|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
http://demotywatory.pl/3596051/Jesli...iewczyny-z-Axe
a propo Old Spice
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne żyjątka cym cudownym specyfikiem atakować
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobno 8 minut śmiechu przedłuża życie o minutę, wizaż powinni przepisywać na receptę Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2011-12-12 o 20:38 |
|
|
|
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
dodam jeszcze, że to było w czasach, kiedy old spice był kosmetykiem ekskluzywnym, wiec biedne owady padały po prostu z wrażenia
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
Chatko tak, aktualnie mieszkamy osobno i planowaliśy w przyszłym roku (jakoś w lipcu) zacząć starać się o kredyt na mieszkanie, a wczoraj tata Tż wyskoczył, że zrobi wszystko, żebyśmy nie wchodzili w nowe życie z kredytem :O szczeny nam opadły do kolan
Przeszczęśliwi jesteśmy taką perspektywą! __Paulinka__ Twój tż ma rewelacyjne pomysły! Gratuluję! No i Kochana podziwiam Cię za sytuację na drodze bo ja bym na bank totalnie spanikowała :/ Poradziłaś sobie świetnie! I dziękujmy Bogu, że nic się nie stało!! gosza ![]() ~~~~~~~~~~~~ No a teraz melduję: nasz ślub 8 września o godzinie 15.00 Ksiądz był całkiem całkiem (dzięki za kciuki! ) oczywiście wygadywał swoje głupoty, ale daliśmy radę! |
|
|
|
#2981 | |
|
Wtajemniczenie
|
oj tam, oj tam
właściciel żyje do dziś i został zębologiem ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ale wiecie co ? tak serio to ja z koleżanka też psikałyśmy w powietrze old spicem ale wtedy ten old spice mi śmierdział a teraz nie wiem może trochę zmienili ten zapach
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
trupki much najlepeij pachną przypalone elektryczną łapką na muchy
mam takową i jak zlapie jakiegos owada i jest juz dead to jeszcze go podrzucam na tej lapce i ladnie iskierki lecą i ten smrodek ...![]() Cytat:
![]() za zaklepanie godzinki![]() wiecie, ze przedchwilą zasnelam przed kompem? :P w weekend spalam 5 godzin, a wczoraj 3.. zaraz ide spac::P |
|
|
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
Nie stresujcie z tą wódką, chyba rzeczywiście musimy się sprężyć i do końca roku coś kupić.
No to ja się tylko pożalę, że muszę jutro wstać o 4.30 i chyba idę spać. .
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro kupujemy obrączki
![]() W Jubirexie jest promocja na obrączki 10% taniej. Moje wymarzone były po 1770zł a jak zmierzyliśmy to kobietka policzyła ze na nasze rozmiary - mój 11,5 i tz 19 zapłacimy juz z rabatem około 1350zł i do teego mamy gratis 24 znaki do wygrawerowania ![]() Ale sie ciesze !!!!! Jutro po pracy jedziemy podpisać umowe. ![]() Teraz siedze i mysle o grawerze, a doszłam z TZ do wniosku ze ja bede miala na swojej: Kocham Cie. Jesteś moja a tz bedzie miał Kocham Cie. Jesteś mój ![]()
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Miałam problem z internetem i nie zaglądałam. Nie mam czasu was nadrobić, ale teraz już będę na bieżąco ![]() Ze spraw ślubnych. W piątek zamówiliśmy obrączki |
|
|
|
#2988 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, miałam 16 lat, byłam proszona na wesele bez osoby towarzyszącej i korona mi z głowy nie spadła ![]() Jeśli chodzi o narty, to ja to uwielbiam, a Tż nauczył mnie jeździć dopiero 2 lata temu Na razie jeździliśmy co roku (w sumie byłam 2 razy), teraz Tż też chce jechać, chociaż jeśli chodzi o fundusze to ja to czarno widzę, ale zobaczymy.Podlega. Przeznaczeniem butów nie jest farbowanie stopy czy skarpetki, więc żadnego farbowania nie powinno być. Ja kiedyś normalnie reklamowałam na to buty, torebkę też mi się zdarzyło. Cytat:
![]() Anulka_p Tobie również
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-12-12 o 21:49 |
||
|
|
|
#2989 | |||
|
Zakorzenienie
|
100 strona
![]() Jaki wniosek? - od nadmiaru ładnego zapachu można zginąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle stresujecie mnie my mamy tylko salę, a widzę, że tu już kobietki z sierpnia/września kupują obrączki, wódkę, zaproszenia itp
|
|
#2990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że pewnie schudnę do tego czasu i mi paluszki się zmniejszą ![]() A poza tym u nas jest już zamówione: kościół, sala, zespół, samochód, fotograf i alkohol (na dniach) hmmm, w sumie całkiem sporo Suknie pojadę w marcu poprzymierzać i zamówię, w kwietniu lub maju załatwi się zaproszenia (i szybko powysyła bo chcemy mieć już na początku lipca potwierdzenia) i będzie super
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że pokarzę
Są z białego złota, klasyczne. Będę gotowe na początku stycznia i od razu się nimi pochwalę Poszukam ich też na stronie mojego jubilera, może znajdę i wrzucę zdjęcie
Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2011-12-12 o 22:29 |
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba stycznia Kochana
|
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam ze świątecznych zakupów z Mamą i jestem padnięta. Ale wszystko zamierzone kupiłyśmy, więc jesteśmy w 90% gotowe na Święta.
![]() Nadrobiłam Was przy herbatce i już troszkę odpoczęłam. Co do ceny wódki, to Mama prosiła, żebym nie pisała, bo to po znajomości. Ale mogę Wam chyba powiedzieć, że wszystkie ceny wymienione na ostatnich 3 czy 4 stronach są wyższe od naszej. Niektóre niewiele wyższe, ale jednak. Na zakupach załatwiłyśmy jeszcze jedną sprawę: winko na wesele. I znowu moja Mama poszalała. Miało być ok. 25 butelek. A zamówiłyśmy 24 białego i 48 czerwonego. ). Więc też pewnie zostanie nam na potem to winko.Old Spice i "siedzę na koniu" za każdym razem zwala mnie z nóg.
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho...hej hooo
![]() Witam dziewczynki po weekendzie ![]() Oj mam troche nadrabiania, bo w weekend nie mialam zupelnie czasu zeby do was zajrzec Mimo ze juz w piatek mialam wolne to jakos tak zlecial ten czas, nawet nie wiem kiedy...Ale weekend byl owocny w slubne przygotowania Sukienka zamowiona, zaliczka wplacona, odwrotu nie ma I powiem ze taki kamien spadl mi z serca ze sobie nie wyobrazacie. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie wybieranie tej sukienki i cale z nia zamieszanie to byl jeden wielki koszmar i ciesze sie mam go juz za soba. Ale mimo wszystko oplacalo sie bo z sukni jestem MEGA zadowolona!!! Teraz tylko czekac az bedzie w salonie by juz bezstresowo w nia zanurkowac ![]() ![]() No i najwazniejsze ze mam ja tutaj pod reka, i nie musze sie stresowac ze zobacze ja tydzien przed slubem...Druga wazna rzecz jaka zrobilismy to Save The Date...wiem ze w PL sie tego nie praktuje za bardzo i my w sumie tez nie mielismy w planach, ale wczoraj z ciekawosci zerknelam na ceny biletow lotniczych do PL na nasz slub i o malo na zawal nie zeszlam, bo jeszcze kilka dni temu byly po 20-30euro a dzis najtansze sa po 80e a i nawet za 200e!!! tak wiec nie ma na co czekac, zaproszen nie bedziemy tak wczesnie rozdawac, a poza tym ich nie mamy. Wiec zrobilismy wczoraj na szybciochu STD i wyslalismy do wszystkich gosci z Holandii, zeby zaczeli sie powoli zastanawiac w jaki sposob chca na nasz slub dotrezc no i w razie czego kupowac bilety. A cena oczywiscie szybuje z tego wzgledu ze w dniu naszego slubu zaczyna sie Euro 2012!!! W zalczeniu wrzucam wam nasze STD, i przypuszczam ze zaproszenia beda w podobny desen, tylko bez fotki... |
|
|
|
#2996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W dużych sieciówkach czeka się nawet 6 tygodni, a oglądanie może zając wieki. My z M. zgadzaliśmy się, że chcemy proste i klasyczne obrączki, a jak zaczęliśmy oglądać, to w ogóle nie mogliśmy się dogadać. Byliśmy w 13 sklepach jubilerskich zanim znaleźliśmy nasze obrączki. Zajęło to z półtorej miesiąca zanim wybraliśmy. Ja jestem zdania, że jak można coś załatwić wcześniej, to nie ma co tego na ostatnią chwilę zostawiać, bo po co narażać się na niepotrzebny stres. ![]() Jamee gratulacje DDŚ! ![]() U mnie 285. gosza_m trzymam kciuki oczywiście. Też wczoraj wysyłałam kolejną partię CV.
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() marylko gratuluję zakupu sukni już jest Twoja |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo bylismy w jednym salonie, cale 25 min i od razu zamowilismy ![]() No ale za to z sukienka przeszlam swoje
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo macie już załatwione tylko my tak w tyle jesteśmy ale postanowiłam po nowym roku wziąć się za wiele spraw
|
|
#3000 |
|
Zadomowienie
|
Ja za to na suknię bardzo szybko się zdecydowałam.
![]() Ale to dlatego, że trafiłam do super salonu z ekstra Paniami. Wiecie, jasne że istnieje szansa, że się uda za pierwszym razem. Ale po co ryzykować, że się nie uda i nie będzie czasu na załatwianie. ![]() Jest mały problem z inspiracjami: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=942 Ten wątek jest chyba zamknięty i nie mogę już go edytować. Przekleić go tutaj?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

Biedne żyjątka cym cudownym specyfikiem atakować

Gratuluję! No i Kochana podziwiam Cię za sytuację na drodze bo ja bym na bank totalnie spanikowała :/ Poradziłaś sobie świetnie! I dziękujmy Bogu, że nic się nie stało!! 
) oczywiście wygadywał swoje głupoty, ale daliśmy radę!

tylko my tak w tyle jesteśmy