len i Rumianek'. Taka sobie, totalnie przecietna, nic ciekawego. Nie wiem za co teraz się wziąć
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u was zużyć! U mnie dopiero jedno- żel pod prysznic Nivea Melon fresh, a wyjmuję z zapasów Dove pro age
no i wzięłam się troche za próbki.Powoli robię też świąteczne porządki, jak na razie układam w szufladach, kosmetyki, książki, zeszyty, papiery i wszystko co się da wycieram. Wywaliłam sporo rzeczy- niepotrzebnych pudełeczek(bo może przydadzą się na wymiankę) niepiszących długopisów i innych zalegających śmieci. Jeszcze muszę przebrać ciuchy, ale tu będzie już gorzej z wyrzucaniem, bo jakoś żal mi się ich pozbywać. księżniczko, cieszę się, że jesteś zadowolona z pracy!A z tymi urwisami na pewno sobie poradzisz! To tak od razu dostałaś wychowawstwo? Też chciałabym normalnie pracować... Fajnie jest w szkole- większość uczniów jest bardzo miłych. mam też oferty na napisanie 2 prac maturalnych (za 1 dostałam już nawet kaskę ) choć napisałam dopiero tylko bibliografię.Hosenko, gratuluję łazienki! To musi być wspaniały widok! A na razie mieszkacie u Ciebie? U nas na razie zakończyliśmy prace. Ścianki działowe na górze stoją Mój TŻ dziś odpoczywa po południu od przynajmniej pół roku, albo i więcej, bo wczesną wiosną zaczęliśmy...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-12-13 o 19:47 |
|
|
|
#1500 |
|
Konto usunięte
|
Też od LaMode dostałam szminkę Estee Lauder (ale sprzedam, bo ani mój, ani mamy kolor) i szampon L'Biotica - będzie do zmywania olejów, bo nie ma SLSów
![]() Doszła też wreszcie moja nagroda z lipca (!) - pasta do zębów i szczoteczka ![]() A dziś wygrałam zestaw kosmetyków Original Source, zamelduję, jak go dostanę :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

może bym sobie zażyczyła na Gwiazdkę 
napisze we wtorek jak się sprawowały na lodowisku

Nalegał, żebym mu pokazała swoją kolekcję masełek i balsamów, do której to się ostatnio przyznałam
W miarę odsłaniania kolejnych miał coraz szerszy uśmiech na twarzy 
Ale w tym roku nie odpuszczę!

), więc dała mi jedną.

Normalnie nie dzieci, tylko padalce jakieś. Nie mogą wysiedzieć w ławce 45 minut, nie mówiąc już o przepisywaniu z tablicy. Nic nie mają- ćwiczeń zapomnieli, długopisu też itd. Jak zajmę się dyscypliną żeby siedziały spokojnie to na tablicy piszą głupoty, jak przyjdę do tablicy i tłumaczę jak powinno być to z ławek wyłażą 
, postaram się chociaż połowę jej zużyć.